-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #75772 üzenetére
"Ha kiválasztom a Restore Ps3 Systemet, akkor az gyári állapotba rakja? Töröl róla mindent, játékot, profilt ugye? És deaktiváálni kell előtte a gépet? El szeretném adni."
Sosem használtam.
Én favágó módszerrel járnék el, deaktiválnám, és törölném az összes profilt, egy "üres" profilt létrehoznék, a játékokat opcionálisan törölném.
-
válasz
RangerFox #75640 üzenetére
Életemben először haveromnál találkoztam PS3-mal úgy kb. 3 éve. Már jó ideje agyaltam azon, hogy vennem kellene egyet (akkor még PC-s voltam), ugyanis csorgattam a nyálam a The Last of Us videókra, azonban amikor haverom benyögte, hogy "ezt figyeld, ezt bírni fogod", és megnyomva a kontroller gombját beüzemelte a gépet, rögtön elkezdtem dúrni a Hardveraprót...
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #75111 üzenetére
Sztereó jelet mono-ra kell alakítani. Több működő alternatíva is létezik, a probléma megoldásához sajnos a gyári vezeték nélküli fejhallgatók nem alkalmasak.
Én a televízió fejhallgató kimenetét használnám, olyan fejhallgatóval, aminek van szereo / mono kapcsolója.
Esetleg eleve mono fejhallgatót vásárolnék.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #74898 üzenetére
"Ez teljesen off, de miért ne működne a Ps4 neten, ha a szolgáltató ad ipv4 és ipv6 címet is?
Vagyis a Ps3 is működik így, akkor mi változott?"
Alapesetben ipv4 címet adtak a szolgáltatók (ez már múltidő) egyre többen kapnak ipv6 címet, ami még önmagában nem feltétlen lenne probléma, de ezzel párhuzamosan NAT-olnak is.
NAT-olás alatt azt kell érteni hogy az internet szolgáltatás, és a modemed közé kerül egy "router". (Ezt te nem látod, értsd úgy, ez a központban, vagy valahol az utcán van.)
Ez azért problémás mert szerencsétlenebb esetben a köztes router tűzfala blokkolja, vagy nem továbbítja azokat a portokat ami a PSN működéséhez kellenek.
Ebben az esetben célszerű felkeresni az internetszolgáltatót, kérni kell hogy rakjanak vissza az IPv4 tartományba, és egyúttal a NAT-olsát is szüntessék meg (biztosítsanak publikus elérést számodra), mert a PlayStation internetes szolgáltatásai nem működnek.
IPv6 címet olyanok is kapnak akik "régi" előfizetők. Szóval előfordulhat egyik napról a másik napra nem megy a PSN, ilyenkor érdemes ellenőrizni a WAN IP-t a router webes felületén és a Publikus IP címet, ha nem ugyan az a cím akkor NAT-ol az internet szolgáltatód.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
RangerFox #74697 üzenetére
Koszi,de en valamiert ugy emlexem ,h kellene benne lennie magyar feliratnak.
Nem lenyeg,de jobb volt ugy jatszani az acbf-t is ,h vegre sac/kb ertettem a story-t.(nem tul eros az angolom....)Az absolution az tetszett nekem is ezert is szedtem le most a trilogit.(nameg mert rajottem,h azok is megvannak.
)
-
fausto
addikt
válasz
RangerFox #74697 üzenetére
A SHOTC -szal kapcsolatban: az irányítás tényleg egy kicsit kopottas (illetve kb. az első boss fight végéig tart belejönni), de egyébként semmilyen szinten nem járt el felette az idő
A legtöbb boss fight még mindig epic, a sztori időtálló, a zene fantasztikus és a felújítás példásra sikerült (pl. 3D-ben hatalmas, pláne a légi kolosszusok)
A Journey is zseniális játék, én imádom, ha megfogadsz egy tanácsot: lehetőleg egyben told le, 4-5 óra, szóval nem hosszú, de szerintem sokat elvesz belőle, hogy ha meg-megszakítod a játékot -
newmoonlight
senior tag
válasz
RangerFox #74649 üzenetére
Közben megszületett a megoldás...
-
crue
őstag
válasz
RangerFox #74595 üzenetére
Amikor PS3 után PS4-re is beszereztem a GTA 5-öt, akkor én is kaptam valami "visszatérő játékos" ajándékot (asszem extra küldetés is volt meg egy törhetetlen autó stb.), de azt nem tudtam, hogy ez PC-n is működik. Azt meg végképp nem tudom, hogy a kolléga hogyan akarja ezt kivitelezni.
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #74501 üzenetére
Az igaz hogy a nagyobb címek felújítva megjelentek PS4-re de viszont a használt játékkínálat lényegesen szélesebb és olcsóbb is PlayStation 3 esetében.
Más kérdés ha csak a FIFA érdekli, érdekes lehet számára szintén PS4. Mivel ott valójában fejlesztik is a játékot, más kérdés erre van e igénye, csak elpötyögni PS3 rész is kiváló szerintem, és itt még a multi is ingyenes.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #74412 üzenetére
Használd a szerver tallózót, és annak megfelelően állítsd ne a pályákat és a játékos számot amit preferálsz.
Jellemzően amúgy az alappályákon játszanak többen.
Én személy szerint egy pályára specializálódom, ha vége van a kőrnek kilépek és keresek olyan szervert ahol vannak is, és a kedvenc pályám fut.
Jelenleg én a Hardline-nal játszom, ott a Hollywood Heights a kedvencem. Szinten mindig találok szervert ahol játszanak TDM, Conquest, és Blood Money módokat játszom.
-
Csabee86
senior tag
válasz
RangerFox #73791 üzenetére
Tényleg nem érted. Egy olyan szakaszon nem sikerült túljutnom ahol nem én irányítottam a játékot. A gép egy sínen visz végig. Nekem csak lőnöm kell. Igen ám de valamilyen oknál fogva mindig meghaltam. Lelőttem mindenkit akit láttam a képernyőn, bumm meghaltam. Van olyan ember akit le sem tudok lőni mivel fizikailag képtelenség rácélozni. Még az is lehet, hogy bugos nekem a játék. Ennyi a rövid történet. Ha nem szeretném a kihívásokat nem elite fokozaton játszanék. Ennyi.
De egyébként ha valaki szeretne játszani a kampány részével az írjon rám. 4-en szerintem sokkal izgalmasabb lehet mint egyedül.
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #73695 üzenetére
WIFIn még lassabb lesz a letöltés, szóval csak ha a sebesség miatt döntenél a vezeték nélküli kapcsolat mellett én lebeszélnélek.
Próba erejéig amúgy kacsold ki a routereden a wep keyt.
Ha így működik, akkor a titkosítási eljárást nem szereti a PS.Másik alternatíva:
Kábelen rákötöd netre, kapcsolat státusznál leírsz minden IP címet,
majd WIFI esetén ezeket kézzel beírod. -
fausto
addikt
válasz
RangerFox #73472 üzenetére
Nehogy megvedd, bűn rossz játék mindkettő, egy fillért nem ér, inkább írd meg nekem, hol árulják ennyiért
Csak viccelek, simán megéri, mert nagyon jó játékok és jól sikerült a HD remake is. De ha úgy alakul, hogy mégsem veszed meg, tényleg érdekelne, honnan lehetne ennyiért beszerezni! -
Sirandrish
legenda
válasz
RangerFox #73449 üzenetére
Mostanában egyre gyakrabban olvasom hogy többet vártatok a Last os Us-tól.
Elképzelhető hogy azért van ez mert mi, akik már régebben végigvittük, agyondicsértük és így sokkal komolyabb elvárásokkal mentetek neki?
Csak azért kérdezem, mert régebben sokkal kevesebb ember "várt volna többet" -
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox #73302 üzenetére
Trófeától függ hogy mi teljesíti a feltételt. (Mi triggereli.)
Például, 100% játékállást bedobja,
de verekedős játékban pl csinálj 999 kombót általában nem.Amit még fontos megjegyezni a multi trófeákat így nem lehet kicsalni, mivel azokat online tudod teljesíteni a játék mentésektől függetlenek.
-
1tom
aktív tag
válasz
RangerFox #72904 üzenetére
Gt5-ben ahogy nyered a versenyeket, kapsz olyan autókat amik eddig nem voltak és bizonyos versenyeken csak olyannal lehet részt venni. Ha ilyen miatt elakadsz csinálj meg olyan versenyt amire van autód, persze a verseny megnyerése kell ahhoz(első hely), hogy kapj olyan autót amire szükséged lehet. Én pl. a pickup versenyt nem tudom megcsinálni benne mert nincs jelenleg normális ilyen autóm hozzá, pedig már a 24 órás versenyt nyomatom.
-
TazLeacher
nagyúr
-
t256
őstag
válasz
RangerFox #72904 üzenetére
A GT5-ben el lehet adni a már megvett autókat, de nem éri meg. Nagyon keveset kapsz érte.
Az eleje elég nehéz, mert állandóan belefutsz abba, hogy nincs autód egy adott versenyre.
Már itt jön egy nagyon szemét húzás. Lesz olyan autó, amit se megvenni, se megnyerni nem tudsz. DLC kell hozzá. Ha jól emlékszem Car Pack 1 és 2 a nevük.Azért elég sokáig el lehet jutni így is. Én ezt a részt is ugyanúgy ahogy a 4-et addig vittem el, amikor már nagyon gyors 5-600 lóerős autókkal kell versenyezni. Azokat én már nem tudom irányítani.
-
perge666
veterán
válasz
RangerFox #72707 üzenetére
Szerintem is nagyon jó játék,bár én PC-n játszottam még 2 éve,és a legutolsó küldetésnél abbahagytam.
PS4-re mindenképp be fogom szerezni!
Legutóbb az AC4 és a FC4 között vacilláltam,és mondván hogy az AC4-et már majdnem végigvittem egyszer megunnám,ezért FC4-et vettem,amibe hatalmasat csalódtam.
Számomra a FarCry4 egyhangú,monoton,unalmas,bánom hogy ezt választottam,11%-nál járok és lehet többet be se teszem a gépbe. -
Elims
veterán
válasz
RangerFox #72333 üzenetére
Köszi!!
Kereslek coop ügyben.
((A Nokia pàrti/James-es coop-ot is jò lenne egyszer összehozni.Két "Ikon". :-) ))James: Neked is!Kívàncsi leszek rà..
Szerintem a te autòvezetési képességeidet (jàtékban) màr nagyvonalakban megbeszéltük... :-)))SirAndrish: Szòval még nem cserélted le a "telefonod"... :-)))
Na akkor lesz majd kemény flood..jò lesz tényleg..
Nekem mindegy,hogy szakmai vagy sem.
Cserélj telefont!Üzenetben adok tippet,hogy milyenre. ;-)))Bizony,sajnos a ps4-es uncharted-ben nincs online lehetőség. :-// Nagyon sajnàlom.
Szerezd vissza a géped.Árpi: Így van,nagyon sokàig el lehet lenni ezek online részével.
"...szemben mostani játékokét 10 órával számolva és már platina is..."Ilyenkor azért illeszd hozzà azt a kicsiny szòcskàt,"nekünk". :-)
-
Dinasti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest