Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
válasz Kékes525 #53397 üzenetére
FF újratelepítésnél a sync-el visszakerülnek a könyvjelzők, kiegészítők sőt még azt hiszem a böngészési előzmények is. Amikor bejelentkezem a fiókba, azonnal elkezdi letölteni a kiegeket (pl. video download helper, stb.) az összeset. Magyarul, nem a szüz rókica van már ilyenkor a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Ringman #53396 üzenetére
Azt nem tudom, de amit én használok az nem tudja. Mintegy 800 linkem van annyit nem tudnék fejben tartani. Csoportos megnyitásokat tud. A Letöltés1 csoport 76 linket tartalmaz, amit reggelente szoktam egy jobb egérgombos menüvel egyszerre megnyitni (Összes gyorshívó megnyitása).
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
seneca07
tag
(#5391)Kékes525
(#5392)MatthewusMegpróbálom megcsinálni. Így mégiscsak nagyobb kihívás, legalábbis nekem, mint megvárni a kész kiegeket.
Ha, valamit elrontok, akkor újratelepítem a böngészőt. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
seneca07
tag
válasz Kékes525 #53387 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, nekem a profil mappában ez található.
Azonban olvastam, amennyiben nincs meg a chrome mappa, akkor létre kell hozni.
Lehet, hogy próbálkozom vele, ha nem lesz eredmény, akkor megvárom a gyári kiegészítőket.
Valamennyire én is konyítok hozzá (nem nagyon), amikor az első ssd-t megvettem néhány éve, akkor még az volt a vélekedés, hogy a chrome, firefox profilmappát (cache stb.)érdemes átrakni a hdd-re. Mostanra ez megdőlt ugyebár.
Még egyszer köszönöm a válaszokat. -
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Régi gépem volt (XP-vel), amin csak a Firefox 48.0.2 futott az CPU SSE2 hiánya miatt, most az új gépre (Win10-el) 56.0.2 került fel. Eddig 3 hibát tapasztaltam nálam.
1.) Egyes oldalaknál levágja a "g" alját. Linkelni nem tudok, meg képet se feltölteni, mert most nem találtam ilyen oldalt (szerencsére ritka, de azért zavaró).
2.) Gigabyte oldalán nem jönnek be a letölthető programok. Edge-vel néztem, ott megjelenik rendesen. Link
3.) Ezt is Edge-vel kellett megírnom, mert Firefox-al hiába nyomok rá a "Fájlok kiválasztás" gombra, semmi se történik. Reklámblokkolót és a felugró ablak tiltást is kikapcsoltam, semmi se változott.
Autóalkatrész oldalon is, az admin felületen nem tudok semmit se csinálni. Tovább gombra nem reagál, + - gombra se, míg Edge-vel itt is mindent megcsinál.OTP kártyás fizetésnél, amikor ellenőrizni kell az adatokat, majd elfogadásnál visszaugrik egyet, utána második gombnyomásnál tovább lép és sikeres is a fizetés. 57.0-val nem tudom, hogy ezt csinálja-e, mert ezzel még nem volt fizetés.
Újonnan telepített Windows 10-re került fel az 56.0.2 és tegnap feltettem a 57.0 verziót (rátelepítettem), de ugyan ezek a hibák megmaradtak. Mi okozhatja ezeket, mit próbáljak meg?
-
Matthewus
őstag
A lapfül sávban a lassú scrollozás javítva lesz az 59-es verzióban.
-
Kékes525
félisten
válasz seneca07 #53385 üzenetére
Az új Firefox testre szabhatósága le van írva, már amennyire lehet (elég sok mindent). A userChrome.css file egyszerű szövegfájl, ezért bármely szövegszerkesztővel létre tudod hozni, .txt kell kimenteni. Helye %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\chrome Az angol nyelvű irodalma van csak linkelve, magyarról nem tudok. Pár napot kell csak visszaolvasnod. [link] Ha van számítástechnikai tudásod és egy kevés angol, akkor a Google translate-al is meg lehet érteni.
[ Szerkesztve ]
-
seneca07
tag
Sziasztok, ne haragudjatok, de én viszonylag későn kapcsolódtam be a topikba (4-5)napot olvastam még csak vissza egyenlőre. Fenn van nekem is az 57-es FF, meg vagyok vele elégedve, azonban szeretném kicsit testre szabni a (pl. a régi kinézetét vissza). Mielőtt még többen jogosan felhördülnének, csak azt szeretném megkérdezni, hogy itt a topikban le van írva, hogy pl. hogyan kell létrehozni a "userChrome.css" fájlt? Utána szeretnék olvasni, mert kellenek az alapok is, de egyenlőre magyar nyelvű oldalt nem találtam, sem tutorialt. Ha itt le van írva, megkeresem, nem kell belinkelni, csupán az érdekelt, hogy merre induljak el. Előre is köszönöm a választ. Üdv.
-
Kékes525
félisten
válasz NeoPampalini #53383 üzenetére
"Kulcsszó: területet, de KÉPKÉNT..."
Értem, erről írtam, hogy ilyenről én nem tudok.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Kékes525 #53381 üzenetére
Kulcsszó: területet, de KÉPKÉNT...
Áh, mindegy, nem akarok én senkit meggyőzni arról, hogy a Quantum előtt ez működött rendesen (egy tök fapados FF-ben, amiben még reklámszűrő se volt sőt még a szintén Quantum előtti FF a melóhelyen is tudta ezt), keresek valami kerülőutat.
-
Rick4
félisten
A tabmix plus miatt visszatettem az 53-es ESR-t. Brutál lassan töltenek az oldalak az előzőhöz képest...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Kékes525
félisten
válasz NeoPampalini #53380 üzenetére
Windows 7-ben szöveget, képet tudsz a clippboardba másolni, de területeket nem. Ahhoz külön program kell.
Én ehhez HyperSnap 8-at használok. Annak van beépülő addonja az 56-oshoz, az 57-hez még nincs.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Kékes525 #53376 üzenetére
Pedig rohadjak meg, hogy volt egy gomb a FF eszköztáron, ami megnyitott:
- vagy egy gyári plugint, mert hogy ilyen nem lett külön telepítve, VAGY
- a Windows7 saját snippet tool-ját.(Bocs, ha nem mindig egyértelmű, a párom használta ezt, én nem mindig láttam, hogy mit csinál. )
-
netpeti98
addikt
válasz Anonymous 01 #53378 üzenetére
Az új lapon a jobb felső sarokban van egy kis fogaskerék, ott tudod beállítani, hogy mi jelenjen meg az kezdőlapon.
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Az új mozillánál, hogy tudom eltűntetni, hogy ne dobja az arcomba az összes oldalt, ahol voltam?
Köszi a segítséget! -
zoli62
addikt
válasz Pityu. #53364 üzenetére
Nincs mit. Szerintem nem is lett olyan rossz az új Quantum, és szemre mintha tényleg gyorsabb lenne, mint a korábbi, és e tekintetben most nagyjából talán felzárkózik a Chrome mellé. Több nagy generációváltást megélltünk már a Mozillánál, 2.0 verzióra való átállás, majd a 29, és most az 57.Közben a használók száma fokozatosan csökkent. Én mégis azt látom, hogy van még perspektíva a Mozilllaban.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz NeoPampalini #53372 üzenetére
"RIP: rest in peace" Ezt ismertem, de ebben az összefüggésben nem ugrott be.
Változatlanul nem értem, hogy az 56-osban hogy tudsz egy képernyő részt a clipboardba bemásolni. Szöveget tudok, képet tudok, de egy képernyőrészt, mint amit az előbb hozzászólásomban kijelöltem nem.
Ez egy képernyőrész:[kép] Ilyet az 56-osban sem tudok kijelölni és CTRL-C vel a zsebbe beletenni. Legalábbis én nem. Bocs, hogy értetlenkedek.
Mondjuk a HyperSnappal tudok, de az egy külső program.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz NeoPampalini #53374 üzenetére
Régen a Send to OneNote képernyőkép készítőjéhez tartozott, viszont nemrég (Windows 10 1703) beépítették a rendszerbe ezt a funkciót. Így működik ott már OneNote nélkül, és rögtön a vágólapra ment.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz NeoPampalini #53372 üzenetére
Milyen operációs rendszert használsz? Windows 10 alatt van lehetőség a képernyő kijelölt részét a vágólapra menteni a Win+Shift+S kombinációval.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Kékes525 #53371 üzenetére
RIP: rest in peace, nyugodjék békében, béke poraira, tetszőlegesen választható.
A mostani képernyőképes megoldásban NINCS vágólap / CTRL-C / clipboard. Felejtsük el a lementést és a felhőt, a kijelölt képernyőrész képként történő másolására keresek megoldást, de nagyon úgy tűnik, hogy ilyen nincs, kész, megszűnt.
-
Kékes525
félisten
Alapból. Jobb egérgomb ==> Készítsen képernyőképet.
(#53370) NeoPampalini:
Bocs. Mi az a RIP snippet tools? Nem ismerem ezt a funkciót, vagy addont az 56-osban. A CLIPBOARD-ot ismerem. Ilyen funkciót hogy lehet csinálni az 56-osban?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz NeoPampalini #53366 üzenetére
"Screenshot-ról írtam, nem szövegről vagy képről. "
Bocs, de így sem látok különbséget. [kép] [kép] Ugyanazok a lehetőségek az 56.0.2 és 57-ben.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Kékes525 #53365 üzenetére
Screenshot-ról írtam, nem szövegről vagy képről.
Pl. ha innen a fórumról valami okból két hozzászólást (névvel, avatarral, mindennel együtt) képként szeretnék bepakolni mit tudom én, egy word file-ba, akkor le kell mentegetni a képeket, nincs clipboard. Eddig csak kijelöltem az oldalon az adott területet, CTRL-C, és kész. Na, ez megszűnt.
-
Kékes525
félisten
válasz NeoPampalini #53363 üzenetére
"Tök jó, hogy mostantól már nem lehet egy kattintással clipboard-ra másolni a képernyőről kijelölt részleteket"
Bocs, de azt nem értem. Mindent tudok másolni, úgy ahogy régebben (szöveget, képet).
-
NeoPampalini
senior tag
Tök jó, hogy mostantól már nem lehet egy kattintással clipboard-ra másolni a képernyőről kijelölt részleteket (RIP snippet tools). Ezt a baromságot, miért kell így ráerőltetni az emberre, hogy mentse a gépre/felhőbe a screenshot-ot, ha nem is akarja????? Mi vót a baj ezzel, hogy be kellett szüntetni, nem értem...
-
Kékes525
félisten
"Itt a PH-n is, az összes szmájli statikus..."
Ezek statikusak? Mozognak. Ha ráklikklek akkor a toggle animated gif szépen leállítja őket, 56.0.2-ön. De 57 alatt is mozognak, azaz animáltak.
(#53359) looser:
Keress vissza 1 napot, tegnap mintha szó lett volna erről.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Hahó! 57-ben be lehet állítani valahogyan azt a bal felső sarokban lévő narancssárga FIrefox gombot, amiből a beállítások elérhetőek?
Köszi & üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Syl
nagyúr
Huh, ez a frissítés nem sikerült valami fényesre.
Egyrészt ebben a "további eszközök" részben kicsit sután jelennek meg az oda rakott cuccokMásrészt meg, volt a "régi" firefoxomon egy "toggle animated gif" bővítmény, ami nem kompatibilis ezzel az új rendszerrel. Csakhogy az animált gif-et nem animáltak. Itt a PH-n is, az összes szmájli statikus...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kékes525
félisten
válasz Krystal_s #53355 üzenetére
Az operációs rendszerben próbáltad beállítani? Amióta ott beállítottam a Cleartype-ot sokkal élesebb, olvashatóbb betűk vannak.[kép]
A NoSquint Plus-t fejlesztik, remélem lesz egy normális működő verzió is. A Chrome alatti tökéletesen müködik. Itt is hasonló API-k vannak, valószínűleg megtudja oldani a fejlesztő, csak idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz SchumiBácsi #53342 üzenetére
Nem igazán értem, hogy akkor minek a memória, ha nem használják? Azért is tud gyorsabban futni egy program, mert több memóriát használ. A memória nem dísz, azt használni kell. A legritkább esetben szoktunk 100+ lapot megnyitni és a böngésző mellett még 10 másik programot használni. Na ilyenkor tényleg kellene a sok szabad memória.
Ha valaki üres memóriát akar, akkor vegyen magának és tegye le a gép mellé. Tuti, hogy mindig szabad marad!
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
továbbra sincs infó arról mit változtattak 53-as verzió után a böngésző Cleartype beállításában? Korábban nem voltak gondjaim a betűk élességével, szépen átvette a rendszer (Windows) C.T. beállításait. Most pedig valami sajátot használ, amivel ráerőlteti az RGB színsorrendet. Mivel a monitorom BGR-es, ezért így homályosak a betűk. (RGB-s kijelzővel nincs gond)
about:config, clartype és betűkre vonatkozó értékeket átnéztem, próbáltam átírni párat, de nincs rá hatással semmi, továbbra is ráerőszakolja a saját beállításait.Mérges voltam az újítások miatt és hogy tönkretették ezzel a régi kiegészítőket. (Sokat lehet pótolni, biztos lesznek újak is idővel és van ami már szerintem sosem lesz a régi pl NoSquint Plus, Theme Font & Size Changer...) Gondoltam várok, kihagyom ezt a pár hónap "kísérleti időszakot", de most úgy tűnik
a betűk miatt soha nem fogom tudni frissíteni (használni) ezt a böngészőt. Nem gondoltam, hogy pont emiatt kell majd ilyen sok év után másikra váltanom. Rengeteg ember használ BGR (pixel színsorrend) monitort, tv-t. Velük mi lesz? 56 verziónál még bíztam benne ezen javítanak, de mivel az 57 is ilyen már nem sok remény maradt. -
McLaca
őstag
57-es verzióval együtt uBlock origint használóktól kérdem, hogy náluk is nyögvenyelősen indulnak meg az oldalak betöltései?
Pl. görgővel rálövök egy linkre, új tabon nyíilik, és 2-5mp-et gondolkodik, mielőtt elkezdi letölteni-felépíteni az oldalt. Viszont tabon belül másik oldalt betöltve már gyorsabb, vagy ugyanazt az oldalt frissítve szintén gyorsabb. Egyértelműen az uBlock okozza, mert azt letiltva nincs ilyen gond. AdBlock még rosszabb... Más gépen kipróbálva is ilyen. Chrome-ban egyik előbb említett blokkoló sem csinál ilyet. Elég idegesítő, mert nem túl pörgős így az "élmény".
Hardveres gyorsítás bekapcsolásával a finomgörgetés nálam nem igazán folyékony, ha meg kikapcsolom, akkor jó, de akkor sem mindig. Hol teljesen folyamatos, hol kicsit döcögősebb, de hardveres gyorsítással mindig rossz. Youtube viszont pont fordítva: 1080p60 videók hardveres gyorsítással mennek teljesen jól, nélküle meg van frame drop, de elviselhető... És persze a procit is jobban pörgeti. Úgyhogy a görgetés miatt maradok a tiltásnál (56-os verziónál hardveres gyorsítással használhatatlan volt a YT már 1080-as 30fps-es videóknál is).CSS-ben van valami csoda arra, hogy a tabok "kitöltését" változtassuk? Kicsit pazarlónak tartom a tab bal széle és a tabon lévő ikonkép közti üres terület méretét. A rögzített lapok "tabja" is lehetne kisebb.
Szóval engem nem igazán nyűgözött le ez az 57-es. A memóriát takarítja maga után, de sokkal durvább mértékben fogyasztja még 1 szállal is, mint az 56-os.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
jeni
félisten
Tisztán az előző Firefox törlése után tettem fel a legfrissebbet.
A ColorfullTabs kiegészítővel ezzel használhatatlanná teszik a böngészőt,továbbra is egybe mossa a többivel.Abban javult,hogy most már állítható a Firefox ablak mérete,ami kicsinyíthető-növelhető. -
Rimuru
veterán
válasz SchumiBácsi #53345 üzenetére
Nem ilyen gany oldalak azok mint pl facebook? Amugy nalam jelenleg egesz szepen kitakarit maga utan az FF ha bezarogatod a tabokat.
Vigyázat, csalok!
-
Pityu.
nagyúr
válasz SchumiBácsi #53345 üzenetére
Nekem egyszer kétszer a proci használatom felment 95% ra asztali gépen is ,laptopon meg végleges verzióval jó párszor.A memória foglalás is tényleg fura gyors a firefox meg semmi akadozás,de közben meg nézem és memória zaba,de valószínű jól kezeli a memóriát 56 os ilyenkor már meg döglött,bár itt is volt egyszer kétszer kiakadás,volt hogy youtubénél meg néha mintha az S3 fordító is be tett volna,de ma a napot végig böngészve simán ment minden.Szóval fura ez,de jobb mint az 56 csak én maradtam béta vonalon így sűrűbben kapok frissítéseket.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
őstag
-
Pityu.
nagyúr
válasz SchumiBácsi #53342 üzenetére
Nekem a feladatkezelőben most 7db van igaz most csak pár száz megásak.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
őstag
Úgy tűnik a legutóbbi frissítés megoldotta a memóriakezelési gondokat - immár nem lép át a 2-3GB-ot hanem 1,valahány gigánál új FireFox indul és így tovább...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Syl
nagyúr
válasz Kékes525 #53328 üzenetére
Bocsánat, valamit félreérthettem, mert én ennek a Speed Dial-nak a beállítására vagyok kíváncsi. Alapban ez egy csiricsáré, térben izgőmozgó cukormázas sz*rkupac, nálad meg egy használható cucc: [kép]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gebro
aktív tag
Üdv!
Hogy tudom az 56.0.2. 64 bites verzió mellé feltelepíteni az 57-es verziót?
Ha elindítom a letöltött telepítőt, akkor nem kínál fel másik telepítési hely választást, hanem elkezd rögtön telepíteni. Esetleg offline telepítő elérhető valahol? -
NeoPampalini
senior tag
-
makoss
veterán
válasz NeoPampalini #53329 üzenetére
Ismerős de ez már volt.
Hogyan lehet ezekre rákeresni?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
NeoPampalini
senior tag
válasz makoss #53327 üzenetére
Esetleg ez? Speed Dial [FVD] New Tab Page, 3D Start Page, Sync
Így ránézésre a csoportok funkción kívül (ez is van benne, csak másképpen) ugyanazt tudja.
-
Kékes525
félisten
válasz SharpSA #53322 üzenetére
+ (#53323) Syl
Az utolsó link pont azt tartalmazta.
És az eredeti fájl letöltése: userChrome.css
(#53326) Ringman
Nem. ctrl + szám az első megnyitott tabra ugrik.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz makoss #53325 üzenetére
Na nagy nehezen ráakadtam a kiegészítő nevére: Super Start
De sajnos a mostani böngészőm nem támogatja, tud valaki olyat, vagy hasonló kiegészítőt mint a Super Start?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Ringman
nagyúr
válasz Kékes525 #53318 üzenetére
speed dial tudja azt, amit a régi, hogy ctrl+szám lenyomásával is meg lehet nyitni egy oldalt, ami a speed dial-en van?
cloud, 3d, stb sallang nem érdekel, sőt előbbi kifejezetten nem
ezt használom jelenleg: [link]vicc, hogy az új addonok minden esetben kevesebbet tudnak, mint amiket jelenleg használok
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
makoss
veterán
Üdv!
Ma frissült a firefox, de a könyvjelző ablakaim nagy részét eltüntette a háttérrel együtt
Hogyan tudnám visszahozni ezt az állapotot?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
DS39
nagyúr
a jobb felső részre kitehető Keresés sáv szélességét lehet valahogy szabályozni?
-
Kékes525
félisten
válasz SharpSA #53313 üzenetére
Ezeken elindulhatsz:
1. Classic Theme Restorer Add-on Dev’s userChrome.CSS File to modify Firefox 57 Photon UI,
2. Photon Australis,
3. Things possible in Firefox 57+ (by using code tweaks in userChrome.css),
4. Custom CSS tweaks for Firefox 57+,
5. UserChrome-Tweaks ,
6. [link]
(#53316) Kernel
Speed Dial [FVD] New Tab Page, 3D Start Page, Sync 64.1.3 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
(#53317) SharpSA:
A bezárást eléred a jobb felső sarok három vonalból, míg az ablak mozgatásához alt billentyűt nyomsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
-
nesa
veterán
Köszi mindenkinek, megoldódott most már tudom 413 oldal van megnyitva
-
perecesek
csendes tag
válasz Kékes525 #53295 üzenetére
Képzeljétek, megint 57.0 lett (kiegészítő telepítésekor, mely nem fut az 57-esen, és újraindítást igényelt (úgy megörültem a kedvenc TAB MIX PLUS-nak), mert azt jelöltem be, hogy "frissítés keresése, de telepítés jóváhagyással". Így is megváltoztatja a verziószámot. A beállításnál azt kell bejelölni, hogy ne legyen frissítve. Ez erkölcstelen!! Kezdhetem előről az egészet, ekkora változás még soha nem volt a firefoxban, pedig már sok éve használom, lehet, hogy áttérek a Chrome-ra.
-
Kernel
nagyúr
válasz Kékes525 #53308 üzenetére
Nem az volt, én már lassan 20 éve nem használok víruskeresőt, mióta a belassította a Windows 98-amat és meggyűlöltem. (Ez persze részben vicc, de lényeg, hogy nincs.)
Mégis két böngésző figyelmeztetett, hogy a Prohardvernél gond van.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Apucy01
őstag
sziasztok
ezt az egy kiegészitót használom az FF hez All-in-One Sidebar de sajna az ujjal nem oké valami ehez hasonló van esetleg ami az 57 s el is megy?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
-
veterán
Lehet nem lesz rá szükség, de előbb a profilmappáról készíts egy (biztonsági) másolatot, majd pedig egy 56-os telepítővel felrakhatod és elvileg kész, normál esetben nem tűnik el egyik nyitott oldal sem.elkéstem és nem is írta le minden lényegeset
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Kernel
nagyúr
Frissítést letiltod, bezárod, lefuttatod a régebbi telepítőt. Bár nekem volt vele gondom, így is "kijavította" magát. Végül az összes profilban megkerestem ezt a fájlt:
prefs.js
Jól beleírtam:
user_pref("app.update.enabled", false);
Azóta békén hagy.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
nesa
veterán
Hogy tudok úgy visszatérni az 56 os verzióhoz., hogy a több száz nyitott oldalam megmarad.
-
nOvOp
senior tag
Ebbe az újban sincs benne olyan funkció, hogy egy adott profil csak egy jelszóval legyen hozzáférhető?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest