Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Se baj de kicsit nyomoztam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat az Aventador felöl
Szóval kilyukadtam az alibabán, és 1/14 Aventadorok 13 dolláros áron mennek Akkuval távírányítóval
1/10 Aventador 19 dolcsi Ezek az árak a pisztolyos távírányítóra jellemzőek A sima Joystick controlleres valamivel olcsóbb. Ezek mennek magyarba 10-12E forintort (1/14-es méret) Rastar a Brandje.Ez a CW márkáju Aventador poén hogy egyik magyar oldalon 15E forintot elkérnek érte. Nem kis haszon van ezeken az RC autókon
Mikor unokaöcsém Carrera autóját kezembe vette, éreztem én hogy filérekért dobták összeEbből a CW Matt Fekete Aventadorból simán rendelnék Valaki rendelt már Alibabából ?
ahogy elnéztem vennem kell egy készletet ami 6 db-ból áll
Magyarba ez a Rastar megyeget, 1/14-es méretben kb ugyan abba az árba megy mint a CWA felvásárolt olcsó kínai autók nagy része simán átmegy 3-4X áremelkedésen
Szerintem méretbe 1/10-et akarok ez a CW pont csinál ilyet, és matt feketébe kéne
Aventador a kedvenc autóm A CW-s még azért is jó mert 5 cellás akku van hozzá 6 volton. A Rastarok között van elemes verzió is. Aki ilyet akar venni annak jól körül kell néznie, ezek még olcsóbban szerezhetőek be.
A fent említett 13-19 dolláros árak az akkumulátoros verzióra értendőek, amibe benne van a pisztolyos írányító + akku.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25