Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #5549 üzenetére
Koszi! Akkor megprobalom azzal. Amugy nagyon kemeny. Ahogy elforditom a kormanyt, azonnal leturja a gumit a felnirol.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
blaca83
őstag
válasz SoulReaver #5479 üzenetére
Köszi a választ!
Esetleg kicsit bővebben?PRO - Kotra?
Melyiket érdemesebb vennem?Esetleg még valakinek valami ötlete ebben az árkategóriában vagy konkrétan ebben a leìrt helyzetben?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
JoinR
őstag
válasz SoulReaver #5435 üzenetére
Nem, műanyag. Csavarra megegyezik a Tamiya Bruiserrel, csak negyedannyiba kerül igen ugyanaz a generáció, csak ez még a facelift előtti, kereklámpás.
-
JoinR
őstag
válasz SoulReaver #5433 üzenetére
Jó autó, jó terep. Én is hasonlóra készülök...még mielőtt elszálltak az árak, vettem egy HG P407 -et (Tamiya Bruiser klón). Nekem a gyári külseje nagyon túlzó, úgyhogy a kasztni már a "gyári" magasságban van, új gumik megérkeztek, prototípus felnik kinyomtatva, így már valósághűbb...de még messze a vége.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz SoulReaver #5401 üzenetére
Popec gep. Mekkora?
Atok
-
napoleon2323
tag
válasz SoulReaver #5393 üzenetére
Pont egy gyereknek szeretne vásárolni a kérdező.
With every conflict I grow stronger!
-
jilian
addikt
válasz SoulReaver #5372 üzenetére
Hát a ~120ezret már jócskán /x2/ átléptem amit a kosaramba raktam....
- Slash Ultimate
- TRA2970G töltő
- TRA2843X aksi (persze ebből jó lenne 2db... )
- TRA8710 szerszámkészlet (mert ugye kelleni fog)
- és még gondolom mondasz valamit amit feltétlen vegyekNem lehet ebből faragni? Nincs valami jó bolt?
Ezeket a rajmodel.hu-n nézegettem.A Losi még drágábbra jönne ki.
Kinézetre meg még mindíg az e-revo tetszik a legjobban....de ahogy nézegettem róla videókat, tényleg ennyire gyorsan melegszik?
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz SoulReaver #5368 üzenetére
Arrma senton? Vagy az gaz?
Atok
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz SoulReaver #5358 üzenetére
Hello.
Főleg parkokban, parkolókban 1-2x pályán.
De idegesített hogy állandóan felpúposodott az akksi vagy a lengőkar tört el vagy valami.
Jó lenne valami átlagos de mégis erős kompakt cucc.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
addikt
válasz SoulReaver #5346 üzenetére
Huh, nice...
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #5335 üzenetére
Erről a fagyasztós dologról még nem hallottam. 1x kipróbálom.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #5305 üzenetére
Igen ha használt is jó akkor a slash a legjobb vétel ennyiért, vagy egy rustler is jó lehet. Persze BL szettes.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz SoulReaver #5283 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem is erre irányult a kérdésem.
Amúgy nekem nem jön be a sok nemlétező autóforma, így mindenképp scale géppel fogom csapatni, néztem videókat és a wltoys/feiyue vonal kb. mindenre felborult. Tudom, hogy a trial alváz sem pont erre van, de lejjebb viszem a súlypontot.
Úgy néz ki ez a szabi lesz: [link] és innen egy 21t-s motor, ha jól értem, minél alacsonyabb a száma, annál gyorsabb: [link]
Valami ilyesmi ökörködés lesz a vége: [link] , egyébként meg visszarakom majd a 35t-s motort és mehet mászni.
A többi kérdésem még mindig aktuális
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
válasz SoulReaver #5272 üzenetére
Ha ilyen túlerőben van a véleményed, akkor meg sem próbálnék érvelni, köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod
-
blu79
addikt
válasz SoulReaver #5267 üzenetére
Köszi a tanácsot , igazából kis kikapcsolódásra / szórakozásra kellene de azért annyira gagyit nem akarok venni ezért is érdeklődtem itt , helikoptereztem , most kapok egy kezdő drónt (dji Tello) de ezt az rc autózást is kipróbálnám, családban van egy rc autó de az csak aszfaltra jó ... nekem nem jön be mert az sztem kevésbé élvezetes... Lehet maradok inkább amit fentebb kolléga emlegetett 144001-nél , néztem videókat és egész jónak tűnik
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
gonger
senior tag
válasz SoulReaver #5157 üzenetére
Én még csak ismerkedőben vagyok vele, kb 5 gyári akksit hajtottam ki az esős idő miatt. A társasház hátsó udvara csendes, van poros rész is, némi avar + egy sávnyi térkő, amin lehet koptatni a gumit. Ide bójákat tudok kirakni szlalomnak, de ugrató nem lesz. Ha viszont a délutáni alvás mellett levisszük a gyereket, van itt olyan apró kavicsos park, ahol a díszkertben már megvan a megálmodott pályám, abban sánc is lenne:-)
Itt egy fokkal jobbak a lehetőségeim a drónhoz képest. Ha nem esik, csak fúj és van időm, akkor lehet játszani :-) -
gonger
senior tag
válasz SoulReaver #5155 üzenetére
nájsz! Az első felfüggesztések átpakolása hozott valami pluszt?
-
gonger
senior tag
válasz SoulReaver #5153 üzenetére
OKÉ, akkor a futómű alkatrészeket hagyom. Köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását.
A pót szervót, ESC-et és motort szerintem is érdemes lehet betárazni, kardánokkal együtt :-) erre Én is gondoltam.
Egyébként tegnap szétbontottam a difit, már a fém fogaskerekekkel van szerelve.
2 cellás akksikat rendeltem, a 3 cellásban nem voltam biztos, hogy bírja-e a gép. Gondolom vadállat lett tőle. -
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #5092 üzenetére
mar akkor postara volt adva, nem volt mar visszaut.
tvamos: csak osszedobaltam mindent egy kupacba amit talaltam itthon dobozokat meg rongyokat, konyveket. de mar elpakolta parom, nem birta nezni a kupit.
majd ha lesz kertunk oda csinalok valami komolyabbat.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Predator2
addikt
válasz SoulReaver #5057 üzenetére
Zavar támadt az erőben
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Djuree
félisten
válasz SoulReaver #5051 üzenetére
tudom hogy ez lassu, de elsore boven jo lesz, megtanulni iranyitani stb.
lattam h a desert fox az gyors, de azt meg en sztem osszetornem hamar.
az tetszett nekem is nagyon, de a nagysaga sajnos nekem most nem fer bele, hatizsakban fogom hordani majd h nem lassak, ez meg belefer majd.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #5046 üzenetére
Igazad van, 248mm szeles, es 557mm hosszu. Biztosan oka van, hogy kisebbet akar. Gondolom...
De amugy nagyon klassz a TRX4 Sport, sajnos meg nem probaltam, csak videokat neztem rola."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #5041 üzenetére
Node a Traxxas TRX-4 olyan szeles, mint amilyen hosszut o szeretne. Traxxasban inkabb az 1/16 meret lenne 30cm hosszu. Nem ajanlom a Traxxas E-Revo-t, mert akkor azt mondjatok, hogy Traxxas b..zi vagyok. Pedig egy kefes motoros verzio majdnem kijon a megadott zsetonbol. Persze, az is relativ, hogy 85 ezer mennyire majdnem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #5041 üzenetére
Én is ezt ajánlanám.
-
gainwardgs
veterán
válasz SoulReaver #5032 üzenetére
mi a baj arrma-val?
-
válasz SoulReaver #5016 üzenetére
Úgy is elkelt
Most már tényleg nem lesz több
Majd ha találok normálisat megveszem, addig meg jegelveA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz SoulReaver #5011 üzenetére
Az a baj nem tudom milyen a 2wd, videók alapján nem tűnik vészesnek
Árban viszont jó lenne és nagyon szép állapotban is vanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz SoulReaver #5009 üzenetére
Akkor a következő egy Hpi Jumshot ami ki van nézve, BL szettel, 2wd az egyetlen hátránya talán
Ezen holnapig agyalok, ha úgy döntök hogy mégsem viszem, akkor sztornó, és majd meglesz ősszel, addig meg gyűjtök hozzá
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4991 üzenetére
Én attól sem voltam hanyatt esve. Azt a szintet a Desert fox is megüti.
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4989 üzenetére
Hááát nekem van... Olyan mint a többi HK autó. Mondjuk 3 cellával meg 1,8 buggy kerékkel egész tűrghetően megy csak kicsi a motor ami benne van. Alkatrészek nagyrésze dt5,csak silányabb minőségben. Mondjuk fele annyiba sem kerülnek mint a wrx cuccok a jákónál. Jó szokás szerint ehhez sincs semmi sosem a HK-n.
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4983 üzenetére
Ezért ajánlanám inkább a Maverick Himoto cuccokat,azoknak zárt a hajtása. Előre lehet venni bele cvd- utána már viszonylag rendesen fordul.
-
válasz SoulReaver #4980 üzenetére
Lemérem majd
De összességében is tetszik a vrx, főleg ez [link]
Jó dolog hogy lipo akksit is kezel, lehet hogy ez lesz végülLevegőberepíteni nagyon nem akarom, a Traxxasnak az volt a fő gondja, hogy nem volt kasztni és a kövek szétverték a fogaskereket stb...
Illetve évente kb 5x játszok vele, ha van társaságom, ezért sem akarok nagy összegeket fektetni a dologba, viszont amikor játszok akkor ne keljen 10 perc után akksit tölteni, ezért fontos a nagy Mah akksi
Ha esetleg valakinek lenne ilyen vagy hasonló vrx játéka, és le tudná mérni hogy mekkora fizikai méretű akksi megy bele, az nagy help lenne
[ Szerkesztve ]
-
válasz SoulReaver #4975 üzenetére
Jó lenne egyet beszerezni, de sajnálom rá a száz ezreket, 40-50ezerig még oké, akár csak egy motor és szabályzó nélküli darab is, mert másnem átszerelem, úgy is erős motor van az enyémbe, de valahogy rá kéne vennem magam
-
válasz SoulReaver #4973 üzenetére
Vagy megvenni a 2ezer forintos spur kereket az enyémhez és játszani vele
De a kis akksi nagyon zavar, mini autó, mini akksi
-
válasz SoulReaver #4971 üzenetére
De meg akarom kímélni magam az ekkora kiadástól
-
válasz SoulReaver #4969 üzenetére
De egy E-revo vxl-t érdemes rá lecserélni? Lehet áttenném az e-revoból a kefe nélküli motort és szabályzót
A lényeg az lenne, hogy nagyobb akksit tudjak rátenni, meg hogy kicsit nagyobb legyen az egész modell, mert már unom ezt az 1:16-otA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
elektrotank
aktív tag
válasz SoulReaver #4962 üzenetére
Igen, arra gondoltam, köszönöm a választ!
Első sorban valóban ilyen trial verdát akarok, nem 70-el akarok velük száguldozni.
Egyszer volt régebben egy RC autónk, de nem olyan, mint amit a videóidban láttam (többet is megnéztem ), ha jól emlékszem sima gumik voltak rajta, valószínűleg inkább aszfaltra tervezték. 4 kerék meghajtásos volt és hát ja, ment rendesen, még fűben is.
Jó móka a száguldás, ha lesz a jövőben 1-2 ilyen autóm, biztos lesz közte gyorsabb fajta, de egyenlőre a terepezés jobban mozgatja a fantáziámat, mint a gyorsulási verseny vagy az ugratás. Az ördögmalom túra videódban (amit linkeltél) az egy Jeep? Egy másik videóban a TRX-4 Defender is nagyon jól néz ki.
Bár ahogy látom ezek a trial autók egész drágák. Szóval, ha belevágok, akkor jövőre fogok venni valamit, idén az igazival kell foglalkozniAz a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4962 üzenetére
Én már mindet. Igaz jelenleg csak drift vázaim vannak, és valszeg csak azok is maradnak. (kizárólag szönyegen megyünk)
De a trx 4 sport amúgy ajánlott, versenyző haverom is mst cmx után trx4 sportra váltott.
Elektronika cserés benne de jó cucc. -
elektrotank
aktív tag
válasz SoulReaver #4960 üzenetére
És ez mit jelent pontosan?
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
hoffman_
nagyúr
válasz SoulReaver #4899 üzenetére
szia,
igen, később gondolkodtam, a hsz után azért rákerestem és megdöbbenve tapasztaltam, hogy van hozzá még sok minden. a korából kiindulva erre nem is számítottam, ezért kezdtem a másik végéről.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4892 üzenetére
Nekem az 1:10-es buggy 2s-el 4300kv-val olyat lépett, hogy irányíthatatlan volt.
Igen az xmaxx-ot megnéztük 8s-el is, de hát budaörsön kiautózhatatlan volt.Nem tűnik nagynak, amúgy kép alapján meg a távhoz mérve.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen konfigokkal mennek.
Driftnél mi 120A-130A körül vagyunk, 2s-el 10.5t-vel 4000kv körül, és ezek is szépeket lépnek már. -
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4888 üzenetére
Én a piros HXT 4mm jobban szeretem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4890 üzenetére
Hát a 4s-hez képest kicsi, mentem már xmaxx-al abba értem miért kell 4s de az kimozogja.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4888 üzenetére
Ebbe a kis buggy-ba raksz 4s-t ?
Nem kicsit overkill ? -
Szilágyi84
senior tag
válasz SoulReaver #4880 üzenetére
Köszönöm a részletes okosítást. A shopmodellt nem igazán kedvelik itt a fórumon. Nekem csak azért lenne jó onnan mert közel van az Allee és egy helyről megtudnék venni mindent és ha esetleg gond lenne nem kéne vissza küldözgetnem csak bemennem bár remélem ezek közül nem szokott hibás lenni se akku se töltő.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz SoulReaver #4864 üzenetére
Igazából ezt az 1/10-es Maverick Strada XT Truggyt néztem ki amit írtam kintre föld fű járda beton. 54 ezerért szerintem jó ár most de nem tudom hogy az újabb 88-ért mivel tudna többet megérné a 34 különbség?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz SoulReaver #4862 üzenetére
Köszi viszont zavar hogy nincs róla infó még az aksijáról se hogy mekkora. Jól tudom hogy a kisebbekben 1/18 kefés motorok vannak? Ebben már csak nem? Ez kintre földre fűre esetleg murván mehet nyugodtan?
Közben megtaláltam a piros újabb az BL-es 34 ezerrel drágább mint a régebbi kék.
Akkor viszont az kérdezném mennyivel erősebb vagy gyorsabb esetleg többet bír 10 helyett 20 percet?[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4845 üzenetére
Ez már normálisabb offroad tempo.
Tegnap mi is voltunk erdőben 2 slash-el.
Egyik egy 2wd 3900kv mocival, másik egy 4w platinum lcg vázzal, abba egy ezrun 4000kv moci van valami bigbore gátlóval, kicsit sürü olajjal tippre 800 körüli. (Hát a 4wd nagyon beteg.) -
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4839 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek. Sima fordítással is jó lett. Telórol vagyok, nem részletezem. Triál túlzás. Csak ki akarom próbálni mit tud így meg összezárt difivel.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4835 üzenetére
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Simonarancs
csendes tag
válasz SoulReaver #4830 üzenetére
Szerintem ahelyett hogy Traxxas és egyéb meg kinek mi igaza meg másolgatás helyett inkább konkrét dologról beszélnétek azt többre becsülnénk... Oké hogy a Traxxas élén van alkatrészekkel meg basher szinten kezdőnek ajánlott (egyedül egy manust láttam US-ban versenyezni egy Rustler-el, URC akit érdekel) de annyi van hogy muszáj megnézni a többit is. Nekem is elsőre egy Associated B4.1 volt a kiszemelt Buggy és mégis egy Academy SB4 régi darab mellett döntöttem. Igen, VOLT vele munka, magamnak kellett 3D nyomtatnom lengőkart, már amikor megvettem akkor is az volt. Bevallom kezdőként hiba volt megvenni, de a rajta való bütykölés is élvezetes még ha szenvedtem is. Ez a hobby ezzel jár, felesleges ezen vitázni melyik a jobb (teszem hozzá ha eladni akarsz akkor meg nem a fórumon legyezed...)
Úgy is van mindig új ember akinek lehet pont a tiéd kell (láttam a hirdetesed, tuti elviszi valaki amúgyis, ezen felesleges rágódni)
Amúgy ez ami nagyon szemét szúrt ebben a hobbiban... Voltam egy modell boltba, vittem az Academy gépem és mondtam hogy ebből verseny buggy-t akarok csinálni, meg kell csinálnom az első difit és 4WD kategóriában indulhatok. Az eladó kuncogott de csak addig amíg le nem vette a kasznit Karbonszál, erős motor, okés ESC ami szenzoros motort is fogad, 3S lipo meg egy jó szervó Mindenki fújolja de csak addig amíg a lepel le nem hull
Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4827 üzenetére
Haló! Ne hazudozz légyszíves. Jóval hamarabb le lett írva. Még be is lett linkelve mit vásárolok. Meg privátban sem írtam konkrétumot, nyugodtan másold be. A másik meg, hogy te írtál nekem privátot, én meg írtam hogy meggondolom. Pont ezzel a szóval. Azért ne beszéljünk félre. Nem hitegettem senkit. Noname cucc. Már ahol. Attól még lehet jó. Aki meg azt írja hogy próbáljak ki egy slastht. Jó. Hozza nyugodtan. Kipróbálom. Aztán ő is próbálja ki ezt és alkosson véleményt. Talán akkor alkothat, de így a semmibe beszélve. Én legalább nem alkotok véleményt olyan dologgal kapcsolatban amiben nincs tapasztalatom. Elhiszem hogy jó a slash, elhiszem hogy ráköltöttél egy fél csilliót már. Nyugodj meg, el fogják vinni. Én meg majd privátban nyagadtom azt, aki felajánlotta a segítséget. De nem véletlenül zengenek ódákat a "tipikus magyar mentalitásról" és nem véletlen létezik ez a közhely.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4821 üzenetére
Köszi. Szerintem hobby célra több mint megfelelő lesz. Vagyis remélem. Este kipróbáljuk.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4818 üzenetére
Én néztem utána a gépnek, meg olvastam róla főként francia oldalakon. 100 ezerért lehet kapni újonnan sokkal jobb rtr készletet? Nem hinném amúgy hogy annyira szar lenne ez a gép. Amúgy sem akarok versenyezni. Néha kimegyek a kertbe csapatom vele, miközben a kutya legel.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4816 üzenetére
Értem. Akkor ez normális.
Légyszi nem bántsatok ha noob kérdéseim lesznek a jövőben. Mindenki elkezdte valahol.
Lesz az még fém is, csak először majd az esc-t akarom nagyobbra cserélni, szóval ehhez is köll majd segítség. De sztem egyenlőre tanulni bőven elég lesz. Viszont ahogy mondtátok az esc a szűk kersztmetszet.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #4805 üzenetére
Csucsban 300A, vegulis birhatja.
(#4806) maximilian4 válasza SoulReaver (#4805) üzenetére
Mondjuk a 3S lehet, hogy kicsit meredek neki. En lehet, hogy maradnek a 2S mellett.
Az a baj, hogy ott a pdf-ben meretet en nem lattam, azt kene kibogozni, mekkora meret fer bele.[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4805 üzenetére
Azt láttam, nem is értem hogy bl szettben miért van egy 50 A-es szabi. Na mindegy, kezdésnek elég lesz szerintem az is.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz SoulReaver #4803 üzenetére
Ha túl nagy a teljesítménye vagy kapacitása, akkor nem ég le a szabi vagy a motor? Vagy nagyon nagy butaságokat írok? Mert akkor bocsássatok meg.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4796 üzenetére
Igen tuti. Gyári dobozos, szokásos limezöld.
-
Petya25
őstag
válasz SoulReaver #4778 üzenetére
Ez a portáltengelyes gép nagyon állat!
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4785 üzenetére
És azalatt nincs élet? Nekem valahogy a trx4 az etalon. Olcsóbban nincs valami normális gép?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4785 üzenetére
Igen mondjuk hogy nem kiépített pálya én se utaznék 250km-t onnan.
De a Lipiring-re tuti, Tökölre, az valami zseniális pálya. -
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4780 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4778 üzenetére
Amúgy igen, ez egy jó ajánlás, Lipiringen is mennek páran vele, jó súly eloszlás.
Csak az 313 ugye, azért nem mindegy mi a kategória elvárás. -
JoolsNOS
veterán
válasz SoulReaver #4730 üzenetére
Gp toys S911. XT60asaítva. 1500 2S lipoval. Ilyen kerekeket kapott most. Ezekkel sokkal jobban irányítható. Hóban meg már irányítható.
Apropó a lipo-k most jöttek meg. 3.85ös cellatöltöttséggel amik tudtommal jók tárolásra. Ha feltöltöm, meddig maradhatnak úgy?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4711 üzenetére
Vicces,hogy a képen sem az eredeti van. Az eredetin ugye ott a SKYRC logó a gomboktól jobbra,és az IMAX B6 felirat is más. Így néz ki az eredeti.
Mondjuk attól még küldhetnek eredetit,hogy a kép nem jó.
Használtam beépített tápos hamisítványt sokáig, semmi bajom nem volt vele. Bánom,hogy eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4707 üzenetére
Egész jó elektronika van benne ha még wp10 el árulják. Legnagyobb hibája a nyitott hajtás. Tele megy porral és apró kavicsokkal. A fémnek árult spúrt nem ajánlom hozzá mert valójában alu.
Ja,és ehez ugye nincs aku és töltő.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
-
SoulReaver
veterán
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
-
nLali
őstag
válasz SoulReaver #4672 üzenetére
A videón tényleg gagyinak tűnik.
Váltottál Traxxasra?Bérelhető reklámfelület
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4668 üzenetére
Szép, nekem a defender tetszik nagyon, a videómba is az üldözött.
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
válasz SoulReaver #4670 üzenetére
Mi a tapasztalatod vele?
Javítani kellett? Elkezdted a "fejlesztést?"Bérelhető reklámfelület
-
nLali
őstag
válasz SoulReaver #4668 üzenetére
Melyik Wltoys autóval próbálkoztál? Mi volt a tapasztalat?
Bérelhető reklámfelület
-
BullZeye
veterán
-
Ferike81
senior tag
válasz SoulReaver #4657 üzenetére
Köszönöm.
Bár úgy látom várok még pár évet a vásárlással. A mostani játékait nézve kb 2 nap alatt tenné tönkre. Drága móka lenne ez még neki.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4624 üzenetére
Nem használnám annyit terepen, és betonon jobb csuszkálni a 2wd-vel, nagyobb kihivás terelgetni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4621 üzenetére
Jó az a slash, én 2wd-t akarok venni, elment a jumpshotom a drift mellé kell egy offroad is.
Addig is pályáról van egy kicsit alul expozott képem a gépemről(mst fxx, súly balansz után, egyedi 3d nyomtatott aksi tartóval, és hátra rakott esc és servoval.):
[ Szerkesztve ]
-
napoleon2323
tag
válasz SoulReaver #4617 üzenetére
Mondjuk jogos ez is tényleg. :/
Akár ennél vagy egy másik modell alkatrészei beszerzéséhez ellenben tudtok helyet ajánlani?
Ha üzletről van szó akkor a fővárosban lenne a legmegfelelőbb. Vagy érdemes mindent aliexpress/ebay és hasonló oldalakról beszerezni, vagy specifikált rc tematikájú honlapokat kell használni?
-
napoleon2323
tag
válasz SoulReaver #4615 üzenetére
Értem. :/
Teljes elektronikát + akkut kéne cserélni első körben gondolom.
-
napoleon2323
tag
válasz SoulReaver #4613 üzenetére
Szeretnék egy olcsóbb modellt, ami nagyjából képes már megmutatni ennek a hobbynak a lényegét (eddig mindössze egy EZTEC márkájú játék autóval töltöttem az időt mostanában), mielőtt ha úgy alakul egy komolyabbra is gyűjtsek.
Emiatt néztem ki ezt a fajtát. Picit bütykölném is, ezért fontos az alkatrész utánpótlás.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4595 üzenetére
Hát passzolom nekem is csak design, de mi nem megyünk sötétbe ugye.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4593 üzenetére
sgmodell-es ledjeim vannak amit a vevőre kötsz. (1300ft az egész szett)
Ha nem kell több tökéletes. [link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4590 üzenetére
Pont ezt a témakört próbálom körbe járni.
ESP 12 modul, wifis, és telefonról vezérelhető megoldást akarok.
Elől 4 led fehér, folyamatos vagy váltakozó világítás hátra meg folyamatos piros 2, másik 2 meg csak fékre.Nem könnyű ügy.
-
Saccco
nagyúr
válasz SoulReaver #4546 üzenetére
Nem biztos az.
[MKUltra]█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz SoulReaver #4544 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Semmi se jó.
Egyébként elég erősnek tűnik. Ha már itt tartunk az X-Maxx is kettétörik.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz SoulReaver #4530 üzenetére
Mit ajánlasz?
Kavicson lenne használva? Alkatrész legyen hozzá, ha valami törik.
köszi
Üdv SRicsi
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4530 üzenetére
Ezt is bele lehetne tenni az összefoglalóba. Ne vegyél szemetet mert csak sz..ni fogsz.
-
Saccco
nagyúr
válasz SoulReaver #4519 üzenetére
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz SoulReaver #4474 üzenetére
Nem követtem annyira a topikot.
Más:
Nézegettem ezt az SCT-9000-et, szerintem ilyesmit lehetne 3d nyomtatóval gyártani.Gondolom a 3d nyomtatás se fér bele.
Ha befejezem a CoreXY nyomtató tervezést kivitelezést, lehet beleállok egy ilyenbe. Lesz belőle valami, vagy egy nagy semmi.
szerk.:
BTW én nem nyomom hardcore módon, nekem jó a HK-s is.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4458 üzenetére
Érdemes az rtr vagy arr verziót venni,jófajta Hobbywing cucc van benne.
-
Saccco
nagyúr
válasz SoulReaver #4458 üzenetére
Úgy 20k.
Kell bele pár dolog:
Required:
2CH transmitter and receiver
50~60A brushless ESC
3652 (540) size brushless motor (3000~4000kv recommended)
Standard size high-torque servo (metal gear recommended)
2S 3000~5000mAh lipoly batteryÉn is elgondolkodtam rajta, mert lenne bele mindenem. Igaz nem BL motor.
Free shipping és költségmentes EU posta. Szerintem korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #4445 üzenetére
A nitrotol homályos lesz nem ?
(#4446) Saccco: universal adjustable a kulcsszó amit keresel majd.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4409 üzenetére
Értem. Akkor ezzel legalább lehet a porban autózni.
Most kicsit el vagyok kedvetlenedve mert az utóbbi pár nap termése 2 rossz hajó és 2 rossz autó.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4406 üzenetére
Ez műszakilag ugyan az mint a WRX?
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4378 üzenetére
TSM minek? meg kell tanulni vezetni. Hát ha 60 nál többet adtál érte akkor nem volt kihagyhatatlan.
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4376 üzenetére
Bocs. Rosszul fogalmaztam. A helyes szó inkább a nepper.
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #4370 üzenetére
Az egyik legnagyobb kajfertől vetted ezt az autót. 😀 Jó ha két akksit ment vele.
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #4370 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest