Aktív témák

• Szellem.

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Csakénvagyok #10970 üzenetére

Ne haragudj, de mosolygok rajtad! :)
    De, a saját véleményemet írtam le, mivel én írtam és nem más!
    Nem teszek bele más programokat, mert a teljes leírásban le lett írva többször is, hogy amit írtunk a kollégámmal, nem teljeskőrű, tehát mellőzi a teljesség igényét.

A 14. pontban sehol sem lett állítva, hogy ezek a programok tökéletesek. De, ezek szerint nem olvasol. Mutasd már meg azt a szót, hogy tökéletesnek neveztük.:)

Azt írtam, hogy akinek eddig javasoltuk megoldotta a problémáát. Ha neked nem, ez van. Így jártál. Akkor szépen veszed a google-t, a te barátodat és keresel magadnak jobb programokat!
    Az első hsz-be igen sok program fel lett sorolva. Akinek nem elég, az megoldja magának. Nem fogom mindenkinek a kénye-kedve szerint módosítgatni az első hsz-t. A lényeg benne van. Aki nem érti, az magára vessen. És ez vonatkozik arra is, aki nem is akarja megérteni!

Részemről itt befejeztem veled a kommunikációt, mert nevetséges amit csinálsz!
    Belekötsz a semmibe.

Annyit leírok: Az első hsz-t általánosságban írtuk. Ha nem tetszik, nem olvasod. Ennyi.

Részemről befejeztem, mert meddő ez a beszélgetés. A hülyeségben meg nem vagyok partner.

Aktív témák