Új hozzászólás Aktív témák
-
IzLuCSi
újonc
válasz SoulReaver #2981 üzenetére
5 eres? Biztos nem léptető motor? Minek a másik kettő?
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Meg tudná mondani valaki hogy hogyan hívják a lenti linken azt az X alakú alkatrészt ami össze tartja a váz 4 karját?
https://www.banggood.com/Realacc-Lion210-210mm-Carbon-Fiber-4mm-Arm-FPV-Racing-X-Frame-w-5V-12V-PDB-Taillight-p-1145525.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
-
IzLuCSi
újonc
válasz Peaceliker #2963 üzenetére
Mit jelent az hogy peak?
Mit értesz az alatt hogy nem bírja túl sokáig?
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/LG%2018650%20S3%202200mAh%20%28Blue%29%20UK.html
Erre az aksira gondolsz?Amúgy kb valamivel kevesebb mint 1kg lesz az egész. Pontosan még nem tudom meg mondani.
Tudnál javasolni olyan motorokat amik képesek kb 1kg mot meg emelni és meg van oldva az hogy "egy" is képes legyen gond nélkül (ne forgassal el a robotott ha meg emelkedet ami itt 2db ellentétes irányba forgó motorral lett meg oldva) meg emelni a robotott?
-
IzLuCSi
újonc
Ez a motor akkor meg tudd emelni kb 1,5kg -mot?
Nem vagyok benne biztos hogy jó adatott néztem e de a proppeler teljes hossza 20cm?
http://www.hobbypartz.com/88e-mc451-cr28m-counter-blade3-1050kv.htmlA kis rc repülők szárnya mennyit segít a motornak? Tehát ha egy motor meg tudd emelni függölegesen pl 100g -t akkor ha egy kis rc repülő elejébe szerelik be akkor is csak 100g-t tudd meg emelni ? vagy a repülő szárnya segíti a dolgot vagy akadályoza?
-
IzLuCSi
újonc
Az szerintettek müködne hogy olyan motort használok amilyen egy olyan drónban van ami (ha egy motort használok) 4x nehezebb mint az én kész robotom motorral együtt? vagy ha máskép nem megy akkor 2 motort és akkor 2x nehezebb dront kell keresnem.
Ez így elvileg müködne nem? -
IzLuCSi
újonc
Nekem csak arra lenne szükségem hogy meg emelje és letegye. Forgás stb ilyen nem kell. Tehát a legkönnyebb szerintem az lenne ha egy motor 2 ellentétes irányba forgó propellerrel. Vannak konkrétan ilyen motorok? vagy nekem kell megépítenem ?
Valaki tudja hogyan lehet meg állípitani hogy mekkora súlyt emel meg egy-egy motor adot proppelerel? vagy ismer olyat aki tudja? vagy valami ezzel kapcsolatban? vagy van valaki aki tudna segiteni ebben?
(1 motor 2 propellerrel amik ellentétes irányba forognak)
-
IzLuCSi
újonc
Tehát akkor vagy 1 motorral ami 2 proppelert pörgret ellentétes irányba. Vagy 2 motorral 2 proppelert.
Ti kész drónt szoktatok rendelni vagy magatok keresitek hozzá az alkatrészeket és rakjátok össze és programozátok?? -
IzLuCSi
újonc
Igazadvan. Két motor kell.
Csak láttam videót olyan drónról aminek kicsit gömb szerü alakja van és belül elvileg egy motor. De akkor vagy meg oldották ott ezt a problémát valahogy vagy két motort használnak amik ellenkező irányba forognak (persze a propeller is forditva van rajtuk) és akkor a két motor ellensúlyoza egymást.De az eredeti probléma még mindig fenn áll hogy se márkát nem ismerek , se azt hogy mi alapján tudom meg hogy mekkora súlyt emelfel, mi alapján kéne kiválasztani a propellert stb.
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Nem értek a drónok esetében a megfelelő motor és propeller párosítás kiválasztásához de a most épített robothoz kéne egy. Valaki aki jártasabb ebben a témában tudna ajánlani egy olyan össze állítást aminél 1 motorral meg lehet emelni egy kb 0,5 kg most robotott ?
Nem kell mást csinálnia csak meg emelnie a robott.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest