- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Feltettem az edge-t a canary channelből egy lenovo s145-re. Lehetetlenség rajta a scrollozás. Megmozdítom az ujjam a touchpad-en és máris az oldal aljára scrollozott. Más alkalmazásokban ezt eddig nem vettem észre, firefox, "classic" edge böngészőkben is tökéletes a scrollozás.
-
törölt tag
Hová tűnt a microsoft storeból az ublock origin kiegészítő?
-
törölt tag
Igen, eddig működött és dev channelen most is megy. Canaryban ma nem megy, már jelentettem. Lehet, hogy holnap már jó lesz. Innen akartam telepíteni: [link]
A developer mode nincs bekapcsolva, az akkor kell, ha én írom a kiegészítőt és nem csomagolt formában akarom betölteni.
Az other storesnak sincs jelentősége, mivel a saját storeból akartam telepíteni. -
törölt tag
75.0.139.0-hoz nem tudok extensiont adni, "Package is invalid: CRX_REQUIRED_PROOF_MISSING" hibával leáll a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest