Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
És azt hogy lehet beállítani (new tab override kieg nélkül) about config-ban, hogy az új lap egy adott weboldal legyen? A beállításokban csak az üres és a firefox kezdőoldal lehetőség van. Új ablaknál van csak egyedi url megadási lehetőség.
free your mind
-
Jazz
veterán
Másnak sem működik a google kereső oldalon a sötét mód bekapcsolása? Átkerült a beállításokba. De hiába nyomok rá hogy sötét-megerősítés, semmi nem történik.
free your mind
-
Jazz
veterán
Android firefox Nightly alatt about:config-ban módosítom a cookie banner service változót 2-esre, és csak addig tartja meg amíg fut az alkalmazás. következő újraindításnál alaphelyzetbe áll mindig (0). Tudja valaki hogy miért, vagy hogy lehet állandósítani?
Köszifree your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
van néhány nagyon zavaró alap dolog amit nem lehet állítani, vagy lehet hogy lehet az about:config-ban és csak én nem találom:
1. új LAP megnyitásakor egy egyéni URL megadása. (A beállításokból ezt direkt kihagyták , csak 2 opció van: firefox kezdőlap vagy üres lap.)
2. A lapok sort nem lehet alulra tenni, felül nagyon rossz helyen van. Régen a böngésző sor alatt volt.
3. Borzasztó vastag a lapsor lapfülek, böngésző sor, és kicsit az eszköztár sor is, és nem lehet keskenyíteni, vagy a felesleges árnyékolásokat, helypazarló lap fül margókat eltüntetni (tudom ez egyéni és felbontás stb. függő, de pont ezért kellene hogy lehessen egyénileg testreszabni. Régen volt erre egy felülíró kompakt kieg de az már nem működik).
Ezeket hogy lehet állítani? (először a mélyebb configurációban ha lehet, de ha ott nincs lehetőség jó a kieg is.)
Köszifree your mind
-
Jazz
veterán
A Drive-ról nem tudok lementeni képeket. Harmadig féltől nem engedélyező sütikre panaszkodik.
A FF nincs külön ilyen beállítás hogy ezek engedélyezése, csak olyan hogy ezek tiltása. Csak a chrome-ban van olyan hogy külön ezek engedélyezése is: [link]
Hozzáadtam a sima cookie engedélyhez a drive.google.com. Meg minden sütit engedélyeztem. De így se megy.Valakinek valami ötlet?
#66783 Pityu: igen ez teljes léptékezést csinál.
free your mind
-
Jazz
veterán
A tab magasság állítás is meg van:
- engedélyezni -> about:config -> true:toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets
- létrehozni -> about:support -> profil mappa -> Chrome\ userChrome.css
- script:/* ---Tabs/Tab Bar height--- */ :root { --tab-min-height: 26px !important; }
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
régen volt a tab mix plus, de már nem lehet használni sajnos.
1. hogyan lehet keskenyíteni a tab fülek sort? (menüsor ki van kapcsolva)
2. ha bekapcsolom a menüsört azt hogyan lehet keskenyíteni? (gondolom sehogy, mert ekkor a windows alapértelmezett fejléc vastagságát fogja használni)
2. new tab-ra hogy tudok URL-t beállítni hogy azt nyissa meg? (about:config-ban nem találok beállítást rá. Progi beállításokban meg csak 2 opció van, Blank és firefox alapértelmezett, nincs url lehetőség)
FF verzió: 107
Köszifree your mind
-
Jazz
veterán
Valahogy belehet azt állatni (pl.about:config-ban), hogy a lapok több sorban jelenjenek meg, pl. 3? Ahelyett hogy 1 scrollozható sorban lenne mind? (nagyszámú lapok esetén mondjuk 30+).
Köszi!free your mind
-
Jazz
veterán
Hogy tudok egy weboldalt (ami korábban teljes weboldal mentéssel le lett mentve) offline megnyitni anélkül, hogy az egészet bezárná a következő hibaüznettel?
"Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.
Nem lehet a(z) ... helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni."free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
hogyan lehet kikapcsolni hogy szöveg írásakor enter után ne csináljon automatikusan dupla sort? Borzasztó idegesítő. Ezt találtam, de nekem nincs semmi ilyen kapcsoló. Köszi. [link]
free your mind
-
Jazz
veterán
about configban hogy lehet beállítani, hogy új lap nyitásakor ne a ff alapértelmezett lap jelenjen meg hanem egy általam beállított oldal, úgy mint új ablak nyitása esetén?
Köszi
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
about:config-ban belehet azt valahogy állítani, hogy a középső gomb hivatkozásra való kattintás után az új lap a lapok legvégére kerüljön, ne az adott lap utáni helyre (amiből megnyitottam).
Tab mix plus-ban lehetett ezt állítani, csak hát ugye kinyírták ezt a kieget.
Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
Ezzel működik. A studie-s al nekem sem megy, pedig látom hogy aktív a hotfix.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Már megint mi a frászt művelt a FF?? Lefrissült, erre a kiegészítőim 95%-a kuka, le van tiltva, nem használható!! Fsz ki van. Imádom ezt a böngészőt, de látom mindent elkövetnek hogy örökre kukázzam.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Cs1csó #57575 üzenetére
Pl.: [link]
Tök random hogy milyen címek fordítódnak le magyarra. Egy rakat kieget, nem tudnám mindet felsorolni. De nincs közötte semmilyen automata cím fordító. (van egy google translate, de az csak akkor fordít ha kijelölök valamit és ránymok hogy "translate".)
free your mind
-
Jazz
veterán
Egyes youtube videók címei automatikusan lefordítódnak magyarra. Ez valami FF sajátosság, vagy a youtube vacka?
Kilehet ezt kapcsolni valahogy?Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a könyvjelző eszköztárat hogy lehet áthelyezni függőleges oszlopba a fenti vízszintes helyett?
Hogy bal oldalt legyen egy sáv ban, és egymás alatt lennének az ikonok. Mintha a windows tálcájának alsó megjelenítése helyett oldalsó megjelenítést választanál.
Van erre valami kieg, megoldás bármi?
Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz ArthurShelby #57087 üzenetére
Sajnos nem jó. Ez nem megjegyzett bejelentkezés, hanem egy mezőben egy elgépelt szó. Ugyan ebben a mezőben minden egyes begépeléskor ugye feldobja a hasonló lehetőségeket amik korábban szerepeltek, és ebben az esetben kettőt is. Ebből az egyiket, vagy akár mindkettőt lenne jó törölni. (Adott oldalon a sütik törlésével próbálkoztam, de a legördülő választéklista sajnos megmaradt továbbra is.)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Külön-külön kilehet valahogy törölni egy adott oldal hibásan beírt felhasználó nevét, anélkül hogy minden kitörölnék a clear catch-el?
Sajnos hiába nyomok del-t legördülő választéklistára, nem törlődik, mindig megjelenik, és mindig feldobja, idegeítő.
Köszifree your mind
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #56643 üzenetére
Mégsem jó. Megint ablakban nyílik meg.
Nem, nincs true-n.(#56642) Matthewus:
Újraraktam az FF-et de maradt a probléma.FF-et hogy indítom csökkentett módban, ill. ezzel hogy oldom meg.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #56647 üzenetére
És ezt hova hogyan kell bemásolni hogy működjön.
A balra-jobbra ugráló labda helyett ("homokóra", betöltés jelző) van valami jobb?
Az eszköztár vertikális kihelyezésére (mintha a win tálcát áthúznád a képernyő oldalára) nincs valamilyen kódod?
(#56646) Steelmanus:
Köszi. A vékonyabb lapfüleket, ill. fix szélességű lapfülekhez mit és hol kell átírni?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Úgy néz ki jó lett, köszi, valamelyik kieg zavarta meg.
Más: Ez egy jó cucc, kár hogy egyenlőre nem lehet horizontális lapfüleket eltüntetni: [Vertical Tabs Reloaded]
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #56639 üzenetére
Ezt már megcsináltam. Nincs változás. Igen, mindig csak az első indításnál.
Ha meg lesz az API szólj pls.
(#56640) Matthewus:
Utána jó lesz, amíg újra nem indítom a gépet. Ha egyszer újra indítottam megint ablakba nyílik meg. Azaz egy tized mp-re mintha FS-be nyílna meg, de egyből beugrik kis ablakba.Tehát gép újraindítást követő első megnyitásnál kis ablak. Kirakom teljes képernyőre, bezárom a FF-ot, megjegyzi, utána FS-be nyílik meg mindig amíg újra nem indítom. Majd bezárom, gép újraindítás, és megint ablak, majd megint tehetem ki FS-be. (persze ha mindig hibernálással állítom le a gépet akkor nincs újraindítás, de ez nem megoldás)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Kékes525 #56631 üzenetére
Ez működik, de ez "F11" full screen. Nekem csak a sima teljes képernyő (windows négyzet gomb) kellene. Azonban továbbra is gép indítást követő első FF megnyitása után mindig kis ablakba nyílik meg a böngésző.
Más: a könyvjelző eszköztár mi angolul? Hátha találok olyan kiegészítőt amivel kilehet tenni függőlegesbe a felső sor vízszintes helyett.
(#56635) Steelmanus: Működik, és nagyon szép. Módosítani ezen már nem lehet ugye? Betöltöd és olyan amilyen .Pl. még keskenyebb lapfüleket szeretnék, azt már csak úgy lehetne ha belenyúlok a kódba?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Steelmanus #56632 üzenetére
Jól néz ki. A zip tartalmát hova kell bemásolni?
(#56631) Kékes525: Thx
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Kékes525 #56628 üzenetére
Köszi. És about:config-ban hol találom azt a beállítást amivel teljesképernyőn nyílik meg mindig a FF?
Hiába állítom a parancsikonban teljes méretűre, gépindítás után az első megnyitást egy pillanatra teljes képernyőn nyílik meg, de egyből kisablakra ugrik, és manuálisan kell mindig teljesképernyőre rakni.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Feltettem a 61.0.1 (64 bites)-es verziót, valóban gyorsabb lett mint az ESR (kivéve a nyitás előtti gondolkozásokat), azonban van pár kiegészítő ami elveszett, így ezek beállítására keresnék megoldást:
1.: Tab mix plus nem működik. Csak a tab mix link megy, de ebbe alig lehet állítani valamit. Alternatíva?
2.: Fix szélességűre beállítani a lapfüleket
3.: Íves lapfüleket alkalmazása a jelenlegi sarkos kockák helyett
4.: lapfülek magasságának csökkentése (a beépített "Testreszabás\sűrűségnél már a legkisebbre vettem")
5.: Eszköztárat oldalra kitenni (függőleges megjelenítés a vízszintes sor helyett, mintha a win tálcáját a képernyő oldalára kihúznád)
6.: Menü sor helyett valami FF gomb-szerűség amiből almenüként lenyílik a menüsor tartalma (hogy plusz egy sort nem foglaljon el a menüsor. Így ez a gomb nyilván a lapfülek sorában lenne).Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
Van valakinek tippje mitől lehet? A firefox-al gyakran probléma van. 5 lap van megnyitva és 3Gb-ot eszik, összeomlik, nem bírja flash-t, akad, lassú, nem válaszol. Lehet az ESR-től van? Normál 64bit-es verzióra kéne frissíteni? Szeretem a ff-t, mindig is azt használtam, nem szívesen válnék meg tőle, de komolyan gondolkozok a váltáson.
Köszifree your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
mi történt a firefox-al?
Egy adott gépen normál verzió futott, automata frissítéssel. Meglepve tapasztaltam hogy szinte minden jó dolog ami volt eltűnt, plusz nem lehet feltenni hozzá normális kiegészítőket, úgy mint tab mix plus, vagy flash got stb.
Hogy hogy, mi történt?
Rám is ez vár ha esr-ről lefrissítem normál verzióra?Más: belehet valahogy azt állítani, hogy egy új oldal betöltés előtt megjelenő felvillanó fehér háttér fekete legyen?
Sötét a téma, a google, a youtbe...de cseszhetem ha kiégeti a retinám egy új oldal megnyitása előtti fehér felvillanással.Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz netpeti98 #51006 üzenetére
Egy-két oldalon, mint pl. onlinefilmek.
(#51007) mekker: Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
arra van megoldás, hogy egy időben egyszerre csak egy firefox futhat?
Az a probléma, hogy a felugró ablakok elleni védelem sem véd tökéletesen. Van hogy új firefox-ban nyílik meg a felugró reklám. És se a beépített védelem, se az AD block plus felugró abalakok elleni védelem, se a ghostery nem véd ellene.
Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
ESR-t uninstalláltam, feltettem a nomrál 64bit-es mozillá-t, és megmaradt minden könyvjelzőm, kiegészítőm, beállításom. Ez hogy?
Uninstall előtt csináltam mozbackup-al mentést, de ezek szerint feleslegesen.
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
szeretném a FF-ot frissíteni ESR-ről normál verzióra (gondok vannak az esr-el).
Hogy tudom ezt megtenni a legegyszerűbben úgy hogy a sok kieg, beállítás, stb. mind megmaradjon?free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
valakinek van tippje hogy ez http://www.mediaklikk.hu/m1-elo miért csak silverlight-al hajlandó elindulni? Flash fenn van. W10 x64. ESR 45.5.0
Thx
free your mind
-
Jazz
veterán
Tudja valaki hogy hogyan lehet a "XY mostantól teljes képernyős. Esc a kilépéshez" üzenetet végérvényesen megszüntetni?
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
néhány módosítást szeretnék a youtube-on és a google-on eszközölni, nem tudom van e olyan kieg ami ezeket tudja:
youtube:
1.: fullscreen lejátszásban az lejátszó alsó-felső sávja vékonyabb (mondjuk fele, harmada), keskenyebb legyen
2.: ezen alsó-felső sáv "egér mozdulatlansági eltűnési ideje" ne ilyen hosszú 5mp legyen, hanem mondjuk 1mp, vagy azonnali
3.: a kommentárok automatikusan mindig ki legyenek kapcsolvagoogle:
1.: black google témát letöltöttem [link], de amíg betölt a google oldal, fél mp-ig hófehér a képernyő és "kiégeti" a retinát.
Nem lehet megoldani hogy ez a szín is fekete legyen?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
A Firefox első megnyitásnál (gép indítását követően) mindig ablakba nyílik meg. (Ezt követően miután egyszer fullscreen-be tette mindig FS-be fog megnyílni.....a következő indításig.)
Ezt valamelyik kieg okozza, valószínűleg a classic theme restorer, vagy a firefox titlebar plus. (El van tüntetve menüsor, plusz a fejléc, helyén a lapok tabjai).
Lényeg, hogy van-e valamilyen kieg, amivel erőltetni lehet a fullscreen módot? Vagy a configba valamit valahogyan beállítani? (az ikon tulajdonságainál "megnyitás teljes képernyős módban" van beállítva, de nem segít).
Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #46864 üzenetére
Megcsináltam vele. Viszont most nem működik a jobbra nyíl amivel lehet görgetni a lapokat (Tab mix plus szolgáltatás). A bal oldali működik, a jobbra nyíl nem. Illetve az új lap gomb, vagy minimalizálás sem jó, helyette bezárja vagy minimalizálja az ablakot (mögötte lévő nem látható win10-es gombok pozícióira reagál, mintha csak a textúra lenne ott, a funkció nem.)
Továbbá a bal felső ikon is ilyen féloldalas lett.
Ha nem használom a wallnut témát akkor minden rendben. Viszont akkor meg marad a Win10 igen széles hely pazarló ablak funkció gombjai (bezárás, minimalizálás...)
free your mind
-
Jazz
veterán
Köszi.
A menüsor spec. eltüntetésére van valakinek valami jó módszere?
- A Hide caption title bar plus-t használom, de nem tökéletes, vannak hibái, most nem részletezem.
- Ezt úgy állítottam be, hogy a menüsor ugye ki van kapcsolva, de bal felül van egy F betűs ikon, amire ha kurzort ráviszed, ideiglenesen előjön a menüsor a lapok sorában, x ideig, így lehet benne navigálni, majd y idő után ha nem használod eltűnik. Így a menüsort teljesen kilehetett kapcsolni.Milyen egyéb megoldások vannak, ha a cél az hogy legyen menüsor meg ne is? Ti hogy használjátok?
free your mind
-
Jazz
veterán
Üdv,
van valami megoldás arra hogy a következő opciók állítható legyenek a youtube lejátszás alatt? (ymc-ben nem találtam ilyet, vagy nem működött).
- kommentárok automatikus kikapcsolása
- lejátszó lábléc sokkal kisebb legyen.
- lejátszó lábléc full screen mode-ban is azonnal eltűnjön
- fejléc eltüntetéseKb. ennyi. Köszi!
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #45854 üzenetére
Ezt már leszedtem, de hogy kell működésre bírni?
A zip tartalma:
build\
src\
.bowerrc
.editorconfig
.gitignore
bower.json
CHANGELOG.md
CONTRIBUTING.md
Gruntfile.js
LICENSE
package.json
README.mdEzen felül leszedtem az mpv-t. Youtube dl a mappában. De mpv-vel még nem tudtam lejátszani.
d3dcompiler_43.dll
manual.pdf
mpv.com
mpv.exe
youtube-dl.exeEz a livestreamer config file-ja? Appdata\ livestreamerrc
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Sikerült. Megdolva: LiveStreamer, LiveStreamer plugin, és egy VLC player.
Így már megy a twitch flash nélkül.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
A Twitch-et hogy lehet beállítani FF alatt hogy html5 lejátszót használjon? (flash nincs és nincs beállítás a html5 preferálásához. Mindenáron a flash-t akarja betölteni, ami nincs.)
Thx!free your mind
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
A FF-ot hogy lehet úgy lementeni, hogy új OS estén a teljes beállítás, telepített kiegészítők, azok beállításai, about:config....minden megmaradjon?
free your mind
-
Jazz
veterán
HTML 5 lejátszás alatt ezt a "mostantól teljesképernyős módban van" feliratot hogy lehet eltüntetni?
Illetve a youtube lejátszásnál: túl nagy-széles a lejátszó sáv, és túl hosszú az auto eltűnési ideje. Ezek ellen van valami?
free your mind
-
Jazz
veterán
Ha az oldalsávban megnyitod a könyvjelzőket, és ráviszed a kurzort, kb. 1 sec kell hogy megjelenjen a kicsi info ablak ami mutatja a pontos címet.
Hogy lehet ezt az 1sec-es várakozási időt 0-ra állítani?
Thx!
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Kékes525 #45754 üzenetére
Na igen. És ez alap kellene hogy legyen. Pl. Keresel egy régi könyjelzőt, megtalálod, de még sem mert fogalmad sincs hogy hol helyezkedik el a mappa rendszereidben. Így megnyitni direktbe nem tudod, csak újra megtalálni. Ez vicc.
Erre is egy külön kieget kell feltenni?free your mind
-
Jazz
veterán
Ha a könyvjelzők között keresek, azt hogy lehet megnézni hogy a megjelenő találat hol, melyik mappában van?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Matthewus #45740 üzenetére
Portable-vel szerintem oké lenne a dolog. Azután lett ilyen hogy feltettem a stylist-ot. Leszedtem de nincs változás. De lehet nem is ez okozza. Nem tudom mi lehet. Korábban nem volt ilyen.
Mondjuk nem sok vizet zavar, mert ha nagyon akarom, ezt az egy oldalt megnyitom IE-ben aztán kész.
Még a Ghostery-re gondoltam, de hiába lőttem ki azt is, nem volt változás. Lehet hogy az oldal frissült és az ESR már nem támogatja?free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
nem tudom hogy bug, vagy FF hiba van nálam, itt egy példa:
nektek ezen az oldalon megjeleníti az árat? Vagy kosárba tudnád tenni? (egyiket se akarom, csak egy példa) [link]
Nekem egyik se megy. Próbáltam mindent, ADB ki, stb....de semmi változás. (free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Matthewus #45726 üzenetére
Bemásoltam a file-ba én is a te verziódat. De sajna továbbra sincs ékezet.
Így néz ki most a program kód:@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
.findbar-find-previous label:after { content: "Előző"; }
.findbar-find-next label:after { content: "Következő"; }[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Intruder2k5 #45701 üzenetére
Betenném de sajna nem választható. Még unicode sincs. (Beállítások\tartalom\speciális\kódolás)
(#45702) Matthewus:
Nincs változás.:Sfree your mind
-
Jazz
veterán
válasz Matthewus #45676 üzenetére
Pfff....működik. Ez igen. Ha még azt is megoldod hogy az ékezetes betűket is megtudja jeleníteni....(de ez már csak szőrszálhasogatás. )
Próbáltam a beállításoknál állítani a betűtípust, illetve a kódolást, de ott minden stimmel. (Latin kódolás és arial vagy times new roman betűkészlet.)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Tudtok olyan kieget amivel vissza lehet állítani a régi find bar text alapú keresés előre-vissza gombjait? (ezek az új nyilas gombok nagyon picik, alig lehet eltalálni őket)
Find bar tweek-el próbálkoztam még, de sajna az nem tudja ezt.free your mind
-
Jazz
veterán
Hogy lehet beállítani a FF-ot hogy mindig (gép újraindítás után is) full screen-be nyíljon meg?
-Gép újraindítás után a FF mindig ablakba nyílik meg.
-Egyszer kiteszem full screen-be, azt megjegyzi. Utána mindig fullscreen-be nyílik meg. De csak addig amíg újra nem indul a gép.
Környezet: Win10, ESR38, classic there restorer, hide caption title bar plus, tab mix plus.
Köszi![ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz EmptyParadox #45406 üzenetére
Ja hogy ilyet is lehet?
(#45405) Matthewus: az lesz. A find bar is hasznos, marad is, de sajna nem tudja a felsoroltakat. De minden mást igen.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
A kereső megjelenésén lehet valahogy állítani?
- bal oldalon legyen a bezárás gomb mint az állapotsornál
- túl picik a le-fel nyilak. Helyette jobb lenne a régi: "előző" "következő" feliratok.
- esetleg a kiemelés színét is jó lenne ha lehetne állítaniKöszi
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Steelmanus #45371 üzenetére
Az meg, a fejléc el van tüntetve, csak még a menü sor szélességét akartam volna alulról csökkenteni.
free your mind
-
Jazz
veterán
Köszi. Mindent betudtam állítani (navigation bar, tab sor magasság szűkebbre vétele, szeparált előre-hátra-frissítés gomb).
Egyedül a menüsor magasságát nem tudtam szűkebbre venni. (Kikapcsolni nem szeretném, egy sorba helyezni a tabokkal egy fő menügombot meg szintén nem).
Próbáltam a classic compact options-al is szűkebbre venni, de nem reagál rá.:Sfree your mind
-
Jazz
veterán
válasz spammer #45356 üzenetére
Meg van. Köszi.
Testreszabásnál nem tudok frissítés meg leállítás gombot húzni a címsorhoz. Nincs a listában. És hozzá sem tudok adni új funkció gombokat. wtf. Ennek így mi értelme? Van pár darab elem ami behuzigálhatok és ez a testreszabás? Vagy ehhez is valami kieg kell?
Thxfree your mind
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest