-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme #27522 üzenetére
Ez azért nem normál deposit mert én nem akartam oda utalni semennyi BCH-t, egyértelműen BTC-t utaltam. Ez a wallet hibája vagy egyszerűen egy rossz időzítés miatt volt. Bízom benne hogy megértik és jóváírják vagy visszautalják.
Leírtam nekik a mesét. Meglátjuk. Egyre jobban kezd fájni a dolog ahogy látom mit művelt ma a BCH :_(Aztán a végén még jól is kijöhetek belőle esetleg mivel lehet így lesz deposit-om (nekem egyedül
)
Még jó hogy nem a másik BTC walletemmel csináltam. Ahhoz még nem nyúltam. Addig nem is fogok míg ez az ügy nem rendeződik. Vagy legalább nem lesz hivatalos BCH wallet, nem ilyen hackelt mit az electron ami ki tudja milyen backdoor
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest