Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Saccco #4511 üzenetére

Se baj de kicsit nyomoztam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat az Aventador felöl :D
    Szóval kilyukadtam az alibabán, és 1/14 Aventadorok 13 dolláros áron mennek :D Akkuval távírányítóval :D
    1/10 Aventador 19 dolcsi :D Ezek az árak a pisztolyos távírányítóra jellemzőek :D A sima Joystick controlleres valamivel olcsóbb. Ezek mennek magyarba 10-12E forintort (1/14-es méret) Rastar a Brandje.

Ez a CW márkáju Aventador poén hogy egyik magyar oldalon 15E forintot elkérnek érte. Nem kis haszon van ezeken az RC autókon :D
    Mikor unokaöcsém Carrera autóját kezembe vette, éreztem én hogy filérekért dobták össze :D

Ebből a CW Matt Fekete Aventadorból simán rendelnék :D Valaki rendelt már Alibabából ? :D
    ahogy elnéztem vennem kell egy készletet ami 6 db-ból áll
    Magyarba ez a Rastar megyeget, 1/14-es méretben kb ugyan abba az árba megy mint a CW :D

A felvásárolt olcsó kínai autók nagy része simán átmegy 3-4X áremelkedésen :D

Szerintem méretbe 1/10-et akarok ez a CW pont csinál ilyet, és matt feketébe kéne :D
    Aventador a kedvenc autóm :D A CW-s még azért is jó mert 5 cellás akku van hozzá 6 volton. A Rastarok között van elemes verzió is. Aki ilyet akar venni annak jól körül kell néznie, ezek még olcsóbban szerezhetőek be.
    A fent említett 13-19 dolláros árak az akkumulátoros verzióra értendőek, amibe benne van a pisztolyos írányító + akku.

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák