Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz 3L1T3 #27650 üzenetére

    A legtöbb IT szakmai portál is azt mondja amit Abu a teljes hozzáférést és saját szoftverkörnyezetet. az elmaradás főként annak köszönhető hogy nem ez volt a prioritás, ugye eleve az elektromos autók csak töredékét teszik ki az eladasaiknak, a másik hogy mindenki általános hardverrel dolgozik.

    Annyit azért hozzátennék,hogy a 10 év a Volkswagentől jött nyilatkozat, és egy nagyon fontos mondat is benne van, az hogy enny ideig tudta gyűjteni Tesla a saját felhasználók szokásait. Ennek köszönhető például az akksik állapította, egy 5 éves Teslaban, mert elemezték a felhasználói szokásokat. Egy Audi A8 vagy egy Volvo előrébb járt önvezető funkcióban Konkrétan, mint az akkor aktuális Tesla modell. (Az A8 konkrétan a csúcs volt akkor ebből a szemszögből, csak ezt sokan nem tudják) majd ha gondolod nézz meg egy utolsó szériás fullos A8 tesztet amiben az önvezető funkciókat tesztelik. Keldorpapa tudna mesélni, ha jól tudom neki az van.
    Ne érts félre a mostani Tesla csúcs, mint elektromos autó és biztos mindenki elött jár évekkel. , de mint önvezető azért vannak mellette még és ez is a Mercedes egyik fontos tulajdonsága lesz. Meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák