Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
betyarr #48767 üzenetére
Azt hiszem, hogy az első hsz. valóban frissítésre szorul, de például szerintem fölösleges beleírni, hogy ne használják az emberek a Nod 2.7-es verzióját, hiszen ez evidens.
Ráadásul, ha ennyire szájbarágósra és részletesre lenne véve, akkor irgalmatlanul hosszú és szinte átláthatatlan lenne.Ám egy aktualizálás valóban ráfér.
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr #48272 üzenetére
Ez hasznos: licenc újraküldése
-
sz.j
nagyúr
-
swatti
tag
válasz
betyarr #46736 üzenetére
Aki tudja, tudja, aki nem, nem.
Ez benne a jó. Aki nem ért hozzá semmilyen szinten annak hiába is mondanád el, vagy világosítanád fel. Én próbáltam egy ideig, de belefáradtam, hogy elmondjam mi merre hány méter és kapásból minden elfelejtett egy idő után, amit mondtam. Sajnos.
-
-
Traxx
őstag
válasz
betyarr #42450 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk
Én sem találok, igaz még van kb. 20 napom.
Plusz fellépett pár napja egy olyan jelenség, hogy a gép kikapcsolásakor rendre befagy az Avira, és úgy kell manuálisan kilőni. Amikor meg kikapcsol a gép, az legalább 2-3x annyi ideig tart, mint eddig, csak a windows-ból való kijelentkezés kb. 8-10 mp, az eddigi kb. 0 helyett. Ez talán még inkább zavar, mint a reg kulcs...de ha az sem lesz, akkor új progit kell keresnem. Amit sajnálnék
-
Möbiusz
tag
válasz
betyarr #39862 üzenetére
"...miért nem lehet felfogni,hogy nincs 100% védelem?..."
Már miért ne lenne!!!Sőt! Még az feletti is!
-
zed01
őstag
válasz
betyarr #39304 üzenetére
Én meg emlékszem arra a kollégára, akinek a megvásárolt AVG IS mellett lopták el a steam fiókját. Itt panaszkodott, hogy a keyloggert nem ismerte fel az AVG. Persze ez az összes vírusirtóval megtörténhet, én mindig azt mondom a legjobb vírusirtó maga az ember, aki felelősséggel használja a gépet.
-
válasz
betyarr #39215 üzenetére
Hali!
Kár, hogy a lényeget lehagytad az elejéről, akkor leírom..
"Q. Is Sandboxie freeware or shareware? "
Kérdés: A Sandboxie freeware vagy shareware?"A. Sandboxie is shareware software."
Válasz: A Sandboxie shareware szoftver.Szóval nem ingyenes, 30 nap után el kell távolítanod, még akkor is ha működne tovább.
Fire.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
betyarr #38833 üzenetére
Ha nem kapcsolom ki, akkor azt csinálja, hogy mindent átvizsgál a fájlrendszer-védelme, amit épp az MBAM átvizsgál. Minden progival ezt csinálja, csak saját magával nem.
78zolika:
Nálam 100 GB / ~200.000 fájl / 35 perc azt hiszem általában, de amióta újratelepítettem, azóta nem futtattam.Kezdő vagyok:
Akkor ő még a 4.8-ast használja, ha középre ugrott fel az ablak.
Én is előző hétvégén hónapok után először "éreztem meg", milyen az, ha hirtelen ugrik fel egy vírusriasztás. -
Il Dottore
tag
-
Il Dottore
tag
válasz
betyarr #38434 üzenetére
Arra gondolok, hogy ha azt írod, mindkét megoldás jó lehet, figyelembe véve a specifikációimat, melyik állhat legközelebb a jó megoldáshoz, természetesen tudva azt, hogy mindegyik AV más és más.
Elsősorban olyat keresnék, mely részemről a lehető legkevesebb vagy minimális beavatkozást igényelje.
Ezeket figyelembe véve melyiket a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldás: NIS, ESS vagy valami más javaslat?
Válaszodat megköszönöm.
-
csocsoszán
őstag
válasz
betyarr #38386 üzenetére
Köszönöm a sok hasznos tanácsot!
Sajnos azt látom,hogy valamiért a frissítések ki van kapcsolva! 6899 az adatbázis verzió ha kézzel ráfrissítek. De az állapot KIKAPCSOLVA. Hol kellene bekapcsolni? Nem találom sehol! Lehet hogy tényleg valami itt sem tökéletes, ennél a vírusirtónál? -
Greenebola
senior tag
válasz
betyarr #38024 üzenetére
Nincs különösebb probléma böngészés jó ,kártevőket szoktam indítani van amikor a sandboxie üzeneteket dobál akkor nem bírom végig futtatni az adott (kártevőt) ,de legtöbb alkalommal jó. (ez nem sandboxie hibája.)
Jah és letöltésnél (sandboxie) alól jelez az Insight védelem.
1x volt ,hogy kiakadt (karanténozott a NIS ,de nem adott információt róla) restart és ismét jó. -
válasz
betyarr #38024 üzenetére
Hali!
2x is meggondolnám, nem nagy pénz az igaz, de ha átvernek az nagy bosszúság lesz.
Persze a döntés a Tiéd...
Fire.
-
mkRoland
senior tag
válasz
betyarr #37959 üzenetére
A napokban én is NIS2011-et telepítettem, regisztráltam a 30 napos próbaverziót NortonAccount-tal. Aztán olvastam, hogy a 2010-2011 kulcsok között szabad az átjárás. Virtuális gépen feltelepítettem egy NIS2010 90-napos TRIAL-t, aztán azt is beregeltem a Norton Account-ra. Itt kiírta a kulcsát. Ezután virtuális gépről Norton 2010 uninstall, virtuális gép kikapcs. Norton 2011-hez pedig megadtam a 90 napos Trial kulcsát.
Azóta így néz ki:De ezen erősen gondolkozom: Norton Internet Security 2010 - 1 Year / 3 PC 5500 Huf
-
válasz
betyarr #37949 üzenetére
Hali!
Azért még nézz vissza, mert én nem vagyok NIS felhasználó, csak mivel a Norton nem arról híres, hogy csak úgy szórja a promó kódokat, meg más topic-ban írták, ha lejárt akkor nem lehet életre bírni(csak ha az OS-t újrahúzod)
, szóval ezért gondolom hogy nem.
De lehet hogy egy Norton user meg megcáfol...Fire.
-
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr #30483 üzenetére
Pedig működik az alapból, OS elindulása után a második percben frissül és jelzi (ugyanúgy, mint XP alatt), hogy éppen XY fájlt frissített, kb. 10 másodpercen keresztül látható az ablak, utána elvileg 2 óránként. Én nem vagyok megelégedve a 10-es verzióval, de ez még nálam is működik.
- Többi frissítésnél sem jelzi neked? Véletlenül nem kapcsoltad ki, hogy ilyen figyelmeztetésről nem kérsz több infót?
-
-
válasz
betyarr #29459 üzenetére
Egyelőre nem sok hibát vettem észre, pedig biztos, hogy van jó pár, mert olvastam a beta fórumjukon.
A jobb klikk Scan with Anti-Malware opció hiányzik, megpróbálom valahogy elővarázsolni... frissítés után szokott gondolkozni egy kicsit sokat, de amúgy jó. Nagyon sok dologra riaszt a web surf, úgyhogy alapból kilőttem pár kategóriát(warez, kalózkiszolgáló stb.
).
Egyszer volt fent régen az a-squared, akkor is csak pár napig lévén, hogy sok dolog nem működött benne 64biten. Úgyhogy viszonylag új nekem ez most. A magyar nyelvet be lehet állítani, de biztos jön majd hozzá frissítés(tegnap az angol és német nyelvcsomagot frissítette) mivel pár szó így is angol maradt.
Van hozzá 2 promo liszenszem, egyik szüleim gépén üzemel, másikat meg most aktiváltam. Novemberig jó, úgyhogy ha nem lesz gond(remélem nem lesz) akkor megmaradok ennél, mivel Emsisoft egyértelműen a legjobbak között van.
-
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr #26820 üzenetére
Nálam gyorsabb, mint a 9-es verzió. (főleg a boot és a bejelentkezés + WebGuard is sokat javult) Memóriából kicsit többet eszik, keresője is lassabb érzésre. Persze még dolgozhattak volna rajta, de sürgette őket az idő.
zed01: nálam sincs semmi bug, már megbeszéltük a többiekkel nem is olyan régen.
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
betyarr #23702 üzenetére
Lehet kicsit félreérthető volt, vagy nem tudom, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg, de a lényeg a Win 7-en van. Ebből a szempontból érdekelne, hogy melyik program megy biztosan/bug nélkül, mert a fórumban tapasztaltak alapján már fel sem merem hozni a témát, de pl olvastam/hallottam, hogy pl a Kasperskynek sok bugja van win7 alatt.
-
-
etele34
tag
válasz
betyarr #23355 üzenetére
Tedd fel az Avira Premium Security Suite-t ha gondolod. Ehhez van 90 napos kulcs amit mindig kérhetsz ha lejár, csak mindig másik e-mail címre kell kérned mint az előzőt. Itt lehet kérni.
-
Greenebola
senior tag
-
válasz
betyarr #22404 üzenetére
Kaspersky-nél ez természetes, olyan sokrétű, összetett, több szintű védelmet építettek egyetlen programba, hogy lehetetlen kiszűrni a hibák többségét. Nem vagyok programozó, de szerintem egy hiba javítása és aztán a program tesztelése nem kis idő. Szerintem tudják ők is, hogy a bugmentesítésre rá kéne hajtani, de ahhoz idő kell mindenképp.
Ha a G Data-ba, Aviraba is raknának sandboxot, HIPS-et, vulnerability scannert és még ezer féle védelmi technológiát akkor ott is hasonló lenne a helyzet.
Persze ez nem menti fel Kaspersky-éket, mert aki fizetett a termékért és úgy szenved vele az becsapva érzi magát. Legtöbb rendszeren jelenleg sok fejtörést okoz a KIS 2010.
-
válasz
betyarr #22394 üzenetére
KIS használatának egyik oka az volt, hogy G Data blokkolta Steames játékaimat. Mivel ez a magyar nyelvű verzióval megoldódott(de nem azért mert magyar hanem mert újabb programverzió mint amit pár hónapja próbáltam angolból) így nem láttam értelmét, hogy azt a KIS-t használjam ami elrontja a DVD írásom illetve youtube-nál minden 2. vagy 3. video lejátszása megakad, olyan mintha folyamatosan töltené a honlapot. Rájöttem arra is, hogy nincs szükségem HIPS-re, többet akadályoz mint véd. Vagyok már annyira tapasztalt, hogy ne fertőzzem szét a rendszerem. Egyébként beszereztem ezt is: Virustotal Uploader 2.0 Ezzel tényleg kényelmessé vált a gyanús fájlok és folyamatok(!!!) ellenőrzése.
Ettől függetlenül figyelemmel követem a Kaspersky fejlődését mert remek védelmi program.
-
válasz
betyarr #22268 üzenetére
Hali!
Levelező kliensnél(hisz ThunderBird-ről volt szó) a 995-öt(POP), legalábbis nekem az Outlook 2007 mindig így konfigolja be automatán és én is így szoktam manuálisan(és ha kiveszed a pipát, akkor nem is jön le levél a G-Mail-ról): [link]
Nem tudok róla, hogy a Thunder-be ez más lenne.
Fire.
-
-
Tetete2
csendes tag
válasz
betyarr #22207 üzenetére
Regisztráltam és kaptam seriált 1 évre.Ha neked nem sikerül, ne a beírót hibáztasd (ne oktasd ki) hanem maradj csendben.
Levettem a fiam laptopjáról a Kasperskyt (szinte használthatatlan volt, olyan lassú lett tőle) és száguldozik a gép. pedig csak 1200 Hz, 500 Mb Ram. Mellette van az ASCés az IObit, valamint a A-squared free.
-
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr #21560 üzenetére
Nem a kinézet a fontos, inkább ami a "motorháztető" alatt van.
Én most letöröltem, jó pár bug van még a programban. Amúgy is a Premium változatra érvényes az előfizetésem, abból meg nem érhető el béta változat. De ahogy látom, páran rajtam kívül is feltelepítették a programot, várjuk tőlük a pro/kontra tapasztalatokat. Most inkább tűzfal után keresgélek, OA és Comodo kilőve, Agnitum és PC Tools próba alatt.
-
WhiteLord
csendes tag
válasz
betyarr #21510 üzenetére
XD - jó tudom, de ebben a felállásban olyan gyorsan hasít a gép, mint azelött az avast + comodo is és spybots&d felállásban nem igazán, még a cpu-fogyasztás is 1-4 % max, hihhetetlen szerintem is! Stabilabb most mint eddig volt... Az avastot sztem le is szedem, bár tényleg még semmi ütközés, se egyéb negatív hatás. Egyedi dolog.
Egyrészt comodo is tartalmaz antivírust meg egyebeket, de ezt úgy fabrikálták meg, hogy nem csinál gubancot ha van egy külön vírusírtó.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest