Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Nekem wltoys 12428 van. Már elkezdtem cserélgetni rajta a dolgokat alura, de van 1-2 fura illesztési hiba, amit mondjuk lehet orvosolni, csak ügyeskedni kell vele.
A képen a lengőkarba kell csavarozni a teleszkópot, de abba az aluhoz adott gömb csuklók rövidek, így lötyögtek. Vissza raktam a gyári csuklót. Aztán az alváznál a kis U alakú lengőkar tartóban is lötyögnek a csuklók, oda gumi karikát tettem.
Az első felfüggesztés még úton van, de amihez csatlakozik a kormány rúd a kerekeknél, az nagyon hajlik és alapból lötyögnek.
-
twine
veterán
Szia!
Abban a kategóriában amit keresel én ezt a Remo 1631-et nyugodt szívvel ajánlom!
Nem nagyon vagyok otthon az autós RC világban, ezért kértem a múltban én is itt segítséget! Érthető módon a bevált de nekem már "túl sok" kategóriákat ajánlották a hozzáértők itt!
A 4,5 éves fiamnak akartam valami "komolyabb" cuccot venni....Én rengeteg tesztet elolvastam, és még több videót megnéztem a fent említett gépről, és azt kell mondjam, mióta kicsomagoltuk, nem csalódtam benne...sőt,,,tényleg meglepett...
Irgalmatlan sebességekkel csapta neki megszámlálhatatlanszor a fiam a falnak a létező összes szögből, és semmi, de tényleg semmi baja....MIkor leírtam itt, hogy nem akarok vagyonokat költeni rá, és mekkora gyerek fogja használni, azt hiszem megértette mindenki, és egy csapásirányt ajánlottak:
Nézzem meg van e hozzá alkatrész....
MInden van! "Fillérekért"És ha egy kicsit jobban "feltúrod" a netet, még több alu upgrade cuccot találsz hozzá!
A víztől sem kell nagyon tartaniSZóval, szerintem arra mire te használnod,és amilyen árban keresel tökéletes!
MIndenki másnak:
Természetesen a fenti leírás és lelkendezés csak a saját kategóriájában érvényes....nem célom, és nem is akarom más, 60-80-100.000.-HUf-os elismert, minőségi gyártó termékeihez hasonlítani, vagy párhuzamot vonni...
DE az alapján amit eddig olvastam az autókról, és amit ezzel tapasztaltam, szerintem kategóriájában ajánlott vétel lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest