- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Nem tudom volt-e már, Street Fighter 6 PS4/5 vs Switch 2: [link]
Alapvetően a két PS között van, nyilván nagy képernyőn jobban kijön, hogy a PS5 alatt van. Az Nvidia GPU tényleg sokat segít. Szerintem teljesen korrekt, és igazolja a vas árát is és emellett tényleg minden PS4 játék elméletileg lehetséges. Csak azok a fránya játék árak ne lennének. Én azért remélem a third partyk alá fognak vágni árban a Nintendonak (mind kezdő mind akciózás szempontjából) és ha más nem akkor nekik lesz már kínos, hogy durván jobban kinéző cuccok mennek majd fele annyiért. Nyilván ha van nagy géped (nekem van) akkor ez kevésbé probléma, de én régi vágású vagyok és van sok játék amit én handhelden szeretnék játszani. Szerintem egy Octopath Traveler, akármilyen tactics például vagy SEGA, Bomb Rush Cyberfunk szerű arcade romp jobban is "illik" kis képernyőre és szívesen tolnék egy Street Fighter 6ot is ott (ha lenne fizikai...).
Viszont ahogy mondtam ha a Nintendo csak azért is kannibalizálni fogja a saját és más játékeladásait, akkor bizony a játékaim 90+%a Switch 1 lesz és remélem a visszafelé kompatibilitás kisajtolja belőlük a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest