-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Mostmár ismerősebb...Én ezt a játékot '93 környékén csak tátott szájjal néztem c64-el a kezemben.A nagy amiga 500/1200 csak álomszerű vmi volt. :-)
A múltkor is szemeztem vele nagyon a store-ban.Megvettem a gow coll.2-t (ami iszonyat lassan töltődik le! :-//// ).
Akkor otthagytam,most nem fogom.Remélem elfogadható áron adják a magyar store-ban.. (Ami még hatalmas lenne,az a C64-es Newcomer.)
Most megnéztem,még ios-re is megvan.Talán ez lesz az első játék amiért fizetni fogok.Egy kis ösztönzés a készítőnek.Remélem minél többen kifizetjük azt a pár $-t.Esetleg a port royale-ról nem tudsz vmit?Még azon is nagyon gondolkozom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Projektor topic
- iPhone topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest