Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Segítséget szeretnék kérni.
Ki milyen egeret használ? MacBook-hoz Magic Mouse a legjobb vagy nem ad annyi pluszt?
Bluetooth egereket folyton ki-be kell kapcsolgatni vagy maradhat bekapcsolt állapotban?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz icecave #188961 üzenetére
Lányomnak is olyan van, nem tudnám megszokni. Persze ki mire és hogyan használja. Érdekes lenne egy statisztika, hogy egy nap hányszor nézek rá, oldom fel a kijelzőt, lépek be programokba….
Fura mert iPad-nél épp a miniről váltok nagyobbra. Mondjuk az is más."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz .Szaki. #188949 üzenetére
2019. novemberében vettem a 11-et, akkor is csak azért, mert a páromnak kellett a 7-em. Azzal is elégedett voltam, az arcfelismerés azért dobott rajta sokat, plusz az aksi a mai napig bőven kihúzza a napot.
Megpróbálom egy ideig nézni, hogy mire is használom pontosan és akkor könnyebb lesz a döntés.[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Aha. Előrébb sokkal nem vagyok, nem is vártam nagyon mást, de asszem bevállalom a váltást. i12 mini volt tegnap a kezemben, súlyra szerintem nehezebb picivel a 11-nél, nem néztem még utána lehet a 13 mini is.
-
Mela Kehes
addikt
Váltott már közületek valaki méretben vissza?
11-ről szeretnék 13 minire. A méret tetszik, jobban elfér a kezemben zsebemben de tartok attól, hogy a kisebb kijelző fura lesz. Táblázatoknál, amiket néha ott kell megnyitnom lehet nem lesz annyira olvasható."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
[link] ilyen fülhallgatót vettem, de borzasztó lazán áll a fülemben. Ezekhez nincs valami okosság ami javíthat rajta? Vagy akkor ezt a típust el kell felejtenem?
-
Mela Kehes
addikt
Köszi mindenkinek!
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
AirPods-hoz hasonló fülest tudtok ajánlani ami bevált?
-
Mela Kehes
addikt
Aha. Remélem azért nem kerül rá sor.
-
Mela Kehes
addikt
Teszteltek itt már valakit? Nekem para, hogy az agyamig bedugnak valamit.
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Fedélzeti kamerát használ valaki? Szükségem lenne programra amivel ki tudom takarni a rendszámot."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
-
Mela Kehes
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Vettem egy Synology NAS-t (DS218play). Szerettem volna arról nézni a filmeket okostévén. A tv-n megy a film, csak borzasztó a megjelenés ahogy a mappákat és azon belül a filmeket látom, plusz nem jegyzi meg hol tartok egy filmben. Régóta szemezek az apple tv-vel, gondoltam eljött az alkalom.
Látja az apple tv a NAS-t?
Megjegyzi hol tartok egy filmben?
Kontrollert érdemes venni hozzá?Köszi a válaszokat!
-
Mela Kehes
addikt
Bocs, hogy megint ezzel jövök, de az iTunes még mindig nem látja a telefonom.
Röviden: iTunes a 12-es ios telóm nem látja, új iTunes-hoz Mojave kell, azt pedig a gépemre már nem lehet telepíteni. Apple az egész cucc, mégis patthelyzetben vagyok.
Hová forduljak ez ügyben segítségért? Kit hívjak? Kinek írjak?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
iTunes helyett iMazing programot használja valaki?
-
-
Mela Kehes
addikt
10 éves lányomnak milyen okosórát ajánlotok? Futáshoz, bringázáshoz kellene neki de csak egy régi i4-e van. Nem tudom így hogy tudná szinkronizálni. Szerintem sehogy.
-
Mela Kehes
addikt
válasz MasterMark #164240 üzenetére
Na hát ezt nem vágom. macOS-en nem tudom letörölni.
-
Mela Kehes
addikt
iTunes nem látja sem a telefonom, sem az iPad-em. (MacBook) Minden volt már újraindítva. Összedugom és semmi. Van ötlete valakinek?
Nem tudtam melyik topikba passzolna, ezért írtam ide.
-
Mela Kehes
addikt
-
Mela Kehes
addikt
válasz -secret- #154181 üzenetére
A mappákat, számcímeket lehet normálisan látni? Úgy értem könnyű a mappák között váltogatni? Azért néztem kétsorost, hátha a nagyobb kijelzőn jobb. (bár ez nem biztos)
radi8tor: A leírásban azt írják tudja. Csak az a kérdés hogyan? Olvastam hozzászólásokat, van akinél elveszti néha a jelet, vagy pedig a csatlakozás 5-10 mp-ig is eltart. (Lehet mindegyiknél így van)
-
Mela Kehes
addikt
Üdv srácok!
Autórádió vásárlás előtt állok. Előfizettem az apple music-ra, így égető szükségem lett egy bluetooth-os rádióra. Nézegettem párat, egyelőre ezt néztem ki. Használ valaki hasonlót? Tudtok ajánlani valamilyet?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Üvegfóliát kicsit ferdén tettem fel. Le lehet venni mint a normál fóliát és igazőthatok rajta? Azt olvastam eltörik, ha leveszem. Nem tudomez mennyire hihető.
-
Mela Kehes
addikt
Screenshot-ot nyilván bárki tud róla készíteni. Hasonló módon csináltam én is. Ezt nem tudom elkerülni, de akkor legalább megnehezítem a dolgát.
-
Mela Kehes
addikt
Nem is tudom hová írhatnám a problémám. Talán valaki majd elirányít a megfelelő helyre.
Van egy ppt bemutatóm, amit szeretnék netre valahová feltenni. Ez egy oktatási anyag, amit nem szeretnék bárkinek elérhetővé tenni és azt sem, hogy akik látják azok letölthessék. Van erre valami mód? Remélem érthető voltam."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Sziasztok?
Hogyan lehet azt megoldani, hogy egyoldalas pdf-et egy lapon két példányban nyomtassak? Elcsesztem már rá 8 oldalt. Mindig úgy csinálta, hogy lekicsinyítette ugyan, de két lapra nyomtatott fél-fél oldalt. Tudom hogy külön programmal össze lehetne két egyformát rakni és akkor azt kinyomtatni, de nem akarok ennyit mókolni vele.
-
Mela Kehes
addikt
Srácok, segítség kellene.
Letöltöttem a Format Factory programot, hogy mkv filmeket konvertáljak avi-ba. Sajnos akárhogy állítgatom az asztali dvd lejátszóm egyiket sem ismeri fel. Nem tudom hogy mit állítok be rosszul. Képben van ebben valaki? Köszi előre is."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Ma vagy holnap lehet tölteni az iOS 8-at?
-
Mela Kehes
addikt
válasz r3dsnake #71938 üzenetére
Másodjára kerek 1 perc lett. Kb. ez az én időm. Soronkénti módszerrel rakom, nekem elég ha kirakom, nem stresszelem magam versennyel.
Van 4x4 és 5x5-ösöm is. A 4-et még megtanultam, de az 5-öst már nem. Pedig azt olvastam, hogy ha a 3-ast és a 4-est ki tudom rakni, akkor onnantól mindet. Lehet rossz módszert választottam.
Square-ed és tükrös van?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
-
Mela Kehes
addikt
Elsősegélynyújtás tételsor van valakinek? Olyan kellene ami épp most aktuális. Hátha vizsgázott valaki mostanában.
-
Mela Kehes
addikt
Innen vásárolt már valaki? Megbízható?
-
Mela Kehes
addikt
iPad mini wifi 16 gb 7 hónapos 55-ért megéri? Ezt személyesen is meg tudnám nézni, azért lenne ez érdekes. Továbbá wifin kívül mit nézzek meg rajta?
-
Mela Kehes
addikt
Abban a bölcsiben senkinek sincs nyelvvizsgája, értelmetlen lenne pont neki, aki csoportban sem mindig van. Azt már nem is mondom, milyen kvalitású gyerekek járnak oda. Ez nem egy jól menő fővárosi vagy nagyvárosi bölcsi, ahol a nyelvet már be lehetne vezetni. Nyilván ez csak egy példa. Értem amit mondasz, többé-kevésbé egyet is értek, de a mi esetünkben értelmetlen. Ha valaki diplomát kap nyelvvizsga nélkül és megpróbál elhelyezkedni egy pl. angolt is "tanító" bölcsiben, akkor számoljon vele hogy nem veszik fel. Rá lesz kényszerítve, hogy elvégezze. Viszont ha csak normál helyre megy, akkor simán megvan nélküle. Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül a papír a lényeg, hanem a nyelvtudás.
Ja, még valami. Az tanulmányai során biztosíthatták volna a vizsgára való felkészülést is, ám ilyen nem volt. Elvárják a nyelvvizsgát, de a felkészítésben nem segítenek.Bling95: Ezzel a részével én is egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Feleségem levelezőn végzett tavaly 36 évesen csecsemő és kisgyermek gondozó szakon. Egy bölcsiben vezető és egy jó tizessel több lenne a fizetése, ha kapott volna diplomát. Neki például teljesen fölösleges a nyelvvizsga, mert úgysem használja. Abba a kisvárosba, ahol dolgozik külföldi még soha nem vitte a gyerekét bölcsibe. Akkor ugyan minek neki? Véleményem szerint egyáltalán nem is kellene a diplomát nyelvvizsgához kötni, mert akinek az elhelyezkedéshez kell, az úgyis megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Scrácok, vennék terelőkúpokat a motoros oktatás rutin pályás részéhez. Ha valaki tud eladót, vagy olyan autósiskolát aminek már nem kell, kérem privátban jelezze. Köszönöm és bocs az OFF-ért!
-
Mela Kehes
addikt
Innen hogyan tudom a videót lementeni?
-
Mela Kehes
addikt
Flickr-ben lehet almappákat is létrehozni, vagy csak a Sets-eket?
Egyébként BUÉK mindenkinek!"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Hirdetem a kompozit av kábelem és jött rá egy ilyen kérdés:
Érdeklődnék, hogy a kábel az A1388-as, vagy az A1422 -es modell?
Sem a dobozon, sem az apple store honlapján nem találtam ilyen adatot. Van ilyen egyáltalán?
-
Mela Kehes
addikt
Azért gondolkodom villanyban, mert mivel érzékeny a bőröm így ritkábban borotválkozom. Ilyenkor a borotvapengék között megtelik szőrrel és nem visz semmit, csak kapargatom az arcom. Lehet hogy feljebb kell az árat vinnem.
-
Mela Kehes
addikt
Srácok segítség kellene villanyborotva ügyben. Vennék egyet kb. 15000 lenne a felső határ. Nem kell, hogy vízálló legyen, az is elég ha csak hálózatról megy. Jó lenne, ha lenne rajta szakállvágó. Egyelőre Braun-ban gondolkozom.
-
Mela Kehes
addikt
Hátha valakit érdekel: 50 gigás felhős tárhely
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz DanielK #51005 üzenetére
Én iOS7 utan váltottam. Mercury-ra, mert iPhone-on a Safari alsó és felső csíkja folyton beugrott. Ott a teljes nézetnél csak alul pár gomb van. Külön jó, hogy a könyvjelzők a chrome-mal szinkronizálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S