Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Alogonomus #28433 üzenetére

    szigeten 1000 eur fole repulojeggyel (kb 250+ eur amire meg ra lehet szamolni 80 eurot ha a repteren kell hagyni az autot es nemi benzinkoltseget), hetijeggyel (300 eur), es napi 60+ euros fogyasztassal lehet menni, ami kb azt jelenti, hogy az ember minden nap egy jobb vendegloben ebedel. erre meg johet a hotel, ami ket fovel napi 60-75 eurobol azert tippre megall egy 3-4 csillagos helyen. es akkor az ember nyaralni van es nem nezi az arakat. efole lehet menni, de nem realis, hogy valaki pl a Pampasban akarjon egesz heten steaket enni. ha valaha egy egesz hetezos sziget negyedik napjan meg ki mertel kerni (medium) rare steaket, akkor pontosan tudnod kell, hogy miert mondom ezt.

    mas kerdes, hogy ilyen budgettel az ember akkor megy, ha van egy jellemzoen legalabb median szinten fizeto stabil munkaja, es nyaralni megy. Budapesten ez mondjuk saccperkb senior OO full-stack dev szint ITn belul.

    az viszont nem jelenti azt, hogy az ember 500 euro helyett 1500ert is meg fogja venni azt a videokartyat, amikor az 500 euros is kiszolgalja. akinek ez az elete annak ez oke, de egyebkent feleslegesen draga. a maradekot meg ertelmesebben is el lehet kolteni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák