- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
Legközelebb, ha kérdezel, és Kodi-addon problémával küzdesz, igencsak jó lenne, ha az éppen használt, és problémás addon teljes nevét, számát is mellékelnéd a kérdésedhez, mert ez is adhat támpontot a segítséghez. Ugyebár neked két felirat addonnal van gondod (a hibaüzik szerint)
1. service.subtitles.opensubtitles
2. service.subtitles.supersubtitles
Az OpenSubtitles addonokból több verzió létezik:Pl. service.subtitles.opensubtitles-5.0.16.zip
Ez még régi python verzióhoz készült.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="service.subtitles.opensubtitles"
name="OpenSubtitles.org"
version="5.0.16"
provider-name="amet, opensubtitles">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>
</requires>
<extension point="xbmc.subtitle.module"
library="service.py" />
<extension point="xbmc.addon.metadata">Pl. service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles-5.2.15.zip
Ez szintén régi pythonhoz lett elkészítve.
<addon id="service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles" name="OpenSubtitles.org by OpenSubtitles" version="5.2.15" provider-name="amet, opensubtitles">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>
</requires>
library="service.py" />
<extension point="xbmc.addon.metadata">Pl. service.subtitles.opensubtitles-5.2.15.zip
Ez már modernebb(3-as verziójú) pythonhoz való.
<addon id="service.subtitles.opensubtitles"
name="OpenSubtitles.org"
version="5.2.15"
provider-name="amet, opensubtitles, juokelis">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="3.0.0"/>
</requires>
library="service.py" />
<extension point="xbmc.addon.metadata">
changelog:
5.2.15
- Fixes for python3/matrix. Remove sys.path.append.Az OpenSubtitles addonokból is két verzió van, lehet több is, én ennyiről tudok.
Pl. service.subtitles.supersubtitles-0.0.22.zip
Ez szintén régi verziójú pythonhoz való.
<addon id="service.subtitles.supersubtitles"
name="Super Subtitles"
version="0.0.22"
provider-name="fape">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="2.14.0"/>
<import addon="xbmc.addon" version="13.0.0"/>
</requires>
library="service.py" />
<extension point="xbmc.addon.metadata">Pl. service.subtitles.supersubtitles-0.0.26.zip
Ez már modernebb pythonhoz lett készítve.
<addon id="service.subtitles.supersubtitles"
name="Super Subtitles"
version="0.0.26"
provider-name="fape">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="3.0.0"/>
<import addon="vfs.libarchive" version="2.0.0"/>
</requires>
library="service.py" />
<extension point="xbmc.addon.metadata">Továbbá, még mindig fenn áll az is, mint hibaforrás, amit nemrégen pont neked írtam a SuperSubtitle kapcsán, nálam Linux alatt Kodi-19.1-nél, és Kodi-19.3-nál a service.subtitles.supersubtitles-0.0.26 addon működik, de csak akkor, ha normális filmfájlnevek vannak, ha nem, nem lesz találatod, de ezt már egyszer leírtam részletesen, nem írom le újból.
-
atyca
senior tag
Ismét megpróbálom....
Tud valaki erre gyógyírt?2022-02-12 08:10:27.787 T:11776 INFO <general>: CPythonInvoker(7, C:\Users\luste\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py): script successfully run
2022-02-12 08:10:27.794 T:11776 INFO <general>: Python interpreter stopped
2022-02-12 08:10:29.042 T:18460 INFO <general>: initializing python engine.
2022-02-12 08:10:29.107 T:18460 ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'KeyError'>
Error Contents: 'episode'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\luste\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.supersubtitles\service.py", line 517, in <module>
if item['episode'].lower().find("s") > -1:
KeyError: 'episode'
-->End of Python script error report<--2022-02-12 08:10:29.113 T:18460 INFO <general>: Python interpreter stopped
2022-02-12 08:10:29.122 T:7560 ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.supersubtitles/?action=search&languages=Hungarian&preferredlanguage=Hungarian
2022-02-12 08:10:37.171 T:4448 INFO <general>: initializing python engine.
2022-02-12 08:10:41.144 T:4448 INFO <general>: CPythonInvoker(9, C:\Users\luste\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py): script successfully run
2022-02-12 08:10:41.151 T:4448 INFO <general>: Python interpreter stoppedA hiba Win11, és Android TV alatt is fent áll.(lsd aláírásom)
Köszi előre is! -
horki
tag
Köszönjük szépen vargalex !
-
brazos
senior tag
válasz
i3odnar #38296 üzenetére
Igen, és még az is van, hogy hiába hoz fel az addon több szolgáltatócímet egy filmre, mint a fenti példa is mutatja, -lásd fentebb az első képet- ott rögtön az első pár találat eleve nem ad játszató eredményt, és csak az 5-ös, a 7-es, a 8-as és 9-es streamszolgáltató linkjére kattintva jön be az epizód.
-
i3odnar
tag
-
brazos
senior tag
válasz
i3odnar #38292 üzenetére
... online-filmek.me / A nagy pénzrablás s4e8 ...
Ékezetes keresés esetén valóban hibát dob, és elszáll,
NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'UnicodeEncodeError'>
Error Contents: 'ascii' codec can't encode character '\xe9' in position 8: ordinal not in range(128)
Traceback (most recent call last):
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.onlinefilmek.me/default.py", line 70, in <module>
navigator.navigator().doSearch()
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.onlinefilmek.me/resources/lib/indexers/navigator.py", line 125, in doSearch
file.write("%s\n" % search_text)
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character '\xe9' in position 8: ordinal not in range(128)
-->End of Python script error report<--ekezet nelkuli keresesnel viszont nincs hiba, van boven talalat.
Kodi-19.1 Linux.
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
Történt valami tegnap óta az MSRepo-s add-onokkal vagy miért van az, hogy ma hajnalban még elindult a sorozat (online-filmek.me / A nagy pénzrablás s4e8) most ugyan azt szeretném elindítani és már próbáltam filmpapap, movieshark bővítményeken keresztül is, de ott sem működik, más sorozatnál is probléma van. "One or more item failed to play." Logbol ami error: "ccurlfile fillbuffer failed http returned error 403" "OpenDemuxStream - Error creating demuxer"Teljes logot nem tudom hogy tudok kinyerni.
-
nfsu17
veterán
Múltkor 'skinezős' kedvemben voltam és többet is kipróbáltam.
Cosmic, arctic zephyr reloaded, embuary, stb.
Egyik sem tetszett annyira, mint a jól megszokott estuary, de nem is a skin kinézete volt a legnagyobb gondom.
Kiegészítők és kedvencek, ezt a kettőt használom bal oldalt.
Rámegyek a kedvencekre, jobbra megjelennek a benne lévő cuccok. Jobbra nyíl és már át is ugrottam a kedvencekbe, ott meg válogathatok.
Bármelyik skint próbáltam...lehet csak felületes voltam, de egyik sem így működött.
'Rámentem' a kedvencekre és nem történt semmi.
Az oké gombra feljött egy felugró ablakban a kedvencek tartalma és itt már bóklászhattam.
De én nem akarok okét nyomni és felugró ablakot sem.
Érthetően írtam le a 'gondom'?
Pl a cosmic skin is egészen tetszene, de a működése emiatt nem jó nekem.
Tehát ha 'lapozgatok' pl bal oldalt a főmenükben, akkor jobb oldalt mutassa a tartalmát is rögtön...és majd jobbra nyíllal átmegyek oda.
Milyen skinek tudhatják ezt? Vagy én vagyok béna, vagy pont azokat próbáltam, amik nem.? -
fatalista22
tag
válasz
fatalista22 #38286 üzenetére
Bocs, rájöttem, megy a 4K
-
fatalista22
tag
A Youtube Kodival nálam csak 720-ban megy. Ez a normális?
-
consono
nagyúr
válasz
consono #38284 üzenetére
Azt hiszem ez a magyarázat a RAM mennyiségre:
"UPDATE: 21/10/2021Microsoft has been in touch with us to say we shouldn't use restricted capability called expandedResources as this is meant for games only, however they've given us approval to use another restricted capability which should allow 4K HEVC playback. However another advantage for using expandedResources was the increased memory allocation that allowed a 4K UI (previously UI was limited to 1080p), but it's not known if the alternative restricted capability offered to us will allow the same 4K UI. The consequence is that for now the MS Store submission is halted while we test this alternative restricted capability."
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #38281 üzenetére
Hát vagy tényleg 32 bites (bár ennek ellent mond, hogy inkáb 4.5 GB látszik, 46xx MB), vagy le van valami miatt limitálva az app számára elérhető RAM. Vagy egyszerűen a system infónak ez a része nem jól megy Series-en.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
viperabácsi #38281 üzenetére
Biztos valami 32 bites Kodi verzió fut...
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #38278 üzenetére
Nekem Series S-en fut, szintén 4 GB-t lát, 96%-ot használ el (gondolom a skinem miatt), de ez semmilyen problémát nem jelentett eddig.
-
rruzsi
tag
Alex!
Nem szeretnék kabzsinak tünni, de nem tervezed az IttOtt addon -t matrix kompatilis -sá tenni?
Köszi!
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #38274 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #38274 üzenetére
Pill, megnézem a boxon!
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #38262 üzenetére
Boxra a Python miatt kell valami addon, ami helyrehozza, a Series X/S topic an valaki linket annó. Nekem annak a telepítése után mennek az addonok. A Win 11-re meg ne a store-bol telepítsd a Kodit, mert az ki van herélve, töltsd le a Kodi oldaláról!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #38268 üzenetére
Azt nem is javítottam még...
-
Bela56
csendes tag
válasz
viperabácsi #38261 üzenetére
Szia!
Nekem nincs ilyen problémám, tökéletesen működik. (Matrix 19.3) -
brazos
senior tag
válasz
vargalex #38260 üzenetére
Bocs, rossz videa-s nevet adtam meg fejből, átmentem a másik linuxba, megnéztem, tehát a sima videa, és a videa next generation már nem megy, viszont az indavideó-1.1.20 és az indafilm0.0.3 megy a kodi-18.9-en.
Maga a plugin.video.videa-0.0.2.zip addon telepíthető kodi-18.9-re, el is indul, csak éppen semmi találatot nem ad már.
Bocs, kevertem az indavideót a videa-val, ritkán néztem őket, az indavideóba néztem bele a minap, és arra értendő az a fenti tartalom jellemzés. -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #38261 üzenetére
Xbox series x re is próbáltam MS repo zip-ből telepítve Movieshark sem indul illetve online stream sem.
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok !Valaki használ kodit win 11 alatt ?
Most telepítettem áruházból az kodit, MS repó fent van. Valamiért random lefagy a kodi. -
brazos
senior tag
válasz
vargalex #38258 üzenetére
Nálam Linux alatt a Kodi-18.9-ben simán működik ez az addon: plugin.video.videa-0.0.2.zip a napokban néztem rajta egy többórás filmet. -több amazonos sorozat epizód volt egy filmbe összeszerkesztve, majdnem 6 órás időtartamban- Amúgy eléggé szar a tartalom rajta, néhány normális sorozat epizód, egy-két régi-új film, -azok is jobbára rossz felbontással- meg rengeteg rajzfilm és koreai sorozat epizód van rajta, nem túl vonzó a kínálata.
-
brazos
senior tag
válasz
fatalista22 #38254 üzenetére
A videa addonok csak a 18-as kodira telepíthetőek, 19-es marix-ra nem.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
vargalex #38249 üzenetére
Sziasztok!
Felkerült a repo-ba a dmdamedia addon 1.0.17-es verziója.
Változás:
A kategóriák, illetve a találatok parse-olásánál kidobtam a korábban használt parseDOM megoldást, mert pl. S905 boxon rettentő lassú volt a feldolgozás (pl. a Filmek alatt a Mind-re kattintva kb. 60-70 másodperc, de csak a kategóriák megjelenítése is rettentő sokáig tartott). Helyette saját regex feldolgozást valósítottam meg. Így már sokkal barátibb a sebesség. -
fatalista22
tag
Nézzétek el nekem, ha nem emlékszem pontosan a hibára, de a videás filmek lejátszása boxon nálam azért nem megy, mert a Videát nem tudom telepíteni. Próbáltam azt külön zipből, de valami Python függőségi hibát ír ki.
-
brazos
senior tag
válasz
Luissimo #38247 üzenetére
Ilyen van a dmdamedia-ban is, a sorozatoon belül az egyes stream szolgáltatóknál, pl. a streamz-nél. Lásd: test-0000.mpeg (letölthető mpeg vdeó, mérete: 2.6MB)
De le is játszható a letöltő oldalba integrált lejátszón is, ha nem aarod letölteni az mpeg fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest