Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz HZoli87 #33099 üzenetére
Automatikus, azt nem tudom hogy mennyi időnként végzi, kézzel a firefox gomb/szinkronizálás-sal indíthatod. Én kiraktam az ikonját a kiegészítősávra (jobb gomb testreszabás és az is benne van a listában, oda húzod ahova akarod), arra klikkelve is indíthatod ill ott mutatja is animáltan amikor csinálja.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
HZoli87
veterán
Üdv
Firefox Sync
Kipucoltam párat a könyvjelzőim közül, meg a jelszavaimat is leporoltam. Van-e valami teendőm még?
Szerveren tárolt régi adatokat kell-e valahogy törölnöm és az újakat felszinkronizálnom? Vagy teljesen automatikus.
-
addikt
válasz szabeska #33095 üzenetére
A firefox beépített pdf nézőjét kikapcsolhatod about:config itt beírod pdfjs.disabled és az értéke legyen true
Beállítások/alkalmazások/beírod hogy pdf/műveletnél másik használata és beállítod az adobe readert.
Mondjuk egy gmail fiókban ha a fájlra nem letöltést nyom hanem megnyitást (naná hogy azt fogja), akkor továbbra se az adobe readerben nyílik meg, mert a gmail a saját docs oldalán hozza be, ez ellen már szerintem nem tehetsz semmit.
-
szabeska
addikt
Sziasztok, valahogyan meg lehet oldani azt, hogy ha pl valaki gmail fiókból/sulis honlapról/weblapról/bárhonnan a böngészőben megnyit egy word vagy pdf fájlt, akkor az ne a böngészőben nyíljon meg, hanem az adobe readerben/wordben? Fénymásoló szalonokban kellene ezt megoldanom, mert mindenki a böngészőből indít nymtatást, ami lassú, megáll, lefagy... Köszönöm!
F1
-
DS39
nagyúr
válasz kiskacz #33093 üzenetére
hát ahhoz ne nagyon ragaszkodjon, lehet az is baj hogy az elmű rendszere már nem támogatja azt a régi Fox-ot..
egyébként semmi gond nincs a bejelentkezéssel, tehát vagy a régi böngető vagy egy kieg okozza. teszteld le, más megoldás nincs. (új fox vagy kieg. nélküli mód)
az időzár milyen értelemben akaszt ki? ha be tudsz lépni és nem csinálsz semmit, 10 perc után kidob. ez a te biztonságodat szolgálja, pl. ha melóban is belépsz. (ezzel az elműt zaklasd, de nem fognak változtatni rajta )
[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
Egyszerű problémával fordulnék hozzátok:
Barátnőm ügyfélszolgálati belépésekor az otthoni gép rendszeresen kiakaszt, időzár és satöbbi – magyarul nem enged belépni, csak véletlenszerűen.
Ma bejöttem, és a munkahelyi gépemen 1 perc alatt megoldottam mindent. Most vettem észre, hogy amíg az otthoni fox' a „tab” hatására (következőre ugrás) átvált csupa nagybetűre, /azt hittem az a normális és így kell/ addig itt bent minden marad úgy, ahogy volt. (Caps Lock nem volt bekapcsolva.) – szerintem valami kiegészítő, vagy beállítás lehet a ludas, csak nem tudom melyik.
OK., hogy az elmondásomból sok minden lehet, és a pontos hibajavításra több konkrétum kellene, de merre keresgéljek?(Semmilyen más oldalnál nincs ilyen gondom, így lehet, hogy az ELMÜ a ludas , de akkor itt bent miért? Ja, és sem a Chrome, sem az IE nem jó neki... és a 4-es foxhoz ragaszkodna... )
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Létezik, hogy 23.0.1-nél nem tudom átállítani, hogy a böngészősáv feljebb legyen a lapfül sávnál?
Köszi
-
scope2007
addikt
ajánlom ezt a kieget!
gombnyomásra törli a beállított cumókat!
ki lehet tenni a sávraCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kispx
addikt
válasz Marmonkanna #33086 üzenetére
Semmit. Nem szükséges. Néha a cache törlése és ennyi.
-
Marmonkanna
tag
a firefox karbantartására milyen kiegészítőt használtok?
nálam egyedül a vacuum places volt fent korábban, de eléggé régi már.
valami tipp? -
scope2007
addikt
válasz westcoastog #33079 üzenetére
nálam is be van kapcsolva... de nem csinált ilyet soha...
most is be van - esetleg a better battlelog is fent van? lehet azt kellene frissíteni.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
TigerCat
nagyúr
Esetleg így?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #33080 üzenetére
Csak fogalmam sincs mire kéne keresnem több ezer szűrő között.
-
Bjørgersson
félisten
Szűröknél keress valami fájlnevet, aminek szerinted látszódni kellene, aztán engedélyezd.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
westcoastog
veterán
Adblockban hogyan tudok kivételekhez adni weblapokat?
Bekapcsolt adblockkal így néz ki a battlelogom, az üres helyeken kis képeknek kéne lennie.De ugyan ez volt az idokep.hu-n is, csak ott szinte semmi sem jelent meg, azt az egyik szűrőlistában úgy oldottam meg hogy a t-online.hu vagy mi blokkolása elől elvettem a pipát, na de b-lognál fogalmam sincs mit tegyek..
-
Jazz
veterán
válasz scope2007 #33076 üzenetére
Igen, direkt egy egyszerű FF kiegre. Netlimitert ismerem, de az most nem játszhat.
Bármilyen egyszerű FF kieg jó lehet. Nem kell hogy szálanként lehessen állítani, vagy hogy olyan összetett legyen mint a download them all.
Csak bármilyen, böngészőből indított upload (legyen az file csatolás, vagy képfeltöltés...) sávszélességének a limitálását tudja, ez lenne a feladata.
free your mind
-
scope2007
addikt
direkt FF kiegre volna szükség?
mert ha nem, akkor:
NetLimiter - Ultimate Bandwidth Shaper
amit tudok javasolni!
FF kieget sajna nem, nem találkoztam még ilyennelCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Jazz
veterán
Üdv!
Download them all fordítottja létezik? Uploadra. Lényeg, hogy lehessen szabályozni a sávszélességet, ahogy letöltésnél is.
Köszi
free your mind
-
butyek
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a Firefox nem képes kihasználni a net sebességét. Pl letöltök egy videót free download managerrel, kb 10x gyorsabban szedi le, mint a Firefox beépített letöltője. Ez miért van, és hogyan lehet állítani rajta, hogy tényleges sebességen legyen képes böngészni, és letölteni?
Válaszokat előre is köszönöm.&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Pr0GrEsSiVe #33070 üzenetére
Egyszerű megoldás, ha kitörlöd a nevét (Jobb klikk a könyvjelzőn --> Tulajdonságok)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Tomi0703
addikt
Üdv, be lehet azt állítani, hogy ne lehessen törölni az előzményeket?
Tehát megnézni meg lehet, csak törölni nem.Vagy akár jelszót tenni rá, ha valaki törölni szeretné akkor be kelljen írni.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
scope2007
addikt
hali!
melyik az az érték ami annyit használ a ramból cachera amennyi kell?
ezek be vannak lőve!
browser.cache.memory.enable -> TRUE
browser.cache.disk.enable -> FALSE
browser.cache.offline.enable -> FALSEés van valami capacity nem? az a -1? az lövi be amennyi kell?
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
veterán
válasz Pr0GrEsSiVe #33065 üzenetére
Ha a "könyvjelző eszköztár elemei" nevűt odarakod, automatikusan összemegy
(vagy igazából akármit pakolsz oda összébb megy automatikusan)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DS39
nagyúr
letesztelgettem, 99%-ig tökéletes kieg. még egyszer köszi
az apróság, ami hiányzik, hogy ha rákattintok az ikonra akkor az "Ellenőrzés most" műveletet hajtsa végre, az alapértelmezett fiók megnyitása helyett. erre a beállításokban nincs opció. (talán scriptekkel lehet ezt módosítani, nem tudom)
Pr0GrEsSiVe: oda mellé én úgy tudom csak kiegészítők tudnak ikont rakni, könyvjelző ikonokat nem. (már ha a weboldal parancsikon alatt ezt érted)
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
veterán
válasz Pr0GrEsSiVe #33063 üzenetére
Jobb klikk valahova oda egy üres részre, "Testreszabás", és a megnyílt ablakba húzd bele a keresősávot.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok.
Ezt a keresősávot hogyan lehet eltüntetni? -
DS39
nagyúr
létezik olyan mail checker kiegészítő, ami több account-öt kezel, és vegyesen, tehát gmail, outlook, stb működik?
-
_DiEGO_
őstag
válasz Steelmanus #33058 üzenetére
upsz
-
DS39
nagyúr
válasz Steelmanus #33056 üzenetére
nem. viszont mégis csak én vettem valamikor szűrőlistára azt ami kitiltotta, csak nem kerestem eléggé jól elsőre.
ez a 3 volt az ami ezt tiltotta, felvettem őket https-ként és így már onnan is tiltja. eddig vhogy nem zavart de mostanában elég sok oldalon az embed youtube videó https-es volt és mindig megjelent a reklám, azt furcsálltam ott miért, miközben a simán felkeresem a youtube-ot ott meg nincs. (http-vel van könyvjelzőzve)
-
DS39
nagyúr
az adblock plusban hol lehet beállítani hogy a youtube playeren belüli reklámokat a https-ről linkelt videóknál is tiltsa? (csak saját szűrőt használok, nincs erre vonatkozó bejegyzésem, de a sima http-ről linkelt videók esetében nincs reklám, a https-nél meg van. nem jövök rá ez hol van beállítva)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Egy csomó baromságot megcsináltam, de nem segített szóval újraraktam a pics*ba és most jónak tűnik!
Köszike a helpet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kispx
addikt
válasz Sirandrish #33052 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Halihó!
Valaki segítsen mert már lassan agyfaszt kapok.
Firefoxot használok (23.0.1, ha ez számít) és kb két napja tapasztalom hogy durván 4-5 secenként kifagy.
Pl írok egy hsz-t és a harmadik szó után csak gondolkodik..felfogja amit írok közbe mert utólag odabiggyaszti de mocskos idegesítő.3 linkre egymás után már nem tudok ráklikkelni mert az tuti hogy addigra kifagy...gondolkodik 4-8 secet majd újra jó néhány másodpercig.
Ötletem sincs mi okozhatja...
Pls help meEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
A hozzáértő kollégáktól szeretnék némi segítséget kérni a következő dologban:
Egy bookmarkletet szeretnék toolbar buttonként használni ezen leírás alapján megcsinálva. De, miután megcsinálom a fent leírtak szerint, valamiért nem hajlandó működni. Bármilyen más bookmarklettel sikerült már, de ezzel valamiért nem akar.Erről a bookmarkletről lenne szó és ez lenne a bookmarklet kódja amit be kellene illeszteni a cikkben leírtak szerint:
loadURI ("javascriptfunction(e,t){var%20n=e.document;setTimeout(function(){function%20a(e){if(e.data==="destroy_bookmarklet"){var%20r=n.getElementById(t);if(r){n.body.removeChild(r);r=null}}}var%20t="DELI_bookmarklet_iframe",r=n.getElementById(t);if(r){return}var%20i="https://delicious.com/save?",s=n.createElement("iframe");s.id=t;s.src=i+"url="+encodeURIComponent(e.location.href)+"&title="+encodeURIComponent(n.title)+"¬e="+encodeURIComponent(""+(e.getSelection?e.getSelection():n.getSelection?n.getSelection():n.selection.createRange().text))+"&v=1.1";s.style.position="fixed";s.style.top="0";s.style.left="0";s.style.height="100%25";s.style.width="100%25";s.style.zIndex="16777270";s.style.border="none";s.style.visibility="hidden";s.onload=function(){this.style.visibility="visible"};n.body.appendChild(s);var%20o=e.addEventListener?"addEventListener":"attachEvent";var%20u=o=="attachEvent"?"onmessage":"message";e[o](u,a,false)},1)})(window)");
Valaki meg tudná tippelni mi lehet a gond vele?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #33036 üzenetére
Köszi ezt nem ismerem, este ránézek.
Nálam az Easylist, hufilter, EasyPrivacy, Disable Malware listák vannak hozzáadva.
Easy helyett elég lenne csak a Fanboy's list, de már nincs külön.
A nem tolakodó hirdetések engedélyezését is tiltom. (Számomra már szinte minden mai reklám tolakodó, ami nem csak egy normál kép, mint régen, hanem plakát méretű, villogó, még10x felugró, zavaró, izgőmozgó, vinnyogó, erőszakos, pofátlan rendszert terhelő borzalom. Tudom nagyon sok oldal a reklámokból él, de ha ilyen erőszakos módszereket alkalmaznak, akkor mindenki tiltani fogja, aki teheti. 1-2 normális kép senkit nem zavarna lehet kisebb lenne, de sokkal hatásosabb, mert a tekintetünk akaratunk ellenére is néha odavetődne, de hát ez egy külön szakma és ezek szerint a reklámtervezők nagyon nem értenek hozzá már egy jó ideje.)[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Ilyen play ikont már látott valaki, mitől lehet? Taskbaron rendes formája van. /Win7 x64, FFX 23.0.1/
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
veterán
-
Kam1kaze
tag
válasz Steelmanus #33029 üzenetére
Kipróbáltam most őket, stopperrel lemértem megint.
9.81 másodperc, ha mind a kettő be van kapcsolva. Hardveres gyorsítás kikapcsolása után 8.97 másodperc és ABP kikapcsolása után 2.67 másodperc az indulása HDD-n. Tényleg nagyon lefogja az ABP, majd erősebb gépen is kipróbálom, hogy teljesít kikapcsolás után.
Megpróbálok kitalálni valamit, mert az ABP azért elég hasznos kiegészítő, nem szívesen válnék meg tőle, de azért az a 10 másodperc elég sok.Kösz az ötletet.
-
kispx
addikt
válasz Steelmanus #33029 üzenetére
Kikapcsolt hw gyorsítással nekem lement 2,5-re.
-
Steelmanus
addikt
válasz Krystal_s #33035 üzenetére
Felugro ablakokra Adblock Plus Pop-up Addon 0.9.1 ? Ahogy nezem manualisan kell kezelni, en nem hasznalom, de talan egy probat meger. Nalam meg ket lista van engedelyezve a kovetesvedelem es a facebook gombok tiltasa az APP-n belul.
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #33032 üzenetére
Sajnos összevonták a Fanboy és Easy listát és szerintem azóta lassítja jobban a böngészőt. Nálam is érezhető már egy ideje. Sőt egyre több oldalnál engedi az antiblock-ot, ami érzékeli, ha fut az AdBlock és olyankor egy teljes oldalas figyelmeztetés kéri, hogy kapcsoljam ki, mert addig nem lehet megnézni az oldalt. Ezeknél nem elég, ha csak az adott oldalon állítom le, hanem fullra ki kell kapcsolni az AB-t. (ezért pár dolgot törölnöm kellett a listában)
Nálam sajnos kevés a Hufilter, mert nagyon sok reklám, felugró ablak, google kiemelt hirdetés marad meg.
Én is keresek egy ideje valami másik listát az Easy helyett, de eddig nem találtam.
Az Element Hiding Helpert próbálgatom, de pl a felugró ablakok ellen nem tudom használni. -
sch_a
addikt
válasz Steelmanus #33032 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbáltam. Valamennyivel tényleg gyorsabban indul így, de nem olyan látványosan, mintha letiltom. Elhiszem, hogy HDD-n tényleg sokat számít, nekem SSD-n van. Viszont egy csomó mindent nem blokkol vele. Nekem megér ennyit, hogy teljesen reklámmentesen böngésszek.
-
Steelmanus
addikt
Magaban az ABP nem sokat lassit, hanem amit alapbol telepit Easy filter az amit lassan tud betolteni, mert mar annyira felduzzatt a merete a sok tiltando linkek miatt. Csereld le a Kulsoszurok hozzaadasa menupontal a hufilterre akkor alig eszreveheto a lassulas. Nalam vincsirol igy 2mp alatt betolt.
Igaz nalam memoriabol fut, mert ugy allitottam be.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Marmonkanna #33030 üzenetére
Valóban... Nekem is sokkal gyorsabban indul, ha letiltom. De ennyit megér.
-
Steelmanus
addikt
válasz Kam1kaze #33026 üzenetére
Fugg a videodrivertol is, ezert hogy az ne kavarjon be ki lehet kapcsolni a hw gyorsitast a beallitasokbal.
Amugy az SSD-nel kiszoktak kapcsolni az elotoltest, pedig ha az mukodik 2 mp alatt felpattan az FF vincsi eseteben, de ehhez meg kell varni hogy az a szerencsetlen 6 - 7 perc elteljen amig elindul az elotoltes. De utalom ezt az idot kivarni. Amugy hideginditasnal nagyjabol 5 mp valoban a betoltes, es ezt nagyban lassitja a kulonbozo flash es reklamblokkolok, foleg az ABP Easy modulja. Elso hogy torlom es csak a hufiltert hasznalom es a sajat gyujtemenyem, ami nem olyan sok. -
veterán
válasz Marmonkanna #33024 üzenetére
Aurora 25, szintén SSD-vel eltelik 2-4 másodperc míg megnyílik, de nekem sok kiegészítőm van (31 db)
-
Kam1kaze
tag
Nekem is ezt csinálja 21-es verzió óta, annyi különbséggel, hogy nálam 10 másodperc az indulása, elég idegesítő. Előtte nem volt ilyen gond, azonnal indult HDD-n. Gyorsabb gépre is felraktam a 23-ast ismerősömnek, nála meg 5 másodperc az indulás és neki is a 21 alattiak azonnal indultak. Többen is panaszkodtak erre, úgyhogy csak lehet valami sajátosság benne (ami nem mindenkinél jön elő).
-
scope2007
addikt
nem sajátossága :-)
nekem azonnal indul, amint kattintokCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Marmonkanna
tag
üdv!
vettem egy ssd-t, újra raktam a rendszert, a jó régi (talán 14-es) firefox után jött a legújabb 23-as.
minden megy szuperül, egyedül az a gebasz, hogy a firefox megnyitása mindig 2-3 sec. nem csak a legelső indítás a lassabb, hanem mindig ilyen.
ez most az újabb verzió sajátossága, vagy valami egyéb anomália? első indítást kivéve ennél még a hdd-vel is gyorsabb volt... -
Steelmanus
addikt
válasz old-dog #33022 üzenetére
Azert mert alapbol semilyen kiegeszito nincs egy friss telepitesu FireFox-ban. A "fejlesztesek" hatasara sorra tunnek el a mar jol megszokott beallitasi lehetosegek es vannak akik ragaszkodnak a jol megszokott beallitasi menupontokhoz, van amit vissza lehet varazsolni az about:config szerkesztesevel, de sok mas bealliast nem.
-
addikt
-
TigerCat
nagyúr
válasz El_Diablo_ #33016 üzenetére
Nincs mit!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz El_Diablo_ #33013 üzenetére
A fülre kattintva jobb gombbal: lap rögzítése / feloldása.
-
Jazz
veterán
Létezik olyan uploader kiterjesztés, amivel lehet szabályozni a sávszélességet, függetlenül attól hogy miről mire töltesz? gmail-ben, felhőben, képfeltöltőre....stb.
Köszifree your mind
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miután frissítettem a foxot, a gmélt berakta nekem egy kis lapfülre. Ha több lapon nyitottam meg ott maradt az első kis kockában, és világított ha levelem jött. Namost ezt a kis kockát sikerült eltüntetnem. Meg tudja mondani valaki hogy hogyan tudom visszatenni oda?
Nagyon köszönöm
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)
-
-
Gish
csendes tag
válasz BullZeye #32935 üzenetére
Köszönöm a választ, kipróbálom. Bár azóta sikerült egyszer elérni chrome alatt is. Bár akkor láthatóan megállt a gép, s szinte hallani lehetett, hogy összeomlott.
Hardveres probléma alatt mi lehet? Jó ideje ez a gépem van, eddig nem volt problémám az ff-el.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Bjørgersson #33004 üzenetére
YouTube Center scriptben van ilyen, hogy center page, probald ki, hogy ezt keresed e?
-
Bjørgersson
félisten
Létezik valami kiegészítő, ami középre igazítja a YouTube-ot?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy az eszközök>letöltésekből törölve lettek a dolgok, azt hogyan lehetne visszarakni valahogy?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
TigerCat
nagyúr
Én meg lementettem az e-mail címet, jelszót és a kulcsot is. Bármit, bárhol, bármilyen belépést állítok be először, annak a bejelentkezési adatait lementem. Természetesen a desktopra, egy jelszavak - passwords nevű txt fájlba. Csak mert fő a biztonság!
Amúgy baromi jó ez a Sync, de még jobb lenne, ha a kiegészítők beállításait is mentené.
-
vlevi
nagyúr
Nálam is ez a módszer működik. Persze ehhez az kell, hogy windows gyalulás előtt eszébe jusson az embernek.
Ezért lenne jobb, ha működne a sncy.
Meg ezért jobb a gmailos módszer, mert ahogy a chromeba bejelentkezek, ott rögtön szinkronizál. Lehet, vannak, akik szerint a firefox biztonsáhosab, mert az emil/jelszó mellé tudni kell egy helyreálító kulcsot is, csak pont az a baj, hogy azt a kulcsot pont az az 1 ember nem tudja a hatmilliárdból, aki jogosult lenne a használatára
Meg amúgy is, ez logikailag másra lenne való. Ez eredetileg arra készült, hogy van egy fő géped, azon megvan a kulcs, és a többi melllékes gépeden ezzel a fő eszközzel szinkronizálsz. Egy windows újrarakás az pont nem ez a folyamat, mert ott, szigorúan nézve megsemmisíted a fő gépedet (azzal, hogy új windowsod lesz).
Ezért tutibb az, ha a profil mappát menti az ember időnként. Nem túl nagy az, néhány megabájt (a cache az az appdata/local, nekünk az appdata/roaming kell, az sokkal kisebb).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest