Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Hát, a retina Mini, akárcsak a 3. generáció, rohadtul melegszik, legalábbis a miénk.
i6 Silver
-
legenda
válasz ittakary #50996 üzenetére
kedden lőttem be az egyik volt munkatársamnál egy ilyen netet, félelmetesen hasít, a tl-wdr3600 bőven át is viszi, de erre a sebességre már tényleg azt mondom, hogy nem egyszerű teljesen kihasználni, pláne a upc miatt, akik bár lefelé nem feltétlenül foglalkoznak az adatkorláttal, de ha felfelé is megnyomja az ember, akkor bizony képesek még manapság is lekorlátozni...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
A sajnálatos helyzet az, hogy ez direktben közösülve a modemmel mért sebesség. A mindenki által - többet között általam is - sztárolt TPLink WR1043ND router ezt már nem bírja, 130-140mbit között adja fel a harcot (gyenge a CPUja ), szóval ennek a tető a 120mbit.
Amúgy ez az a netsebesség, amire már én is azt mondom hogy felesleges: drágább router kellene, ugye gigabit ethernet port minden eszközre hogy kihasználd (ez mondjuk ma már szinte alap), de maga a haszna alig jön ki. Annyira mindegy hogy ez a 10GB 7 vagy 14 perc alatt jön le
Szerződéshosszabbításunk volt, és 3 hónapig marad ez a net, utána jön vissza az eredeti 120, ha minden igaz Ha a 4. hónapban sem veszik vissza, akkor mégiscsak lesz routercsere, mert ingyen 240es net mellé már belefér, csak fizetni nem akarok érte
(#50994) B-L-A-C-K: ugye azt látod hogy kecskemétet pingeltem Telenort pingelve 8ms. Amúgy UPC ebben nem erős, ez tény...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Oszt ilyen van-é valakinek?
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #50982 üzenetére
Egyre inkább meg tudom érteni azt, aki inkább elajándékozza a dolgoit, mint hogy eladja, ld. Xero vagy nem vesz használt dolgokat], mert elmegy az ember életkedve is a sok gerinctelen embertől, akivel kénytelen tárgyalni 1-1 eladásnál, vételnél...
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Úgy bírom az embereket
Árulom már egy ideje a 4S-t és kaptam jópár komolynak tűnő ajánlatot, legalább 3 ember volt, aki azt mondta,h holnap megveszi, engedtem neki az árból, megadtam a számom, mert azt mondta felhív, majd eltűnt.
A mai delikvensnek engedtem 10k-t, majd azt mondta, felhív,h pontos időpontot megbeszéljünk, persze nem hívott, erre ráírtam,h akkor mi is a helyzet, mire közölte,h megvett egy 5C-t, de semmi bocs,h nem szóltam, még neki állt feljebb,h én mit idegesítem, miközben ígyis sz@r napja voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Én ma megyek érte.
i6 Silver
-
bigdady
nagyúr
Na meg is van a mini2, megy is vissza az ipad mentés
-
Cyberpunk
félisten
Napizene nagyon adja ez a klip.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
whitezo88
nagyúr
+380 (63) 831 xx xx ez milyen szám? most hívott. nem láttam még ilyen formátumot.
mod: ha semmi, tudom ki csak külföldi mobil volt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #50963 üzenetére
Mondjuk ha működne gyári fw-vel rendesen a net, akkor pont nem izgatna,h van-e rá custom fw
GALARDO: jaja, fel is dobja a csaj a tesztet A borítókép is a legjobb pillanatot mutatja Mondjuk szakmainak nem éppen nevezhető a teszt, de Handrástól nem is azt várjuk elPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Zjunior
veterán
válasz Gergőke88 #50948 üzenetére
Mi az h is?
Nekem nagyon kevésszer csinálta, más böngészőben nem csinálja!
Semmi memória gondja nincs , mert a játékoknál elég simán!
Infinity Blade 3 meg még 7 játék +igo navi is nyitva és elég neki!
Ilyenért nem venni...
Röhej, ahogy fel van fújva az egész!
Érdekes az 5S ugyanez a config és semmi baja!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gergőke88
addikt
Matol kaphato az ipad mini retina.
Megy valaki nyitasra valamelyik Apr-hez? -
Xero
nagyúr
-
DanielK
addikt
Köszi!
Kiadtam ezt a parancsot, de nem látok semmit, vagyis gyorsan lefutott?
Alapértelmezetten máshol nem nyúltam semmihez, a mac wifi beállítások alatt szürke volt a 192.168.1.1 dns és mellette az hogy chello.hu.
A szürke 192.168.1.1 helyett beírtam (nem is helyette, hanem újat vettem fel és a 192... azonnal eltűnt) a google dns-ét. A chello.hu még mindig ott van szürkén.A két ssid annyiban különbözik, hogy az egyiknél a végén 5-s van. A channeleket egyelőre nem piszkáltam, de ha meglesz a ,egoldás, azokat is be fogom állítani (2,4-re a 2-est, az 5-re a 48-at - ezek nincsenek a szomszédban )
Itt vannak a beállítások: Mac filtering nincs beállítva.
Egy baj van, fél8-kor le kell lépnem (suliba megyek) és csak este jövök meg. Addig nem tudok csinálni semmit. De ha leírod, hogy este mit tegyek meg, akkor azt megköszönöm!
A routerem egy EA2700 linksys router.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #50941 üzenetére
Nyomj egy ilyet terminal-ba, aztán meglátjuk:
dscacheutil -flushcacheA többi eszközön a szolgáltató DNS-ét használod? Routerben milyen DNS kiszolgáló címek vannak megadva?
Alapvetően elég lenne amúgy a routerben megadni a Neked megfelelő DNS serverek címét, klienseken pedig a router címét.A DNS-nek nem kellene összefüggésben lennie az adott frekvenciával. Szóval ez így még elég nyakatekertnek tűnik. De azért megoldjuk.
-
DanielK
addikt
Ragnar95:
mi a helyzet a netetekkel?Xero:
Szerinted mitől lehet:
Adott a már vázolt problémám, minden eszköz lekezeli a külön ssid-n levő 5GHz-es wifimet, kivéve a mac mini. Ott is van net, csak lassan jön be minden. Kiderült, hogy ha a mac mini WiFi beállításain a DNS-nek 8.8.8.8-t adok meg (ez a google dnse), akor minden ok lesz és hasít. Mi az oka? És hogyan tusom orvosolni?
Erre nem jövök rá... -
#hpq
aktív tag
Köszi a válaszokat! Ha nincs jelentősebb lassulás gondolok itt akadásra stb. akkor lehet ezt választom. Mondjuk annyiból lehet parás, hogy meddig lesz frissíthető mert kb. 2 éves telefon. Hiába van ott a T-mobil oldalán, hogy (új) de, ez szerintem csak a szoftverre érthető.
// -
-
SÖ
addikt
válasz bigdady #50925 üzenetére
Nem értelek, minek kéne segíteni? Én csak az ART futtaókörnyezetet akarom kipróbálni. Amúgy 800óránál tartok, minden rendben, háttérben folyamatos Skype, Víber, a böngészők atomstabilan megtartják az a 10-20 tabot, sosem laggolt, nem melegszik (iPhone jobban melegedett. Lehet hogy neked is valami normális droidot kellett volna venni.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes még iphone 4S-t vásárolni? Láttam a T-mobile lapján az új rendszerrel és az érdekelne, hogy mennyire fut élvezhetően rajta? (Játékok annyira nem számítanak inkább a böngészés stb.)
Köszi előre is a válaszokat!// -
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #50923 üzenetére
Már csak pár nap és megjön N4-re a 4.4 faktory images-t már le lehet tölteni a developersről. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #50920 üzenetére
Január eleje, pontos dátumot babonabol nem írok. Mondjuk egyelőre egyetlen fehéret rendeltem, mert 16-osbol csak az volt raktáron, de mar az sincs. Elképzelhető, hogy hazaküldöm valakivel karácsony körül, ha addig megérkezik, mert ismerős biztosan megy haza.
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #50917 üzenetére
Vennék én már most, de csak és kizárólag normális garanciával. Elromlik, beszivem az LG-hez, és megjavítják. Postázni külföldre, heteket, esetleg hónapokat várni rá, nem biztos, hogy megérne nekem -10 vagy -20 ezret. Mikor jössz haza, hogyha mégis erre adnám a fejem rád írhassak még, hogy kellene egy?
#50918: Androidon mindenre van egy jó ROM nem? Csak vicceltem, fogalmam nincsen ezekről, csak néha öcsémen röhög kicsit, mert ő enyhén függő, minden héten valami újat buherál a telefonjára.
#50919: Előnyként írtam a Nexushoz. A G2-be amoled kijelző van nem?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #50915 üzenetére
Hogyne lenne, csak vegyél mar egyet. Mittomen, ints le egy Google autót, ha elromlik. Gondolom postazni kell az LG-nek, haverom Németországból rendelt, ő azt mondja, ahol van Play Store, ott lehet gariztatni is. Árban úgyis a többiek alá megyek, mert en minél gyorsabban el akarom adni.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tejes Pite #50914 üzenetére
Csak a jót választottam ennyi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #50912 üzenetére
Olyat én még nem láttam, csak az interneten.
Elgondolkodtató, de arra lenne itthon garancia? Vagy azt meg a GoogleStore-ba kéne vinnem?vadászcsiga: Egyszer betévedtem, és akkor olvastam, de bevallom nem követtem tovább az eseményeket. . Szétromoltad és jó lett, vagy gariztattad?
Egyébként azért akarok Nexus-t, mert minden androidos azt mondja, az az igazi. Kap egy esélyt, ha meg nem tetszik lepasszolom öcsémnek. De csak úgy merem majd bevállalni, hogy megmarad mellette a 4s.
Ami nekem szimpatikusabb: Jobban tetszik külsőre, kicsit kisebb, bár még mindig nem tudom elképzelni, hogy megszokom, IPS, hirtelen ezek jutnak eszembe.
Könnyen megszoktad a méretét a 4s után? Nekem ez a legnagyobb félelmem az android után.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Elandroidizálódik ez a topic.
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #50904 üzenetére
Soha!...Ja, engem már beszippantott.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tibee86
nagyúr
Nem melegszik már, meg dobálja az akku hibaüzeneteket?
Nexus 5-el megpróbálkozom majd, ha lehet itthon rendes garival kapni.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Mi már túl vagyunk rajta
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #50816 üzenetére
Nem akarom újra elindítani, csak én sajnos napközben dolgozom, nem fórumozok.
Jól jártál vele, én biztos nem adtam volna érte ennyit garancia nélkül.
Persze, lehet valaki meg van szorulva, vagy épp nem is érdekli és eladja ár alatt, de azért itt többen azt hangoztatják, hogy minden sarkon hozzád vágják 90-100ért a hibátlan i5-öt garanciával...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest