-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz Maximum1 #319991 üzenetére
Abszolut. többet is (főleg ha soha elötte nem ült outin) a kiprobalasban egyet értek. A "mi az a 10-15% már nem.
-----
Bakker 20 watt kulonbseg van az aero 37cm es comp. 40 es kos kormany kozt Hood poziban? .. nem semmi.Sebi ha jol tudom nalad ilyen van fent, előtte 40 es ed volt? nem kenyelmetlen?
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #319995 üzenetére
Néha vacakolt a Decas aztán hirtelen felindulásból a csapásszámmérővel rendeltem egy mellkaspántot is...azóta azt használom, de gyanítom, hogy a Decas is csak zselé hiányában figurázott télen.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
attiss66
senior tag
válasz Maximum1 #319994 üzenetére
Jól látom, ez egy Shimano Deore XT? Pont erre a tipusra vadászok amúgy , mert a montimon több alkatrész is Shimano Deore XT.
Ennek mind a két oldalán lehet hajtani bakancsban, a patent részen is? vagy azt le kéne szerelni róla?
"maximális energiaátviteli hatékonyságra optimalizálva" ez teccik[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #319993 üzenetére
Nekem hétvégén halt meg a pár éves Magene.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Toobee #319975 üzenetére
Nekem van egy régebbi Decathlonos pánttal együtt, mely még műxik...már Magenet használok, de ha bexarik elhagyom ezt a "perifériát", kielégítettem kíváncsiságom és már nem izgat, csak + macerának érzem🤔...legalábbis most ezt gondolom.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
attiss66
senior tag
válasz SteveAd #319988 üzenetére
Azok közül, amiket linkeltél , melyik a legjobb, vagy az már egy szint?/nekem a lehető legjobb taposó pedál kéne
És jobbak, mint amit én linkeltem, a német ACID pedáltól ?
Ez már teljesen oké? [link]"Az ACID Flat A8-IB Classic pedál kiváló választás a városi kerékpározáshoz. A könnyű alumínium test és keret az integrált tüskékkel biztosítják a tapadást minden cipőhöz. Klasszikus kialakítása és ezüst színvilága sokféle kerékpárhoz illik. Tartós, CNC-megmunkált CrMo tengellyel, ipari csapágyazással és LSL persellyel a sima működésért." [link] Akkor ez se tutti? perselyes ez is és vadiúj. Ennél is jobb, amit te linkeltél?
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz fulton #319981 üzenetére
Nem az számít, hanem az hogy egy ilyet kihozhatsz tesztbringában és eldöntheted hogy tetszik e vagy sem.
Pénz az csak pénz, pláne ekkora összegnél mi az a 10-15% plusz.
Tudom Te próbáltad valamelyik modelljét és nem jött be, engem azonnal megvett ahogy ráültem.#319986 szelindek
Semmi extra, bemész bármelyik boltba és kb.ennyiért kapod ezt a felszereltséget garanciával, alsó polc nagyon. -
attiss66
senior tag
válasz Dark Archon #319987 üzenetére
Kössz. Már arra gondolsz, hogy ne taposó pedált, hanem patent pedált vegyek? Van amúgy országúti patentpedálom is a montira is és az országútira is. Csak télen a montit bakancsban hajtom, bevásárlás is be van kalkulálva, boltokba járás, meg a hideg miatt jobban véd a bakancs és így esett a választás a taposó pedálra és abban keresek valami nagyon jó minőséget és hogy recés legyen a teteje, hogy jól fogja a bakancs talpát.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #319987 üzenetére
Hat az nem eppen ugy volt h azért vettem de mind1IS. -
SteveAd
tag
válasz attiss66 #319984 üzenetére
Dark+1: Vagy SPD-t, vagy egy normalis taposot. Ez kb. semmire sem jo, max. a vizualis vintage faktor miatt erdekes, de utcai (nem SPD) cipohoz sokkal jobb egy rendes taposo (amugy abbol is volt jo kis XT/Saint, ami az SPD Shimano pedalok csapagyazasat kapta; az ujabbak perselyesek)
Ja, ugyanennyiert van is nehany MX80-as Saint pedal[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fulton #319985 üzenetére
Nem volt kefe rágás, csak egyből vettél hozzá egy másik kerékszettet, mert nem úgy forgott, ahogy álmaidban Meg nyeregcső csavarokat kellett cserélni, olyan jól sikerültek a gyáriak.
Mondjuk a kerékszettet már én is megbántam, teljesen felesleges pénzkidobás volt. Csak hát annyira akciós volt és DT Swiss.
SteveAd: mondom, hogy nem néztem át...
attiss66: SPD-t.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #319976 üzenetére
Látod nálam ez kimaradt nem volt kefe rágás csak örömködés(van is). Nincs más nője zöldebb érzés stb..
Bár alaposan hagytam kiforrni is mire megvettem (pro:az első outinal nem is baj, pláne ekkora befektetés mellett).[ Szerkesztve ]
-
SteveAd
tag
Azert a Shimano 105 (RS710) kerekszett es az ARC 1400 kozott van egy 50% arkulonbseg (a DT annyival dragabb, es szerintem jobb is). Ja, meg Ultegra kontra 105. Szoval "hasonlo" felszereltsegu, de azert van egy kis kulonbseg, es arban viszont ugyanannyi
-
szelindek
csendes tag
[Ennél] merüljön fel bennem bármi gyanú az árát tekintve?
-
Maximum1
őstag
+1 mauimagic-nek
De azért én is bedobok egyet.
Személyesen lehet még engednek is egy picit a sztorban, ha van méret.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz fulton #319944 üzenetére
Ez mindig attól függ milyen körülmények között használod a biciklit. Csak aszfalton, száraz időben nyilván sokat kibírnak a csapágyak. Poros terepen, sarazással meg főleg meg lehet rövidíteni az élettartamát. Ha meg ha valaki sokat mossa magasnyomású mosóval, főleg elkerülhetetlen, hogy bemenjen a víz, akármilyen óvatos az ember. Lehet minimalizálni persze a kockázatot, de valamennyi, kis mennyiség bejut.
Én is csak aszfalton használom nagyrészt, meg nagyon enyhe terepen, így sokat elmegy nálam is. Magasnyomásúval meg egyáltalán nem mosom a biciklit.
-
dom1n0
senior tag
válasz Perillustris #319969 üzenetére
Egy ár ahogy nézem a kettőnál majd ugyanannyi, igazából a Newmen kerék talán picit könnyebb is, de azt kell venni ami neked tetszik igazán, úgyis Te fogsz menni vele.
Az Orbeámat én is a Sportokay-tól vettem (nem még elég sok más dolgot is..), korrekt cég szerintem. -
addikt
válasz mauimagic #319973 üzenetére
Na ja, de ő dobta fel a magas labdát azzal, hogy bátran ki meri jelenteni, hogy ennyiért hasonló felszereltségű új bringa nincs. De van, úgy látom, már kettő is
Ez olyan, mint mikor megvesz az ember egy görgőt 240-ért, és a fórumtársak belinkelik 200-ért. Nehogy már csak én rágjam a kefét
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Nincs valakinél elfekvőben egy pulzusmérő, amitől megválna? Pánt nélkül is jó, most vettem pár darabit Alin.
-
mauimagic
senior tag
válasz Dark Archon #319972 üzenetére
Én se hasonlítottam össze, de tökmindegy is...fórumtárs már vett egy új bringát, szal nem most megy a filózgatás, erre elkezdeni linkelgetni más bringákat, hogy az is olyan árban van...
Jó végülis Te abból indulsz ki, hogy úgyis visszaküldi az ember ha nem tetszik a bandázs színe, de mások esetleg lehetnek úgy vele, hogy végre örülne az új bringának, nem azon szeretne kattogni, hogy van e esetleg jobb vétel...hiszen kattogott rajta eleget.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Perillustris #319966 üzenetére
Nem hasonlítottam össze alkatrészenként, de EZ is olyan árban van tök újan. Csak nincs fölé írva egy röhejes ár áthúzva.
-
Seep
senior tag
Azert egy ilyen Radon van ilyen jol felszerelve, es olcsobb is.
-
Perillustris
senior tag
válasz dom1n0 #319968 üzenetére
Igen, néztem azokat is, s örömmel fizettem volna sokkal kevesebbet, nem zavart volna, hogy nem DT, de ha már majdnem annyiba kerül, akkor viszont inkább az.
Sőt, ezt is szerettem volna a Grintában megvenni, támogatva a hazai kereskedőket, s persze Atit ezzel, de ők már nem tudtak hozni belőle, abból a gyönyörű - egyedi, magyaros festésű - Cervelo-ból meg nem tudtak jelentőset engedni. Xelius 8 még volt a boltban, de sajnos az is jóval drágábban (amit megértek, hiszen nem csak egy webshop).
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
dom1n0
senior tag
A Cube Agree Race hasonló, annyi hogy ott Newmen kerék jár hozzá, minőségre ahogy olvastam jók azok a kerekek is.
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz Dark Archon #319964 üzenetére
Egyetértek. 350-et írtam, lefelé kerekítettem, azt válaszolták ennyi a maximum, s ha ez számomra nem elfogadható, törlik a rendelést.
A mai döntés előtt újra végigszondáztam a piacot, az európait is, ennyiért sehol nincs, de leginkább egyáltalán nincs. Maga a modell is megszűnik, ugyebár Pierrék egybegyúrják a Xelius-t és az Aircode-ot, de ezekre már az ERC-vonal kerül. Igaz, olcsóbb is a listár annyival, de ugye ekkora akciókra még 10-12 hónapot kell várni (s ez eleve lutri).
Bátran ki merem jelenteni, ennyi pénzért* ilyen felszereltséggel nincs új bringa sehol a világon, s ahogy írtam a magasabb presztizsű bicajok még használtan is drágábbak.
Egyébként hónapok óta agyaltam, óvatosan húztam meg az ujjam a ravaszon, de úgy voltam vele, vagy most, vagy soha. Nincs kapuzárási pánikom, szerintem a midlife crisis is elkerült eddig, de mire várjak? Karbon kerekeket régóta akartam, esetleg egy kormányt is, de az amúgy szeretett felnifékes országútimra már nem feltétlenül akartam 2-300 ezret költeni, cserébe még elfogadható áron el tudom adni...
* [-10%]
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
fulton
addikt
válasz Perillustris #319957 üzenetére
Szerintem jó az ár (bele lehet alkudni még engedjenek), a lapierre gépek eleve mindig "nagyon" akciósan futnak a többi márkához képest (francia azt hiszem). Viszont ahogy látom korrekt felszereltség, ultegra Di2, ARC vagy ERC kerekek dt240 agyakkal (olyan 1600-2000EUR)..jó kis gép ez.
pontosan mi a neve a bicónak (lapierre kívül)?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz peetie1 #319959 üzenetére
Nincs olyan bringa vagy görgő, amit ne használtam volna, szóval nem csoda, hogy csak ilyeneket kapni
Perillustris: mellesleg én egy félmilliós gépen buktam 100 ezret, szóval egy 4000€-s gépnél aprópénz a 200€ is. 10%-ot legalább kértem volna.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
" s felajánlották, hogy visszaadják a pénzt."
Ebből is látszik nem itthon vetted
Ha tetszik én nem foglalkoznék vele, pláne ha adtak kedvezményt is.
50-100 kili alatt inkább bekopnak dolgok mint el szerintem. -
Perillustris
senior tag
válasz peetie1 #319959 üzenetére
De, amúgy zavar, mert kurva sokat töltöttem bringák nézegetésével, s végül azért döntöttem az új mellett, mert mindegyikben volt valami, ami nem tetszett*, s ugye a használt kerekkel bármi lehet. Nyilván a második-harmadik alkalomra nálam is pont így nézne ki, de az persze más.
*Nem mellesleg 2-3 éves Aeroad-ok drágábban vannak a piacon ezzel a felszereltséggel, s bár a Canyon magasabb presztizsű, nekem annyit nem ér.
Mindenesetre két bringás pajtásom is hasonló véleményen volt mint ti, úgyhogy rábólintottam, így visszautalnak majd 200 eurót és hamarosan indul Budapestre a bringa.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
zsocy
őstag
Ok, egy közel 4000 eurós bringánál már más az ingerküszöb, de ennyit kb. az első 100 méteren kopnak a fogaskerekek. Ha cserébe adtak rá valami kedvezményt akkor én elhoznám.
-
peetie1
aktív tag
Úgy néz ki mint amivel a Dark kolléga már ment egy próbakört és visszaküldte, mert nem tetszett neki Ha eleve akciós és tényleg olcsóbb mint máshol ugyanez zsír újban, akkor vedd, ha nem zavar hogy itt ott lerúgták.
-
zsocy
őstag
válasz Perillustris #319952 üzenetére
Hát ez a képek alapján tök új, legalábbis a hajtás. Ha azok a kis csíkok itt-ott csak hajszálak és szöszök, de nem repedések vagy kopások akkor ez egy új bringa.
Vedd meg, ránézésre is gyors mint a szél![ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ez tényleg újnak néz ki, az áráról meg majd nyilatkozik aki ért az országútikhoz.
Jester01...áhh, az nem ér, menettel csalás![ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Mennyi az ár? priváton is írhatod ha gondolod. (nem akarom megvenni csak kíváncsi vagyok)
Szerintem rendben van ez a gép. -
dom1n0
senior tag
Ha van gyári gari, nincs mitől tartani szerintem.
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok, van egy pár kilométert futott bringa, képeket is kaptam az állapotáról. Eleve akciós, de így további kedvezmény is lenne. A képek alapján szerintetek is oké?
Természetesen első tulajdonosként lennék regisztrálva, számla a nevemre készül, teljes gyári garanciával.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
Perillustris
-
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #319948 üzenetére
ááá eszem ágában sincs hozzányúlni, hibátlan még (kopkopkop). Csak érdeklődtem, hogy mégis mennyi lehet a futás teljesítménye ezeknek
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nekem úgy, hogy terepezek, de nem nagyon sarazok, és meglehetősen tisztán is tartom, egyik tavaly lett cserélve, de a másik még mindig bent van...az 26-28e km/jó 4 év. Úgy voltam vele, hogy nem ütöm ki /préselem be csak ha muszáj, így míg a menetesnél szigrúan párban cseréltem őket itt csak azt dobom ki amelyiken tényleg már érzik valami, kotyogás, rágás. Eredetileg talán 500-as Deore szintű volt bent, most egyik oldalon maradt, másikra pedig bepréseltem egy 800-ast. Finoman kentem sima csapágyzsírral, igaz Cube nagyon faxa, tiszta, passzentos csapágyfészkeket csináltatott a távolkeletiekkel. Én helyedben nem bántanám csak ha muszáj, leszedve a láncot első tányérokról azonnal érzed, ha nem forog szépen a hajtómű.
peetie1...nagyot néztem én is az üvegmosó láttán, de az éppen a belső kábelezés fixentartása végett lehet benne, így feltoltam onnan az alsó csőbe és maradt bent.[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Nekem az ultimateben 25ezret ment és nem volt cserélve. De olvastam olyanokat is akiknek a shimano is tönkrement pár ezer km alatt. A dura ace-re szokták cserélni mert nem sokkal drágább, én is azt akartam csak az most nem volt készleten az ebike.hun, várni meg nem akartam rá. De tarcsinak olyat fogok venni, ha az ultimateben is megadja magát, akkor itt legyen a polcon ne kelljen napokat várni a szállításra.
-
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #319942 üzenetére
Mennyit futnak ezek el vajon?
Nekem ha csere lesz kipróbálom a kerámia csapágyast. -
peetie1
aktív tag
válasz Hasaggymeg #319942 üzenetére
Lol, az üvegmosó jól néz ki ott bent Lehetett egy hangja mikor az zörgött a rosszabb utakon.
Nekem is ez a szép sötétebb kék préselő kit jött, alig várom hogy hazaérjek és csináljam Végülis azt olvastam ha karbon vázba megy nem kell zsír alá, ha alu vázba akkor meg érdemes bekenni csapágy zsírral. Szóval így lesz. Örülnék már ha ez a tortúra lemenne, mert már rohadtul untam ezt a 2-3 görgőzés után leszedni a hajtókart, meghúzni a csapágyat, visszarakni a hajtókart.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz peetie1 #319941 üzenetére
Én is izgultam mint állat, de végül második nekifutásra (először mikor vagy egy éve-másfél nekifutottam még túl jónak találtam mind2-t és maradtak) kicseréltem pik-pakk...de csak egyik oldalon, mert a másik még mindig jó, pedig az gyári, 2021 január óta műxik.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] bíztatásnak. (az üvegmosót úgy találtam a vázban )[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
válasz peetie1 #319619 üzenetére
Nos, végülis ezt a BBB középcsapágyat lemondtam a bikeinnen, és rendeltem shimanot, SM-BB72-41B pressfit. Ez van az ultimate-ben is. Egyébként ha már benne voltam, írtam a Canyonnak is, mivel a bicaj még garis, hogy ők mit ajánlanak. Amit persze sejtettem, hogy 2,5 év után nem fognak nekem gariba csere középcsapágyat küldeni, de ők is azt javasolták csere shimanora... Gyárilag szar volt ez a token ninja valószínűleg, neten is rákeresve több threadben is panaszkodtak rá, hogy igen hamar tönkrement.
Délután indul a préselés Videókról egyszerűnek tűnt. De előtte meg kell még nézzem a vázban nincs e esetleg sérülés a csapágyházban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #319938 üzenetére
Hát akkor összeakadtál valakivel akinek szintén rossz napjai voltak mostanában, én sem kezeltem túl jól, az biztos. ...szobára azért még ne menjünk!
#319939laracroft...ja értem, én meg ajánlottam neked valami háromezres xart. Amúgy lehet továvbbra is az a megoldás lesz helyettesíteni valami hasonló betéttel. Nem nagyon látok olyan külön külföldön sem, inkább a rugózó résznek vannak felújító készletei.
[ Szerkesztve ]
-
laracroft
senior tag
válasz Hasaggymeg #319936 üzenetére
De ez egy ILYEN nyeregcső, ez 30-40 körül
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #319922 üzenetére
Elnézést kérek, tegnap még magamhoz képest is bunkó voltam!
Mentségemre csak annyi szól, hogy nem szedtem rendesen a gyógyszereket, szerencsére G. Ármin doktorúr, a pszichiáterem adott ma reggel egy 2 órás felszívódású ≈700m(g)-os pirulát...
azóta megtalált a kibaszott lelki béke -
fulton
addikt
(nehogy magánéletedben turkálással vádolj, inkább törlöm! 🤭)
...rezgett a léc[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz laracroft #319933 üzenetére
Legközelebbi a nyeregcső fej lehet, de olyan betétet külön kapni...nem tudom. 3-5ezerért teljes nyeregcsövet is lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Van Rysel, kantáros, téli - RACER XTREM akció: [link]
Ilyenem is van, én szeretem nagyon, és most csak olcsóbb egy tízessel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz lsebestyen #319882 üzenetére
Kétszer tekertem körbe benne a Balatont. És azok mellett is több ezer kilómétert, és sok 4+ órás utat. Én azóta is nevetek, amikor elolvasom a leírását: "Kezdőknek fejlesztettük ki ezt a nadrágot 2 órás vagy 50 km-es kerékpározáshoz meleg időben."
A kezdő meg a meleg idő az stimmel. De persze ezt nagyon embere válogatja. Nekem van olcsóbb és drágább is, nekem teljesen mindegy. Én nem vagyok finnyás szerencsére ezekre. Eddig nem volt olyan cuccom, amit megvettem és kényelmetlen volt, nem használtam. (Leszámítva egy cipőt, ami kicsi volt)
#319884Seep
Az elvileg 2020-as COVID miatt volt, beszállítói problémák miatt. De hivatalosan ott is csak a szín különbözött, semmi más.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
laracroft
senior tag
Sziasztok,
segítsetek kérlek, mert vakon vagyok
Google lens sajnos nem képes segíteni
Mi a neve ENNEK a nyeregcsőhöz (Suntour) tartozó alu cuccnak?
Hol tudnék egy ilyet szerezni?
előre is köszi -
lsebestyen
addikt
válasz Szakbarbár #319931 üzenetére
Szerintem vehető, de tényleg jó nehéz.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz lsebestyen #319908 üzenetére
Csatlakozom, én is nézem egy ideje a kerékszett hirdetéseket de sajnos mind a fájdalom küszöb felett van (max 50k-t vagyok hajlandó fizetni használt kerékszettért) úgyhogy én afelé hajlok, hogy elengedem ezt az országútizás témát.
Ráadásul nekem Campa rotoros hátsó kerék kell, abból még kevesebb van a piacon, mint Shimano-s.
Ezt vajon meg szabad venni ha nem érdekel a kerék súlya? [link]Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
nagyúr
-
dom1n0
senior tag
válasz dom1n0 #319360 üzenetére
Kis update:
MR-re államiban _nyár végére_ lett volna időpont, hálistennek fiezetek egy alap 3500-as egészségbiztit magamnak, és abban van MR, CT, RTG is, így kijárva azt az utat szombatra kaptam időpontot.
Akinek esetleg nincs, ezek alapján mindenképpen megéri befizetni egy ilyen alap csomagra valahol szerintem. -
Toobee
veterán
MyWhoosh FB:
Hello. We do have a fix for crashing coming in the next update 3.9.3 so please wait until then and you should see a huge differance. Cheers
+ akit érint:
Giuseppe Emmecidue if you email support@mywhoosh.com we can send you the fix for crashes in live workouts.[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Dark Archon #319924 üzenetére
Nincs titkos kód, kiküldik e-mailben, meg kint van a terméklapon is, hogy mennyibe kerül kuponkóddal. Nem kell alapos kutatómunka hozzá.
Nem túl bonyolult a kuponkódok felépítése, ha esetleg valakinek hasznos:
10% - ALZANAPOK10
15% - ALZANAPOK15
20% - ALZANAPOK20
25% - ALZANAPOK25
30% - ALZANAPOK30 -
lsebestyen
addikt
válasz Dark Archon #319924 üzenetére
Már nálam sincs. 2022-ben black fridayen vettem 150ért a suitot, azok is hamar elfogytak.
-
addikt
-
mauimagic
senior tag
nem sértődtem meg, csak megjegyeztem, hogy szerintem nem túl magas ez a szint. De fátylat rá, valaki így reagál, mikor elfogynak az érvek, én abszolút megértem
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #319921 üzenetére
Naa, csak nem sértődött meg a beszólások királya?!
#319920fulton...jó sok időd van kerékpározni, az biztos. (nehogy magánéletedben turkálással vádolj, inkább törlöm! 🤭)
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #319912 üzenetére
...hogy osztja az észt kínai billentyűzetéről kínai routerek szórta wifi segítségével melyet kínai hőszivattyúk szereléséből keresett pénzéből fizet.
Japánon többet keresek, de van még lejjebb, mint mások zsebébe turkálni, szerintem menni fog -
fulton
addikt
Tök jót kirandultam ma: 118km lett. Jó idő volt ahhoz kepest amit vartam a havazas miatt. Száraz utak, itt ott napsütes is volt. 4 fok, vegére 0 fok. Vékony aláöltözőt öltöttem a dzseki alá, egy pontban azt hittem kevés lesz, de végig jó volt. 175w lett 28.5 átlag.
Út végén kaptam garmintól új FTP és LTHR ajánlást, ma pont mértem is magam 81kg vagyok, 3.8w/kg.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #319918 üzenetére
Tekerni kell
-
dom1n0
senior tag
Ez esetleg? [link] (Nem az enyem, csak bedobta a fb.)
-
Toobee
veterán
válasz Dark Archon #319909 üzenetére
Alaposan átnézted reggel, mikor állítólag találtál jobb árakat
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #319914 üzenetére
Ezeket is szoktam nézni, álmodozó az összes, ezekkel az árakkal.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Fall-N
veterán
válasz Dark Archon #319902 üzenetére
Most még nem áll a teljes lehetőségéhez képest olyan fejlettségi szinten. Az a lényege az AI-nak, hogy egy idő után önmaga tanul. Egy gépi "agynak" végtelen szinte a számítási kapacitása, amihez baromi gyorsan hozzá is férhet. Egy idő után elérhet olyan szintre, hogy saját magát bővíti szoftveresen. Természetesen most még az emberi tudásra támaszkodik még, amit elér az internetről, de ez könnyen átbillenhet az ellenkezőjére.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #319907 üzenetére
Wikipédia helyett válaszolhattál volna a kérdésre.
Fall-N...hogy osztja az észt kínai billentyűzetéről kínai routerek szórta wifi segítségével melyet kínai hőszivattyúk szereléséből keresett pénzéből fizet.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz mauimagic #319899 üzenetére
Van sok olyan terület, ahol megkerülhetetlenek már a kínaiak. Az absoluteBlack árul sima tányért is jó drágán, nem csak ovált, de az más téma. Én hazai viszonylatban értettem, sokan veszik az olcsó Deckas és társait, de rengeteg külföldi videóban és cikkben látni ezeket. Az árukhoz képest nem rosszak.
Például USB és töltő teszterből csak kínai van már és ők is a legjobbak benne.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Dark Archon #319909 üzenetére
Alza
-
addikt
válasz lsebestyen #319903 üzenetére
Hol? Mondjuk akkor se viszem vissza a dekába a 240-ért vett Diretómat
-
lsebestyen
addikt
Triban 500-ra kéne szereznem új kerékszettet, vagy legalábbis egy komplett hátsót, felnifékest. Aki lát valami akciót ne tartsa magában. Marketplacet nézegetem, de agyonhasznált darabokat akarnak eladni sok pénzért. Nem szeretnék rá sokat költeni, de már nagyon kotyog. Nem rég a szerelő csinált vele valamit, de nagyon hamar visszatért a kotyogás, gyári kerékszett, foglalkozni nem akarok vele, gtk.
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #319905 üzenetére
Megkérdezhetted volna az AI-t, de segítek...
A pizza ahogy ma ismerjük, sokkal a Római Birodalom bukása után született, 16-18. században.
Akkor már Róma "csak" a várost jelentette, azt összemosni a pizzával meg...szerintem a rómaiak és a nápolyiak is felhúznák magukat... -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz semmiho #319651 üzenetére
Hát...ezt szokni kell. ...meglehet beválik és elterjed, de így elsőre nem adnék neki sok esélyt.🤔 Na meg karbonból kivitelezni sem lehet egy leányálom.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz lsebestyen #319903 üzenetére
Na, azt nem is néztem csak az újdonságokat.
-
addikt
válasz Fall-N #319892 üzenetére
Attól, mert gyorsan tud válaszolni a netről összelopkodott adatokból, nem lesz valódi AI. Mindegy, mennyi pénzt ölnek bele, ld. űrkutatás, van egy fizikai határ, és kész.
Jóslatokkal meg könnyű dobálózni, legfeljebb nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest