Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz david_97 #16271 üzenetére
Nem lenne rossz ha stabil lenne gamek alatt is,dobj rá egy 3 körös Chernobylite benchet, vagy egy Apex Legends gamet vagy 5-10 kört.és kiderül...
#16273snecy20:
Nem baj az ha ki van tolva, peak-ben fel fel dobja a pw limitre még uv-vel is a hwinfo szerint...
Itt a kép,950/2055..nézd csak a pw limitnél..yes...de aki nem figyeli az nem is tudja...[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz david_97 #16184 üzenetére
Hát a sima 3600 nagyon nem hajtja ki, már csak azért se, mert nekem a maxra boostolt 3700X-se hajtja ki teljesen a 3070-et, akkor neked a 3080-at...ennek tudatában sincs értelme neked tuningolni, én a helyedben keresnék egy jó optimális beállítást, ahol a fogyi mindenképp 300W alatt marad még teljese terhelés mellett is. Akkor ne vidd le, hanem mondjuk csak 1900Mhz-re az is már bőven a gyári órajel felett van és akkor ahhoz undervoltolj ameddig nem lesz stabil.
Én a Chernobylite nevű játék benchmarkjával szoktam tesztelni stabilitást, ha ezt bírja, akkor stabilnak tekinthető, de persze a több órás játék is kell, hogy ki lehessen jelenteni.
-
SzlobiG
félisten
válasz david_97 #16181 üzenetére
Azért ez nem így van, eleve a 0.950-es feszt nem is igazán nevezném undervoltnak. Tedd le a gyári órajelekre és próbáld meg 0.850-es fesszel, na ott már legalább 40-50W-ot nyersz, csak gyanítom tuningolni akarsz ahhoz meg egy jobb darabot kellett volna kifogni. Ahogy írtam is nekem 1800MHz-et 0.850-el vitte, így nyertem 40-50W-ot, de van itt olyan akinek ugyanezt 0.800-as fesszel viszi.
-
Puma K
nagyúr
válasz david_97 #14987 üzenetére
A Ryzen 3000 széria nagyon jóra sikerült.
De a Ryzen 5000 széria meg rendesen bele köpött az Intel levesébe.Most az ár-érték arányt tekintve vannak körök amiket érdemes megfutni vásárlás előtt, de most van az hogy lehet választani erős AMD vagy erős de régi alapokra építő és az AMD-hez képest sokat fogyasztó Intel-re.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
adakiller
senior tag
válasz david_97 #15001 üzenetére
az teljesen rendben van sztem. nálam a plafon ami játékokban is stabil a 149xx...
amíg nem éri el a kártya a 72-73 fokot addig megy 1980-on is, de aztán visszacsökkenti 1890-ig sok esetben. ez csak tipp: hőfok miatt visszaveszi az órajelet. jobb hűtést zárt házban nem tudok produkálni. ha leveszem ház oldalát akkor tartja az 1980-at a 65-67 fok mellett.
nálad mennyi fok van 1920 mellett? -
-
Albigator
őstag
válasz david_97 #14249 üzenetére
Szerintem is proci limit sajna. Én is tapasztaltam még 3700X-el és gyengebb VGA-val...
(#14250) arc82
Te jól vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest