Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
erhas01 #20187 üzenetére
udv : mindenkinek
#20176 # 20168 infohoz
megoldodott!
a szolgaltato uj valamit kuldott, ip akarmit nem lattam. a beallitaskor roszzul allitotta be a telefonon keresztul a felhasznalo. a rutert bevittuk a szolgaltatohoz, de ott is tevedtek. az ip cimet meg a routert swicskent vagy mikent allitottak be. igy csak egy gep mukodott a routerrol a tobbi nem. remelem ertheto volt. nem a wan ban volt beallitva a bejovo kabel, hanem a kettes dugalljban. furcsa is volt.ezen kivul volt egy boot virus, amit szinten a szolgaltato torolt le.
ezuton is koszonom nekik.
a virust sem a kas, nod, avast, malwarebyítes, a-suared nem tavolitotta el, csak megtalalta.
csokkentett modban is, win helyreallitast kikapcsoltam.
viruskereso inditolemezt, memoria kivetelt , hdd kivetelt, kulso ellenorzest nem hasznaltam.egy ujabb masik szerelo resetelte a routert es beallitotta.
majd minden viruskeresovel nekiestem a gepeknek, es tisztanak talalta oket.az tovabbra is rejtely szamomra milyen uton tudom lehet elékerulni a behatolot, hogyan toroltem le majd ugyanezt a karokozot.
most minden mukodik. tanulsagos eset volt.
meghaladta a kepessegeimet, de hittem ereztem , es jo dontest hoztam.
udv : erhas01 -
-
L7wy
őstag
válasz
erhas01 #11600 üzenetére
Az ilyen viruspakkokat szerintem csak kicsomagolod a desktopra egy mappába, jobb klikk és scan with******antivirus, vagy ha azantivirus nem ékelődött be a jobbklikkes menübe, akkor programon belül van olyan lehetőség h bizonyos mappát vizsgáljon, és úgy vizsgálod. Addig még nem futtatod az exe-ket, vagy más futtatható fájlt, addig nincs veszély! Szóval kár szórakozni isoval.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest