Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Crytek #20750 üzenetére

    Szerinted mikor volt utoljára konkurencia az AMD? Évek óta az nVidia mögött vannak, alig tudják hozni a 004-es GPU-k teljesítményét, azt is +50% fogyasztás mellett. Ilyen volt a Fury X is meg a Vega 64 is, se a GTX-980Ti-nek, se a GTX-1080Ti-nak nincs/nem volt ellenfele.

    A Navi meg Polaris utód lesz, nem Vega.

    Intel: Miből gondolod, hogy a bukdácsoló Intel majd egyből versenyképes terméket tesz az asztalra? Már második éve késnek a 10nm-el, Cannon Lake-et nem tudnak gyártani egyelőre, nem hogy videokártyát... nézd meg az IGP-k drivereit, csak panasz van azokra is évek óta, naív aki azt hiszi, hogy majd egy első generációs termék itt megváltja a világot. Pedig nekik van pénzük, de a pénz se minden. Egyébként én még mindig úgy kezelem, mint a Larrabee-t. Abból se lett semmi, pedig már 2007-ben kellett volna jönnie, mégse jött.[link]

    Depression: Körülbelül, megmarad egy szűk réteg szórakozásának. De az a réteg meg egyelőre elég nagy, az oké, hogy nyugaton is anyáznak az árak miatt, mégis látatlanba előrendelik és el is viszik a készleteket. Fogy ez, majd hozzászoktatják azt a kis réteget, aki még marad a PC vonaton. iPhone meg csúcs Samsung is ennyibe kerül, és viszik ezeket is.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák