Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz MaCS_70 #67405 üzenetére
Szomszédok nincsenek, mármint vannak, de wifi nincs, családi ház (panelben ritkán vannak 40-60 cm-es falak ) Összesen van 2 wifi amit látok, de mindkettő minimális térerővel, ebből még nem volt gondom sosem.
5 GHz/AC-n csak a meglévő eszközök (telefon+TV+ az esetleges későbbi cuccok) miatt gondolkoztam, bár jelenleg is a WDR4300-as van a TV mellett repeaterként, így ennek sok jelentősége nem feltétlenül lenne.
Azt néztem, hogy az AC58-asban csak 128MB RAM van, de az RT-N18u-ban és a RT-AC66uB1-ben már 256 MB. Mi az ami jellemzően befolyásolja egy router teljesítményét (bár esetemben a 100 Mbites netnél ennek nem biztos, hogy túl sok jelentősége van, de nem fél évre venném már akkor.
Ez az AC66uB1 is igazából nem sokkal kerül többe mint az AC58...Ehh, ez mindig így van, szabok egy határt, aztán mindig van pár ezerrel többért egy jobb vétel, majd amikor feljebb emelem a határt, akkor megint ugyanez kezdődik elölről, így jutottam el a 80-100 eFt-os monitortól a 250 eFt-ig
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja