Aktív témák
-
betyarr
veterán
na elég mán az offból,mer' ha ezt egy moderátor meglássa...
-
-
betyarr
veterán
ha már lehetne választani halálnemet,akkor az avirát választanám...olyan ez mint a guillotine.asszem ott is a feltalálón próbálták ki. (igaz az avirát nem én találtam fel,de már annyira szeretem,hogy szinte úgy is lehetne).
amúgy meg hogy a fórum tagjainak adjak igazat,ezek a programok nem "csak" itt váltak be és népszerűsödtek el,hanem pl a geekstogo oldalain is nagyjából ezekből válogatnak az önkéntes segítők.tudom mert karácsony táján volt velük dolgom.
-
-
válasz
betyarr #10984 üzenetére
Nem hinném, hogy ez a baj. Rooterbe nehéz belenyúlni. No meg egy pár progit lefuttatott ami jelezte volna, ha van valamilyen kártevője. Mondjuk még a Kaspersky-t megpróbálhatja, ha még nem tette meg. Ha ez is tisztának látja, akkor más a gebasz! Szerintem el van állítva a rooter, vagy szar.
blattida: Apám, te nem vagy semmi.
Teljesen hazavágtál.
-
L7wy
őstag
válasz
Csakénvagyok #10966 üzenetére
Na bejöttem én is a topikba, mert látom mi folyik itt.
Csupán arra akartam felhívni a figyelmet hogy közel sincs úgy, mint: állítod kinyír mindent, elég a védelmed bőven.
Ok akkor te tegyél fel Panda, Kaspersky, Avira, G-data, Bitdefender, MBAM, SAS, Spyboot S'n'D, meg még egy 10 av, is,spywareírtót, és akkor kellemes biztonságérzetet kíván az összes topiktag.
Az első hozzászólást elég sokáig készítették a srácok, és kérdezték is az aktív topiktagok véleményét hogy jó-e...Itt már én is kb féléves aktív tag vagyok, és elég sok marhaságot olvastam már, szóval kár bővíteni. Az meg h a Kaspersky-t, MBAM-ot és SAS-t ajánlgatták, megvan az oka!!! Kaspersky az egyik olyan antivírus, ami igencsak nagy eséllyel megtalálja a legtöbb kártékony programot, és el is tudja távolítani!!! Avirát is szoktuk ajánlgatni, mert ő az ami elvileg a legeslegtöbbet felismer, és nem is terheli a gépet. MBAM, meg nagyon praktikus kis program, és minden gépre nyugodtan telepíthető, semmi negatív hatása nem lesz.
Szóval az a lényeg, hogy kár felhozni dolgokat itt a topikon belül(priviben nyogodtan megkérdezhetted volna az első hozzászólás szerkesztőit (Plag és blattida)hogy miért csak ezeket ajánlották, szerintem sokkal segítőkészebben válaszoltak volna, mint így, h támadod őket(ahhoz képest még szépen viselkedtek, h ilyen marhaságokkal jössz)), hogy ezt miért nem így, meg miért nem úgy csináljuk... Nehogy már megakard változtatni a segítségi módszereinket...Vagy akkor legyél te is aktív topiktag, segíts te is mindenkinek, és akkor vitázhatsz, h talán ez jobb vagy az.
-
-
válasz
Szellem. #10977 üzenetére
Kábelnet--vezetékes router--gép.
Szerintem hardveres,lehet mert néha 3xtáp kihúzás(modem+router)után visszajön a net.Még nem volt routerem csak 3 hónapja van meg,de rendesen működik és 3 naponta egyszer csak elmegy a net.Vagy újraindítom a gépet vagy kihúzom ami a legtöbb esetben működik.
Egy backdoor elméletileg,de nem jelzett semmit semelyik szoftver sem,hogy feltelepült volna a gépre(pedig felraktam
),csak a telepítőfájlját találta meg több program.Ezt nem tudom minek nevezzem így.
Szerk:Most is ez történ.De kihúztam a routert majd vissza semmi.Modemmel azzal sem történt semmi.Majd megint a router és jó lett.
-
betyarr
veterán
jaja,az már elég béna reklámfogás lenne,ha ahhoz lenne kötve a törlés,hogy megveszed-e!
-
-
válasz
grabber #10971 üzenetére
grabber: szerintem nálad nem vírus a probléma. Vagy korábban nem volt vírusod?
Elképzelhető, hogy a host fájl el lett állítva.
Miket futattál le még? Rootered, egyebek vannak fent? Ahogy így leírtad a problémát, arra gyanakszom, hogy ott el lett állítva a hálózatban valami, vagy hardveres gond lehet még. De ezt innen távolról nem tudom pontosan megmondani! -
válasz
Csakénvagyok #10974 üzenetére
Én nem sértődtem meg, de az, hogy hülyeségeket írsz, azon nem változtat semmi.
Ha sértődöttnek nevezel, ha megjegyzed, hogy túlzásokba esek. Az utóbbi két megjegyzésedet meg, meg kikérem magamnak!A személyeskedő és sértő megjegyzéseidet meg tartsd meg, mert sürgősen moderálva leszel!
Kettőnk közül te vagy az, aki nem olvas, és hajtogatja a hülyeséget!
Nem a véleményeddel van a baj, hanem a hülyeséggel! Ketten is leírjuk azt, hogy nem az igazságot írod, de oda se figyelsz ránk. Akkor minek kommunikáljunk? Értelmetlen.Az aláírásdoat remélem, elsősorban magadra is érted: Please go away, I'm allergic to losers.
blattida: megelőztél. De ezek szerint úgy sem érti meg, mert csak folytatja a butaságot.
-
blattida
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #10970 üzenetére
Leírom még egyszer: Ezek kiegészítő védelmek! Egyik sem tökéletes, ilyet nem írtunk, az első hsz.-ben sem szerepel! Az a-squared szintén benne van,hisz egy hatékony program, igaz, a 14-es pontban nincs, de csak azért, mert messze a legtöbb gondot az említettek segítségével oldottak meg rengetegen, szerte a világon! Ráadásul ezek kicsik, minimális erőforrásigényelnek(ez az a-squared-re nem áll)!
Az első hozzászólás ökölszabály, általános irányelv, ebből fakadóan lehetnek és vannak kivételek.
Plag csak a tapasztalatokra támaszkodva írta az ajánlását! Ezen programok hatalmas mintán, tömegesen, nagy hatékonysággal működnek, ennyi!
Az teljesen helyénvaló, hogy leírod a tapasztalataid és megosztod velünk. De ezért belekötni az első hozzászólásba, nem korrekt!!
Nincs benne semmi marketing, senki sem akar rábeszélni senkit, semmire!
Szerintem ezt a kérdést már ne feszegesd tovább, mert fölösleges, valótlanságokat is írsz, ez rombolja a topikot és tökéletesen parttalan vitát eredményez! -
-
válasz
Csakénvagyok #10970 üzenetére
Ne haragudj, de mosolygok rajtad!
De, a saját véleményemet írtam le, mivel én írtam és nem más!
Nem teszek bele más programokat, mert a teljes leírásban le lett írva többször is, hogy amit írtunk a kollégámmal, nem teljeskőrű, tehát mellőzi a teljesség igényét.A 14. pontban sehol sem lett állítva, hogy ezek a programok tökéletesek. De, ezek szerint nem olvasol. Mutasd már meg azt a szót, hogy tökéletesnek neveztük.
Azt írtam, hogy akinek eddig javasoltuk megoldotta a problémáát. Ha neked nem, ez van. Így jártál. Akkor szépen veszed a google-t, a te barátodat és keresel magadnak jobb programokat!
Az első hsz-be igen sok program fel lett sorolva. Akinek nem elég, az megoldja magának. Nem fogom mindenkinek a kénye-kedve szerint módosítgatni az első hsz-t. A lényeg benne van. Aki nem érti, az magára vessen. És ez vonatkozik arra is, aki nem is akarja megérteni!Részemről itt befejeztem veled a kommunikációt, mert nevetséges amit csinálsz!
Belekötsz a semmibe.Annyit leírok: Az első hsz-t általánosságban írtuk. Ha nem tetszik, nem olvasod. Ennyi.
Részemről befejeztem, mert meddő ez a beszélgetés. A hülyeségben meg nem vagyok partner.
-
Hiába raktam fel a drivert,attól még néha nincs netem.
Sas,malware,s&d,avira-val már végignéztem a gépet és semmi komoly.Sajnos egy-két kisebb mindig bejön.
Mivel ellenőrizzem a gépet?Mert néha csak úgy nincs net és egy újraindítás szokott segíteni.Már ötletem sincs mi lehet a gond,mert 2 gép és 3 op és volt már olyan is,hogy mind3-an nem volt net de különböző időszakokban. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Szellem. #10967 üzenetére
Tehát:
Ez is egy topik hozzászólás, nem első hsz, nem feltételez magáról szakmaiságot.Én meg a saját tapasztalatomról. Te 5 külömböző hsz-ben is álítod hogy ez mindent kinyír, szó sincs arról hogy csak a saját véleményed írtad le.
Az hogy Kéne más programokat is beletenni és nem kellene azt álítani hogy tökéletesek pedig pont az első hsz 14es pontjára vonatkozott. Én az A-Squared-et javasolnám, ez is free. De akárhányat még mondhatunk.
Persze hogy van free verziójuk is, de fojamatosan ezt a kettőt javasolni marketingszagu, mert van fizetős verziója is.
Mellesleg, nem mindenki álítja hogy megoldotta minden problémáját, itt vagyok én, rögtön példának.
Végül, nyugodtan linkelhetek, de hát nem tőled linkeltem csak a keresőbe beírtam hogy Malwarebyte's Antimalware és SuperAntiSpyware, nem tehetek róla hogy csak a tiedet lökte ki. Nem beléd kötöttem csupán egy dologba, szerettem volna más programokat is látni az ajánlottak közt.
Szer: blattida Nem csupán free programok vannak benne. Nekem úgyis olyan érzésem van, hogy ugyan szofisztikáltan, de rá akarnak valamire beszélni, hogy az tökéletes, és nekem elég. Több progi van benne,de megfigyelted az meik van külön kiemmelve vastaggal? Eltaláltad, csupán a SAS és az MB AM. Viszont ha marketing a szájíze, legalább ne legyen sértődős ha le reklámozzák, ha nem az, akkor szeretnék egy picikét pártatlanabb véleményt látni. Mert hát nem olyan tökéletesek mint álítjátok.
-
blattida
nagyúr
válasz
Senki nem mondta, hogy tökéletesek, kiegészítő védelemnek ajánljuk őket.
Milyen más programokat tegyünk bele? A nagyok és hatékonyak benne vannak, a kicsik és hatékonyak benne vannak, az ismeretlen és nem sokat érőket hiányolod? Írok párat: Solo Antivirus(ismerem, használtam, működik), VirIt Explorer(ugyanaz), Anti Trojan, Trojan Hunter(ez jó, csak specializálódott és nem ingyenes), stb... Nem véletlen, hogy nem sok helyen szerepelnek, külföldi fórumokon is ugyanez a helyzet...Rengeteg dolgot bele lehetne írni az első hozzászólásba, de minek?
A tartalom a lényeg, nem a méret. -
válasz
Meg mg annyit megjegyeznék, hogy ha linkelsz tőlem hsz-eket, akkor a szövegkörnyezetet is kéne linkelni! Kiragadni egy két dolgot egy bővebb környezetből, félrevezető lehet erősen!
-
válasz
Először is ez egy topic hozzászólás, és nem az első hsz! Fentebb te az első hsz 14. pontjáról beszéltél! Ergo, ha már beszélünk valamiről, akkor ne keveredjünk másfelé!
Kettő, a linkedben a saját védelmemről beszéltem és arról, hogy nekem mi van fent. Ergo, nekem elég a védelmem! Pláne, hogy tudom, hogy mit és hogyan csinálok, és buta módon nem szedek össze kártevőt! Szakemberként, szerintem állíthatom, hogy a számomra, mi az elegendő!
Akinek meg írtam, hogy elég a védelme, szintén jogos a részemről. Az operációs rendszer nem erőd, amit ezer programmal kell összapakolni! A felhasználón múlik minden. Ha birka módjára használja a gépét, akkor tök mindegy mi van fent neki, úgy is megfertöződik, mivel nincs 100%-os védelem. Akkor miről is beszélünk? Miért kötsz bele abba, hogy elégségesnek tartom a védelmét a kollégának és ez miért is nem tetszik?
Belinkeltem neked a 14. pontot, ha nem érted ami ott le van írva, sajnálom. Javaslom tanulmányozd!
A szubjektív véleménnyel pedig sosincs baj! De a hülyeséggel igen. Olvasd vissza amit leírtál. Te a 14 pontot kritizáltad, és nem jogosan!
Marketing szaga van, hogy többen javasoljuk az MBAM-ot és a SAS-t? Free programban mi a marketing?
Komolyan, kötöszködés nélkül írom, gondold végig azt amit lírsz, mert eddig egyik sem stimmelt és mosolyogni való! Főleg a tőlem összeszedettlinkeid.Mellesleg, aki eddig ezt a két programot használta itt, annak az aktuális problémáját megoldotta! Nincs tökéletes program és nem is lesz. Amiket írunk, javaslatok és azok alapján írjuk, amilyen tapasztalatok jönnek a felhasználóktól!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Szellem. #10956 üzenetére
Egy pillanatig sem álítottam hogy szakember vagyok. Még azt sem kockáztatnám meg hogy értek a vírusírtó,l vagy akármien antimalware, stb progikhoz. Csak kipróbáltam egy jópárat, s akárhányszor valameikről véleményt mondtam (pozitív vagy negatív) igyekeztem hangsújoni hogy ez magánvélemény, saját tapasztalat.
Ellnettétben evvel (figyeld az URLt, csupán mien kulcsavakkal kellet rákeresni, és fura a találati eredmény).
Csupán arra akrtam felhívni a figyelmet hogy közel sincs úgy, mint: álítod kinyír mindent, elég a védelmed bőven. Ennyi nem tetszik. Kéne más programokat is beletenni és nem kellene azt álítani hogy tökéletesek. Így marketing érzése van az embernek.
Köszönöm, bocsánat ha támadásnak tünt, mégegyszer ez csak az én véleményem.
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #10949 üzenetére
A SAS töröl vagy karanténba tesz, a fertőzéstől függ. Nincs ilyen korlátozás az ingyenes verzióban! Itt nyugodtan ellenőrizheted!
Arra figyelj, hogy valótlan dolgokat ne állíts, mert nem szép dolog, ráadásul sokakat félrevezetsz vele! -
-
válasz
Egyébként csak miattad bemásolom ide a 14. pontot:
14.: Van-e valami plusz kiegészítő védelem, ami komoly problémákat tud orvosolni?
Amit javasolni szoktunk az a Malwarebyte’s Antimalware program. Ez egy olyan alkalmazás, ami nem konkrét víruskereső, hanem speciális, nehezen eltávolítható kártevőkre lett kifejlesztve. Létezik fizetős, és free kiadásban. A free kiadást szoktuk javasolni, a fizetőshöz képest annyi a hátránya, hogy kézzel kell elindítanod a frissítési szolgáltatást és nincs realtime védelme. Viszont, ugyanúgy minden felismert kártevőt eltávolít maradéktalanul, ami a gépedre rákerült.
A másik a SuperAntiSpyware, ami szintén egy kiváló alkalmazás. Speciálisan felismeri és eltávolítja az ad/spy programokat, a rootkiteket, a bootvírusokat, stb. Szintén van fizetős és free kiadása. A különbség a free és fizetős között ugyan az, mint a Malwarebyte’s Antimalware esetében.
Ez a két program nagyon sok embernek oldotta meg a problémáját a nélkül, hogy újratelepíteni kellett volna a gépét, vagy elbúcsúzhatott volna az adataitól.A kedvedért aláhúztam a lényeget, amiben benne van, hogy a két program mire is való és miért is és mikor javasolt!
-
Kzo
tag
Van értelme használni ezt a kis okosságot M
-
blattida:
Plag hajlamos ugyan kicsit túlspilázni a képességeit, de hatékony.Ezt a mondatot kikérem magamnak!!! És még finoman fogalmaztam!
Csakénvagyok: Ha zavar a 14-es pont, vagy nem tetszik a szakmai leírásunk az első hsz-ben amit blattida-val közösen csináltunk, akkor lehet jobbat csinálni mint szakember! Senki sem állította, hogy a fent leírt programok csodaszerek, és mindent megoldanak. Ahogy nincs 100%-os védelem sem és nincs legjobb antivírus program!
A topicban és az első hsz-ben is le lett írva, hogy a SAS, az MBAM, az Asquared nem víruskeresők, hanem specializálódott programok. Különösen érvényes ez az MBAM-ra! A saját honlapjukon és fórumaikon ezt rendszeresen leírják. Ergo, csak a sűrün előforduló és kemény kártevőket ismeri fel és távolítja el. Tehát nem minden kártevőt. Mivel nem konkrét víruskereső, ezért a víruskeresővel együttműködik. Kiegészítő védelemként javasoljuk, nem önmagában!
harylmu pedig nem azért írta amit írt, mert nem lenne megelégedve a fent említett programokkal, hanem azt írta le, hogy ellenőrizte a gépét, és tiszta! Ő meg különösen tisztában van azzal, hogy a kiegészítő programok mire jók!Ha neked nem tetszik az általunk említett programok, semmi baj. Szived jóga véleményt alkotni, és azt használni amit akarsz!
De mielött fikázod más munkáját, gondolkozz el, és olvasd el figyelmesen amit mások leírtak! Könnyű más jóhiszemű munkáját fikázni.Ha meg biztonsági szakértő vagy mint én, és jobban értesz a szakmához, akkor várom a jobb szakmai első hsz-edet!
-
_ak_
addikt
válasz
betyarr #10954 üzenetére
Régebben használtam én is ezt és már akkor is bevált, csak nem találtam semmi használható tört verziót, ingyenes verzió meg nem volt. Később meg ráleltem a a-squared malware irtóra és azóta azzal elvagyok (free verzióval), csak abba meg nincs ill. nem találtam offline update lehetőséget.
-
blattida
nagyúr
válasz
Ami a 14-es pontban szerepel, az igaz és valós, de egyikünk sem állította(sem plag, sem én), hogy csodaszerek volnának. Mindkét program nagyon hatékony, a társaságukra nem érzékenyek és nem is válogatósak, ezért, mivel ingyenesek, szinte kötelezőek...
A nagy nevek, amik szerepelnek is a listán(spysweeper, counterspy, spyware doctor), természetesen nagyobb felületen védenek, de mindezt nem ingyen teszik.
A SAS és az MBAM kiegészítő védelem, tessenek ezért úgy is kezelni őket. -
betyarr
veterán
válasz
hát ezek csak példák,ajánlatok tapasztalatok alapján a teljesség igénye nélkül.olyat ne is keress,ami mindent tud,mert nincs tökéletes védelem.
SAS-nál meg ha az ingyenes nem töröl,akkor míg törölsz,addig felteheted a próbaverziót.azt használhatod 15 napig fullosan és kitörölheted a rosszfiúkat. -
blattida
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #10942 üzenetére
Ki írt ilyet? Plag hajlamos ugyan kicsit túlspilázni a képességeit, de hatékony. Az igaz, hogy specializált programról van szó, ami a nehezen eltávolítható malware-ek ellen hatásos, de már csak az adatbázisának mérete miatt sem lehet minden ellen jó...
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Froclee #10943 üzenetére
Tehát nem egyedül vagyok akiknek ezek a progin nem igazán jönek be. Azért is írtam az előbb az első hsz-re a választ (14es pont zavar). Nem hiszem hogy ezek csodaszerek, pedig nemegyszer úgy vannak beálítva. A SAS nem töröl csak karanténba tesz, aminek semmi értelme állandó védelem nélkül, a MB AM pedig nálam nem fogott semmit, míg rögtön utána más igen.
-
betyarr
veterán
a counterspy-t lehet offlineban is frissíteni.érdemes kipróbálni,mert ez egyike azoknak a malwareírtóknak,amelyik a legnagyobb adatbázissal rendelkezik.annyi hogy a vírusírtókkal nemm indig szeretik egymást.de nem gond,mert arra az időre míg fenn van nyugodtan kikapcsolhatod a fennlévő AV-t.
-
_ak_
addikt
Üdv!
Egy offline updatelhető malware irtót tudok ajánlani? Haver jó eséllyel összeszedett vmi finomságot aminek következtében nem tud a netre menni.
-
betyarr
veterán
válasz
Csakénvagyok #10942 üzenetére
hát azért az a "minden" nem szó szerint értendő.de egyes dolgok ellen hatásos.
-
Froclee
őstag
válasz
Csakénvagyok #10940 üzenetére
Én pont tegnap futattam egy full system scan-t két hónap(!) után:
Norton AV: 5 cookie
Malwarebytes Anti Malware: semmi
SUPER Antispyware: semmi(#10942) Csakénvagyok
úgy tudom a speciális spyware-re van szakosodva az mbam, de javítsatok ki ha tévedek
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
betyarr #10941 üzenetére
Nem, a free verzió van meg, pár hónapja tesztelem. Közben egyébb anti malware progikat is teszteltem, volt is szemét, több mint amire számítottam, de az MB AM sosem lelt semmit. Nem értem miért kel azt álítani hogy ez mindnt kiszed, mikor nekem pont ellenkező a tapasztalatom! Egyáltalán mien tipusu kártevőket észlel?
-
betyarr
veterán
válasz
Csakénvagyok #10940 üzenetére
az aktív védelme nekem sem fogott semmit sem míg fenn volt.de ellenőrzés során igen.
-
válasz
SG3rg0 #10934 üzenetére
Egyszer [Itt] a lap alján van egy pici hivatkozás, hogy send us a suspected virus.
A másik lehetőség pedig [Itt van] ahol van egy Online Scanner, illetve alatt egy file scanner, ahová betszed a filet, és leellenörzi. De, ha ismeretlen a kártevő, a fentebb linkre kattintva mélben tudod elküldeni nekik! -
válasz
Edween #10932 üzenetére
Az Avira telepítője 32 és 64 bites kevert! Tehát, amikor települ észleli a 64 bites rendszer meglétét, és a driverekből és a rendszerközeli állományokből a 64 bitesek települnek. a GUI és egyébb kiegészítő szolgáltatások az X86-os mappába kerülnek, mivel azok 32 bitesek. Tehát az Avira sem tisztán 64 bites, ahogy például a Kaspersky sem!
Ez a müködést nem befolyásolja. Ugyan azt a teljesítményt nyújtja a 64 bites rendszeren az Avira, mint a 32 bitesen!
-
SG3rg0
őstag
Plag, hogyan lehet Kaspersky-nek állományt küldeni?
-
Edween
őstag
Win7 en szeretnék 64 bites antivírust használni, legyetek szívesek mondani párat, nod és avast nem érdekelnek.
-
L7wy
őstag
Szerintem a TÁMOGATÁSRA értik (pl telefonos segítség vagy emailos) h magyar.
-
Superman
nagyúr
Igen, én is úgy vettem dobozosan magyar nyelvvel, de letölteni szerintem magyar nyelvi készlettel nem lehet, mivel a G Data-nak jelenleg nincs magyar oldala. Ígérték hogy lesz, de egyelőre minden link a német/angol nyelvű weblapra mutat.
Itt a német oldal letöltőközpontja, hogy van-e benne magyar nyelv, nem tudom, jó eséllyel nincs: [link]
-
ludla
őstag
-
ibex
csendes tag
válasz
Krystal_s #10904 üzenetére
Ez a "teszt"oldal aszerint osztályoz, hogy az adott vírusirtó gyártó mennyit fizet az oldal üzemeltetőinek, tehát abszolút nem releváns. Ha komoly tesztre vagy kíváncsi, akkor azt ajánlom látogass el az AV-Test.Org és az AV Comparatives oldalakra. Ők több milliós mintán tesztelik a különféle vírusirtókat.
-
ludla
őstag
Sziasztok valaki tudna linket adni a G data antivirus magyar program letöltéséhez? Sehol nem találom magyar linkel. Köszönöm!
-
Egy rossz pont a NOD 4-nek: úgy vettem észre, hogy ha minden beállítást a legszigorúbbra állítunk és bekapcsolunk akkor jobban terheli a rendszert egy kicsivel mint az Avira. Bár Aviranál nem sok mindent tudtam szigorúbbra állítani a default-nál. Az is igaz, hogy nekem a NOD default beállításokkal is elegendő védelmet adott.
-
Krystal_s
addikt
tudom ,hogy a legtöbb teszt újságokban ,weboldalakon általában nem a valóságot tükrözi...
de ezt az oldalt néha megszoktam nézni...
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
[link]
kicsit érdekes eredmények vannak most (szerintem).
szerintetek mennyire reális ? -
Kzo
tag
-
Superman
nagyúr
Egyébként ne hagyjuk ki a sorból az UPC-s Smart Guard-ot sem.
Amúgy is F-Secure alapokra épül (víruskereső, meg tűzfal), kár, hogy nagyon eszi a gépet, ez sajnos tapasztalat....
-
Superman
nagyúr
Ja, G Data echte német.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest