Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Crytek #4207 üzenetére

    Konzolokon azert bonyolultabb a helyzet warez ugyben, atkell atalakitani a konzolt, ami ellen szoftverekkel tudnak vedekezni, az atalakitas ellen meg uj hardveres revizokkal (mindket esetben tobb, kevesebb sikerrel), kell internet eleres, iro, es lemez is.
    PC-n meg kell a PC, egy internet eleres, meg egy DVD emulalo program.
    Talan az Ubisoft online vedelme mutat majd valami pozitivumot a PC warez visszaszoritasaban.

    "Akinek nem tetszik vesz konzolt és oda warezol ilyen egyszerű majd amikor már szinte pc-re nem adnak ki semmi akkor konzolra is ugyanolyan mértékű lesz a warez mint most pc-n!"

    Ez nem ilyen egyszeru azert, sokan nem azert warezolnak mert ravannak szorulva, hanem mert inkabb masra koltik a jatekok arat (pl. jobb hardverre), de ha nem lesz valasztasi lehetoseguk, akkor kenytelenek lesznek megvenni ha jatszani szeretnenek, es nem mindenki fogja ezen emberek kozul keresni a lehetoseget, hogy eppen hol lehetne tovabb folytatni a warezolast, mert nem az a celjuk 239 jatekot vigyenek vegig 1 evben, hanem hogy az altaluk nagyon vart jatekokkal tudjanak jatszani.
    A warezolok egy resze nem az a tipus aki minden 5. megjeleno jatekot letolt, lehet eves szinten van 4-5 jatek ami erdekli, de nem akart rakolteni mert addig szinte ingyen volt, viszont ha nem lesz lehetosege erre, akkor inkabb megveszi majd.

    Anno a warez egy elegge zart rendszer resze volt, aztan mainstream lett az Internet, olcsobbak lettek az irhato media es az irok, majd kesobb jottek a file cserelo, DVD emulalo programok es a google, emiatt megrosszabb helyzetbe kerultek a kiadok.

    Persze lehet nezni az erem masik felet is, hogy miert 8-10k egy PC jatek megjeleneskor, es miert nem Magyar penztarcahoz szabva 3-4k (mondjuk sokan meg 1000ft-ot is sajnalnanak a majdnem ingyenes megoldas helyett), erre meg ugye egyszeru a valasz, nem a jatekok dragak, hanem a fizetesek alacsonyak, egy gazdasagilag jobb helyzetben levo orszagban nem akkora megterheles egy csaladnak 1 jatek megvetele mint itt.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák