-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzola
titán
Meg tudom erősíteni, hogy UK fiókból magyar bankkártyával lehet vásárolni!
Számlázási információkat (Billing Information) kitöltöttem, mindegyik mezőben a valós adatokat adtam meg! Bankkártya adatokat megadtam-nekem MasterCard van-így sikerült megvennem a PES 2014 - Pro Evolution Soccer Digital Premium Edition-t....
-
zzola
titán
válasz
konyi79 #54086 üzenetére
Paypal-t ki lehet jatszani. 2 fiok kell hozza, egy HU es egy UK. HU-ra ratoltod a lovet,vagy kartyat teszel moge, majd a zset atkuldod a UK paypalra. Utana mar tudsz UK paypalrol fizetni. De most nem eri meg a faradozast, mert iceakosnal olcsobbra jon ki 1font, mintha sajat magad vennel feltoltot...
-
zzola
titán
válasz
TazLeacher #54076 üzenetére
Mert átírod a címet, attól még a fiók régiója UK marad. Tehát neked csak UK feltöltő a jó...
-
zzola
titán
válasz
TazLeacher #54074 üzenetére
1.Nem (UK fiókhoz csak UK feltöltő jó)
2.Daylight saving beállítása konzolon -
zzola
titán
PES 2014 - Pro Evolution Soccer Digital Premium Edition-t megvette valaki? ~10 font körüli ár elég barátinak tűnik....
-
zzola
titán
Battlefield Hardline: 6 Minutes of Multiplayer Gameplay
Nem tetszik. Mint egy BF4 DLC úgy néz ki... -
zzola
titán
válasz
Darth_Revan #53883 üzenetére
Sajnos erre figyelni kell! A DLC-vel nincsen átjárhatóság a régiók között...
Hopp, ahogy az előbb a kolléga is írta...
-
zzola
titán
válasz
d.véderjoe #53857 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
d.véderjoe #53855 üzenetére
Próbálj meg egy quick restore ps system-et nyomni, ez a HDD gyorsformázását jelenti, hátha...
-
zzola
titán
válasz
d.véderjoe #53851 üzenetére
Az durva! -
zzola
titán
válasz
d.véderjoe #53849 üzenetére
Sorry benéztem!
Restore PS3 System-nél van quick vagy full. A formázás tart sokáig... -
zzola
titán
válasz
d.véderjoe #53846 üzenetére
18-20 óra ha a full-t választottad...
-
zzola
titán
válasz
Hossel #53810 üzenetére
Nem erről van szó! De az már milyen, hogy valaki nem tudja, hogy a bankkártyája melyik országba szól illetve a PSN fiókja melyik országba szól? Lehet UK fiókhoz szeretné hozzáadni a magyar bankkártyát! De hiába kérdeztük, egy épkézláb válasz nem érkezett a kérdésre, hogy segíteni tudjunk...
Nehogy már én legyek a hibás emiatt... -
zzola
titán
Dead Island: Riptide GAME Exclusive Special új!
Postával 11 font game.co-ról.
Elég véresnek tűnő FPS?zavvi-n is van elég sok jó ajánlat:
Bugfield 4: 15 font
Gran Turismo 6: 15 fontstb...
-
zzola
titán
Ha valaki banán mentesen szeretne játszani BF4-et, bátran keresse fel az alábbi szervert:
"PH! HUNGARY UNOFFICIAL SERVER! " -
zzola
titán
válasz
jófiú90 #53420 üzenetére
Ha azonos biztosítékon/körön voltak, akkor nem elképzelhetetlen.
Nálunk is volt villámcsapás régebben, az egy körön levő konnektorok égtek csak ki, más berendezésnek nem esett baja...Ezek a biztosítók amúgy sz@rrágók. Nekem behalt most a routerem, 9800 forint a kár. Beadtam az igényem, erre jött egy levél, hogy szervíz szakvéleményt kérnek, csak utána döntik el, hogy fizetnek-e...
-
-
zzola
titán
Ez a szánalmas EA/DICE fos/sz@r/bug/göci field 4, Operation Locker pálya állandóan lefagy! Más is van ilyen cipőben? Ez a szánalmas római barna banda egyik platformra sem tudja megcsinálni a g*ci sz@r fos játékait?
-
zzola
titán
válasz
tomika9988 #53178 üzenetére
Sosem fog annyit látni, mint amekkora a HDD. A 120 gigás sem 120 GB méretű, + a PS rendszere is lefoglal belőle....nagy szakértelmed lehet ezen a téren...
-
zzola
titán
Van 1-2 érdekes ajánlat 5 dolcsiért:
Here’s everything offered for $5 in the PlayStation Store Flash Sale (US, Canada):
ArcaniA: The Complete Tale (PS3)
BioShock (PS3)
BioShock 2 (PS3)
Darksiders (PS3)
Datura (PS3)
Duke Nukem Forever (PS3)
Fat Princess (PS3)
Grand Theft Auto IV (PS3)
Guacamelee! (Cross Buy on PS3, PS Vita)
Kane & Lynch 2: Dog Days (PS3)
L.A. Noire (PS3)
Lara Croft and the Guardian of Light (PS3)
Max Payne 3 (PS3)
Midnight Club: Los Angeles Complete Edition (PS3)
Mini Ninjas (PS3)
Mortal Kombat (PS3)
MX vs ATV: Alive (PS3)
Red Dead Redemption (PS3)
Red Faction: Armageddon (PS3)
Spec Ops: The Line (PS3)
The Mark of Kri (PS2 Classic)
The Raven: Legacy of a Master Thief (PS3) -
zzola
titán
Amazon.com-on a Call of Duty Ghosts - PS3 [Digital Code] 35 dolcsi, ha érdekel esetleg valakit...
-
-
zzola
titán
Nem tudjátok véletlenül, hogy US PSN Plus mikor változik? Olvastam, hogy az áprilisi kínálat a Pro Evolution Soccer 2014, de a US store-ban még nem Plus-os játék...
Köszi! -
-
zzola
titán
Igen, ezzel tisztában voltam, csak hirtelen azért ijedtem meg, mert rajta van a 2-es régió a konzol dobozonán.
Tavaly áttértem US fiókra, mert egyértelműen olcsóbb nálunk minden és Amazon.com-ról is lehet olcsón beszerezni sok mindent, pl. december közepe felé volt a fekete péntek,, 6-7k-ért volt az éves Plus előfizetés...
-
zzola
titán
Szerintetek egy SATA/táp hosszabbító kábellel működne egy 3.5"-os HDD a konzollal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest