Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Gubek-Einste #31749 üzenetére

    Nem (szerverről frissül a saját lábán, és mikor tegnap ránéztem, akkor letöltött egy novemberi build-et a szeptemberi helyett, de visszafelé nem látok utat, illetve igazából változhatott a SoC is, nem szedtem őket szét, csak a szenzort és encoder chip-et figyeltem a specifikációknál), de még akkor is erősen félmegoldásnak tűnik, illetve továbbra is kérdés, hogy 4 független ffmpeg folyamat esetén (így gondolom nem a programon belül van a hiba, de próbáltam úgy is, hogy egy ffmpeg folyamat kezeljen 4 stream-et, de úgy is csak annyival "jobb", hogy nehezebb átlátni a debug üzeneteket és nem tudom loop-al újraindítani a leszakadozó szálakat) miként folytja el egymás elől a sávszélességet, ha sokszor ennyinek is bele kéne férnie a keretbe?
    Az OS-re is nehéz gyanakodni, miután próbáltam Linux-al és Windows-al is, illetve ffmpeg helyett gstreamer-el is, utóbbi az még érzékenyebb és követhetetlenebb. Vagy van esetleg mindkét OS-ben valami szűk limit UDP forgalomra?

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák