-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz mircike1 #51755 üzenetére
egy faq kerdes a turtlebeach oldalarol:
Q: Can more than one USB or Bluetooth headset be used on a single Playstation 3 console?
A: Yes, but only for game audio. The PSN only allows one user to be logged in at a time, so even if multiple headsets are connected to the PS3 at the same time, only one of the headsets can be used for chat.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Tegla80
addikt
válasz mircike1 #51755 üzenetére
jelen felállásban a meglévő fülesedre,sztem nincs más alternatíva a dologra.
szerk
dilipok mégis tud valamit. (hosszan írtam,melózok közben)Max a házi tuning(ami a dupla hallhatóságot biztosítja,de a beszéd csak 1nek menne.),de az kábeles!!!
kivitelezés:
usb s füles megvétele majd az 1ik oldali hangszóró kiszedés .(célszerű olyat venni amin "mozog a hangszóró",mert azt csak ki kell pattintani belőle.)
Kábel szétszedésnél elvág és jó 1-1.5m el megtold,majd ezt a másik gyerek kezébe nyomod.Ha van otthon régebbi nem használt füles,arra felrak és már nem is kell kézben fognia.,hanem ugyan úgy fejen lehet neki.
Tudom full házi megoldás,de ha a hangerőt nem bírod és van egy picit ügyesebb társad,akkor az pik-pak megoldja és max a füles ára a kiadás.A PS4 már kezeli az ilyen usb hangkártyát,csak azt nemtom,h vajon a PS3 mit kezdene vele. Mert pl egy ilyen és egy sima "agyba dugós füles" és problem megoldva. Igaz ez is kábelen,de nem kell faragni a fülest,mert osztott már.
Mást Én nemtok mondani.
Buster17
ennyire nem vok benne a hdd dologban,de sztem márka,típus stb függő dolog ez is,így eltérő is lehet,h minek mennyi kell.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dilipok
veterán
válasz mircike1 #52007 üzenetére
figyu mar, ez most jutott eszembe. Ha a ket gyereknek kell csak csetelesre jatek kozben, akkor miert nem veszel inkabb egy ps eye kamerat, aztan abba beszelhetne mindketto egyszerre Vagy ez igy nem lenne jo?
-
Gombinyó
őstag
-
dilipok
veterán
válasz mircike1 #52026 üzenetére
ennek mukodnie kell a fulesekkel is. Eddig mar csak az volt a problema, hogy lehet tobb bt fulest csatlakoztatni, de csak egy hasznalhato csetelesre. Ha a hang forrasat az eye kamerara raknad es a fulesen hallana mindketto h mit valaszolnak, akkor szerintem mukodhetne. Nem tokeletes a megoldas, mert hiaba mindketten beszelnenek, olyan mintha csak az egyik player mondana, de ennel jobb tenyleg nem jut eszembe.
-
dani3l
őstag
válasz mircike1 #54266 üzenetére
Nem is kell hozza elektrotechnikusi vegzettseg.
Igaz, hogy nem angol az anyanyelvem, de azt azert sikerült leszürnöm a kerdesböl, hogy bluetooth headsetre keres megoldast. Erre adtak egy nagyon fasza leirast egy rakat kabellel..
Szoval ez sajnos tovabbra sem megoldas a problemadra, attol tartok.. -
A`rpi
addikt
válasz mircike1 #54303 üzenetére
Talán legéletképesebb megoldás veszel egy ilyen hangkártyát, kettő jack elosztót, és kettő ilyen head setet.
Lehet venni ,mindenből olcsóbbat drágábbat csupán az ötlet lenne a lényeges, igaz ilyen jellegű hangkártyából nincsen nagy választék ez amit linkeltem használható én meg vagyok vele elégedve persze közel sem a legjobb minőség de használható!
Másik megoldás, de talán ezt már megválaszoltam neked:
Settings>Accessories settings>Audio Device Settings:
Itt átkapcsolod Output Devicet> System Default Devicera ahogy a lentebbi képen is láthatod:
Ebben az esetben beszédhang is ki kerül a TVre így mindkettő gyerek hallhatja mint mond a másik online játékos(ok).
Harmadik de talán legköltségesebb opció, veszel még egy PS3-at, és el van intézve ez a mizéria...
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz mircike1 #57608 üzenetére
Sztem a lehetosegek tarhazat leirtuk mar parszor neked itt,tobben tobbfele keppen.
Egyedi gondal kuzdesz.(sztem feleslegesen is)
Vagy jatszanak igy ,vagy jatszanak kulonvagy usd agyon a kevesbe szeretett kolkot,mert NINCS mas megoldas a korabban felsoroltakon kivul.Brian_GT
mert nem hiszel nekunk....csak magadat okold,Mi elmondtuk szep magyar nyelven.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz mircike1 #57612 üzenetére
Szia!
Szerintem biztos létezik hozzá.
Ami biztos,hogy a sima nokia bluetooth head-set tökéletesen működik a ps3-mal,így szerintem egy sztereó bluetooth head-set is menne vele.
Abban van jó minőségű fülhallgató.Bogyi: Ne fáradj vele,én is ki tudnám próbálni,de nem szerelgetem a kamerát ha nem muszáj,ezért kérdeztem,hogy vki próbálta-e?
Fausto: Köszi szépen! Így nem tényleg nem pakolgatom a kamerát.
Karak: Köszi!! :-) Ez hatalmas ötlet!!Erre nem gondoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Letiltás - hogy is van ez?
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...