Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül meglett a megoldás.
A célom az volt, hogy bár mind a 3 gépemen edge-t használok, azért biztonsági okokból legyen meg a google fiókomban is a kedvenc és jelszó állomány. És ha valami végett nem tudok edge-et használni (például olyan gép előtt vagyok, ahol nincs is feltelepítve), akkor a chrome-ban is ott legyen ami kell. -
törölt tag
Arra várhatsz. Redmondban annyit se csináltak, hogy a régi Edge-ből a Microsoft gyártmány "Mouse Gestures" kiegészítőt kiadják az újhoz is. (feedbacket hiába írtam tavaly nyáron)
-
-
junior11
veterán
Pl jobb testreszabhatóság, oldalak átküldése mobilra vagy fordítva, hiba nélküli szinkronizáció, kérdezzen rá, ha be akarom zárni a böngészőt, a kezdőlapon lehetne több lapot is kirakni, méretüket, helyüket esetleg változtatni, videók lejátszása, megjelenítése külön ablakban, privát oldalon külön saját kereső beállítása... Hirtelen mobilról nem jut több az eszembe, természetesen ezek szubjektív dolgok.
-
daimonion
senior tag
Az esetleg nem lehetséges, hogy mondjuk azért adják ki ezt a változatot Betaként meg esetleg kijavították rajta a hibákat amiket a Canaryban és Dev ben jelentettek ?
A másik bejegyzésedre válaszolva csak a motor chromium már most sokkal több más dolog van benne mint az google chrome ban ( sztem ) -
törölt tag
-
törölt tag
Mondasz valamit, nem túlzás ez a dev Chromium Edge stabilabb, használhatóbb a 2015-ös Spartan Edge-nél amit lazán kitoltak ész nélkül alapértelmezettnek!
(gyakran elszállt, kiegészítők se voltak, le is húzta a szakma rögtön) Szerencsétlen fejlesztők hiába suttogták még nincs kész, a marketingesek rohantak előre vakon tátott szájjal a faszerdőbe.
-
makoss
veterán
Vadonat új hangkártyáról beszélünk, nem áll szándékomban kicserélni, olyan kiegészítő kell amivel előjönnek a mélyhangok mert ez így elég sz@r
Semmi kedvem nem volt átálni az edgere mert nem szeretem, a firefoxra meg google cromera kell valami kiegészítő mert nem jönnek elő a mélyhangok csak az edgén, báár ezt veszettűl nem értem mire fel? -
törölt tag
Igen, eddig működött és dev channelen most is megy. Canaryban ma nem megy, már jelentettem. Lehet, hogy holnap már jó lesz. Innen akartam telepíteni: [link]
A developer mode nincs bekapcsolva, az akkor kell, ha én írom a kiegészítőt és nem csomagolt formában akarom betölteni.
Az other storesnak sincs jelentősége, mivel a saját storeból akartam telepíteni. -
törölt tag
Itt láttam képeket. Kommentekben írják nem mindenkinél jelenik meg, valószínűleg még nem széleskörű teszt.
Flags alatt látok ilyet: Microsoft Edge Reading View viszont nincs hatása. (dev csatornás csak az enyém)
Kiegészítővel bármikor megoldható az olvasónézet, csak a natív megoldás mégis jobb. Eggyel kevesebb külső kiegészítő férjen hozzá mit böngészel.
Állítólag a spell check és fordító beépítésével is közel járnak és a béta csatorna is hamarosan megnyílik majd. Jó lenne ha az őszi Windows frissítéssel kiadnák az új Edge-t is.
-
daimonion
senior tag
Install a Chrome Web Store extension on Microsoft Edge for Windows and MacOS
To install an extension
Provide consent
Open Microsoft Edge.
Go to edge://extensions or click Setting and more (…) > Extensions.
Enable Allow extension from other Stores.
Accept the disclaimer.
Install extension
Open the Chrome Web Store
Find and select the extension you want to install.
Click Add to Chrome.
Some extensions will let you know if they need certain permissions or data. To enable, click Add extension.
To withdraw consentOnce you withdraw consent, all the extensions installed from Chrome Web Store will be disabled. To reenable them, you’ll have to follow the steps above to provide consent again.
Open Microsoft Edge.
Un-check Allow extension from other Stores.
Click OK to confirm the withdrawal of consent.
To uninstall an extensionOpen Microsoft Edge.
Find the extension you want to uninstall and click Remove.
Click Remove again to confirm.Updated: 4/3/2019
tag: Install_a_Chrome_Web_Store_extension_on_Microsoft_Edge_for_Windows_and_MacOS
Igen, igen, és igen mindent lehet mindent szabad
-
flash-
veterán
rendben, lehet erős volt,de annyira lassú, használhatatlan hogy nem találtam rá jobb szót..
eléggé felbosszantottff chrome ha új fület nyitok azonnal nyilik, ha új hozzászólást akarok azonnal írhatok, ha frissitem a fb oldalt azonnal betölt,stb,stb...
szóval mi más hibájuk lehetne? vagyis mivel gyors és azt teszi amit akarok így mondhatni tökéletesen müködnek
ráadásul úgytudom egyedül az ff jeleniti meg a fotókat színhelyesen legalábbis Ropi szakértő leírása alapján
és hackerek,biztonsági szakemberek vmiért az ff-et tartják évek óta a legbiztonságosabbnak.. -
Liner
aktív tag
Köszönöm srácok problem solved. Jaja. Kifejezetten ott volt, hogy az edge üzeni. Viszont borzasztó egyszerő volt kikapcsolni, szóval hálIstennek nem féreg vagy ilyesmi. Ezek ellen rendelkezem Bitdeffel meg Emisofttal is. Mármint műsorossal. Az emisoft sokmindentől megvéd. No meg a bitdefender is. Jövőre is erre a kettőre szavazok. No meg Kerish doktor. Egész egyszerűen nem tudom elnyűni a Windowst. Pedig fent van vagy 15 db Steam 8 Ubisoft 2 EA. Műsoros bitorrent folyamatosan dübörög. Na meg persze Hd sen az nagyon alap. Ja igen a lényeg.
Értesítések jobbklikk a küldő nevén és a köv. vonatkozó értesítések kikapcs...
-
törölt tag
Apróságok miatt várom az októberi verziót, autoplay tiltás, több részes vágólap, új screenshot eszköz amit a print screen gombra is lehet konfigurálni. És még ezek.
LastPass jól muzsikál Edge alatt?
-
daimonion
senior tag
és German TD ez Engem sajnos NEM vigasztal. Nagyon Örülök, hogy Nálatok van DE egyikőtők sem mondta el hogy hogyan. Kell telepíteni az MS launchert vagy nem ? Ugyanis a Win 10 ben csak és kizárólag akkor lehet a telefont felvenni ha telepítem a z MS launchert a droidos telefonomon. Nálatok Magyar nyelven és régióban használjátok a telefont ? Ha nem akkor angol ?
Ezeket igazán leírhatnátok. Mert ezekkel az infókkal többre mennénk mint azzal, hogy nálatok megy és egy szmájli mondjuk ilyen -
törölt tag
Frissült rendben, nézegetem még csak.
Első blikkre jóval reszponzívabb az Edge, ezért jár a nyuszis pecsét. Korábban előfordult egy üres új tab megnyitáson akadt most azonnal nyitja és a címsor végre mindig fókuszál a kurzorral, gépelhetek azonnal. Szóval látszik dolgoztak a motorháztető alatt, csak ezeket 2 éve kellett volna. YT is egy fokkal jobb érezhetően! (Disqus maradt lassú, Facebookozni most nincs kedvem)
Végre új lapnál a címsor a helyén marad fent és nem harmada képernyővel lejjebb. Nem is értem erre miért 2 évig tartott rájönni. És végre lehet szerkeszteni könyvjelzők linkjét. F11 teljes képernyő. Ezekkel a kötelezőt hozták alaposan megkésve, ezért nem jár dicséret.
Gyakori volt eddig, hogy privát ablakot megnyitva a létező alá nyitotta meg. Most rendesen előtérbe hozza, úgy tűnik kijavították. Idő kell tesztelni. Eddig előfordult az is amikor privát ablakot bezárod, elszáll az egész Edge úgy ahogy van. Most úgy tűnik ez is ok.
Olvasó mód maradt a gagyi tavaszi, azt hiszem az Anniversary félére keresztet vetethetek már, pedig az jó volt. Miért nem opciós?
Kipróbáltam, hogy tálcára tűzni oldalakat. De ez sajnos nem olyan mint Chrome-ban így nem fogom használni. Ráadásul kitűzés után az ikonon jobb klikk menü nem jön elő, így eltávolítani se tudom: a próbaként kitűzött oldalak ikonja fixen a tálcára ragadt.
-
törölt tag
Ha a többi böngészőben (akár MS saját korábbi IE-ben is) létező dolgokat kér számon az ember, akkor az nem egyéni igény. Nem az a jó szemlélet, ha neked nem kell egy funkció akkor a hiánya nem is probléma.
Az se tetszik amikor végre beletesznek egy hiányzó funkciót, de szarul, akkor el van könyvelve az már kész és úgy marad örökre. Például a tab preview egér hooverre az valami botrányos szerintem ahogy felesleges extra mozdulatok kellenek mire kiírja a weblap címét. IE-ben kiírta azonnal fölé vitt kurzorral.
Ahogy az olvasó mód is gáz AU után. Most az ősziben lehet tálcára kitűzni oldalakat, amit vártam egyébként, de nem úgy lesz mint Chrome-ban ugyanez a funkció, így mégse ér számomra sokat.Amit a speed dial fejlesztő írt neked, az is általános probléma, ennyit a könnyű portolásról. Az Ublock Origin Edge fejlesztője is megküzdött a Microsofttal. AU után CU-ig csak bétaként lehetett használni, mert majdnem egy évet kellett várnia mire a Microsoft kijavította a vonatkozó hibát, csak ezután kerülhetett be az áruházba rendesen. A macerás engedélyeztetés csak bónusz.
-
törölt tag
A biztonsági frissítés az a szokásos havi minimum. Amire gondolunk azok funkciók:
Mikor lesz jobb klikkre Google keresés?
Mikor lesz Picture in Picture mód videókhoz?
Mikor lesz tab némítás?
Oldalankénti zoom beállítás, jobb kedvencek kezelés?
Mikor lesz XY kiegészítő?
Mikor lesz autoplay tiltás?
Miért nem lehet testre szabni az olvasó módot?
Miért elcseszett a beállítások panel, előzmények keresése?Mindent elmond a mostani őszi marketing közt olyan újdonság van, amit az IE tudott ezer éve. F11-re teljes képernyő. Szerkeszthető kedvencek URL. Tálcára pinnelhető oldal, de sajnos azt se úgy mint a Chrome. Nem semmi újdonságok!
És a korábbi kérdések: meddig tartott a tab előnézet kijavítása, meddig tartott a share gomb alá a saját skype betuszkolása, meddig tartott a flash click-to-play... -
Pierre75
senior tag
Az AU-val kezdődtek nálam a bajok, addig hibátlanul működött a X. Rádugtam a Kindle ebookreader-t és először láttam kékhalált egy 7 éves gépen. Ezt pár hét után javították. Az áprilisi CU nemcsak az Edge-nek tett be, de alátett a notebook egyik driver-ének is. Ennek javítására várhattam bő hónapot. Nem tetszik a MS erőszakossága, ahogy rákényszerít ezekre a béta állapotú főverziócserékre. Elég lenne évi 1 is, kitolva a tesztelést.
-
Fancy-boy
addikt
A mai napon valamiért teljesen tiszta lappal indult a böngésző, tehát eltűntek a korábban nyitva hagyott oldalak.
Valahogy vissza lehetne állítani?
Explorer esetében ilyenkor használt egy rendszer visszaállítás, de most az sem oldotta meg a dolgot.Gondoltam megkérdezem, hátha ismertek valami trükköt.
-
törölt tag
Köszi, legalább tudom nem egyedi eset. Elkönyvelem az újabb bugot, már ami eddig jó volt az is rossz frissítés után.
Másik gyakran előforduló a privát ablak megnyitáskor az aktív alá dobja be.
Kiegészítőkre várhatunk még eleget, tavaly jól bekamuzták milyen könnyű portolni így meg úgy aztán csak egyesével elbírálva két havonta egy új ha érkezik az áruházba. Gyanítom olyan gyenge lábakon áll még az Edge, nem merik ráengedni lehet kifeküdne. Komoly stabilitási gondok vannak. És úgy nehéz usert szerezni ha Facebook, Disqus, Youtube nem működik jól Edge alatt. -
törölt tag
Nekem azt hiszem 1500-2000 Ft közt volt, mert csak egy kódot kértem számítógépre. (iphone-ra nincs prémium)
Ami még szimpatikus nemcsak éves előfizetési díjak vannak, hanem egyszer megveszi a lifetime kódot az ember és kész 3 év múlva kiadott verzióra is jó lesz.. Lehet később ezen változtatnak, ha nem tudnak tovább terjeszkedni. Lényeg a lényeg, egy pizza áráért megoldva a reklámszűrés.Ami gondom van Win10+Edge alatt, az kizárólag a Microsoft hibája. Értsd amikor először feltűnt pl. a Facebook, és a Disqus kommentek abszolút halál, hirtelen először én is azt hittem a reklámszűrő zavar be, túl hiperaktív? De nem, az Edge béna mivel csupasz gépen is produkálta illetve google barátok panaszai.
Remélem az őszi CU2 kicsit kipofozza a dolgokat motorháztető alatt is, ilyen a Windows 10, mindig várni kell na talán a mostani update aztán panaszkodunk tovább.
Nálam pl. gyakori az is megnyitok inkognitó ablakot és erre az aktív ablak alá dobja be. Nagyon béna az ún. "modern" appok ablakkezelése. Onenote is tálcára téve, egy idő után összefossa magát, a fénykép és film app is gyalázat. Bár insiderbe olvastam teszteltek egy stabilabbat, gyorsabbat. Ami örvendetes de két évvel ezelőttre kellett volna. Ahogy az Edge is, ilyen tempóban mikor éri el a riválisok funkcióit, vagy legalább az IE11-et. -
törölt tag
Ha nem tetszik uninstall és nem fog gondot okozni. Nem olyan mint egy AV még külön spéci remover szedi csak le hiba nélkül.
Nekem azért tetszik, mert minimalista kinézet, semmi csicsás grafika. A blogon rendszeres cikkek mit miért hogyan csinálnak, állítólag a support is segítőkész. Már írtam a fő előny, hogy ez előre szűr, az ingyenes kiegészítők csak oldaltöltés közben. Az ublock originnal és sima adguarddal is elégedett voltam, de ez nekem még gyorsabb. Úgy döntöttem el a vásárlást: theverge.com ami azért nem egy kis darab honlap, érezhetően gyorsabban bejött pöccre. Egy pizza ára volt akcióban a lifetime kód, már nem emlékszem pontosan hogy Paypalban dollár helyett rubelben kellett fizetni, mert honfitársaiknak olcsóbban adják.
A böngészőn kívüli programokat is szűri több kevesebb sikerrel, engem ez annyira nem érint mert nem használok reklámmal telecseszett utorrentet, hanem qbittorrent, MPC-HC portable módban, a Skype-ból az új Win10-eset használom, Spotify-ból is van már áruházi és előfizetőként ott sincs reklám. Nem vagyok olyan típus aki 200 programot feltelepít, csak ennyi: [kép]
És innen is kilőve a felesleg: [kép]
Automatikus indításban ezek: [kép]4 filtert használok: [kép]
Popup blokkoló és malware védelem is be van kapcsolva. Amit nem használok: van benne még szülői felügyelet, sütiket hogyan kezelje, böngészőbe asszisztens ha kell.
Mivel rendszer szintjén szűr, amikor kipróbálnál másik böngészőt hogy áll éppen a Vivaldi, új Firefox akkor nem kell egyenként beállítgatni a böngészős kiegészítőket. Illetve pl. Edge inkognitó módban nem is enged kiegészítőket, de nekem így ott sincs reklám. Fizethetnének már nekem, hogy ennyit írtam róla. -
törölt tag
"Igaz, nem próbáltam"
Hát izé, akkor így nehéz beszélgetni róla.
Én senkit nem akarok győzködni, ott a két hét trial próbáld ki vagy elégedj meg az ingyenes részével. Cserébe elhiszed nem fogja a gépem, nem nyaggat, nem eszi be magát úgy ahogy te gondolod, köze nincs a kétes hírű AV csomagokhoz? Különben nem használnám, nem vagyok a magam ellensége. Ha egyszer esetleg elrontják, majd leváltom. De eddig elégedett vagyok. Telepítéskor a varázsló után talán csak két dolgot állítottam át a kedvemre, de már az alap filterekkel is remek. -
törölt tag
Elégnek elég. Ingyenesek közül most Ublock Origin vagy Adguard a javasolt. Kinek melyik. Lényeg ne a sima Adblock és Adblock Plus, ezek Edge alatt igen elhízott darabok erőforrás igényeket nézve.
Az Adguard Premium pedig az extra funkciók mellett a leírásuk szerint a sebesség miatt jobb kicsit, hiszen a kiegészítők oldaltöltés közben utólag távolítják el a reklámokat, az Adguard program már előre szűr, el se jut a böngészőbe a reklám. -
TRob1
veterán
Áhh, meg is van. Az általam kedvelt beták innen elérhetők, ha újra nem lesz az Áruházban és mégis szükségem lenne rá.
-
TRob1
veterán
Megnéztem 1 asztalin (nvidia vidkari), 2 laptopon (1 nvidia, 1 intel vga), de nem láttam semmi rendellenest. Csak a videó látszik full képernyőn mindegyiken, sehol semmi csík. Úgyhogy passzolom.
ui: Én sem használok kodekpakkot, soha nem is használtam. Mindhárom gépen 64bites win, mindegyik "frissen tartva".
-
törölt tag
Hello. A szóban forgó bővítmény nem létezik. Bizonyára felfigyelt a Microsoft, hogy más külsős app akar beavatkozni az életébe és kivette mind macskát szarni.
A Windows mára már nem termék hanem szolgáltatás ezért állandó ellenőrzés alatt van, tehát egyre nehezebb lesz babrálni vele.
-
daimonion
senior tag
ui: Ha jól tudom - mert nem használok ilyesmit, legalábbis egyelőre - , az összes jobb jelszókezelő fizetős ha szinkront meg minden jót akarunk... vagy rosszul tudom?
Pl Safe in Cloud full ingyenes és tud mindent amire szükséged van.
Mondjuk Én kee passot használom, meg a Windows beépítettjét.Nekem ez a kettő tökéletesen megteszi.
Ha az MS jelszókezelőjét nézem akkor ha van MS fiók és be vagy jelentkezve akkor az is szinkronizál mindent .Jelszavakat könyvjelzöket stb.Igaz csak a sajátját preferálja / Edge, Ie / de pl a Chrome-nál és társainál is ugyanez a helyzet. -
netpeti98
addikt
-
daimonion
senior tag
ja csak az intel megoldása akkor lesz teljes ha előfizetsz rá egyébként csak 15 jelszavát jegyez meg.
A másikanál meg azt vettem észre hogy nem tudom, hogy mire is lenne jó, mert ugye ott van a webjegyzet készítése ami sztem ugyanezt tudja .De azért öröm látni, hogy ha nem is olyan gyorsan de azért tényleg haladnak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest