Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Az normalis, hogy wltoys a979-nel az elso kerekek ilyen furan szetfele allnak kicsit? Illetve ha nem, lehet azt allitani valahogy?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
opr
nagyúr
válasz SoulReaver #3410 üzenetére
Ez, ennyi ido alatt... Ez mar a mesterszint, koszonom szepen!
Leborulok a tudasod elott."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Sracok, letezik akkucsatlakozohoz atalakito?
Van ugye egy wltoys a979 auto, meg egy a hirdetes szerint ahhoz passzolo akksi, viszont...
A kocsin a csatlakozo az ilyen[1][2], mint ezen a piros (sotet-sarga ), amit kaptam, azon meg ilyen.Szoval hazikokany nelkul at lehet hidalni valahogy ezt a problemat?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Udv!
Lenne egy olyan kerdesem, hogy az a muanyag kasztni, ami van a kocsikon, az mennyire szokott kompatibilis lenni az azonos aranyu kocsikon belul?
Amiert kerdezem: Paran osszealltunk, es vettunk WLToys A979-B RC kocsikat. Azert ezt, mert az arahoz kepest jonak tunt, es arra eleg, hogy baromkodjunk veluk a parkban, esetleg egymas kozott versenyezzunk, viszont van egy olyan problemank, hogy mindegyik ugyanugy nez ki, igy eleg nehez megkulonboztetni oket egymastol. Valoszinu minimum 4db ilyen kiskocsi lesz, a neten viszont nem talaltam ennyi fele kasztnit a979B-hez.
Szoval, letezik ezekbol kicsit nagyobb valasztek? Esetleg ugyanott vannak a lyukak minden 1:18-as monster truck-on, tehat ebay-en lehet keresgelni/garazdalkodni batran, vagy valahogy meg kell majd egyedileg sufnituningolnunk oket?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Peaceliker #3182 üzenetére
Nagyon köszönöm, megyek is mazsolázni!
-
opr
nagyúr
válasz Peaceliker #3177 üzenetére
Ezt a hk-t annyiszor olvastam már, hogy nem bírom tovább. Szóval, az melyik bolt, kérhetek egy linket?
EU warehouse-a van nekije?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
És SoulReaver #3045: Köszönöm szépen!
Egyébként most Én vagyok teljesen hülye, vagy amit linkeltél az konkrétan tök ugyanaz, mint amit mi kinéztünk?
SoulReaver: Elég jól néz ki a vas. Szerintem a miénknek is az lesz a sorsa, hogy szépen lassan egyesével upgrade-elgetve lesz.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Köszönöm!
Viszont küzben kiderült, hogy ilyet már akkor se tud venni, ha megnyikkan, mert mindenhonnan kifogyott a UK-ban, úgyhogy arra jutottunk, hogy nézünk valami jó alapot, és vesz mindenki ugyanolyat (közben kb lettünk vagy 4-5-en ), és a parkban valami pályán versenyzünk, szóval most ehhez keresünk alapot.
Ezzel kapcsolatos kérdés: WLToys-ról mi a véleményetek, jó cuccokat gyártanak? Azt láttam, hogy mindegyikhez lehet venni utólag upgrade-eket, hogy a fos műanyag alkatrészeket le lehessen cserélni alu-ra, ami nálam elég jó pont, csak nem tudom, hogy alapvetően jó vételnek számítanak-e?
Vagyonokat semmiképpen nem szeretnénk rákölteni, egy őszi-téli focihelyettesítő, olcsó hobbinak szánjuk a dolgot."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Üdv népek!
Sikerült végül választani, egy ilyet vettünk karácsonyi ajándéknak a lányomnak. Kivittük ma a parkba, és iszonyatosan jót szórakoztunk (konkrétan levakarni nem lehetett a mosolyt sem az arcunkról).
Viszont egy kérdés felmerült:
Ha két ugyanilyen autó van egymás mellett, akkor bezavarnák egymást? 2.4Ghz-es az adóvevője, és teljesen ellentétes információk vannak összevissza. Van, ahol azt írják, hogy ha 2.4ghz-es, akkor sima ügy, van, ahol nem. Szóval most melyik az igaz, vagy mitől függ ez?
Másik kérdés, hogy ha esetleg összeakad, akkor van rá mód, hogy ilyen téren upgrade-eljük a dolgot?Ha nem, tudtok ajánlani ilyen 50 font körüli, méretben kb azonos (1:16-1:18) buggy stílusú, utólag fejleszthető, off-road stílusú kocsit (ha az akkuja 16850-esekből épül fel, az nagy +pont, mert abból van annyi, mint a szemét itthon)?
Köszönöm!
-
opr
nagyúr
A 10$-os minihelikoptereken is az van, szóval annyira azért nem lehet bonyolult...
Konkrétan egy két darab extra fogaskerék, és a felső rotor pont ellentétesen forog, mint az alsó, azonos fordulatszámmal.
Sőt, ilyen van a kis sárga kínai repkedő minionomnak is, amit kb 7$-ért vettem anno."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz IzLuCSi #2941 üzenetére
1 motor + ket rotor, amik ellentetes iranyba forognak is tokeletes.
Sajnos a tobbiben nem tudok segiteni, csak gondoltam megjegyzem, hogy a motorok szama != rotorok szama, legalabbis nem feltetlenul."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Hu, ez nagyon viccesnek tunik (pozitiv ertelemben). Es ebbol egyszerre lehet iranyitani mondjuk 2-3at, vagy osszeakadnak?
-
opr
nagyúr
Megneztem, a reakcio az volt, hogy "uristen, ezek ennyibe kerulnek?! "
Asszem finomitanom kell a felteteleken, almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen draga egy jo, de nem profi szett, ami jo otlet egy 7 evesnek.Megmondom oszinten, egyelore azt szeretnem felmerni, hogy tenyleg hasznalna-e egyaltalan, aztan ha belezombul, akkor lehet szo irdatlan penzekrol, de £150-et egy 13cm-es taviranyitos autora megmondom oszinten, sokallok.
De azert koszonom szepen a tippet, felnyitotta a szemem, az biztos.
-
opr
nagyúr
Udv!
Szeretnem a segitsegeteket kerni, mivel sajnos RC teren teljesen susu vagyok.
Taviranyitos autot keresnenk a gyerkocnek (7 eves).Ami eddig kikristalyosodott:
- Belterben lenne hasznalva, parkettan
- Olyan kene, ami pici (10-15 cm), de minosegi, birja a gyurodest, tud relative gyorsan menni (~20km/h max), jol kanyarodik, ertelmes keretek kozott nem csuszkal osszevissza
- Ha esetleg letezik olyan verzio, amikor ket auto van egy csomagban, vagy akar kulon, de a lenyeg, hogy nem akadnak ossze, az lenne igazan pozitiv
- Cel lenne a nappaliban random osszedobott versenypalya, es ott versenyzes veluk, tehat ha esetleg akar 3-4 ilyen kisautoval is lehetne jatszani, es nem akadnanak ossze, az lenne az igazi
- A vasarlas angliaban tortenne, amazonrol, argosbol, vagy valami hasonlo helyrol (esetleg ha van titkos tipp kinai mokara, ami 100%, hogy karacsony elott ideer, az is jo lehet)Dereng valami, hogy regen mintha letezett is volna valami olyan szett, amiben volt 3-4 auto, meg ilyen minimalis versenypalya szett (celegyenes, meg par izebizgentyu a palya kirajzolasahoz), de lehet csak valami netes koncepciokep volt.
Van esetleg valakinek valami tippje ilyen parameterek mellett?
Elore is koszonom a segitseget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest