- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alveus
tag
Szerintem nálad vannak értelmezési problémák. Pont ezt írtam én is, hogy Edge-ben működik, akkor, miért ide írsz? Miért nem, a Firefox és a Chrome esetleg az asus topicba?
A visszaolvasással meg nincs semmi gondom, ha megnézed a regem, láthatod, hogy nem tegnap csináltam, és még se fosom a hsz-eket.
Ha kell az a "motor" vagy "drájver", akkor írj az MS-nek, hogy mi a túró van az Edge-ben ami a másik kettőben nincs, nem valószínű, hogy itt mindenki az MS fejlesztő részlegén dolgozik...
Mellesleg, volt nekem is Asus Xonar kártyám... 1 napig, miután szembesültem, hogy a driver hozzá mekkora egy rakás sz@r vissza küldtem és vettem helyette egy Sound blaster-t, és láss csodát, hirtelen minden gondom megoldódott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest