Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Ma teszteltem, hogy mennyit használt az előző 3 hét résztávozás.....sokat
4:05-4:10es tempót lőttem be 10k-ra....7.5k-ig úgy éreztem, hogy akár ez így 20k-ig is kitartana mert nem szállt el a HR.....aztán 8k előtt hirtelen felpattan majd hamar helyre állt és 9k-nál ugyanezt megtette.Ezért az utolsó 2k-t már melósnak éreztem. Lehet, hogy 8x helyett 10x kéne futnom az 1000m-t résztávozáskor, hogy ilyen ne történjen?
Eredmény: 5k PR (20:29), 10k PR (41:15)
2k WU+10k+3k CD: 4:24, 161pbm, 177spm[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz
C0lumb0 #3396 üzenetére
Munkához használom az Edge-t, Office365 előfizetéssel (mac-en). Pár napja azt műveli az Edge, hogy minden egyes programindításkor újra be kell lépnem az office-ba
A program beállításában semmi nem változott az elmúlt pár évhez képest, előzmény- kukitörlés nem segít.
Microsoft Edge for Business
Verzió: 117.0.2045.40 (Hivatalos build) (x86_64)
Másnál is van ilyen, vagy csak nálam hibbant meg?[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Mai androidos edge frissítésnél ilyesmi történik mint ami a képen is látható. Elcsúszik minden, írás, ikonok. Cashe frissítés, adatok törlése..., semmi sem segít. Nálatok? Szerintetek mi lehet?
-
susa03
csendes tag
Sziasztok, van-e valami megoldás arra, hogy a Samsung Browser és a PC-s Edge össze legyen szinkronizálva?
-
Idod
csendes tag
válasz
markknight #3389 üzenetére
A beállítások / megjelenés / érintéses bevitel-nél az érintéses módot kapcsoljátok ki. Nálam ez segített.
-
Az mitől van, hogy néha megnyúlik?
-
Ablakos
őstag
Van olyan beállítás, hogy egy könyvjelzőt ne az aktuális, hanem egy új lapon nyisson meg?
-
nicu71
addikt
Sziasztok a mobilos Edge mostanában ezzel nyaggat,be vagyok jelentkezve,semmi más fiókot ,emailt nem fogad el,de minden megnyitaskor ezzel bombáz..[kép]
-
tasiadam
veterán
válasz
zsoltzsolt #3379 üzenetére
Jaa. Nrm
-
tasiadam
veterán
Hát, jobb nem lett, sőt, úgyhogy visszatértem chromera. Gyors volt
-
tasiadam
veterán
Újraraktam, most próbálgatom 1 ideig.
-
tasiadam
veterán
Ujratelepitem majd es meglatjuk mennyivel lesz jobb
-
tasiadam
veterán
Üdv
Nekem a kérdésem lenne. Nemrég váltottam chromeról edgere, mert van o365, gondoltam jobb mindent itt tartani, de ha enyhén fogalmazok, iszonyat hulladék PC-n.
Folyamatos szaggatások, 4 tabbal 12gb ramfogyasztás, stb. Ehhez képest a chrome leányálom. Van valahol valami fancy kapcsoló, hogy ennyire durván ne egye meg a gépet? CPU-t is előszeretettem fogyasztja.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy gépindításkor miért nyitja meg magát az Edge kezdőlapja?
-
xy.zsolt
őstag
Tudtok ajánlani olyan jólműködő, ingyenes automatikus website frissítő alkalmazást (bővítményt) ami nem kér hozzáférést minden használt oldallal kapcsolatos adatomhoz? Konkrétan ehhez az őskövület, fejlődésre nem hajlandó prohardver fórumhoz kellene. Baromira meguntam az állandó lap frissítést
[ Szerkesztve ]
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Harbinger85 #3356 üzenetére
-
mpierre
veterán
Üdv!
Próbálom kilőni a 128GB-os ssd-ről az edge cache-t. Elméletben regedit-tel megoldható a dolog: [link]
Pár dolgot az elmúlt években már megoldottam registry-n keresztül, de ez most nem akaródzik sikerülni. Fordítóval is próbáltam, hátha félreértek vmit...
- HKLM\Software\Policies\Microsoft\Edge (bejegyzés létrehozva)
Innét pedig sem kulcsként, sem karakterláncként megadva nem megy. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Talán kicsit OFF téma, de valaki nem tudja a spéci keresőben ahol országok, helyszíneket fotóit mutatva lehet böngészni, mint itt: [link] hogy lehet az adott képet letölteni?
Mindent próbáltam és szállástól a triviáig mindent bead. -
Fandango
veterán
Sziasztok!
Van arra bármi mód, hogy letöltött torrent fájlt automatikusan megnyisson(mint Firefox-nál például)?
Mert számomra elég zavaró, hogy nekem kell klikkelgetni a megnyitásra a downloads részen.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
És akkor most magunk alá csinálunk, vagy csak a szokásos túlagyalás megy??
Nem kell internetet használni, és senkit nem tudnak rajta keresztül megfigyelni. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Akelaus #3352 üzenetére
Brave egész jó lenne, viszont hiányzik néhány dolog amit már megszoktam. Például nem tudom felrakni rá a SafelnCloud jelszókezelőt. Mindenhol azt használom ezért szükségem lenne rá a Braveban is. Tudom van saját jelszókezelője is, de azt meg máshová nem tudom felrakni. Persze azért néha így is használom a Bravet, de nem alapértelmezetten.
A Vivaldi se rossz, de a gyorsaság terén még javulnia kellene. -
Akelaus
senior tag
válasz
junior11 #3351 üzenetére
Én is rakom fel a dolgaimra a Brave-t, pedig nagyon szerettem az Edge-t, de mióta ez a mesterséges intelligencia előtérbe került, azóta nálam tiszta tré.
Plusz az adatvédelem, és a halom reklám amitől tableten-mobilon kín a böngészés.
Brave megoldja, és nem kell felrakni/megvenni pluszban még valamit ezért.Jól indult ez az Edge, de.
Melóhelyen sajnos vagy az vagy a Chrome. 🙄 -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3350 üzenetére
Igen, a Firefox és a Brave állítólag. Bár egyesek a Vivaldit is ide sorolják részben.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3347 üzenetére
Amúgy akit érdekel, egy német tag vesézte ki a böngészőket (igaz, már két éves cikkek, de gondolom manapság sem jobb sokkal a helyzet), nem éppen kellemes szavakkal ihlette az Edge-t sem adatvédelem és privacy terén: [link]
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #3347 üzenetére
Egy perccel feljebb megelőztelek
-
Jack Oneill
veterán
Ez erdekes. 2. alkalom, amikor kiderul, baj van az adatvedelemmel.
[link] -
junior11
veterán
[Kiderült: Elküldi az Edge a Microsoft-nak, hogy milyen képeket nézegetünk meg vele a weben]
Nem meglepő, nem egy magáneletet tiszteletben tartó böngésző, kezet foghat a Chrome-mal... Rosszabb talán manapság már csak az Opera, az ismertebb browserek között..
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3342 üzenetére
Sajnos a frissítéskor a romlás lehetősége is benne van.
Múltkor egy frissítés után például ez egyik Stream szolgáltató nem játszotta le a műsort csak a listát adta be, frissítés után azonnal működött.
A Win11-en még soha nem volt kékhalál, igaz a Widgeteket használva (időjárás hírek) néha úgy ki tud akadni hogy 1-2 percig csak a tálca látszódik, miközben küzd erősen a túlélésért, de azután megoldja. -
xy.zsolt
őstag
Na, még nem tettem fel új win-t. Az van, hogy Edge hasznàlata nélkül nem dob kék halált a gép....1 napig direkt teszteltem. Töltöttem le gyorsan és nagy mennyiségű adatot, pörgettem a cpu-t rendesen, stb. Most ismét elkezdtem használni az Edge-t és kék halál lett. Szóval ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban csak az Edge okozza, de nagyon valószínű, hogy az utolsó edge frissítés cseszett el valamit. Sajna korábbi verzióra nem tudok visszamenni így megvárom az új frissítést....hátha az megoldja. Ha az sem akkor tényleg win gyalulás lesz. Sorry annak akit untatok a nyomorommal
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3339 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve az MS fiokba akkor simán aktiválódik.
De akkor most az aktiválásnál azt kell írnia hogy a fiokhoz kapcsolt digitális licenccel van aktiválva.
Mondjuk én a legfrissebb Win11+EDGE párost használom, ezért lehet különbség a két rendszer működése között. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Toth_Jani #3338 üzenetére
Mindent átnéztem tudtommal, de semmi hiba. Marad a rendszer visszaállítás korábbi elmentett állapotra...ha az sem oldja meg akkor új win. Sajnos nem tudom a kódokat mert 4-5 éve egy generált kulccsal fut ez a gép. Win 10 pro. 22H2. Van rá esély, hogy újratelepítésnél gond nélkül visszaengedi rakni így ha a hardver ugyanaz?
Ja és csak akkor jön hiba ha az edge használva van.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xy.zsolt #3331 üzenetére
Miért egyáltalán kellett a gépre??
Nálam naprakészen friss a rendszer de ilyen alkalmazás nincs, nincs valami spéci adatbázis kezelő a gépeden ami igényli a csoportos távmunkához?
A webview-et leginkább Androidról ismerem ott az az alap böngésző ha más nincs telepítve és beállítva.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
andreas49
senior tag
válasz
andreas49 #3330 üzenetére
Sziasztok,
1-2 hónapja még használtam, de valamelyik frissítés után eltűnt: ki lehetett tenni egy olyan ikont, amivel weboldalon kijelölt területet lehetett bemásolni például Excel-be többféle módon (pl.: html, egyszerű szöveg...)
Jelenleg nem találom sehol, tud ebben segíteni valaki, melyet előre is köszönök.
Ez az ikonja:[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
5.én letöltődött egy webview2 nevű alkalmazás .... Azóta napi 4-5 kékhalál van a gépen, de csak akkor ha az edge is működik. Most letöröltem ezt az alkalmazást....egyáltalán miért kellett a gépre?
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
1-2 hónapja még használtam, de valamelyik frissítés után eltűnt: ki lehetett tenni egy olyan ikont, amivel weboldalon kijelölt területet lehetett bemásolni például Excel-be többféle módon (pl.: html, egyszerű szöveg...)
Jelenleg nem találom sehol, tud ebben segíteni valaki, melyet előre is köszönök. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3328 üzenetére
Előfordul az ilyen hiba
Na így már meg is van. Köszi! -
Tökimanó
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3326 üzenetére
Nálam még ott sincs [kép]
-
Syl
nagyúr
Ezt az Osztott képernyő nevezetű "forradalmi újítást " hogy lehet használni?
Mert se a címsorban nincs osztott képernyő lehetőség, se link jobb gombos menüben. [kép] Sőt, az egész programban sehol nincs "osztott" nevezetű menüpont/opció.Microsoft Edge Verzió: 114.0.1823.37 (Hivatalos build) (x86_64)
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #3320 üzenetére
De ez az Edgében van ha a cromra rakom akkor is változtat?
Sajnos mivel a microsoft storéból töltöm le az Edge az alapértelmezett a TikToknak.
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Angel2014 #3319 üzenetére
Ezt a két bővítményt próbáld ki szerintem:
Font Rendering Enhancer
Chrome Font Super Enhancer -
M1995
aktív tag
válasz
Toth_Jani #3317 üzenetére
Edge, 3 pötty menü, more tools, launch search bar ahol elő lehet hozni. A Bing sávot mostanában valamelyik Windows vagy Edge Update erőltette a desktop közepére. (és egy ronda systray ikont) Legalább megkérdezte akarom-e látni, én azonnal kikapcsoltam.
Repült még a Weather app is, amióta nem UWP hanem csak egy weblap, az is rosszabb lett és már reklámos is lett. Ez aztán a Windows Pro aztán irtani kell a szemetet, holnap Macezek-Safarizok egyet ott (még) nincs ennyi bloatware. Az iOS Outlook is repült mióta reklámos lett, fizetni nem fogok amit az Apple Mail is tud ingyen sallangok nélkül. Nem tetszik az irány ahova a Microsoft tart. Kár az Edge miatt is, jól indult pedig.
-
M1995
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #3315 üzenetére
Azért is problémás, mert UWP Edge - Chromium Edge váltáskor elveszett a reading list és set tabs aside funkció is. Magyarul, ha biztosra akarunk menni, pakoljuk hagyományos kedvencek közé az oldalakat.
Lapcsoport funkció lett szerencsére, viszont legalább akkor lenne egy add all tabs to group gomb is, mert most csak egyesével lehet hozzáadni, aztán a csoportot kitűzni és akkor úgy az marad Edge bezárása után is.Szerintem a Bing erőltetéssel, oldalsávokkal és a default új lap oldal hülyeségeivel csak elijesztik azt, aki véletlenül kipróbálja a megszokott Chrome helyett. Aztán még ilyen működési hibákba is belefutni. Akkor hiába vannak egyébként jó funkciók beépítve. (olvasó mód, felolvasás, QR kód link, alvó lapok, követésvédelem)
-
Sweet Lou 6
addikt
hivatalosan nem szabadott volna elveszniük, de ezt nagyon rosszul menedzselték le, rengetegen szívtak vele, reddit is tele volt ezzel kapcsolatos bejegyzésekkel...
ráadásul ahogy írod jól ki is herélték ezt a funkciót. Bing AI integráció számomra inkább hasznos, de az ilyen mismanagement mint ami a Collections volt elég idegesítő.
-
M1995
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #3313 üzenetére
Szóval ez a magyarázat. Az elmúlt hónapokban a menedzserek úgy döntöttek minden az új Bing "AI" chat izéről szóljon, kirakták a nagy Bing gombot, Windows desktop-ra is kirakták pofátlanul egy frissítéssel, aztán ezek szerint az eddig jól működő Collections funkciót is berakták Bing alá, hát így sikerült.
Köszi a tippet, sajnos azon a részen sincs ott ami elveszett. Ráadásul mennyire elrejtették ezt a felületet: bing.com, 3 csík menü, search history, my saves... tehát még nevén sincs nevezve, hogy collections amíg nem érsz oda.
Jobb is, hogy átlagember nem is tud erről, ez így használhatatlan feature. Kivették a lényeget, hogy egy gombbal elrakhattad a megnyitott lapokat, aztán most könnyen hozzá se lehet férni és eltűnik egy frissítéskor? -
M1995
aktív tag
Amilyen jól indult ez a projekt, mostanában csak nézek mi van. Most vettem észre collections-ben elrakott oldalak eltűntek, a collections panel be se tölt és eltűnt a jobb klikk menüből az "add all tabs to collections" gomb is. Akkor így nincs értelme használni se. Rákeresve látom valamelyik frissítés hozta ezt az elmúlt hetekben:
"New" Edge Collections is USELESS
Edge suddenly lost access to my Collections
All collections lost on Microsoft Edge, Edge Dev, and Edge MobileAz a szerencse, hogy csak félig emlékszem milyen oldalak voltak, így nem hiányzik annyira. Re-sync próbálkozás nem segített, esetleg új profilt megpróbálok még vajon felhőből valahonnan lejön jól. Olvastam valahol gépen az AppData mélyén adatbázis fájlban is ott van, de annyira már nem érdekel. Egyszerűen elkönyvelem inkább ezt a funkciót se használom, ha megbízhatatlan.
Egyszerűbb a régi módszer kedvencek közé egy mappába elrakni egy folyamatot, majd törölni, több kattintás, de legalább ott lesz. Mellesleg a normál kedvencek kb. harmadánál eltűnt a favicon is. Kedvenceket is inkább exportálom HTML fájlba, mielőtt eltűnnek azok is.
1-2 funkció még mindig tetszik a Chrome-hoz képest, egyelőre maradok Edge-nél, viszont nem tetszik a mostani irány. Hogy jutnak ki ilyen hibák a CAN és DEV kör után az éles verzióba? Talán majd az Arc böngésző lesz az igazi, ha végre elkészül?
-
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Másnál is eszi a processzort a youtube?
Nálam csak az, a gmail megy és 75% körüli proci terhelést produkál.
Lehet, hogy az Enhancer for Youtube miatt?[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv!
4000 bájtos txt fájlt nyitottam meg a böngészőben. Nem tudja folyamatosan felolvasni. 10 másodpercenként megakad és csend, aztán folytatja, megint megakad. Nem fut víruskeresés, nem megy videószerkesztő (nincs is telepítve). Feladatkezelőben CPU 24%, RAM 24%. C partíció 51,9 GB foglalt, 6,76GB szabad. Mi a baja? -
alratar
addikt
Szisztok,
Mai na frissült a mobilos Edge a 113-as verzióról, és ezzel egyetemben eltűnt weboldalakra húzott dark mode.
A beállításokban hiába rakom megjelenítést sötét módra, az oldalak továbbra is virágos témát kapnak.
Meg lehet valahogy oldani, hogy az oldalak sötétítését? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest