Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Werkly

őstag

Na ahogy ígértem helyzetjelentés! Nos a házam az adatlapon látható. Tehát hűvösnek nem mondanám az FTW3 Ultrát. Igaz csak a Mafia Def. Edition amivel nyomattam de bizony átvezetőknél és fás bokros kültereknél 73 C nyaldos. Igaz nem értem mondjuk, hogy pl. esti sötétebb pályákon beesik a VGA használat 55% körülire de FPS jóval 70 fölött van 2K csutka kimaxon. CPU (alapon) 41-42% kihasználtságon.Mondjuk ezt valaki megnézhetné ha megvan a game. Fagyi nem volt igaz én IE-t használok a mai napig nagyrészt! A hőfok mondjuk nem izgat mert az előző VGA-m is kb. így "hőfokolt". Ja 73C körül nálam 1935-ön ketyeg. Alulfesznél igaz csak 0,95 locknál 63-69 között hőfokolt 1890-el. Nem húztam mert nem nagyon vagyok képben vele meg aztán minek? RDR2 MSAA és a másik M-es hülyeségen kívűl ha full csutkára van húzva azért bőven beugrik 60 alá is néha. Mondjuk ezzel nem kísérletezgettem. Régebbi AC Origins is érdekes. Alexandriában pl. random beesik a VGA használat és röcög. Passz, hogy miért de itt biztos nálam van gebasz mivel ez még SATA II-es HDD-ről megy bár nem tudom?! Mást még nem nagyon nézegettem. Nem vagyok nagy gamer ezért nem mondanám, hogy egyértelműen gigantikus ugrás 1080Ti után. De ez az én saját amatőr véleményem. Nyílván egy HC gamer és nagy progitesztelgető rácáfol erre! Így, hogy a Ti-m elment 130K-ért "megérte" a váltás. De 0-rál indulva nem áldoztam volna rá ekkora összeget! Félreértés ne essék nem lebeszélni akarok hangsúlyozom ez az én meglátásom pusztán mint mezei user!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák