- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- macOS PC-re
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, a böngészőben, van, aki használ háttérképet? Hogy lehet rábírni az Edge-t, hogy újakat is berakjon nekem, lehetőleg naponta? A háttér testreszabására klikkelve megjelenik 5 oldal, de mindig ugyanazok a képek, semmi új, mint hónapokkal korábban, csak ezekből válogat a böngésző. Más beállítást én nem látok, hónapokkal korábban nem volt ez így. Vmi tipp? Köszi.
-
junior11
veterán
Nálam, eddig még mindkét böngészőben műkszik a UO...
-
junior11
veterán
Sziasztok, frissítette már valaki az Edge-t a 124-es verzióra? Én ma reggel nemrég, és azóta egyetlen oldalt sem akar betöteni, csak "karikázik", többszöri próbálkozás után is. Ilyen még sosem volt. Nálatok mi a helyzet?
-
junior11
veterán
Srácok, korábban pár hónapja volt szó, hogy a sima görgetés darabossá vált, nálam még mindig tart, még a Chrome görgetése is rendben van, nálatok mi a helyzet?
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3464 üzenetére
Tényleg darabosabb a görgetés (FF-hoz, Vivaldihoz képest), én is úgy emlékszem nem ilyen volt.
-
junior11
veterán
Üdv, titeket is "zaklat" a böngésző hasonló dolgokkal? Pl. mikor végleg ki szeretnétek lépni belőle, be szeretnétek zárni. [link]
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3350 üzenetére
Igen, a Firefox és a Brave állítólag. Bár egyesek a Vivaldit is ide sorolják részben.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3347 üzenetére
Amúgy akit érdekel, egy német tag vesézte ki a böngészőket (igaz, már két éves cikkek, de gondolom manapság sem jobb sokkal a helyzet), nem éppen kellemes szavakkal ihlette az Edge-t sem adatvédelem és privacy terén: [link]
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3347 üzenetére
Egy perccel feljebb megelőztelek
-
junior11
veterán
[Kiderült: Elküldi az Edge a Microsoft-nak, hogy milyen képeket nézegetünk meg vele a weben]
Nem meglepő, nem egy magáneletet tiszteletben tartó böngésző, kezet foghat a Chrome-mal... Rosszabb talán manapság már csak az Opera, az ismertebb browserek között..
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3295 üzenetére
Hát bosszantó ez tény, meg is lepődtem, mikor jöttem vissza a géphez, és látom, be van zárva a böngésző magától... Mert kétlem, hogy szellemek tették volna...
Korábban nekem ilyet soha nem csinált, más böngésző sem... -
junior11
veterán
Sziasztok, a minap frissült a böngésző a 113-as verzióra, azóta tegnap és ma is minden figyelmeztetés nélkül fogta magát és bezárult a megnyitott oldalakkal együtt, újra már automatikusan nem indult, csak ha én megnyitottam.
A frissítés óta semmiféle új beállítást nem eszközöltem. Chrome és Brave 113-as kiadásaival nincs semmi ilyen probléma. Korábban ilyen bosszantó gond nem volt vele, más is tapasztalt hasonlót? -
junior11
veterán
Üdv, ma reggel jött egy frissítés - 111.0.1661.54-es verzióra, ebben már el lehet tűntetni a beállításokban a Bing "gombot".
-
junior11
veterán
válasz
liszi70 #3199 üzenetére
Egyre több marhaságot rak bele a MS, pedig elég jó böngésző lenne, de szokás szerint megint kezd elszaladni velük a ló, nem beszélve arról, hogy gyakran nyaggat hogy az ajánlott beállításait használjam, telepítsem az Edge-t mobilra és még van egy pár.
Állítólag az itt leírtak segíthetnek eltűntetni a Bing gombot (csak saját felelőségre, én nem próbáltam): [link]
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3131 üzenetére
Azért ez még messze van, addig még sok víz lefolyik a Dunán, ki tudja mi mindent találnak még ki ezzel kapcsolatban... Én szeretem a FF-ot (is), nálam 5 böngésző van
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3128 üzenetére
Szia, nekem szigorúra van állítva elejétől fogva, lehet, így több "dolgot" blokkol, bár nekem fel van telepítva az uBlock Origin és a Privacy Badger bővítmény is.
Visszatértél FF-ról?
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2946 üzenetére
Elhiszem, lehet, dolgozni fognak még rajta, reszelgetik vagy ez ilyen és ezzel jár, majd kiderül idővel.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2944 üzenetére
Mi történt? Hibásan jelenítette meg az oldalt? Nekem eddig nem volt semmi gond (szigorú beállítás). De írták is ha jól emlékszem, hogy okozhat galibát és vmivel lassabban is töltheti be az oldalakat.
-
junior11
veterán
válasz
liszi70 #2939 üzenetére
Szia, olvastam a Chrome topikban, kipróbáltam, nekem a Chrome még az Edge-t sem jeleníti meg a kiválasztandó böngészők közül
(helyette van IE, FF stb.), pedig az Edge az alapértelmezett nálam.
Érdekes, fordítva, Chrome-ból Edge-be mindent lehet importálni (legalábbis ki lehet választani, mit szeretnék, de nem próbáltam).
A kedvenceket html fájlba lementve lehetséges szerintem, jelszavak passz, de hátha akad, aki tud benne segíteni. -
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2923 üzenetére
Asztali szerintem is nagyon jól sikerült. Biztonsági frissítéseket is hamar megkapja Chrome után. Opera és Vivaldi esetében ez sokszor nem mondható el.
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2921 üzenetére
Ki hogy van megelégedve eddig a böngészővel?
-
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2668 üzenetére
A hétvégén felduzzadt a memóriahasználata is hirtelen délutánra, olyan 2,2-3gigára, kb 6-7 oldal volt megnyitva (kevesebb, mint 1 giga alatt volt), bár ilyet nagyon ritkán korábban is csinált, újraindítás megoldotta. Amúgy komolyabb gond nekem nem volt vele, én is bízom benne, hogy javítják ezeket a bosszantó hibákat.
-
junior11
veterán
Ma megint megkergült az Edge, a semmiből rákezd pörgetni hosszú ideig a procit 45-60% között, úgy, hogy a szokásos 5-6 oldal van nyitva, egy időre "megnyugodott" aztán ismét rákezdett, mérgemben átmentem Firefoxra, itt nyugi van
Vmit elcsesztek ebben a 88-as verzióban, remélem javítva lesz. Amúgy a sebességgel és az oldalak betöltésével nincs gond a proxi autom. beállításának letiltása után, de korábban mókolás nélkül is gyors volt.
-
junior11
veterán
Sziasztok, a 88-as verzióra való frissítés után nektek nem tölti be kicsit lassabban az oldalakat? Nálam a korábbi verzió mintha gyorsabban működött volna, összehasonlításképpen a Chrome és az Opera is picit fürgébb, szinte ugyanazon beállítások mellett.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2407 üzenetére
Firefoxot váltottad? Vagy csak mellette próbálgatod?
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2400 üzenetére
Lesz állítólag nekik is hasonló, mint a Chrome-ban van, dolgoznak rajta. Én az Edge-ben Bitwardent használok.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #2398 üzenetére
Letöltés után lehet szerintem csak megnyitni, én úgy szoktam.
-
junior11
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #2383 üzenetére
Nincs semmi probléma vele.
-
junior11
veterán
Nekem a Firefox és a Vivaldi finom görgetése még mindig jobb.
-
junior11
veterán
Nálam is rendben minden.
-
junior11
veterán
válasz
zsoltzsolt #2249 üzenetére
A fórumtárs a chromium motor verziójára gondolt (androidon le vannak maradva, a régebbi 77-es kiadást használják, mikor már a 83-as van desktopon és jön androidra is).
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2247 üzenetére
Az jó lenne, ha az Edge is mindig a legfrissebb chromium kiadással rendelkezne androidon is.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Mobilról vagyok, de talán a webhelybeállításokban lehet, értesítések és aztán ott láthatóak azok az oldalak, ahol engedélyt adtál, törölhetőek vagy akár le is tilthatod teljesen.
Bár ez csak tipp, lehet, más okozza a problémát, ha nem sikerül megtalálni, holnap reggel megnézem gépen.
-
junior11
veterán
válasz
#86564352 #2122 üzenetére
Nem, nálam minden tevékenység ki van kapcsolva a Google fiókban, ahogy írtam, kivéve a YouTube. Chrome-ot is használok még, az ottani böngészés sincs a fiókban rögzítve, amúgy sem értem, hogyan lehetséges az Edge böngészése a Google fiókba kerüljön, max a Microsoft fiókba, de nekem az ilyen tevékenység ott is ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest