Új hozzászólás Aktív témák

  • nanunanu

    csendes tag

    válasz oleslie #15281 üzenetére

    Kedves oleslie, köszönöm, hogy felvilágosítasz arról, mit nem értek (miközben elbeszélsz mellettem).

    Ragozhatod a dolgot akármeddig, egy multipool lényege az, hogy több profitot ígér, mint amit egyetlen coin folyamatos bányászatával lehetne elérni.
    pont

    Az, hogy egy script választja ki az aktuálisan bányászandó coinokat vagy Móricka ül 24/7 a gép előtt már lényegtelen, ahogyan az is, hogy milyen időközönként van a kifizetés.
    Csak és kizárólag az elért átlagprofit számít, semmi más.

    A poolok, coinok működésével tisztában vagyok, ahogy azzal is, hogy a kibányászott coinok akár hosszabb távú visszatartásával (áremelkedés és/vagy újabb váltóra kerülés kivárásával) szeretnétek jobb profitot elérni + a bányászandó coinokat más tényezők alapján kívánjátok rangsorolni. Túlmisztifikálni nem kell az egészet.

    Az általad degradált, buta script "képességei" pedig csak a programozójától és logikai működésének megálmodójától függ. Személy szerint nem tudok olyan tényezőt mondani, aminek lekezelését lehetetlen volna leprogramozni. Egyedül az újabb és újabb coinok alapadatainak rögzítése szorul emberi bevatkozásra (+ a szerverek, walletek, scriptek frissítése, karbantartása ..stb).
    Egy script pedig gyorsabban és pontosabban működik, mint egy ember. Nem alszik/dolgozik egy pump&dump időszak alatt => nem marad le róla, nem percekkel vagy órákkal később veszi észre, ha elszállt az aktuálisan bányászott coin diffje ...stb.
    Ha nincs matematikailag levezethető logikája a bányászatra kijelölt coinoknak, akkor azok kiválasztása szimpla jóslás/megérzés/remény alapján történik.

    Egy évben van 313 egész tűrhető nap. Meg 52 hétfő.

Új hozzászólás Aktív témák