Új hozzászólás Aktív témák

  • Aslan

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Elöljáróban annyit, hogy sosem voltam Outlook guru. Nem szorultam rá a használatára így tapasztalatom is konvergál a nullához vele kapcsolatban. Ám előállt egy olyan helyzet a munkahelyemen, hogy egy régi gépről, amin Win XP futott és Outlook Express (pontosabban Outlook Express 6), nos ebben az Outlook programban tárolt fiókot az Eszközök->Fiók ablakon belül a megfelelő fiók nevére kattintva rányomtam az Exportálás... gombra, ami szépen le is mentette egy általam választott helyre a fiókot egy XY.iaf fájlba. Idáig a dolog csupa móka és kacagás volt, de hogy ezt a file-t hogy a viharba tudom beimportálni az Outlook 2007-be (egy másik, új gépen), na az feladta a leckét, de nagyon.

    Amit próbáltam: Outlook 2007-ben Fájl->Importálás és exportálás... A megjelenő ablakban kiválasztom az Internetes postafiók-beállítások importálása lehetőséget, majd abban a hiszemben, hogy egy következő ablakban majd szépen betallózom az imént mentett fiókot a következő üzenet fogad a tovább gombra kattintva: Nincs importálható internetfiók.

    Itt megállt a tudomány. Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan tudnám megoldani az importálást a 2007-es Outlook-ba.

    Felvetődhet a kérdés, hogy miért nem állítom be 2007-ben manuálisan a fiókot. Nos a régi gépen sem én állítottam be, hanem egy tag, aki valamiért sz*rik elárulni a pontos adatokat, pl az e-mail fikók jelszava, stb. Nem tudom miért csinálja ezt, mert viselkedésével hátráltatja a munkánkat. Mindegy, a lényeg, hogy az összes adat nélkül, ami szükséges a mauális beállításhoz nem áll rendelkezésre minden, így gondoltam importálással megoldom, de korán örültem.

    [ Szerkesztve ]

    SAMSUNG GALAXY S20+ 5G - azé me jóóó!

Új hozzászólás Aktív témák