- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
choco01 #12360 üzenetére
Kétféle vastagságú optikai meghajtó létezik, 9,5mm ill. 12,7mm-es. Húzd ki a mostani meghajtód, aztán mérd le.
Beépítőkeretből én bármelyik univerzális kínai ebayest bevállalnám 1-2k között (én féltucat tökéletes rendelésen vagyok túl, "x mm 2nd sata hdd caddy" néven keress), annyira nevetségesen drágán adják itthon a kiskerek.
Ha nem akarsz várni a postára, akkor aprón keresd a kipróbált darabokat, minimális felárral.Az ODD csatlakozója nem ritkán SATA1-es is lehet, ott legyen inkább az adattárolós HDD emiatt, illetbe az említett boot-problémák miatt.
Olyan apróságok előfordulhatnak, hogy díszlemez nélkülit veszel, hiába írja a kínai, hogy jár hozzá (ekkor az optikai takaróját érdemes átrakni, szépen bele is simul legalább a gépbe, de elég vacakok a pöckök, könnyen törnek).
Illetve a lemezből hajlítottakat néha meg kell kalapálni, hogy passzoljanak (konzumer gépbe belemegy feszesen, de egy Thinkpadnél már a rollcage volt az erősebb).
Géptől függhet, hogy esetleg sokat parkoltatja a beépítőkeretes HDD-t, arra HDSentinellel hathatsz.Nagyjából ezekbe az apró, de megoldható hibákba lehet belefutni, de nekem még egyetlen egy használhatatlant se sikerült kifogni ebben az 5-7 dollátos szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo 45W usb C töltők eladóak tápkábellal
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP, Dell, Lenovo dokkolók
- Dell, Lenovo, HP laptop akkumulátorok, akksik, akku
- DELL Latitude 7450/5470/5480/5490/5491/7470/7480/7490/5570/ Precision Magyar világítós Billentyűzet
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest