Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mefistofeles

addikt

válasz Vladi #25969 üzenetére

Nézd....
    Tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy egy Linuxos topicban csak a windows lehet szar.... ez kb. így is van rendjén.....
    Én nem is mondtam szerintem sehol, hogy a windows a csúcs a világverő, pusztán egy kolléga azon felvetésére reflektáltam, hogy a windowsnál driverkereső körütak kellenek. Mióta az eszemet tudom windows volt a gépemen és régen tényleg voltak driver galibák. DE most is állítom (természtesen ellenpéldát mindenre lehet találni) hogy win 7 óta, ezek nagyrésze megszűnt, a 8-as pedig minden képzeletemet felülmúlóan ismert fel eddig mindent azonnal, magától amit csak rápattintottam.
    Most erre lehet mondani, hogy nyilván én a szerencse fia vagyok, az Ubuntus hálókártya felismerhetetlenségi mizéria pedig a világon egyedülálló pech volt.......
    Szerintem ejthetjük is a témát. Titeket úgy sem foglak meggyőzni (nem is célom) én pedig eddig inkább csak az árnyoldalt láttam de még mindig nyitott vagyok.....

más...

(bob.zxr 25967)
    "-legalul jól vigyázz hova kerül a rendszerbetöltő" ez mit is jelent pontosan?

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák