- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz
Indiant #24498 üzenetére
A Google a barátod...ismét.
Beírod:-simán a kérésed-
CoreELEC-Amlogic.arm-9.0.1-Generic.img
Erre rögtön az első oldal első linkjén ott a válasz! -
Indiant
addikt
válasz
scope2007 #24495 üzenetére
CE távirányító leírás ..bár nálam a remote.conf-os megoldás működik. Valahogy az új megoldásnál a gombok nem teljes funkciósak.
Honnan szedtél CoreELEC-Amlogic.arm-9.0.1-Generic.img fájlt? -
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek várható hivalatos HBO Go és Netlix kiegészítő kodi alá? Az HBO Go jó hogy van, de folyamatos szarakodás van vele, pufferel bármilyen leírás szerint van beállítva. Ilyenkor ezt a felirat ki be kapcsolásával vagy lehet kezelni vagy nem. A netflixnél is olvasom, hogy hasonló sz.pások vannak.
-
scope2007
addikt
halihó!
LE helyett feltettem másik microsd-re a CE-t
(CoreELEC-Amlogic.arm-9.0.1-Generic.img
és a megfelelő fájlt is felülírtam
gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb)csak a tv távirányítóval működik a box.. a sajátját miért nem tudom használni?
ez a CE miatt van igaz?volt valami leírás, hogyan lehet működésre bírni... de nem találom.
coreelec oldala nálatok megy? nekem nem tölt be két napja
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a HunCore kiegészítőt hogy lehet működésre bírni? Sehogy nem fogadja el a jelszavam, pedig jót írok be.
-
brazos
senior tag
válasz
sirius99 #24490 üzenetére
Mit tehetsz-2.
Pl. ezt:
plugin.video.mediaklikk-1.1.0.zip -
-
sirius99
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap, május 1-je óta nem működik a Mediaklikk plugin Élő TV adás a KODI-ban. Tudja valalki, mi történt, és mit tehetek? Köszönöm.
-
tlala
addikt
Sziasztok,
2 kérdésem lenne, windows alatt.
1. Hogyan tudom a Kodi beállításaimat elmenteni, illetve a mentésből visszaállítani?
2. Hogyan tudom beállítani, hogy a Kodi "hálózati kapcsoló" gombja azonnali Kodi kilépéssel reagáljon ha ráklikkelek, ne a Kilépés/Gép leállítás/stb. további opciók jelenjenek meg? -
cof
veterán
-
Indiant
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy Hyperion.NG-ben miképp lehetne kikapcsolni, hogy a menüben is világítsanak a ledek? Ha jól tudom a xbmcVideoChecker megszűnt.
-
Akelaus
senior tag
válasz
brazos #24457 üzenetére
Pedig ott néztem. Azért mert neked nem volt benne, vagy nincs másnak még igen, ahogy az adott válaszok is ezt mutatták. Helyesbítek, mert csak néztem volna, ugyanis ott sem indul el, vagyis elindul majd dob egy hibát, leokézom és meg is áll a dolog. Ellenben az android tv-s Firefoxal tökéletesen működik. Ígérgettek app-ot okostvre, na kíváncsi leszek majd arra is, hogy mikorra lesz kész, és mennyire (nem) fog működni.
Ez a felbontás dolog full gáz, meg a magyarázkodásuk is, ez miért lesz jó mindenkinek hogy online lett az adás. Van pár ismerősöm aki most gondolkozik hogy felmondja a kábeltv előfizetést, mert ezt az egy csatornát nézték csak. -
zsolee73
tag
Sziasztok,
CoreELEC alatt MSREPO - HGBO GO plugint használom. Egy problémám van, hohy nem jelöli meg a már látott sorozat epizódokat. Így ha nem emlékszem hol hagytam abba, golyamatosan keresgélnem kell.
Ugyanez az RTLMost alatt viszont működik. Egyrészt megjelöli a részlegesen vagy teljesen megnézett epizódokat, és ugyanonnan indul a lejátszás, ahol abbahagytam.
HBO alatt ezt nem lehet valahogy beállítani?
-
-
tcsaba007
tag
válasz
Speedcop14 #24459 üzenetére
Nálam ez a hiba csak az exocápában jön elő.
-
atubus
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra sem sikerül életre kelteni az Hbo Go-t. A legfrissebb Libreelecen egy raspberry pi 3 b+-on. Inputstream bekapcsolva, beállítva, Netflix is fent van, beléptem telepített mindent,le is játszik mindent. Felrakom az HBO Go-t és beallitom amit kell,de így is csak hibát dob.
Mentettem róla log-ot.
Mellesleg a plexkodiconnect addon se működik nekem 18.1 kodival(17.6-al hibátlan),ez is benne van a logban.
Megköszönném ha valaki rá tudna nézni!
[link] -
cof
veterán
válasz
brazos #24474 üzenetére
Többen is írtuk, hogy működik miért szerver oldalon keresed a hibát, a múltkori anomália se volt normális, esetleg valamelyik addon-al összeveszik, vagy nem írható a meghajtó jogok híján stb. Akármi lehet, log nélkül nehéz lesz kibogózni, de biztos helyben kell keresned a hibát. Én semmit nem csináltam az addon-al pl. és mikor írtad, hogy nálad nincs, megnéztem, a végeredményt láthattad.
Helyedben újrahúznám az egész Kodi-t.
"Ezt pl. hogy magyarázod meg aky01, mert ezt az addont is te gyártottad!
Most miért nem működik?"Ez a számonkérés meg lol kategória, biztos sok pénzt fizettél aky-nak, hogy készítse el az addon-t...
-
brazos
senior tag
válasz
brazos #24472 üzenetére
Ráadásul létezik egy ilyen app is:
plugin.audio.onlinestream-1.0.0.zip
Ez is fenn van, illetve már csak volt.
Tegnap estig még lehetett rádiót hallgatni ezzel, ma már ez is, akárcsak a videos addon, a -nem tud csatlakozni az adatbázishoz- hibával száll el.
Ezt pl. hogy magyarázod meg aky01, mert ezt az addont is te gyártottad!
Most miért nem működik?
Mi változott meg tegnap óta, mert nálam a gépen semmi sem.
Ugyanígy érthetetlen hogy a video online.hu-s addon is miért száll el ugyanezzel a hibával.
A net jó, nem azzal van a gond, mert más minden működik, még nem magyar addonok is mennek, tehát a nethiba simán kizárható.
A szerverhiba már sanszosabb lenne, főleg, ha a annak címével lenne a gond, de az addont meg ugye nem lehet beállítani, mert miért is nem? - esetleg annak látom még az értelmét, hogy pl. most az M3 netről a nava-s oldalról megy, oda meg be kell jelentkezni, hogy elinduljon a weblapba épített lejátszón a rendes hivatalos adás, az addon mostani álapotában szerintem nem képes simán a nava-s oldalra bejelentkezni, és emiatt nem megy az M3 lejátszás sem. -
bestpixel
tag
A Kodin futó Médiaklikk app hibát jelez, nem játsza le az élő adásokat (a többi, azaz a videótár működik). Valaki meg tudná javítani?
(A hiba nagyon nagy valószínűséggel nem nálam van, eddig ugyanis minden hasonló jelenségnél az adott app volt a ludas. Megtettem minden lépést a probléma megoldására, de nem sikerült.)Előre is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!
-
brazos
senior tag
Köszi, de ez az addon ugyanaz, mint ami nekem is megvan, ez az 1.0-s verzió, ez kavart be nálam nemrég az M2 nél is.Meg úgy tűnik, hogy most is.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="repository.onlinestream" version="1.0" name="Online Stream Repository" provider-name="aky01"> -
brazos
senior tag
Azzal kezdtem, sőt az egészet, a felhasználói könyvtárat is töröltem már, majd újratelepítettem az 1.1.3-as addont, ugyanaz a hiba, az adatbázis fájl 0 byte méretű.
aky01.
Ennek a cuccnak nincsen újabb verziójú saját repository-ja? Mert régebben létezett egy 1.0 tároló, de a múltor is az kavart be az M2 nél ha emékszel még, most ebből kiindulva azt már nem tettem fel, csak a sima addon zip-et, nincs feltéve mellé a saját régi verziós tárolója, de így sem jó. -
brazos
senior tag
Kedves fórumtárs, ne az Android-os appal gyere elő, mert az az új M3-ra még nem is létezik, később fogják csak azt kiadni.
Én a már leírt verziószámú, repónkból is letölthető, 1.1.3-as addonról beszélek, ebben még mindig nincs benne az új M3 most néztem. Amit képet belinkeltél az egy régi Androidos app képe, nem a jelzett addoné.Egyébként ez a fentebb beírt faces link:
https://stream.nava.hu:443/m3_live_drm/_definst_/smil:m3_720p.smil/playlist.m3u8
már délelőt 10 óra után megjelent a netboard.hu m3 oldalán, jól tudtok másolni. -
SySERR
csendes tag
Az OnlineStream.live oldalra bekerült egy csomó TV.
Erről részletes infók itt: https://www.facebook.com/onlinestream.hu
Természetesen ugyanezeket listázza az OnlineStream addon is. Ha valaki tud további stabilan működő stream linkeket akkor a Facebook oldalunkon lehet elküldeni.
Már listában lévő TV-khez is jöhetnek további stream linkek, mellyel a TV csatorna rendelkezésre állását tudjuk növelni. -
PistiSan
addikt
válasz
Speedcop14 #24459 üzenetére
Nekem működik továbbra is a funkció.
-
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok...van már valamilyen megoldás arra, hogy a fim információknál nem indulnak el a filmbemutatók, hanem egyszerűen kilép a Kodiból? Leia 18.2, Android 8.1 tvbox....köszi
-
brazos
senior tag
válasz
Akelaus #24452 üzenetére
Az 1.0.9 mediaklikk addon valóban nem működik már ami az élő TV részét illeti, talán nem véletlenül.
Nézd meg a Mediaklik weboldalon az élő tv-k felsorolását, nos oda simán visszatették az M3 bejegyzést, és ha erre rákattintasz, elvisz a navatv archív oldalra, ott ahol ingyenesen nézheted webböngészőből a még megmaradt tartalmat. A legnagyobb gond ezzel meg az, hogy a megmaradt tartalom nagy része eleve SD felbontású, és még 4:3-as képarányú, na ezt az okosok felskálázták alapból 720-ra, sima SD felbontású stream jelenleg nem is létezik, csak 720 és 1080. Hogy ezt ki találta ki, nem tudom, de egy régi tartalmat felskálázva streameni, az minden csak nem normális dolog. Ráadásul délelőtt majdnem túlterhelődött a szerver, annyi volt az érdeklődő, ha lett volna alapban azonnal SD stream is, jelentősen csökkenthető, eloszthatóvá vált volna a terhelés, de hát ez nem volt, csak a 720 és 1080. Marha jól nézett ki a rajzfilm 1080-ban, szégyen! -
gacsoi
senior tag
Üdv mindenki!!
Adott egy Amlogic S905X TV Box, amin memkarira telepített Coreelec fut.
P-UAE Amiga emulátort installáltam, de valamiért nem hajlandó működni. Valószínűleg a szükséges file-okkal van gond. Semmi utalást nem találtam rá, hogy mit, hová kell bemásolnom. Tudna valaki segíteni ? -
Akelaus
senior tag
Próbáltam nemrég a mediaklikk addont, nekem semelyik tv csatorna sem indult el, ellenben a rádiók igen. Az m3 miatt voltam rá kíváncsi. Valahol sejtettem, hogy a rendes androidos app nem lesz ma toppon, tehát ott nem fog menni az m3 online, nekem nem is megy, ellenben legalább az onlinestream kieg. már tartalmazza, nézhető is. Böngészőből pedig ezen a linken lehet nézni, aki esetleg: [link]
(sajnos ez is olyan lett amilyenre számítottam, hogy bejelentik vagy másfél hónapja, online lehet nézni, csak el nem készült hozzá semmi) -
[Elvis]
csendes tag
Az ingyenes műsorújságok mostantól a következő címen elérhetőek:
[https://huguidex.ml/].
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest