-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
válasz
trufa12 #50453 üzenetére
es akkor mi honnan tudjuk?
kb amugy lesz*rom a hofokot. Mukodik minden hiba nelkul? Igen. Emellett meg csendben is van? Igen. Innentol engem nem erdekel, foleg, hogy meg sem tudom merni (gondolom ilyen megfontolasbol nem is kerulnek ehhez hasonlo funkciok az eppen aktualis oprendszerbe. El tudom kepzelni hany ember reklamalna, hogy 50 helyett 50.5 fokon ment tegnap a gepe...)
-
_q
addikt
válasz
trufa12 #50284 üzenetére
Igen kikapcsoltam kontrollerrel a TV-t. Utána a bekapcsoló gombot nyomtam kb 5 másodpercig, amikor hallom az első sípolást és akkor elengedtem. Kiírja, hogy talált egy HDMI eszközt és át akarom-e állítani a kimenetet. Rámentem Igen-re. Ez után nincs kép se AV-n, persze mert át állt HDMI-re, de HDMI-n sincs fekete a kép.
-
Mister_X
nagyúr
-
jefte
csendes tag
válasz
trufa12 #41226 üzenetére
Igen szerintem is a vezérléssel lesz a probléma. Létezik ventillátor túlvezérlés javítás több konzol szervízbe, de nem árulták el, hogy pontosan mit is tartalmaz ez. Nem remélek róla túl sok jót. Egy sima software frissítés nem segíthet? Esetleg bármi más, ami nem kókány? Nem érdekelne, de nagyon zavaró a hangja
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #41198 üzenetére
Nyiss fel egy történelem könyvet és meglátod, hogy koránt sem vettek át minden történelmi kort, eseményt. Ugye figyelembe kell venni az egyház megerősödését, utána lehet csemegézni: Török Hódoltság, Francia forradalom, Napóleoni háborúk, Népek tavasza, '48-as szabadságharc(ok), első és második világháború, sorra is lehet venni a gyarmatokat (Afrika, India, stb.), és ez csak pár tétel az ezer közül.
-
james001
veterán
-
SylarHUN
senior tag
válasz
trufa12 #40991 üzenetére
Én nagyon az elején elakadtam.
Grissom academy is under attack by cerberus 3:55-től jön az a rész amit PS karokkal nem vagyok képes megcsinálni.
Egyszerűen nem megy a célzás, olyan gyorsan mint kellene. Egérrel sokkal jobb lenne. Igazán lehetne benne egér támogatás. Vagy autómatán célra állhatna.
-
Brian_GT
őstag
válasz
trufa12 #40991 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy az 1-2t pcn kijátszottam...nyilván hülye leszek nem ott ha egyszer magyar szöveggel van és azért az irányítás nekem pcn jobban feküdt. De miután a 3 elvesztette a személyem által tekintett fő értékét..vagyis hogy 100%ban értem az egész játékot...így lehet a 3at ps3on tolom már én is ki.
-
supercow
őstag
válasz
trufa12 #40888 üzenetére
Sony mindig is igyekezett sokfajta játékot kínálni. Legyen RPG, kaland, akció, FPS, TPS, JRPG, platformer stb stb. minél több annál jobb. Sok független kis stúdiót támogattak, hogy csináljanak egyedi exkluzív játékokat. Nem baj ha van Diablo 3, mert nem kötelező megvenni de ha egyszer kedved lenne hozzá mégis megveheted.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #40854 üzenetére
Nem unod még magad?
Azt már lerendeztük, hogy szarsz a helyesírásodra, mert igénytelen vagy (téged idézlek), de sem a szavaidra, sem a stílusodra, sem a témádra nem ügyelsz, továbbá a szerkesztés gombot sem ismered és olyan spoilert löktél be a God of Warról, hogy az már fáj.
És szállj le a shiftről/ne nyomd be a caps lockot.
Amúgy 2013. végén jön.
-
-
MasterMark
titán
-
james001
veterán
válasz
trufa12 #40729 üzenetére
Úristen
A Ghost of Sparta az 1 és a 2 között játszódik,és a sírásó amit mond a végén az azt jelenti, hogy "Már csak egy maradt". És ha jobban megnézed ott egy megásott sír az anyja és a testvére között. A 3 végén valszeg a sírásó elhurcolta és eltemette Kratos-t. Ennyi. Meg ha belegodolsz akkor sok minden van ami közbeszólna a folytatásnak. Pl. Miért éledne föl Kratos? A világ romokban. Másik meg az hogy egy bazi nagy vágás van a hasán,amit nem hiszem hogy bevarrják neki tűvel meg cérnával -
kelzsoca
félisten
válasz
trufa12 #40668 üzenetére
Nekem egyébként ebben az egész ps4 miziriában az az érdekes. hogy mit fognak adni rajtkor mellé?
A gépet most csak bejelentik, ha bejelentik...
Talán év végén lehet belőle a boltok polcain, vagy áttolódik jövő év elejére, bár az év végét elég nagy hiba lenne kihagyni.
A játékok miatt sem kell különösebben izgulni, azokat már valószínűleg több kiadónál párhuzamosan fejlesztik a gépre, és ott van még a PS+, illetve kérdés, hogy a régi játékok futtatását miként oldják meg a friss gépen.
-
Ghard
őstag
válasz
trufa12 #40573 üzenetére
Segítek értelmezni a képet.
Rákerestem a játékra az angol store-on, 3 találatot dobott,ez van a felső részén piros UK jelzéssel.
Ugyan így magyaron is rákerestem, 1 találat volt, ezt látod az alsó részén HU jelzéssel.
A magyar store-on csak a vita változat kapható,míg a briteknél ps3ra is meg lehet venni.
Huhh...Mellékesen 390es árfolyammal váltják a fontot.
Normális Dragonball verekedős játék tudtommal a ps2es Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi széria óta nem készült. Ebből talán az utolsó 3. rész volt a legjobb.
Ps3ra a legújabb a Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi,elég gyatra de el lehet vele lenni.
Esetleg van még a Dragon Ball Z Burst Limit ez amolyan 2d-s,kicsit más de jó. -
dilipok
veterán
válasz
trufa12 #40416 üzenetére
nincs igazan kulonbseg, sot nagy altalanossagban 5-10 szazalekkal meg dragabbak is kint. Mondjuk jobb akciok szoktak lenni. A nagy kulonbseg a bevetel oldalon van, ezert ha kint elsz, konnyebben megveszed ezeket a dolgokat (mint ahogy en is tettem, azert van 100+ jatekom
)
-
karakpecze21
senior tag
válasz
trufa12 #40349 üzenetére
Akkor megnyugodtam, de valóban elég kaksa hangja van.Napközben mondjuk annyira nem zavar, de este mikor halkra veszem a tv-t akkor piszkálja a csőröm.
A melegedésből adódó pattogó/kattogó hangról nem is beszélve.Olykor úgym pattog, mint ha egy kocsi kipufogó lenne a szobámban. -
TazLeacher
nagyúr
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #40278 üzenetére
Nincs lemez -> nincs ablaka -> nem tudom letörölni így az első indításkor kötelezően felpakolt adatokat.
@ldave: tudom, szerintem ez csak jótt tettek, nálam már előrébb van kiadóként, mint bármi más.
@MasterMark: thx, de most nézem, hogy milyen hamar le lett tudva, tegnap este kértem képből
-
jookomak
őstag
válasz
trufa12 #40245 üzenetére
Ez a legjobb az egészben, hogy aki most száll be a ps3-ba, az végig tud vinni olyan szériákat (nem csak játékokat), amik kiváló minőségűek, és olcsón beszerezhetőek.
Gow-val nem játszanék, amíg az előző részeket végig nem toltam. Jobb ismerni az egész sztorit, és amíg a régieket tolod, addig az új még olcsóbb lesz. -
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12 #40165 üzenetére
Nem csak a God of War, van azért más is: LittleBig Planet, Killzone, Resistance, inFamous, Uncharted, Gran Turismo, Heavenly Sword, Ratchet & Clank, Sly Cooper, All-Stars Battle Royale, MotorStorm, Heavy Rain, Ni No Kuni, és még lehetne sorolni a kiváló exkluzívakat...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
trufa12 #40039 üzenetére
Nálam is volt már olyan PC, amibe az okoska SD-ram helyett DDR ramot vett, de nem rémült meg a krapek, fogta és belevágta a hiányzó rést és kipróbálta, hogy így működik e a dolog. Nem volt szerencséje! Leégette a ram foglalatot.
És hozta, hogy valami nem stimmel a géppel.
Pedig ő megoldotta a hiányzó rés kérdését. -
Schweex
csendes tag
válasz
trufa12 #39945 üzenetére
GoW3 nekem is szépen megy, viszont pont annál torzít, késik a legjobban a hang... Esküszöm kezdem megbánni, hogy végül csak meg vettem, pont az ilyenekért nem mertem előtte konzolt venni... De az UC3 és a GT5 miatt csábultam, meg sok emberkével ellentétben nekem bejön a SS, de ezek szerint jobb lett volna ha tényleg nem veszek semmit, vagy inkább a sima Slim mellett teszem le a voksom
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali játékos kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Last Epoch
- Asztrofotózás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest