- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg #320196 üzenetére
Én meg komoJtalan Sigma Sportos
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg #320196 üzenetére
-------
Téli öltőzék : 2.5 kg. Csak a ruházatot nézve. (Müzli mérő..stb nincs benne)
Nyári ruházat: 1.3 kg.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Csápájev
őstag
válasz
Hasaggymeg #320194 üzenetére
Más itt nem használ ilyen olcsó computert vagy egyáltalán nem használtok?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Kerékpár computerből még mindig a best buy a iGPSPORT BSC100S ?
Berendelnék egyet,ha igen. Legfontosabb számomra ,hogy ne kelljen telefont elindítanom,hogy az útvonalam meglegyen,hanem a kütyü mentse és utólag szinkrinozálnám stravával.
Ezt tudja,ugye? Biztos,ami tuti megkérdezem -
dom1n0
senior tag
válasz
dom1n0 #320085 üzenetére
Na annyi fejlemény van, hogy nyár előtt fix nem jön Agree Pro, és akkor is csak amennyi jön az országba esetleg, aki kapja...
Orbeát tudnának szállítani, de ott az Ultegra di2 verzió eszetlen drága (2M felett), a 105di2 jó áron lenne, de teljesen fika kerékkel jön gyárilag.
Még szemezek az Agree One-al, az 105di2, szószó kerékkel...
F.SZOM[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #320182 üzenetére
Nem tudom, de a tej az csúszós, legalábbis a Stan's.
Ami a gumit illeti, ha a tyúblessz egyszer felpattan a helyére, vagyis a perem széle mellé, ott megszorul mint állat és úgy kell lehámozni onnan, nemhogy elforduljon...ugyanakkor az pont körbeforoghatna, hisz a szelep a felnibe van rögzítve, azt nem érinti a gumi mozgása a felnin.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg #320167 üzenetére
Nem az történne, hogy összeszáradna a gumival és a felnivel?
Tubelessnél nem kell rögzíteni a külsőt? Mert ha kell, akkor azt mivel kell? Gondolom nekem is megfelelne
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
válasz
6030D #320177 üzenetére
4000-es Euróárfolyammal számolva íme a lista:..
-Csepel Retrogravel 2035
-Neuzer Kipcsák
-Chu_be Nuraod Budget Edition
...
Figyelem! Ezek a kerekpárok motor és akkumulátor nélküliek, üzemeltetésük rendkívüli erőnlétet igényel! A WHO 2030-as állásfoglalása szerint használatuk veszélyes, maradandó egészségkárosodást (úgynevezett izomláz) okozhat!
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz
Hasaggymeg #320178 üzenetére
Tegnap tudtam én is kimenni először egy értelmes tekerésre meló után. Hazaértem sötétedés előtt, így az új Kiwi lámpát nem is tudtam érdemben tesztelni.
-
válasz
Toobee #320175 üzenetére
Ja, azt hittem, a D100-zal dobálja el a kapcsolatot. Hát az egy sz@r, nekem kettő is megpusztult. Mióta Garmin pf-érzékelőm és sebességszenzorom van, semmi bajom.
Szakbarbár: már az első ponton elvérzett a csoda AI
Hasaggymeg: hát, ez is jobb már
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon #320174 üzenetére
Tegnap örömmel tapasztaltam, hogy nemcsak már el tudok indulni 15,30 körül fényben, vagyis nem kell azonnal lámpát kapcsolnom, hanem utolsó körömig még lámpa sem igazán kell...vagyis igaz a mondás mely szerint Január, február, itt a nyár...észlelhetően hosszabbodnak a nappalok.
Waxolás híján ma ennyire tellett.
Még annyi, hogy kisnyugdíjas anyósomtól (unszolására, ugyebár) karácsonyra egy ilyen lámpát kértem...egyelőre faxa, villog mint a veszedelem a karácsonyi töltéssel.(nem merek Alis linket csatolni, mert biztos vietkongos lesz
)
6030D..ehhez már a ChatGPT4 szükségeltetik...vagy, ha jó a kínai karbon is, ugye dípszík.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
őstag
válasz
Szakbarbár #320176 üzenetére
Hegyikerékpárt keresnék levegős teleszkóppal és elektromos váltással, 500 euro értékben. Mit ajánlasz?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Toobee
veterán
válasz
Nekem is csak ezzel a Cycplus pedálfordulat szenzorral van gondom.Simán lehet, hogy ez pont a szarkínai vonal és az érzékelő a rossz.
-
válasz
Hasaggymeg #320173 üzenetére
Könyörgöm, waxoljunk már, mert még egy AI-s hsz és felkötöm magam
Rendesen kisiklott a topik témája.
Toobee: egyébként itt PH-n vettem egy használt üzleti Dellt, piszok jó, ahhoz képest, hogy AMD
Meg semmi bajom nem volt a BT-s görgő kapcsolattal.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Szakbarbár #320171 üzenetére
Copilotot próbáltam, nem tetszett
...nálam eddig olyan a ChatGPT mint Dark Archon kollégánál a vahú, #xarazösszestöbbi
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz
Szakbarbár #320171 üzenetére
Az a jövő januári
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
mauimagic #320165 üzenetére
Még mindig jobb, mintha hülyeséget válaszolna.
Én a Copilot-tól kértem az EUR-HUF középárfolyamot havi bontásban. Szerinte idén Januárban 440 FT volt egy Euró. Ma újra próbáltam de már nem tudta összegyűjteni az adatokat.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Perillustris #320169 üzenetére
Vigyázz mert még megszállnak az idedelegált kínai rendőrök!
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #320164 üzenetére
Attól csak jobban csúszna.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg #320160 üzenetére
A kínaihoz nem kell szakértőnek lenni, elég ha belekérdezel a '89-es tiananmen téri eseményekbe és lefagy
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg #320163 üzenetére
Hát, ez Schwalbe, szóval a szelepszorító is rá volt csavarva. Lehet, hogy mivel a külső elég régi, pont kemény ahhoz, hogy ez a felni rendesen megfogja
Ehhez képest melós felrakni/leszedni.
Lelocsolom defektgátlós lötyivel a peremét
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #320162 üzenetére
Olyan belső melynek szelepszára végig menetes+szelepszorító meg szokta oldani az elforgást...amely amúgy tényleg túl lágy guminál szokott előfordulni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #320144 üzenetére
Erre valami használható ötlet esetleg?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mauimagic #320159 üzenetére
Ismerem, és a ráütőt is, de hát mindent nem lehet megvenni otthonra, rámenne inged-gatyád.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
arcitec #320152 üzenetére
Ezek már veszik a Turing tesztet is, egy a téma szakértője AI szakember sem tudja már megmondani emberrel beszél-e, vagy géppel.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg #320158 üzenetére
Van ám rá szerszám.
Mondjuk tipikusan nem az, ami van a home mechanic-nál, sőt szerintem a szervizek többségének sincs -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
x1port #320155 üzenetére
Nehezen...egy lapos csavarhúzóval óvatosan körbe-körbe feszegetve le szokott jönni. Én is kényszerből szedtem le korábbi villámról mikor új villám beszerelése közben jöttem rá, hogy Anya!... csak egy van...
-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen #320154 üzenetére
nem egyről beszélünk
nem varosi részről írtam, lámpa lámpa hátán. Hanem: tekersz orszagúton egy pár km szakaszon egyenletesen pl.
.majd tekerés közben meg meg állsz es csak gurulsz...az lentebb viszi az átlag wattot a végén az egesz szakaszra nézve. Rövid szegmensen látványosan torzít.
Míg az átlag csak alig lesz kevesebb.(főleg ha nincs szembe szeled) Erről volt szó[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Üdv.
Az lenne a kérdésem ,hogy a villa nyakának a tövéről azt a fém gyűrűt , ami az alsó kormánycsapágyhoz megy ( nem tudom mi a hivatalos neve ) , azt hogy lehet leszedni ?Köszi szépen
-
lsebestyen
addikt
válasz
fulton #320151 üzenetére
“Folyamatosan tekertem, mert ez is számit, ha megállok akkor torzul a kép....a megállásokkal csökken a watt átlag...simán kihozható sokkal kedvezőbb watt is hasonló átlagra mint ha állandóan tekernél.”
Egyszer ezt próbáld ki Bp belvárosában, meglepődnél…Folyamatos haladásnál nincs optimálisabb. Vagy nekem tanították rosszul a fizikát.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen #320150 üzenetére
Lehet hozzá adaptálódni, 24 órás böjt végére is simán teszek 1-2 órás tekerést.
-
arcitec
addikt
Nemrég volt kis szösszenet az AI-ról. A windows copilot-nak feltettem egy kérdést amire
hibás választ adott. Írtam neki, hogy rosszul tudja, mégpedig helyesírási hibákkal.
Tökéletesen értelmezte és magyarázatot is adott arra, ez hogy lehet!
Majd felhívtam a figyelmét, hogy akkor most tanult valamit.
Visszajelezte, hogy igen és meg is köszönte. Azért ez már akkor is, hogy is mondjam, emberies kommunikáció, sőt... A csatolt képen a társalgás szövege akit érdekel.
Jó lesz ez, csak pár szemesztert még bele kell tolni ...És sorry az offért.
U.I: A google találatokat nekünk kell kimazsolázni és értelmezni, az AI ezzel szemben viszonylag gyorsan összeszedett választ ad.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
fulton
addikt
karikáztam egy lazát, rámjött a tesztelhetnék közben (semmi komoly..): kipróbáltam ezt azt. pl milyen az ha hood-on megyek, és milyen ha rákönyöklök a kormányra előre dőlve, mintha aero bar lenne csak a kormányon könyöklök és a kezem összefogom elől. fejem behajtva....stb szal ilyen TT filing. Amellett hogy érezhetően más tekerni, és am hótra kényelmes (magára a pozira értem - aero-bar szeirntem kényelmes cucc lehet.(ettől függetlenül nekem nem lesz).
Azonos irányba haladó úton Most tök mind1 a szél, a két pozi közti difi érdekelt:
1.
35.5km/h sebesség átlag fenttartásához hood- poziban: 339 watt ment.
35.5km/h sebesség átlag fenttartásához aero TT" poziban: 240watttény itt enyhén kanyarodott az út..
2.
Aztán megint megcsináltam egy full totál egyenes úton egymás után semmi enyhe kanyar benne, két oldalt pusztulat szóval nincs ami a szelet befolyásolná sehol, szint sem:
39.4km/h fenttartásához: 306 watt kellett. Drop-on
39.7km/h fenttartásához: 254 watt TT poziban.3.
37.2km/h (talán drop volt) 302 watt.
38.6km/h TT poziban: 233 watt.Az 1 esetében két oldalt magas fák szegélyezték az utat.
De a 2 és 3 esetben totál egyenes út nyilt terep országút mind3 és Délnek haladtak.
Folyamatosan tekertem, mert ez is számit, ha megállok akkor torzul a kép....a megállásokkal csökken a watt átlag...simán kihozható sokkal kedvezőbb watt is hasonló átlagra mint ha állandóan tekernél. Meg nem hosszú időn keresztül teszteltem hogy kiküszöböljem az út haladási irányának változását[ Szerkesztve ]
-
zsola32
őstag
válasz
Toobee #320141 üzenetére
D100-at használok, Illetve Rouvy-t.
BT-n megy át a laptopra a D100, egy Magene pedálfordulat mérő, illetve egy Geoid pulzusmérő. (ez akciós volt valamikor, kb. 8 dolcsi volt az ára) Nálam zökkenőmentesen működik minden.
A laptop kb. 8 éves, még szerencse hogy tudom használni erre a bringás projektre.
(HDMI-n ki szoktam tenni a képet egy "nagyobb" képernyőre, hogy meglegyen az érzés)
Eddig szarakodtam a laptoppal, hogy kábellel csatlakozzon a netre bringa közben, de úgy tűnik a Wifi is elég neki.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Elite Avanti Smart Trainer In-Depth Review DC Rainmaker
Nyomtam ma 1,5 óra Z2-t görgőn. Tegnap 18 órai vacsival, 12.45-kor kezdtem el, előtte csak víz és kávé volt. Néztem egy mérlegelést a kíváncsiság kedvéért előtte és utána is. 800 ml folyadékon kívül más nem volt a tekerés alatt.
előtte:
utána:
-
Maximum1
őstag
válasz
-=RelakS=- #320144 üzenetére
Felfújod?
-
-=RelakS=-
veterán
Megvolt az év első tekerése az új kerékkel.
Nagyon fainul sikerült. Elforgott a külső a felnin, és kitépte a szelepet a belsőbőlMivel lehet rávenni a külsőt, hogy maradjon a helyén?
-
Toobee
veterán
válasz
Dark Archon #320142 üzenetére
Szabadulok én is a Garmin motyóimtól. Sebesség szenzor már tönkrement, HRM Dual pánt gatya, de alis pánttal életben tartom a szenzort, meg van még ez a pf szenzorom, ami csak ANT-s. Szép lassan kikopnak majd ezek is, nem is lesz helyette másik Garmin termék.
-
-
Toobee
veterán
válasz
Dark Archon #320139 üzenetére
BT-t van a laptopban. Nem lehet olyat, hogy ANT-vel megy minden más, kivéve a D100? Nem vagyok expert ezekben.
-
peetie1
aktív tag
válasz
(ex)Cat #320138 üzenetére
Mobil alis appban bemesz az accountba, aztán jobb közép tájt coins, és ott újra jobb közép tájt van a discount finder. De persze ehhez coin is kell, amit ugyanitt gyujtogettel, viszont akkor láttad volna ezt a lehetőséget
De még nem késő elkezdeni coint gyűjteni ha nincs, és majd később megveszed. 1 hét alatt simán összegyulik az a pár dollárnyi.
-
-
Jester01
veterán
válasz
peetie1 #320135 üzenetére
Nekem azt írja hogy US $9.52 77% off Ends : Feb 8, 08:59 (GMT+1)
Néztem van elektromos minipumpa azt mondom ez árban és méretben is kezd jó lenni.Jester
-
peetie1
aktív tag
-
lsebestyen
addikt
Ahol én vettem ott L/XL méret volt, azt vettem, nincs nagy kezem, normál méretű. Ha nagy a kezed, akkor lehet kicsi lesz. -3°C-ban még nem használtam. A héten reggel hideg volt, de 15 percet tekertem csak, az alatt nem derül ki. 0 fok körül teljesen oké több órán keresztül is. De szerintem ez elég egyéni dolog, ki kell próbálni.
-
SteveAd
tag
válasz
Hasaggymeg #320131 üzenetére
Singlespeed, oszt jo'van (Fulton kornyeken meg mukodhet is a dolog)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #320105 üzenetére
Az izzadással átesel a ló túloldalára, én úgy jártam kamáslival és Decas kesztyűvel is, végül azért fagytam le mert előtte jól beleizzadtam így télen arra a következtetésre jutottam, hogy fázni kell, csak kicsit, nem nagyon.
#320128SteveAd...egy rossz szavam sem lehet eddig rá, tegnapelőtt, mikor először megjelent #xaragarminbyArchon 530-amon, hogy
hátsó váltó töltés alacsony
(nem mintha lenne első is) kissé zavart, hogy ez akkor most mit is jelent mert jó akkuidőt mutatott mikor utoljára letettem. Eszeveszett pánikomban picit vissza is vettem a túlzott váltásból, tartson ki hazáig, de csak úgy...5 percre, aztán el is felejtettem és úgy mentem mint mindig a -2 -3°C fokos sötétben. Otthon telefonon aztán rácsekkoltam és azt írta 1,5-2 óra váltásom maradt még, ami több órás köröket jelent még. Vagyis so far so good.
-
avl
senior tag
válasz
lsebestyen #320105 üzenetére
köszi; XL-est ? es 5°C alatt ? mert 5°C-ban böven megvagyok én is, de a mostani reggelek -3...-6°C-ban nem estek jol az ujjaimnak
mérete, szabása ? ...bár ezekre nem vagyok kényes, csak kicsi ne legyen;
...a telefonnyomkodásra semmi igényem (nem is hordok telefont, talan 1szer Foxpost automatanal lett volna jo)
-
Toobee
veterán
Cipő sztorinak is majdnem pont került a végére. A 41-es Spiuk Profit RC kicsi lett, ment vissza. De annyira szűk volt, hogy arra jutottam a 42 ha hosszbana jó is lesz, nem lesz elég széles.
Így kötöttem ki a Crono CR2-nél 42,5-es méretben (42-höz képest 2 mm-rel szélesebb). Tök jó áron sikerült lőni egy karbontalpast, csak közben mire ideért eltűnt belőle a karbonDe annyira eltaláltam a méretezést, hogy most már ragaszkodom hozzá. Kíváncsian várom, hogy előkerül-e belőle a 42,5-es karbontalpas vagy kompenzációt ajánlanak fel (Muziker). Piros az gyors...amúgy fehéret vagy fluot vettem volna, ha van.
-
Toobee
veterán
válasz
Maximum1 #317838 üzenetére
Egy próbát teszek vele én is, M-es méretben rendeltem (8-as kesztyűket hordok). Már gyűltek a kosárban a dolgok, most van kuponozás is, szóval egész jó ár lett a vége.
Ezeket vettem:ThinkRider Heart Rate Monitor Chest Strap ANT+ BLE 4.0 Fitness Sensor Compatible Belt Wahoo Polar Garmin Connected Cycl
6660 Ft, megdöglött Magene helyett. Majd kipróbálom azért hajzselével vagy mit is ajánlott a topikgazda, mert egyik pillanatról a másikra kezdett el nem mérni. Elemcsere megvolt.1/3PCS Indoor Bicycle Front Wheel Mount Front Wheel Lifting Block Mount Bicycle Trainer Bracket Padded Support Road Bike Parts
3 db 1280 Ft (D100-hoz nem adnak)
COOSPO ANT+ USB Stick Wireless Receiver Adapter Sensor TrainerRoad to upgrade Bike trainer for Garmin Zwift Wahoo Bkool Onelap
3205 Ft, a Cycplus pf szenzor inkább csak pillanatnyi állapot megtekintésére alkalmas jelenleg a görgőn (D100-ban nincs pf szenzor, a Garminom meg még a régi fajta, csak ANT-t tud), sokszor leesik nullára a kijelzett érték, majd 50-60 között jelez egy értéket, majd beáll a valós fordulatra ilyen 1-2 mp-es dolog ez. Közben a pf nem változik. Teszek egy próbát az ANT stickkel, tippem szerint a laptop bluetooth vevő a szűk keresztmetszet.Silicone Band Keeper For Garmin Fenix7 7X 6X 6 Pro 5X 5S 5 5 Plus 3 HR Vivomove 4 3 Strap Loop Rubber Watch Buckle 20 22 26mm
10 db 1150 Ft, ha valakinek kellene a 22 mm-esből, szóljon.Bicycle Computer Stands Extend MTB Bike Adapter Bracket Bicycle Stopwatch Holder Mount For GARMIN IGPSPORT Cycling Accessories
718 Ft, tartalék gumit akartam csak, de ebből 4 db-ot kapok itthoni tartalék gumigyűrű áron -
6030D
őstag
válasz
ZavaBalazs #320118 üzenetére
Az érték, azért a Bassot hozd.
-
SteveAd
tag
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz
ZavaBalazs #320114 üzenetére
Vegyél egy olyan zacsis Kellyst, ha nem jó, átveszem. Kb egyforma a kezünk. A hüvelykujjam átlépési magassága 70 mm.
-
ZavaBalazs
őstag
délután megnézem majd, és írok. a hüvelykujjam lehet hosszabb az átlagnál, mert ott rövid, a hüvelykujj és a mutatóujj közti íven nagyon nem simul rám, ezért ki sem próbáltam. ugyanez volt a problémám a decás téli kesztyűvel, ott szorította az ujjam hegyét, és ezért jobban fáztam benne, mint a decás átmenetiben.
abból az XL kb tökéletesen illik a kezemre, ha ez segít a méret belövésében.
#320109Dark Archon: ha már így közvetve megszólítottál, szeretnélek megnyugtatni, hogy részemről semmi küzdelem nincs, vettem valami nordvév aktív gél nevű télinek hazudott kesztyűt 8000-ért, azzal pár fokkal tovább bírom, mint a fenti átmenetivel, ma reggel a -4-ben se volt rá semmi panaszom.
hozzáteszem, télen én hanyagolom a hegyeket, így nagy ereszkedés sincs.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
peetie1
aktív tag
válasz
Dark Archon #320109 üzenetére
De van kint dátum, hogy szállítható február 17én (igaz volt már február 12 is kiírva
) . A smoove-val is jártunk már így, hogy épp érkezőben volt, in stocknak írta, azán product with delay, stb. A végén csak megjött pár hét alatt
Aztán volt ez a juice lube csapágy zsír, ez is úgy jött, hogy először ki volt írva in stock (mindig így kezdődik ugye), aztán delay, majd lett egy dátum, hogy mikorra jön és az is megjött.
Én még bizakodom. -
dom1n0
senior tag
válasz
2-3 het varakozas volt a mellenyre, sokszor van ilyen…
-
SteveAd
tag
válasz
Ha nem surgos, erdemes varni azert. 2-3 eve rendeltem onnan utoljara es akkor pont valami Smartwool zokni nem volt keszleten, de vegul 2 het utan befutott naluk es akkor kuldtek a csomagot (zoknival).
-
válasz
peetie1 #320102 üzenetére
Nyugodtan kiveheted a zoknidat is, az esetek nagy részében sosem jön meg. Mikor én egyszer rákérdeztem erre, hogy mikor jön már a cucc, pont ez volt a válasz, hogy, ha nem akarok várni, töröljem a tételt.
Csak azt érdemes megrendelni, ami szállíható státuszba kerül egyből.
avl: te is addig küzdesz kesztyűkkel, míg tavasz nem lesz, kormányzsák helyett. Annál nincsen jobb. Pont egy Dobogókőről ereszkedés után mondam azt, hogy elegem volt, pedig akkor volt vagy 5°C. Kormányzsákban az egészet meg sem érzed... legalábbis nem a kezeken.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz
lsebestyen #320107 üzenetére
Holnap kiprobalom es leirom szarazon vizesen mennyi, milyen.
-
avl
senior tag
válasz
ZavaBalazs #320098 üzenetére
engem erdekel, mert
1) tegnap reggel is rettenetesen faztak az ujjaim
2) az eredeti hsz.ban #317838Maximum1 biztatonak tünik: "Montiztam benne -5 fokban 4 órát és outival ereszkedtem Dkőről 2 fokban 60-al."annyira kicsi, hogy ki sem probaltad, ki sem tudod probalni, hogy a mostani reggeleken milyen volt ?
ha belefujsz mi lesz ? egyik veglet: semmi, siman atmegy rajta, masik veglet: azonnal felfujodik, semmi nem megy at rajta, ezek között hol lehet ?
mekkora a kezed, illetve mekkora a kesztyü valami jol merhetö meretek alapjan ? milyen iranyban kicsi ?
szoval: ha tenyleg meleg, tennék vele próbát / megvenném
valakinek esetleg van még ?
-
-
peetie1
aktív tag
válasz
Matska #320038 üzenetére
Na, tegnap megjött ugye nekem is az első semmitmondó AI válasz a bikeinn rendelésről, utána erre a levélre válaszoltam és ma reggel jött egy ígéretesebb email, szerintem ez már embertől. Azt írja a csomag feladását követően számolják össze a kivett tételeket és utána fogják 2-4 munkanapon belül visszautalni. Ez így már biztatóbb, csak várnom kell még 2 hetet mire megjön a zokni ami késik
-
dellfanboy
őstag
luma lakatokról/láncokról van tapasztalat? használ vki ilyet? kereső nem hozott eredményt...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest