- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime #1468 üzenetére
win 10 ltsb install edge keresésre ezeket adta a Google.
-
törölt tag
Jelen.
Ami neked "szeméthalmaz", az más számára egy jól működő alkalmazás. Ne légy ilyen beszűkült gondolkodású. Elfogadom, hogy nem tetszik, hogy nem vált be, de amit írtál, mint jelzőt, az nem igaz.
Ha pedig ennyire nem tetszik, a piacon van jelen több böngésző. Én sem járok utálkozni, beszólni azon böngészők topikjaiba, amik nekem nem váltak be...
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #1343 üzenetére
Elfogadom, hogy neked nem jött be. Megértem, hiszen nekem is van hasonló tapasztalatom - az összes többi böngészőt illetően.
Különbözőek vagyunk, ez így OK.
* * *
"Beállítom a könyvjelzőket, használom, kilépek, 3 hónap múlva belépek az edge-be és már eltűnt mind!"
Megjelenése óta használom, több féle eszközön (laptop, tablet, PC, Android és legújabban iPhone), ilyennel nem találkoztam.
"Oké jó." - Nem, nem az, elhiszem, hogy bosszantó, nekem is az lenne.
-
törölt tag
válasz
Ra's al Ghul #1327 üzenetére
Szia!
Nekem az AdGuard-dal van kedvező tapasztalatom, teszi a dolgát. 👌 -
törölt tag
válasz
Pierre75 #1224 üzenetére
Teljesen korrekt a véleményed - a saját felhasználási szokásaidat és hw környezetedet illetően.
Nekem pedig, aki nem látogat Disqus oldalakat és Android eszközön, asztali számítógépen és W10 tableten használja, teljesen bevált a MS böngészője. Ami természetesen nem hibátlan (melyik az? 😃 ).
-
törölt tag
válasz
daimonion #1207 üzenetére
az a kérdés, hogy a disquis hozzászólásokat miért tölti be ilyen lassan ? ez Edge sajátossága vagy konfiguráció függő.Pl aki aktívan használod az EDGE-t Nálad betölti ezeket az oldalakat amit a kolléga linkelt ?
ha igen és gyorsan akkro megtudhatjuk milyen konfigon ?Okés, bár nem érdekel a foci, de ez most mellékes, tehát tesztelésre megnyitottam ezt a cikket, mert 451 hsz. van hozzá.
Először elkezdett pörögni, aztán bedobta, hogy "Disqus seems to be taking longer than usual." Ezt hagytam neki cirka 20 mp-ig, utána betöltötte a posztokat. Majd ismét forogni kezdett és újabb 20 mp után megnyugodott, azóta stabilan lehet nézegetni az oldalt. Ez tehát - egy megszakítással - 40 mp.
Konfig: Intel Core i3-4170@3,7 GHz / NVidia GeForce GTX 1050 / 8 GB RAM / Win 10 Pro 1803.
Amihez csak 1 db hsz. van, azt szempillantás alatt töltötte be.
SZERK.: életemben másodszor járok Disqus-os lapon (tudtommal), ezért ez eddig fel sem tűnt, pedig sokat fórumozok, úgyhogy zavarna engem is, ha érintene.
-
törölt tag
válasz
pendre54 #1204 üzenetére
ki a francnak van kedve, meg ideje ilyen dolgokkal szarozni, amikor bármelyik másik böngészőn 1 másodperc alatt elérhető minden.
Jelen, itt "egy franc", ahogy mondottad.
Nyilván egy ritka felhasználói típushoz tartozom, aki elégedett a MS böngészőjével. Azért ritka, mert olvasom ezt a fórumot (is) és látom, sokaknak van vele problémája. Ez vitathatatlan.
Nekem viszont annyira bevált, hogy (bár sorra próbálgatom a többi browsert) mindig az EDGE-hez térek vissza, PC-n, tableten és Android telefonon egyaránt.
Ismétlem: tudom, hogy ezzel egy kisebbség tagja vagyok.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1183 üzenetére
Ehh, szerkesztési időn túl lett gyanús, hogy azt a részt benéztem. Jogos, meg is követlek érte.
Ami a topik témáját illeti: talán csak a Microsoft legmélyebb bugyraiban jártas szakértők tudják megmagyarázni az anomáliát, amiről napok óta beszélgetünk. Némelyikünk nem is látta a Play áruházban vagy ha látta, itt nem engedte települni (nem elérhető magyarázattal). Mások pedig simán látják és nyűg nélkül felrakják.
Finoman szólva is különös. Ma pedig, hogy immár magyarul is tud, neked is meglett.
Még egyszer elnézést, feleslegesen kaptam fel a vizet, sorry.
A végéhez: ja-ja, miért is menne minden flottul... bár kedvelem a MS termékeket, droidon és pc-n is, elismerem, hogy ez fajta bénázás jellemző rájuk.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1176 üzenetére
Értelek. Pont ezért írtam, hogy rejtély - hiszen módosítás nélküli (ahogy fogalmaztál: nem buherált) rendszert futtató Huawei és Samsung mobilokat tudtam saját példaként hozni. Nálunk (mint azt írtam, bár visszaolvasni nem szokásod) látható a Play áruházban és simán települ. Ezért sem írtam ennél többet arról, hogy miként kell telepíteni (amit szintén számon kértél... no mindegy).
Ha egy szmájlit, ami NEM is egy NEKED szóló posztban látsz, te "kiröhögésként" értelmezel (tévesen), azzal nem tudok mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1173 üzenetére
(#1173) daimonion
Megértem, hogy a helyzet miatt mérges vagy, de kérlek engedd meg, hogy felhívjam a figyelmedet: amit számon kérsz rajtam, azt nem sokkal előtted, a 1167-es posztomban leírtam. Idézem: Fiam is, én is hazai régiókódos Android telefonokon használjuk.
Sajnálom, ami van nálad, ám ha indulatból posztolsz és/vagy nem olvasol vissza, akkor az csak azt eredményezi, hogy alaptalanul támadod a másik felet.
* * *
Nálatok Magyar nyelven és régióban használjátok a telefont ?
Igen.
Ha nem akkor angol ?
Nem.
Kell telepíteni az MS launchert vagy nem ?
Nem feltétele, a gyári launcherrel is működik.
A fejedet a falba verő hangulatjelek beszúrogatása helyett inkább olvass vissza, mielőtt nekimész valakinek a fórumon. Ez a stílus itt nem menő, amit előadsz.
-
törölt tag
válasz
daimonion #1170 üzenetére
És Nicu:
Nekem sincs magyarázatom a ti eseteitekre. A családban van Huawei P9 lite (Nougattal), Samsung Galaxy S7 (Marshmallow, Nougat, jelenleg Oreo) és Samsung Galaxy A3 (2017) szintén Nougat, majd Oreo. Mindegyik telefon összes Android verzióján látható a Microsoft Edge, települ és működik. Rejtélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest