Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz dz1 #7342 üzenetére

    Nem hiszem, hogy érted azt, hogy az NV a zárt szabványokat miért erőlteti. Nincs más módja a GeForce fenntartásának. Ez a piac csak akkor kell nekik, ha ki tudnak alakítani egy formális monopóliumot, másképp ez az egész anyagilag nem éri meg. Már elvesztették az integrált GPU-k piacát, és jövőre tovább szűkül a diszkrét GPU-k piaca.
    Nekem mindegy, hogy PhysX vagy nem PhysX, de itt sírnak az emberek, hogy nincs verseny, és az AMD pofátlanul áraz. Ha az NVIDIA a PhysX-szel lezárja a piacot magának, akkor sohasem lesz verseny és marad a pofátlan árazás. A sluszpoén még annyi, hogy az AMD és az Intel kifizetteti veled a CPU-ba integrált GPU-t is. :) Persze a hónapok múlásával ennek egyre kisebb a valószínűsége, hogy megtörténik ... túl lassú az NV fejlesztési ciklusa és túl gyors az AMD-é. Az NV-t ráadásul hátráltatja a professzionális és a HPC piac, mivel az architektúrát más irányokba kell fejleszteni.

    schwartz: Melyik az a technológiai fölény, hogy 10%-kal nagyobb teljesítményt 60%-kal nagyobb, jelen állás szerint tömeggyártásra alkalmatlan chipből hoznak ki?

    rumkola: Miért jó a felhasználónak ha nincs verseny?

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák