Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wade0303
aktív tag
Az a vicc, hogy bár a 6800XT-ben tényleg van elég komoly OC potenciál, viszont ennek ellenére a legjobb AIB modellekbe is csak 2db 8pines PCI táp port került az meg nem biztos hogy elég, főleg undervolting nélküli OC-hez. A Sapphire Nitro+ gyakorlatilag semmiben sem jobb az olcsóbb referencia modellnél. Ami tényleg előrelépés a referencia modellhez képest az a PowerColor Red Devil de azt lesz valszeg a legnehezebb beszerezni, még listázva sem láttam sehol.
Sajnos mind az RTX 3080 mind a 6800 esetében van hiányérzetem, most leginkább én is egy EVGA 3080 FTW3 Ultrát szeretnék, de mindig lemaradok róla...
-
arn
félisten
en kb ilyen normalizalt arakra szamitanek europaban, ami efelett van, az az arfelveroknek koszonheto, en efelett tuti nem veszek kartyat:
rtx3070 ~550-650 eur (olcsobb - dragabb modellek)
rx6800 ~640-750 eur
rx6800xt ~720-790 eur
rtx3080 ~770-850 eur
rt6900 ~1050-1250 eur
rtx3090 ~1600-1900 eurjelenleg a 3090 mozog hasonlo arsavban, a tobbi kartyanal a lenyulas megy. 3080 ha van is, vagy 1.5x aron, a 3070 kb 20-30% artobblettel
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Jack@l
veterán
válasz worxland #12793 üzenetére
Basszus, ha ebben ennyi lóvé van, nyitok egy boltot
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Tengri
senior tag
válasz irhejja #12783 üzenetére
Nekem is 2020 november 17-ét ír szállításra. Bízom benne hogy csak a napot írták el és nem az évet
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Drymm
csendes tag
válasz Jack@l #12788 üzenetére
Nekem egy 1060-as van a gépben jelenleg, régóta ez van, vártam eleget. Készültem rá, hogy idén újítok, de a kezdő 500k-s ár egyszerűen nevetséges volt. Tudtam, mindenki tudta, hogy várni kell, hogy lemenjen, de a 370 számomra már megfelel, ha idén ünnepekkor már játszhatok vele. A kódokon túladok és cégre veszem, így valamennyit még lefaragok és okés.
-
sittes79
addikt
válasz zebra_hun #12787 üzenetére
Ilyenkor irhatnal vagy esetleg atadni itt valakinek, nehogy már ne egy pH tag vegye meg
Jack@l : huha ezt nehéz lesz le egyeztetni azzal a jó pár száz vagy ezer emberrel, aki venne esetleg már most kártyát akár ilyen áron is. Mondjuk indulhatna egy petíció, hogy ne vegyünk új vga-t ilyen áron
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz zebra_hun #12787 üzenetére
Ha senki nem kapkodja el, és szépen kivárja amíg a boltosok leviszik msrp körüli árra őket, akkor megszűnik a nyerészkedés. A boltos is izzadni fog 1 hónap múlva, ha rajtamarad a készlet.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
irhejja
tag
Már nincs. Gondolom valaki visszamondta...
De ha átmenetileg volt egy elérhető, az remélem a már leadott rendelések felett volt, tehát azoknak akik ma reggel rendeltek érkezik a szállítmány
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Alza 1db ultra 3080 most
Warcat : loool
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
irhejja
tag
Nekem azt írja: Várható: 2020. 11. 17. nagy baj nem lehet, már múlt héten megérkezett a videokártyám, csak rám vártak
-
MrTwister
őstag
Én is ftw3-ra vadászok, de jó áron, ez az Alzás ár is erősen határeset...no holnapig azért még reménykedem, de ha nem hát nem. Viszont lassan idénre elengedem, hiszen ahogy közeleg a karácsonyi ajándékbeszerzési őrület, úgy lesz egyre esélytelenebb a dolog...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
zebra_hun
veterán
válasz elite.cs11 #12772 üzenetére
Igen. Régóta érik a gondolat. Csak olyan mint a dohányzás. Pár napja elment a videókártya külön, a masina még nem. Erre ma reggel láttam, mondom akkor mégse :) közel 20 éve bakkerfíld összes része. Mostanába sajnos jó ha havi egyszer leülök a gémer gép elé. Na, ezért hirdettem meg. Ha ebből lesz valami akkor marad, ha nem, ez a gémer pálya vége. Szeretem ezt a hobbit, de azért na... ha frissíted a cuccaid, drága hobbi.
-
Drymm
csendes tag
válasz MrTwister #12778 üzenetére
Jelenleg 2 kártyára csaptam le, erre és egy xc3 ultrára 350k-ért. Arra azt mondták, hogy dec 5., de annyira bizonytalanul fogalmazott a fickó, hogy nem tenném rá a karom. Ezen a ponton amelyiket hamarabb megkapom az nyer, a másik meg sztornó. De az ftw3-nak jobban örülnék.
-
MrTwister
őstag
Ki tudja hány százan csaptak le erre az 5 darabra! Mi csak itt ezen a fórumon több mint 5 -en, akkor országos szinten el lehet képzelni! Iszonyat kereslet van még mindig ezekre a kártyákra, még úgy is, hogy mindig nem az igazi az áruk, nekem sem, de úgy látszik 300 körül nem lesz ez belátható időn belül. Új Radeonok sem csillapították a 3080 hypeot, mivel azok is toltak egy kövér paper launchot!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
-
zebra_hun
veterán
válasz Morph76 #12768 üzenetére
Ne izguljatok, én is leütöttem reggel 1-et ;) adtam még egy esélyt a gémer gépemnek, kicsit jegelem a konfigomat magamnak. Bár az egész felháborító kamu. Ilyennek a 21. Században nem volna szabad előfordulnia. Brutálisan drága minden cucc, és nem is lehet kapni. Ha holnap nem ígérnek legalább valamit, akkor törlöm a megrendelést, és megválok minden gémer kütyütől. Azért őszintén, nagyon drága szórakozás ez...
-
boogie84
veterán
válasz killer0111 #12765 üzenetére
Rólunk:
Álmunkat 1994-ben váltottuk valóra és indítottuk el....
15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött.Jól elbújtak az tuti.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Morph76
aktív tag
-
Andor22
aktív tag
válasz killer0111 #12765 üzenetére
én 1.5 hónapja rendeltem
rog strixet
elvileg teljesítik
-
killer0111
újonc
Sziasztok! https://cktech.hu/rtx-3000-szeria-elorendeles-562 Ezt az oldalt ismeri valaki vagy rendelt is már esetleg innen? Elég jó árakat írnak...
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Az a problemam h Grid 2019-nel mikor indul a verseny belassul wgy pillanatra a jatek es akkor leesik a GPU feszultsege kb 0.900 korulre amugy 0.950-re van beallitva. Viszont ha beallitom alapra ami 1.000 felett van akkor is ugyan ugy beesik egy pillanatra. Tudja vki h ez mitol lehet? Koszonom a segitseget
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Jack@l
veterán
válasz warcat #12755 üzenetére
Hősöm! Vesszen az összes nyerészkedő kisker.
[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
válasz xerobyte #12737 üzenetére
Inkább arról van szó (a hsz-em után végignyálaztam egy pár cikket, meg az NVidia válaszát a fórumukban), hogy a top prio most a 16:9, azon belül is a 4K, és utána eresztik neki a mélytanulást a 3440X1440-nek und so weiter. Ma belenézek a driverbe is, hogy mégis hogy lehet emulálni mondjuk arányosan a sima 1440p-t, bár részemről enyhén veszett ügy, mert elmossa a képet az 1600 sor miatt.
Hamar hozzá lehet szokni a 60+ FPS-ekhez, pont ezért szexel az orrommal a DLSS hiányos implemenációja.
Mondjuk minden pixelt kifizettem, szeretnék az összesen játszani. Bocs a véleményes tájékoztatásért, nálam Metro: Exodusban, és a Cold War-ban is ez volt a helyzet, ez alapján tálaltam a problémát. Bízom benne én is, h belátható időn belül lesz rá orvosság. Átvonulhatnék 4K-ra is, mert ott a TV, de zokogni kezdek, ha a képét meglátom a monitoromhoz képest, ami lehet h nem két és félszer olyan jó, viszont pont annyiszor volt drágább 😁
Nem bántam meg a 3080-as sorozatot. A közeljövőben biztos jön olyan sorozat (akár a most fölszopkodott AMD részéről is), ami lenyomja mint Süsü a cölöpöt, de ezekkel a kártyákkal már tényleg értékelhető képkockaszám ejakukálódik a monitorra...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
EXA
aktív tag
Jöttem a 6800-as topicból, hátha itt nagyobb szerencsém lesz. Szoktak 340 körül 3080-ak felbukkanni?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Wade0303 #12754 üzenetére
Lényegtelen, mivel amazon szemrebbenés nélkül elküldi neked német címre német ÁFÁval számlázva de magyar kártyával kifizetve, mailboxde meg 13.09€-ért hazaküldi GLS-el. Az XC3 Ultra meg olasz áras, még olcsóbb is lett volna Már írtam korábban hogy működik.
Garancia meg amúgy is közvetlenül EVGA-hoz szól, 3 évet adnak automatikusan a kártya szériaszáma alapján.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Amazonon közben megvolt az EVGA drop, 3080 XC3 Ultra 825, FTW3 Ultra 904€. December 11. érkezéssel mondjuk.
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Drymm
csendes tag
válasz bulikavagyok #12743 üzenetére
A Witcher 3 támogatja a 32:9-et, szerintem a CP2077 is fogja. Abban biztos lehetsz, hogy a Super UW elég ritka formátum, a 16:9 és 21:9 még mindig sokkal népszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz xerobyte #12737 üzenetére
Pont akartam írni, h az nem teljesen igaz! Bár nem tudom, h az én monitorom felbontása mennyire számít egzotikusnak ( 5120x1440), de az idei játékokban már többnyire működik a DLSS. Mondjuk a Cyberpunk-kal kapcsolatban azért még vannak kétségeim, de remélem a legjobbakat.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hadogabi1
senior tag
Akkor 360 ért elég jó áron került fel most ph-ra egy eladó. Kuponokkal.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Alza nal mennyi volt a gainward phoneix 3080 gs? Nem emlékszik vki?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
xerobyte
aktív tag
muxi-muxi hozzászólása rámhozta a frászt, hogy egzotikus(?) felbontásokra, mint a 3840x1600 és ultrawide társai nem lesz DLSS, úgyhogy gyorsan utána néztem. Azt találtam, hogy szerencsére ez így ebben a formában nem igaz
Ez kvázi nálam 3080 dealbreaker lenne.A jelek szerint játékonként kell ezt engedélyezni és beletenni a fejlesztőknek, a jó hír, hogy a DLSS v2 már felbontás agonisztikus, tehát elvben minden játék tudhatja, valószínűleg a jövőben, ahol lesz rendes UW support ott lesz UW DLSS support is.
Nagyon limitált maga a DLSS v2-t támogató játékok száma és elég kevés reddites tesztelő akad, aki UW-val és rtx3000-el is rendelkezik, de az utóbbi napokban találtam több olyan tapasztali hsz-t, ami szerint sikerült összelőni a következő játékokban a DLSS-t UW-n: Control, DS, új COD.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz -=RelakS=- #12720 üzenetére
A desktopot próbáltam, de a másik tippet kipróbálom!
-
Tengri
senior tag
válasz adakiller #12718 üzenetére
Vagy én. Vagy valaki más. Nekem csaknem egy órával később 9:09-kor igazolták vissza, hogy "előrendelve" a többire meg "fenntartva". Rendelés után 5-8 percig még mindig 5 db-ot írt ki, majd olyan 10 perc múlva már csak 1-et.
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Gomez1984
aktív tag
válasz boogie84 #12729 üzenetére
ha neki van eresztve, 380W bekéri 2050mhz boostal, bencsmarkoknál ilyen 74-75 fokig megy.
Játékoknál 60hz -en 55-65 fok
A hűtése valahol fél úton lehet egy TUF és egy Phoenix/Sima FTW3 között.[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
snecy20
nagyúr
válasz Shkiz0 #12728 üzenetére
Persze, tudom.... alapvetően ezért is tud az alza ennyivel csábítóbb lenni a többi kiskernél, mert most nem elég hogy jobb áron tolták ki azt a kevésbe 3070/3080-at (ami egyébként 2 hónap alatt annyira nem is volt kevés, csak hamar elkapkodták), de még mellette futották ezt az nvidiás, COD-os promóciót is.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz snecy20 #12726 üzenetére
Utóbbiról nem tehet a bolt, sajnos idehaza úgy látom divat lett, hogy nem vesznek részt a nagykerek az ilyen promókban.
Itthon jelenleg egy nagyker sem ad semmit a kártyák, vagy procik mellé, pedig korábban 2 nagykerem is volt ami élt ezekkel a lehetőségekkel.
RX5700 kártyákhoz pl adták, és én is adtam tovább vele.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Gomez1984
aktív tag
Azt kell mondjam hogy pár hét használat után teljesen meg vagyok elégedve a Phantom GS 3080 -al.
0.950V alatt és 1950mHz alatt "csak" max 330W körül eszik, a hőmérsékletek sem megy 62-65 fok fölé, CW sincs, dual bios kapcsolót is felfedeztem rajta, 2 állásban nem pörgeti annyira magas fordulaton a ventókat, így most nagyon csendes.
Én 60hz -en játszok, 1440P felbontáson, Valhalla ultrán 50-55 fok.[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Zsombors97
tag
Kezdem úgy érezni, hogy a szeptember végén 365k-ért vett TUF OC kártyám kimondottan baráti árú volt
-
Drymm
csendes tag
válasz muxi-muxi #12716 üzenetére
Első sorban munka miatt van 32:9-es monitorom és oda kiváló, szóval tényleg csudaklassz, de nekem is új, hogyha az ember nem 4:3 dobozon vagy 16:9 téglán játszik, akkor DLSS off. Az nagyobb gond, hogy a 21:9 is már off, mert ha később szerzek egy másik monitort, akkor 21:9 alá nem szeretnék menni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz muxi-muxi #12716 üzenetére
Olyat próbáltál, hogy a desktopot hagyod natívon, de az átméretezést GPU-ra állítod? Nem árt a Játékok és programok által beállított méretezési mód felülbírálását is bekattintani, mert néhány játéknál tényleg torz lesz a végeredmény.
Persze, ha azt csinálja a CoD, mint a Hard Reset Redux, hogy mindig desktop felbontáson fut, csak átméretezi a renderelt képet, akkor nem fog használni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
EXA
aktív tag
Iponon evga 3080 369k
-
muxi-muxi
senior tag
Csudaklassz az ultra-ultra widescreen, csak van egy csúnya gond vele: alternatív felbontásoknál búcsút inthetsz a DLSS-nek. Szintén fura felbontáson játszok a monitorom natívja miatt (3840 X 1600), és csúnyán beszoptam az új CoD (Cold War). Csak Ultra élelmosást választhatok, DLSS-t vagy AA nélküli képet nem. Ha mondjuk átteszem a desktopot épkézláb felbontásra (1440p), az sem segít, mert bár a monitor támogatja a képarány meghagyását a CoD nem. (Az Eternal viszont pölö igen, igaz, ott nincsenek is FPS gondjaim).
Sajnos a 21:9, 24:10 és társaik támogatása általában hanyagolva van (bár szerintem a 3440X1440-ben egyre többen játszanak, ott lehetne a DLSS-t erőltetni.
Azt kell h mondjam, a 3080-as Ultra beállításokkal egyes játékokban bizony igen gyakran betekint a bűvös hatvanas szám alá, és ez azért dühítő akkor ha több mint három kilót köhögsz egy (szerintem) topVGA-ért, és ezért még csak nem is kell 4K-ban játszani.
Nem is tudom, mi a búbánat lesz velünk a CP2077 alatt...
-
Locutus
veterán
-
irhejja
tag
Nekem az sem baj ha átcsúszik jövő hétre, csak ne az legyen, hogy mégsincs készlet és heteket kell várni amíg megérkezik, vagy vissza mondják. Nem ismerem Alzát. Na mind1. lesz ami lesz... Arra voltam kíváncsi, hogy a többieknek is "Előrendelve" szerepel-e a visszaigazoláson.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz irhejja #12708 üzenetére
Legjobb esetben is holnap vehetnéd át mert a külső raktárukban szokott lenni és másnapra szállítják át, de már amikor én vettem is kaptam egy olyan email-t tőlük hogy sok a megrendelésük és 15:45 helyett csak 19 órára fog megérkezni a kártyám.
A Black Friday meg csak ronthatott max a helyzeten szóval elképzelhető hogy késésben vannak.
Viszont 1 nap szerintem nem a világ vége."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
irhejja
tag
Sziaztok! Annyira nem ismerem az Alzát, amikor reggel megrendeltem az EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA-t az volt kiírva, hogy 27-én átvehető. Rendelés után még jó pár percig elérhető volt a videokártya, feltételezem volt még készlet... de a visszaigazoláson az van, hogy "Előrendelve". Nálatok is ez van, vagy megszívtam és várhatok rá...? Még előre ki is fizettem
@ #12709 elite.cs11 Igen az lehet, elég gyorsan kattingattam végig a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
válasz AsakuraDave #12697 üzenetére
Nekem 457.30-van fent. Semmi anomáliával nem találkoztam.
Intel & ATI
-
Danex
addikt
válasz dani0904 #12699 üzenetére
Hát proci PBO-val szerintem 160-180W körül lehet peakben, gpu-ra 400W-ot rá lehet hagyni.
éppen beleférhetsz, de itt már függ mennyi ventilátor, merevlemez stb van a gépben, tuningot biztos hanyagolnám.
De az lenne a legszebb, hogy 90%-os pwrlimittel ráterhelsz a gépre és megnézet mennyit fogyaszt a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest