Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Totheground #51099 üzenetére
Nem volt sajnos ideje rá
-
madgie
titán
válasz Totheground #51096 üzenetére
Sógornőm most volt kint Tokióban, sehol nem néztek ferde szemmel rá
Igaz, nincs annyira látható helyen a tetoválása
-
Totheground
addikt
Nekem nem lesz tetkó sose, nem hiányzik, hogy ha sikerül végleg kijutni Japánba, akkor ferdén nézzenek rám és/vagy kitiltsanak bizonyos fürdőkből.
BTW megjött a (RED) Smart Cover az airre, eddig begyere. Nagyon faja volt, ahogy odatettem géphez es egyből stabilan a helyére ugrott.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
adam3
aktív tag
Sziasztok!
Van egy app amire az iTunes azt írja, hogy csak US Store-ban elérhető, és felajánlja a lehetúséget, hogy váltsak át. Ennek később lesz valami hátránya? Vagy átváltok, letöltöm és kész?
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #51091 üzenetére
Erről mindig a szerelem nyílása jut eszembe
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
whitezo88
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz b4zsi- #51084 üzenetére
Színes jobban kopik (főleg a világosabb színek), a fekete kevésbé de persze az is halványodik idővel valamennyire. Ha zavaró, érdemes végigszaladni rajta mégegyszer mondjuk 10 év után.
Amúgy nekem a kedvenc tetoválóm Borbás Róbert, eszméletlen dolgokat művel: [link]
Olyanokat is varrt már, mint pl. a The Dillinger Escape Plan bandatagjai, Dylan (híres dnb producer), EZEKNEK a bandáknak csinált már pólómintát vagy albumborítót.
-
Cyberpunk
félisten
Link na ez kinéz valahogy, ilyen realisztikus ábrázolással szeretnék én is. De még nem jutottam el odáig, de már évek óta tervezem.
-
Xero
nagyúr
válasz b4zsi- #51076 üzenetére
Ezért merült fel egyedül a balesetem után, és ezért is síelős téma. A vágás adott volt, ami a síbaleset miatt keletkezett, magát a sportot pedig imádom.
Viszont olyan közegben mozgok általában, ahol nem túl elfogadott dolog. Nyilván nem sokat számít, de na.
Egy jó barátomnak is ott van a csuklója alatt egy motívum, mégis igazgató. Tehát lehet, hogy csak én parázom túl a dolgot, de ettől függetlenül nem vonz annyira.
-
b4zsi-
őstag
Értem. Én régen nagyon sokat néztem a Miami Ink-t a Discoveryn. Nem tudom mennnyire igazak a történetek, de nekem az tetszett, hogy minden embernek volt hozzá egy története vagy fontos mérföldkő az életében (negatív, pozitív) amire emlékezni szeretett volna. Csak úgy tetkót nem csináltatnék, hanem én is valami hasonló dolog miatt, ami számomra fontos és nem azért, hogy nekem is legyenek csillagok, meg galambok a könyökömön, nyakamon, mert az a divat.
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #51068 üzenetére
Az fájhatott
Én soha nem gondolkoztam tetkón, mivel tudom, h bármit is választanék, úgyis megunnám egy idő után + ha látható helyen van, az sok helyen negatív siszkriminációt eredményez, nem látható helyen meg nem sok értelmét látomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #51068 üzenetére
Woah!! Ez nagyon szép, megkérdezhetem ki varrta?
Az enyémet már elkezdte tervezni egy grafikustanonc barátom, de még úgyis évek kérdése a dolog, normális felsőtestre szeretném. Balról lenne 4 nagy kutyamancs kb ilyesmi méretben/elrendezésben: [link]
Viszont sokkal lentebb lenne, a legalsó mancsnál csak a karmok látszódnának ki az alsónadrág vonalából. A minta úgy lenne, hogy nem konkrétan mancsok, hanem azok lenyomatai látszódnának homokos, sivatagos repedezett talajon. Szóval rendesen térhatásúan lenne árnyalva, kb EHHEZ hasonlóan. -
tDr1v3r
veterán
Aha. És én hol írtam azt, hogy a háttértárolók meg a RAM nem cserélhetők azokban a gépekben? Az Everymac oldal látogatását meg melegen ajánlom.
Na mindegy, ez a téma nekem off, ne is válaszolj plz.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Xero
nagyúr
Nekem meg egy sincsen és nem is vonz. Sz*r vászonra nem festetünk.
Viszont lánykákon láttam már sok érdekességet.
szerk: Mondjuk, ha nagyon akarnék, akkor valami ilyesmi lenne:
Egyedül akkor merült fel bennem, amikor eltörtem a könyökömet. A vágást felhasználva valami sí motívumon elgondolkoztam, aztán rájöttem, hogy nem nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz madgie #51062 üzenetére
Tetkóval nincs bajom, csak többre tartom az egyedi, mondjuk ki: nem-nonfiguratív varrásokat.
Xero
Most meg minden 4. csajon ugyanaz a 3 féle sorminta van popsi fölött, meg bokán. Manapság meg ezek a kis egyszavas, vagy idézetes írások pörögnek. Én meg csak pofázok, de nincs tetoválásom. De tervezem egyszer, ha már el tudtam dönteni mi legyen.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
whitezo88
nagyúr
amúgy ezen felröhögtem Voksán Virág
-
Xero
nagyúr
Az én tudásom szerint is TN panelt használnak/használtak minden MacBook Pro-ban, kivétel a retinák. Igaz annyira nem hitvány TN, de TN. Az Air-ekben is TN van, de azok talán még jobbak.
A cserélhető alkatrészek viszont tények. Atomjaira szedhető.
-
GeGexx
aktív tag
Ezt ismeritek? Én most találtam
-
r3dsnake
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
Igen, mert műanyag Air is van... inkább ne röhögtess ezzel az erőlködéssel. Gondolom te is csak képen láthattál eddig MacBook-ot, hogy ilyen ordas baromságokat írsz.
(#51049) Cyberpunk: Nem olyan szar az a TN, még IPS-hez képest se... ha ez tart vissza mondjuk egy jobb i7-es régi 15-östől (ez éri meg jelenleg -szerintem-) akkor nyugodtan lépj túl a félelmeden, mert nem sokkal rosszabb.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
SÖ
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
MBP-kben csak a retinákban van IPS kijelző, és csak tavaly óta?
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #51030 üzenetére
Elsőre nekem is az volt, de mostanában már gyakorlatilag egyáltalán nem fájdul meg tőle a fejem. Húgom szeme viszont még mindig elfárad a 3D-től kb 1 óra után, szóval erősen embere válogatja,h kire hogyan hat...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
Huligán
-
Bling95
őstag
pénteken évfolyamtársaim találkoztak Bartossal... szakadok a videón
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #51010 üzenetére
Hát igen, nagyon jó lett. iPad Airen ugyanolyan gyors mint a safari. Van benne user agent switch (alapból maces safari van beállítva, így nem kell pöcsölnöm folyton a mobilnézettel), nagyon jók a pluginek és az a legjobb, hogy ha felteszem chrome-ra és firefoxra, akkor a kettő között is syncel, nemcsak ieszközre. Ja és lehet desktopról küldeni egy oldalt ieszközre.
Már csak safari extension kéne, hogy azon is mindig a legfrissebb könyvjelzők legyenek.
Nagyon jó böngésző lett. -
tothm
őstag
Hello!
Kérnék egy kis segítséget.
Van egy macbookom meg egy iPhone 5öm. A gépem újra kellett húzni, és szeretném az iPhoneon lévő képeket, zenéket rárakni a gépre. Ez lehetséges? Ha szinkronizálom itunesba, akkor nem fog eltűnni a phoneról is, merthogy a gépen nincs semmi.
Köszi! -
GeGexx
aktív tag
válasz Cyberpunk #51024 üzenetére
Engem most az bosszant, hogy nincs pozitív értékelésem apróhírdetéseknél az oldalon. Pedig régebben sokat bizniszeltem, meg azóta is volt már pár üzletem de mindig olyan emberekkel akik csak a vétel miatt regisztrálnak és hiába kötöm a lelkükre vásárlás után hogy értékeljenek, elfelejtik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz GeGexx #51023 üzenetére
Mindig vannak birkák, akik bepróbálkoznak. De ezeket lehet szűrni valamennyire. A dühítő az, mikor lefoglalja, de azt még sem kell, meg baszik szólni, hogy "figyelj má még sem kell a cuccod". Azt közben lehet elesel a tényleges üzlettől, na ezért nem jegelek senkinek. A másik meg a vevői oldal. Lebeszéltem, kell tutira. Időpont is egyeztetve, azt később benyögi, hogy bocs, de eladtam másnak. De azt is csak azért, mert ráírok, hogy "Akkor holnap talizunk ugye?". Na így buktam a HTC-t is.
-
GeGexx
aktív tag
válasz Cyberpunk #51021 üzenetére
Én egyszer még régen amikor nem volt ez az "ellenőrzött eladó" dolog egy memória kártyával szívtam meg, kb. 8ezer Ft-ot előre utaltam és kiderült hogy kamu az egész. Később vatera fórumon összejöttek az emberek akiket azon a felhasználónéven keresztül átvertek és kiderült, hogy nagyjából fél milliót utalt kb 100 felhasználó összesen előre és le is lépett vele. Persze fel is jelentette mindenki. Kb. 2-3 hónapra rá jött a levél a rendőrségtől, hogy megvan az ember és szeretném e ha peren kívül vissza adná a pénzt vagy a peres megoldást óhajtom e választani.
Nem éri meg b@szakodni már. -
r3dsnake
nagyúr
Na ez fasza vonatut lesz Szegedig ulohely nelkul...
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
válasz jozsi252 #51011 üzenetére
Hasonló igen, bár ez még elgondolkoztatóbb és még kevésbé világosak a szálak
Trailer alapján mondjuk mást vártam, de ettől még jó film volt
vadászcsiga: az mondjuk igaz. Lehet, teszek egy próbát vele, hátha normálisabb lett a vatera, mint régebben volt[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #51013 üzenetére
Vaterán még így is vannak csalók sajnos.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz jozsi252 #51008 üzenetére
A gru2-vel el vagyok maradva, a szorny egyetemet lattam, de az szar volt. Cyberpunk, neked mindenkepp ajanlom a Croods-t, az a nagymacska eszmeletlen. ^^ Majd dobok be kepet gepnel.
Szerk.: mi 3d-s projektoron kezdtuk el, de inkabb mondtam hogy nezzuk siman, mert engem kifejezetten zavart a sotetebb kep. Moziban is kerulom altalaban a 3d-t. A thor2 engem is erdekel, mint minden marvel film. A dc universe viszont nem izgat kulonosebben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ragnar95 #51009 üzenetére
Én annyira nem vagyok oda a 3D-ért. Persze van olyan film amit úgy érdemes megnézni, de számomra idén a Gravitáció volt csak olyan film. Annál nagyon pazar volt a látvány 10/10-es.
Legjobban ami érdekelne az a Thor 2. Első részét csak most láttam hétvégén, mondom ne menjek el úgy hogy első részét nem láttam.
Ez a Jogász olyasmi mint az Igazság Ára ( The Lincoln Lawyer ) mert az a film nagyon bejött.
iPhone 16 Pro Max
-
Mela Kehes
addikt
válasz DanielK #51005 üzenetére
Én iOS7 utan váltottam. Mercury-ra, mert iPhone-on a Safari alsó és felső csíkja folyton beugrott. Ott a teljes nézetnél csak alul pár gomb van. Külön jó, hogy a könyvjelzők a chrome-mal szinkronizálnak.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
félisten
válasz jozsi252 #51008 üzenetére
Gru 2 itt is tervbe van véve, végre kijött BD3D-ben, úgyhogy itthon meg tudom nézni Legutóbbi animációsfilm, amit láttam, a Tintin volt, eredetileg húgomnak raktam be,h nézze, de annyira megfogott a látvány,h végül énis megnéztem
Éhezők viadala engem nem fogott meg túlzottan, úgyhogy nincs rá nagy esély,h moziban megnézzem a 2-t. Komornyik elég ígéretesnek tűnik, de moziba nem mennék el érte, Thor 2-t nagyon jóra értékelték, de ha jó a 3D-je is, akkor majd inkább itthon, mióta megvan a 3D-s TV, 3D-s filmeket nem nézek moziban,h először itthon lássam 3D-ben
Viszont a Jogászt most láttam moziban, ha valaki nem egy sima akciófilmre vágyik, hanem egy olyan thrillerre, ami tényleg elgondolkodtatja az embert, akkor bátran merem ajánlaniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
válasz r3dsnake #51007 üzenetére
Tervbe van véve. Mi legutóbb a Gru 2 néztük meg moziba, kicsit zavaró volt hogy a csaj akivel mentem, mi voltunk a legidősebbek ( 24/26 ), de attól még jó volt. Bár elég nehéz ilyen animációsra rávenni, főleg hogy moziba, de jó volt attól függetlenül.
Jöv hétre a Thor 2 - A komornyik - Éhezők Viadala 2-őt kellene besuvasztani munka után.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
r3dsnake
nagyúr
The Croods-t lattatok mar? Mi tegnap neztuk meg es szamomra magasan a legjobb animacios mese az utobbi idoszakbol. A szormok lenyek meg eszmeletlen aranyosak voltak, foleg a kardfogu cica.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #50988 üzenetére
Vaterát nagyon nem bírom, főleg,h minden sz@rért fizetned kell kb...
SÖ: jaja, nem nagyon lehet velük semmit sem kezdeni kbPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Na megvan a safarit leváltó böngészőm. Mercury pro.
Sokkal többet tud, mint a safari és a lényeg, nem tölti folyton újra az oldalakat.
Aki használja a lastpasst, annak mondom, hogy van pluginje is.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz manchester85 #51000 üzenetére
Max.fényerőn használod?
-
bigdady
nagyúr
Az első órán belül meg is volt ipadjeim történetében az elso respring (retina Mini)
Viszont ez nem melegszik, eddig
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz manchester85 #51000 üzenetére
Tél van, hadd fűtsön
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest