- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Microsoft Outlook topic
- Brave
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- macOS PC-re
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nem nézni hanem használni
Nekem pl teljesen mindegy hogy néz ki mert nem akarom feleségül venni a progit.Tudja amit kell azt jónapot.
Mit érnénk egy csilli villi baromi jó kinézetű böngészővel, és tele lenne hibával, meg xart sem érne, mert olyan rossz.Inkább reszeljék sikat a motorháztető alatt, legyen atomstabil és majd utána jöhet esetleg a külalak.
Egyébként külalak ( ami igen szubjektív dolog) de szerinted van olyan böngésző ami "jól néz ki" ? Szerelmes tudsz bele lenni? Hiszen mindegyik négyzet alakú pár görbülettel a sarkoknál -
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Kéne egy kis segítség! Új gépen újra telepítettem a win-t, szeretném az Edge-ben mentett kedvenceimet átmenteni a régi rendszerből, de nem találom sehol. Ha valaki leírná nekem a teljes elérési utat, megköszönném! Nem vagyok szakértő, ha lehet kicsit szájbarágósan -
junior11
veterán
-
Orlin
addikt
Van olyan oldal amin írják,hogy éppen mi az újdonság a dev ,vagy a canary csatornán?
Köszönöm.
-
junior11
veterán
Használja vki a Dev/Canary verziókat 2 gépen? Működik a szinkronizáció (kedvencek, jelszó)? Feltelepítettem a régi asztali PC-re is próbaként, bejelentkeztem ugyanazzal a fiókkal, kiírta hogy sync, azóta semmi, egyszer felugrottak a kedvencek listája, aztán új ablakot nyitva el is tűntek. Vagy ez még bugos?
Közben most ismét megjelentek a kedvencek, harmadik ki- és bejelentkezés után, de csak egy része, nem az összes, kérdés, meddig maradnak meg
-
junior11
veterán
válasz
#86564352 #1584 üzenetére
A napokban hosszú idő után kipróbáltam az androidos verziót is, ott is van némi fejlődés, a régi Edge-dzsel azért még most sem akart szinkronizálni, a Dev verzióval viszont már fél óra után sikerült neki, egyelőre még csak a kedvenceket tudja. Van benne fordító, Adblock plus blokkoló is. Viszont még most sem támogatja egyetlen antivírus sem (pl. adathalászat elleni védelem) és a Google biztonságos böngészés sincs benne.
Ami az asztali verziót illeti, a jelenlegi Dev (76-os) verzió kb. ugyanazt hozza akksiidőben, mint a konkurens Chrome és FF aktuális, stabil verziók, hasonló beállításokkal és használat mellett. A régi Edge egy kicsit tovább bírta, viszont lassabb is.
-
-
junior11
veterán
Újabb Dev kiadás érhető el: Version 76.0.152.0 (Official build) dev (64-bit)
-
TRob1
veterán
válasz
soundsonic #1577 üzenetére
Dev-et nem tudom, de nálam Canary-n nincs gond.
-
junior11
veterán
válasz
soundsonic #1577 üzenetére
Szia, kijelentkezés és újból be nem segített?
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Nálatok a dev edge-ben szikronizálja a könyvjelzőket és jelszavakat a felhőbe? Nekem szerver hibát illetve azt írja később próbáljam meg,
-
junior11
veterán
-
törölt tag
válasz
daimonion #1572 üzenetére
Nyár közepén jön azt hiszem a béta. Egyébként az általad említett smooth scrolling szerintem nem pontosan ugyanaz ami az OG Edge-ben és UWP appokban szuper. Hanem csak a Chromium féle smooth scrolling. Nekem az eredeti Edge scrollja és betű megjelenítése kéne az új böngészőben is.
A javuló szinkronizálás örvendetes Chromium Edge alatt. UWP-nél szerintem eléggé gyenge, nemcsak Edge-ben. Más protokoll? OneNote-ra is néha rájön az öt perc, Mail app szinkron is komótos. A mobilom előbb jelez új emailről. -
daimonion
senior tag
válasz
daimonion #1571 üzenetére
A canaryban benne van a fordítás a címsorban és be lehet kapcsolni mindkét változatban a smooth scrolling funkciót is. De akár a password importot is. A szinkronizálás valamiért sokkal gyorsabb mint a jelenlegi hivatalos edgeben. Nem értem miért. Mit használnak itt ? Más szerveret ?
-
daimonion
senior tag
Valami info a Beta változatról valakinek ? Az oldalon még mindig coming soon van...
A Devben még nincs benne a fordítás lehetősége. -
Orlin
addikt
Helyesírás-ellenőrzés mikor kerül vajon be?
Mondjuk még a felület sem magyar ,így gondolom várni kell még vele.
Amúgy megcsináltam a fent írtakat,nekem nincs ott a címsorban... -
junior11
veterán
Fordító funkció bekapcsolása a Microsoft Edge Canary változatában , valamint nemrég frissült a Dev vonal is: Version 75.0.139.4 (Official build) dev (64-bit)
-
Alveus
tag
Szerintem nálad vannak értelmezési problémák. Pont ezt írtam én is, hogy Edge-ben működik, akkor, miért ide írsz? Miért nem, a Firefox és a Chrome esetleg az asus topicba?
A visszaolvasással meg nincs semmi gondom, ha megnézed a regem, láthatod, hogy nem tegnap csináltam, és még se fosom a hsz-eket.
Ha kell az a "motor" vagy "drájver", akkor írj az MS-nek, hogy mi a túró van az Edge-ben ami a másik kettőben nincs, nem valószínű, hogy itt mindenki az MS fejlesztő részlegén dolgozik...
Mellesleg, volt nekem is Asus Xonar kártyám... 1 napig, miután szembesültem, hogy a driver hozzá mekkora egy rakás sz@r vissza küldtem és vettem helyette egy Sound blaster-t, és láss csodát, hirtelen minden gondom megoldódott...
-
makoss
veterán
Edge böngészőn mint mondtam működik csak még mindig nem jellemző itt a visszaolvasás...
Firefox-on chrome-on sem működik
A topiknak annyi köze van az egészhez, hogy kellene az a "motor" drájver vagy nem tom mi ami a firefoxon és a chrome-on hiányzik....leesett már?(#1560) German_TD: Ezt magadnak írtad? Mert úgy volna értelme....
(#1559) xy.zsolt: Ezt mondom én is!
-
Alveus
tag
A problémád az, ha jól értem, hogy Firefox és chrome alatt nem jönnek elő a mélyek, de az Edge alatt igen, akkor tulajdonképpen, milyen problémára is kell megoldás? Hogy az Edge alatt se jöjjön elő a mély? (szarkazmus). Az, hogy Firefox és Chrome alatt nem jönnek elő a hangok, az nem az Edge hibája, tehát maradunk továbbra is a ˇhé! nem jó helyen járok"
-
makoss
veterán
válasz
#77646080 #1553 üzenetére
Az, hogy csak az edge kezeli a mélyhangokat ha eddig még nem esett volna le!
Vissza kéne olvasni umbulda! húú(#1554) xy.zsolt: olvass fentebb....
(#1555) daimonion: Témánál vagyunk, és ebből adódnak a félreértések, ha nem olvasnak vissza, de ez van, én napi szinten találkozom hasonlókkal csak személyesen ami még érdekesebb....
De hát ez van, senki nem lehet olyan mint én...Szóval leírnám (nem tudom hanyadjára) az edge azért kellett mert azon ment a mélyhang amikor a youtubera mentem zenét hallgatni, mert sem a firefoxon, sem a chromeon nem ment ASUS Xonar U7 MK2 hangkártyával.
De ha nem azon lennénk, hogy "hé! nem jó helyen járok" hanem a probléma megoldásán az jó volna!
Köszönöm! -
makoss
veterán
-
daimonion
senior tag
What is new 75.0.139.1
oday we released build 75.0.139.1 to the Dev channel. Updates will happen automatically, but if you want to update immediately just go to the Settings and more menu, and choose Help and feedback > About Microsoft Edge. This will start an update check automatically.
This build contains a number improvements which have appeared in Canary throughout the week. Here is the first of what will be weekly change summaries that we will release when the Dev channel updates:
New features and functionality
Microsoft Edge Insider Channels will now install to Windows 10 32-bit devices. Just visit www.microsoftedgeinsider.com from your device and follow the usual installation steps.
More natural sounding voices are now available for the Read Aloud feature, and exposed via the JavaScript Speech Synthesis APIBug fixes and improvements
The animated spinner that displays on the About page when checking for updates is no longer scaled improperly
After importing favorites from Internet Explorer, the favorites bar folder will be properly named “Favorites bar” instead of “Links”
A confirmation prompt will now appear when deleting multiple history items
The “Show in folder” option will now work when a download is in the middle of virus scanning
Fixed a crash on pressing CTRL+SHIFT+M in inPrivate mode
Fixed a poorly rendered animation when viewing “See all cookies and site data” under site permissions
Fixed a bug where Microsoft Account credentials were not inherited from Windows 10 until after the first launch
This list is the just a first step toward improving our communication about what is changing in the Insider channels. Since our initial release, one message we’ve heard clearly is that you want better communication about these changes. Your feedback has prompted us to investigate the best way to get that information to you on a regular basis. For now you will continue to see this short change summary. You will also see content on the “welcome” page that appears when the Dev channel is updated that highlights new functionality, Microsoft Edge news, and other topics of interest to the community. Meanwhile, we are working toward giving you a more detailed view into what’s happening. If you have thoughts about what you’d like to see, please discuss in this thread. We want to make sure what we deliver will meet your expectations. -
daimonion
senior tag
válasz
junior11 #1548 üzenetére
De akkor is.... Semmi kedvem nem volt átálni az edgere mert nem szeretem, a firefoxra meg google cromera kell valami kiegészítő mert nem jönnek elő a mélyhangok csak az edgén, báár ezt veszettűl nem értem mire fel? most akkor meg itt nyávog az edge miatt hogy az kezeli ? Mikor megyek át pl a FF topicba panaszkodni bármi miatt is ami az FF-en megy és az edgfe-n pl nem ? Én nagyon nem csípem az ilyet
Elnézést kérek már azért.
-
daimonion
senior tag
Ne haragudj Én ezt nem értem.MIért az Edge topicban rugozól ezen a gondon és miért nem a FF és a Chrome topicban érdeklödsz ez iránt ? Hiszen azokon szeretnéd használni a hiper szuper vadonatúj Asus mittudomn milyen hangkártyádat !!!!!
Menj oda és érdeklödj ott.Hiszen az Edge NORMÁLISAN működteti a hangkarid .Érthetetlen, hogy itt vagy és leírod sokszor hogy nem szereted az Edge-t és más böngészőhőz itt kérsz segítséget.Ez nem az a topic. -
makoss
veterán
Vadonat új hangkártyáról beszélünk, nem áll szándékomban kicserélni, olyan kiegészítő kell amivel előjönnek a mélyhangok mert ez így elég sz@r
Semmi kedvem nem volt átálni az edgere mert nem szeretem, a firefoxra meg google cromera kell valami kiegészítő mert nem jönnek elő a mélyhangok csak az edgén, báár ezt veszettűl nem értem mire fel? -
TRob1
veterán
Aham. FVD Speed Dial... De csak az új, Chromium alapú Edge-hez, a Chrome áruházból. Ezt használom, ugyanúgy működik mint Chrome alatt.
Több éve (mióta vannak bővítmények és áttértem Edge-re) vártam h elkészítik Edge-re, erre inkább lett/lesz másik Edge.
-
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki valamilyen könyvjelzőt Edge-re? Pld.: FVD Speed Dial
-
junior11
veterán
Amúgy nekem még mindig a Bing-et használja Google helyett, hiába állítottam át... Fura...
-
junior11
veterán
Ismét frissült az Edge Chromium Dev vonalon: Version 75.0.139.1 (Official build) dev (64-bit)
-
TRob1
veterán
-
törölt tag
Igen, eddig működött és dev channelen most is megy. Canaryban ma nem megy, már jelentettem. Lehet, hogy holnap már jó lesz. Innen akartam telepíteni: [link]
A developer mode nincs bekapcsolva, az akkor kell, ha én írom a kiegészítőt és nem csomagolt formában akarom betölteni.
Az other storesnak sincs jelentősége, mivel a saját storeból akartam telepíteni. -
TRob1
veterán
válasz
#53667584 #1530 üzenetére
Honnan/hogyan akartad felrakni? Eddig működött? Be van jelölve a Developer mode és az Allow extensions from other stores?
Én laposra most tettem fel a canaryt (a ma feltett 1903as winhez új böngésző is dukál), és az imént raktam fel Chrome áruházból 3 bővítményt hiba nélkül (AdGuard, LastPass, FVD Speed Dial)
ui: Asztalin már egy ideje megy ugyanez a kombó, eddig minden különösebb hiba nélkül (kopp-kopp)
Viszont örömmel látom, hogy a múltkori alap google kereső "szenvedősebb" beállítása a múlté, immáron alapból kiválasztható a Bing mellett, a Yahoo-val és a DuckDuckGo-val egyetemben. -
törölt tag
75.0.139.0-hoz nem tudok extensiont adni, "Package is invalid: CRX_REQUIRED_PROOF_MISSING" hibával leáll a telepítés.
-
makoss
veterán
Üdv!
Az hogy lehet, hogy ami nállam van 3 böngésző közzül (edge, firefox, chrome) csak az edge kezeli az 5.1 csatornát youtuben?
edge
firefox, chrome -
daimonion
senior tag
Microsoft Edge is up to date
Version 75.0.131.0 (Official build) dev (64-bit)
DEV csatornáról frissen letöltve nem csinálja a tálcás dolgot.Jó lenne tudni milyen configokon csinálja.
Nálam AMD A6 proci van DDR3-as ramokkal 8 giga .Egyenlőre jó -
daimonion
senior tag
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Developer vonalon már elérhető az újabb kiadás: Version 75.0.131.0 (Official build) dev (64-bit)
-
törölt tag
Itt láttam képeket. Kommentekben írják nem mindenkinél jelenik meg, valószínűleg még nem széleskörű teszt.
Flags alatt látok ilyet: Microsoft Edge Reading View viszont nincs hatása. (dev csatornás csak az enyém)
Kiegészítővel bármikor megoldható az olvasónézet, csak a natív megoldás mégis jobb. Eggyel kevesebb külső kiegészítő férjen hozzá mit böngészel.
Állítólag a spell check és fordító beépítésével is közel járnak és a béta csatorna is hamarosan megnyílik majd. Jó lenne ha az őszi Windows frissítéssel kiadnák az új Edge-t is.
-
törölt tag
Azt olvastam kanárin már van olvasómód és szerencsére normális. Nem olyan horizontális tördelés nézet mint a jelenlegi Edge-ben. 1703 óta cseszte el a Microsoft, azelőtt Edge-ben is normális volt az olvasónézet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest