- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Kaptam bétakulcsot, az előbb kipróbáltam. Véleményem kb. 1,5 óra játék után.
- a környezet fapados, egy pillanatig sem néz ki jobban, mint a Conan Unleashed.
- a karakterek mozgása, animációi, interakciói semmit nem fejlődtek az előbb említett másik játék óta, és ezt szó szerint kell érteni. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy simán Ctrl-C Ctrl-V-vel lett átrakva a kódnak ez a része.
- bántóan primitív az egész ahogy kinéz, 2025-ben egy ilyen kinézetű játék más kiadótól ingyen szokott futni. Nagyjából a Star Trek Online-al lehet egy szinten. A mostanában játszott játékaim után ez akkora visszaesés, mintha 15 évet mentem volna vissza az időben.
Aztán a nem létező AI. Pl. rohangálnak a mobok, mert meg akarnak támadni, miközben állok egy oszlop mögött. Aztán a bal oldali beáll egy sarokba, a jobb oldali a másik oldalon szintén egy sarok mögé, onnan néha kiugrik és rálő az oszlopra, a másik meg áll egyhelyben és vár... és így ennyi az AI. Visszaszaladtam 30 métert, mindkettő visszament a helyére, és mintha semmi nem történt volna, csinálták tovább a dolgukat...
Ehhez képest az Ubi játékok a non plus ultra, és ezt most az AC Shadows után teljesen komolyan mondom, sokkal értelmesebben viselkednek ott a mobok, mint itt, megdobálnak kaviccsal, elkezdik átnézni a fedezékeket, elszaladnak hogy odahívják a többieket, volt hogy 10 percen keresztül kerestek, de úgy hogy még a bokrokat is kiírtották hogy nem vagyok-e ott, ésatöbbi.- az egyetlen pozitívum a zene, viszont úgy gondolom, hogy nagyon rossz kezdés hogyha csak ennyit találtam értékelhetőnek cirka 1,5 óra játék után.
Nálam ez így ebben a formában uninstall és repül is lefelé a kívánságlistáról, nem vagyok hajlandó 1 percet sem foglalkozni vele tovább.
-
duvi
nagyúr
Lehet soloban is játszani, de az endgame már PvP terület (ahol az értékesebb nyersanyagok találhatók), ezért ott egyedül nem nagyon lehet labdába rúgni. Az ide vezető út azért elég hosszú és sok a tennivaló, szóval így is sok időt bele lehet tolni. Még tart az NDA szóval egyelőre csak ennyit tudok mondani.
-
nubreed
veterán
Ezt mennyire lehet vajon majd solo-ban tolni? Érdekelne a játék nagyon is, szeretem a Düne világát, de nincs időm multizni, soloban szeretek nyomulni.
-
Raysen623
addikt
-
k-adi
nagyúr
Kíváncsi vagyok mekkorát fog menni a hype miatt
-
duvi
nagyúr
A béta alapján már eldőlt, hogy számomra preorder
Akinek bejött a Conan Exiles és szereti a Dűne univerzumát, annak csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elsőként PC-re érkezik a játék, később konzolokra is ellátogat majd a program.
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest