-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Köszi!
"Csak" kettőt buktam el,nem értettem még akkor,hogy mi a helyzet azért ment el.A maradékkal már nincs gond.Most majd azt a device-t kell összeraknom vhogy.Mostanra maga a játék nagyon megnehezült pedig easy-n van. :-/Ownfate,James: Köszi!Csak egy kósza ötlet volt.
Azóta már találtam egy resident evil mega pakkot 14e-ért.De lehet,hogy azt is kihagyom,már kevésbé jön be ez a stílus. -
Elims
veterán
Mostmár ismerősebb...Én ezt a játékot '93 környékén csak tátott szájjal néztem c64-el a kezemben.A nagy amiga 500/1200 csak álomszerű vmi volt. :-)
A múltkor is szemeztem vele nagyon a store-ban.Megvettem a gow coll.2-t (ami iszonyat lassan töltődik le! :-//// ).
Akkor otthagytam,most nem fogom.Remélem elfogadható áron adják a magyar store-ban.. (Ami még hatalmas lenne,az a C64-es Newcomer.)
Most megnéztem,még ios-re is megvan.Talán ez lesz az első játék amiért fizetni fogok.Egy kis ösztönzés a készítőnek.Remélem minél többen kifizetjük azt a pár $-t.Esetleg a port royale-ról nem tudsz vmit?Még azon is nagyon gondolkozom..
-
dani3l
őstag
Erdekes, pedig a hdd elvileg gyorsabb, mint a lemez, nem?
Ez igy eleg gaz..
Kivancsi lennek, egy 7200-as vinyoval van e különbseg. Vagy akar ssd-vel, bar az mindegy, azt nem raknek a gepbe..
Apropo, velociraptort probalt mar valaki a gepben?
Azt megneznem, mit produkal azert, az irdatlan zajon kivül.
-
törölt tag
Ez azért elég durva. Bár ha játszik az ember nem annyira azt figyeli. Ősszel játszottam a Rage-et, az folyamatosan ezt tolta végül is egy idő után már nem zavart.
Én ezt így nem merem bevállalni, főleg az után hogy a Batman milyen akadásokat produkált időnként ha keresztülmentem a városon.
Köszi a segítséget! -
-
jookomak
őstag
Én is tudok németül, de sajnos ahhoz nem eléggé, hogy egy játékot megértsek. Meg ugye a legtöbb game amerikai fejlesztők kreálmánya, akik bizonyos esetekben jó színészeket alkalmaznak szinkronhangként. Pl. Batman-Mark Hamill, és még lehetne sorolni. Kár lenne ezt elrontani egy stohlbuci hanggal. (Na jó, őt egyébként pont bírom szinkronszínészként)
-
KisTücsök
addikt
Értem. Köszönöm!
DonCosta: Ohh. Már ennyiért is? Néhány hónapja nézegettem utoljára, akkor még nem igen volt. Meg most csak gyorsan átfutottam, de ami 30 fölött csak ritkán pillantottam rá. Köszönöm!
Akkor megy még egy kis gyűjtés, aztán benevezek egyre.
Még egy kérdés: A PS4-re megjelenő exklúzívokat PS3-ra kiadják? Az új generációs konzollal kapcsolatban nagyon nem vagyok képben.
szgergely: Mármint PS4-ről? Nem jött be?
-
Elims
veterán
Semmi extrát nem vártam.Egy normális,gond nélküli adás-vételt vártam,amiben teljesen biztos voltam (nem 99%-ban).
Ehelyett jött egy..nem teljesen átlag vétel.
Régebben több mindent vettem tőlük.Amit újonnan vettem csak tőlük vettem.Volt olyan termék vagy 17-18éve amiből két egyformát vettem -akkor jött ki- és elengedték nekem a postát...
20évvel ezelőtt személyesen vásároltam tőlük,minden tökéletes volt,majd utána is a 2000-es években is.
De most..
Előrendeltem vmit,megérkezett,minden O.K.,majd az előrendelői kódot email-ben küldték. Viszont az email-ben nem volt semmi.
Többet kellett telefonálnom nekik mire kiderült a gubanc. A hozzáállásuk sem volt az igazi,pedig nem 200Ft-os dolgot vettem (mondjuk árról függetlenül egy kereskedőnek kapálódzni kellene a vásárló után a mai világban).
No mindegy. Így jártam. :-)
Én többet tőlük nem rendelek,van más.Martinkeet: ez nagyon korrekt! Ez nem eredeti??
T256: szerintem erre csapj le. :-)
-
ldave
félisten
Atlus has told Eurogamer Persona 4 is not scheduled to launch in Europe for the PS3.
It definitely won't launch on these shores on the 9th - the Wednesday of the week it launches in North America, a spokesperson told us.
And there's "nothing scheduled for EU right now," we were told.
-
Elims
veterán
Nem kicsit. :-)
Én most a tomb raider miatt lehet,hogy beaktíválom a 2hetes free-t próbaképpen.James: miért vennéd meg használtan is?Ahogy írod is,amiért nem adnál pénzt,de kipróbálnád,így szerintem mindenképp elég a ps+.
Persze te tudod. :-)Emlékszem a black-re,ps2-n kipróbáltam.Nagy cím ps2-n.
Tényleg jó fps volt,de nekem vhogy nem jött be.
Fps.
Vmikor a doom próbánál tetszett,aztán kimaradt egy pár év és már nem jön be. :-/ -
Elims
veterán
Egyáltalán nincs. :-)
Lenne egy kis problémám..tudom,írtátok a múltkor,de azért rákérdezek hátha tud vki vmilyen megoldást.
Most próbáltam meg pendrive-ra másolni a mentéseket.Sajnos a gt5-6-ból nem tudtam mindkét fájlt (kettő-kettő van) felmásolni csak az egyiket. Elég az is vagy azért nem ártana a másikat is felrakni?
A többieket mind engedte,ezeket nem (pedig a gt5 lenne a legfontosabb). -
Elims
veterán
Kedves SzGergely,engedd már meg légyszives,hogy kiírjam egy Fórumba a véleményem.Akár 5 perc,5hónap vagy 10év után.
Én így gondolom.
És ha azért figyeltél az írásra -csak figyeltél,reagáltál rá- szerintem az is feltünt,hogy "Mégegyszer írom,10perce kezdtem a játékot...".
Így tanácsnak sem veheti senki.
"...egyszerűen fantasztikus."
Én ezt az uncharted-re mondtam az első 1/2óra után majd napok múlva is a végén.
Ízlések és pofonok. Tény,hogy nagyon jó ez a last of us,de lehet,hogy vkinek jobban bejön egy könnyedebb uncharted,mint egy last of us,ami "lelkileg dönt nyomorba".
Biztos vagyok benne,hogy teljesen érted amit írok.
"Ilyet inkább be se írj a fórumba" Még ilyet.. :-)Más. Milyen trófeák vannak ebben a játékban?Most csatlakozott hozzám a kislány és most feltünt,hogy eddig nem volt semmilyen trófea kisablak felugrás.
Noxwill: Nincs Mit. :-)
Ha véletlenül kipróbálnád az uncharted-et,ne a 3.résszel kezd. Ez jó Tanács. ) -
-
Elims
veterán
Teljesen igazad van! :-)
Jer1cho: Van rajta magyar nyelv.
Vhol olvastam vmi szinkront is,de én azt még sehol nem hallottam rajta.
Ha vki tudja és tényleg van rajta,kíváncsi lennék,hogy hol. Felirat persze,van a játékban is.Szerk.: Benéztem.. :-/ Külföldieken nem tudom,szerintem nincs.LDave-nek szerencséje volt a beyond-dal.
Viszont köszönöm neki,így én is kintről veszem egy előzetes beszélés után az eladóval. -
Elims
veterán
'Hát ne haragudj,de gonosz leszek és azt mondom,hogy örülök. :-/
Miért váltottál ilyen gyorsan? Nem lett volna jó még ezt a pár játékot kijátszani?Nem ráértél volna lépni?Addig írkáltál volna ide be.
Persze tudom,az ember mindig jobbat akar.Szerk.:
Nuke: Nincs Mit. )
Fat gépet ne vegyél.
Winchester-ben szerintem bőven elég amit James is ír. Hallgass rá. ;-) -
Garada
őstag
Nem gond tudok várni egyébként is DriveClub,inFamous Second Son, Metal Gear Solid 5,Watch Dogs,Final Fantasy XIV A Realm Reborn,Destiny,Middle-Earth Shadow of Mordor,Cyberpunk 2077,The Order 1886,Tom Clancy's The Division,Bound by Flame,The Crew, Sniper Elite 3,Mad Max,Mirror's Edge (2),The Witness,The Evil Within,Evolve,Dying Light,Trials Fusion,Dragon Age Inquisition,Lords of the Fallen,Batman Arkham Knight,Child of Light,.Ez az idei választék egy része hova nem elég ez?
-
dilipok
veterán
kapott valaszt, nem? majd amikor te is leirtad ugyanazt hetente tizszer, akkor visszaterhetunk a kerdesre... No offense, de egy fel eve jelentel meg ebben a topicban. Azota hanyszor lattad ugyanazt a kerdest? Es hanyszor kellett volna egy fel oldalt visszaolvasni, hogy fel se tegye, mert tok ugyanazt kerdeztek elotte? Ez engem egy ido utan idegesit. Eddig is es a jovoben is meg fogom jegyezni.
-
Brian_GT
őstag
-
Olyasmi
aktív tag
Na szóval elősször megpróbáltam HDMI-vel,de semmi,majd RCA kábellel,de semmi,egyszerre a kettővel sem reagált,de most bekapcsoltam a házimozit és bejött a kép igaz silány minőségben:Lehet hogy azért mert beadtam a 10másodperces dolgot.Mert nekem van olyan,hogy HDMI/DVI vagy HDMI2.Gondolom ha hd-ban szertném nézni akkor csak HDMI kábellel kapcsoljam össze,de úgy meg nem megy!
-
Ryder1
senior tag
Oké.
- PS3 slim 250 GB CECH-2004B, azaz törhető
- GTA 5, Call of Duty: Ghots (Free Fall DLC map nincs aktiválva)
- egy ilyen kontroller
- eredeti doboza, papírok. Kb 2,5 éves gép, kitűnő állapotban
- accountomat is adnám hozzá, amivel PS Plusz esetén játszhatóak az alábbi játékok: Uncharted 3, Battlefield 3, Payday: The Heist, Need for Speed: Most Wanted, Mafia 2, Spec Ops: The Line, Far Cry 355-60 ezerre gondoltam így elsőre.
-
Elims
veterán
Most szartam be!! :-DDDDD
A számítógépre telepíthető playstion media serverrel nem csak lejátszani lehet dolgokat.Tegnap kipróbáltam.Háromszög és copy.
Egy-egy 20-25mb-os mp3 talán 2-3sec. 100x gyorsabb mintha pendrive a számítógépbe,rámásolni x ideig a mp3-akat,majd gépbe és lemásolni. -
törölt tag
ha lenne egy hat éves kölköm, én is wii-t vennék neki.
vagy inkább leültetném tanulni, aztán meg kizavarnám focizni a haverjaival...htibi: elég a 12 giga, ha nem nagyon akarsz letölthető tartalmakat igénybe venni.
lemezes játékoknak nem kell a tárhely, mivel nem installálhatók. (kivéve 4-5 játék, abból a gta5 foglal a legtöbbet kb 8 gigát) -
Htibimor
senior tag
-
riska1982
aktív tag
Igen, HD Ready a TV. 720x576-os jelet sugároztam a TV felé, de semmi. Az 1080-at pedig átrakná 720-ra.
Scartal bekötni HDMI-re váltani? Ezt nem egészen értem sorryVagyis talán értem, de mi lenne az értelme, hogy a composite kábelt átalakítom Scartra, aztán átváltok HDMI csatlakozásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest