Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Totheground #49048 üzenetére
Én meg most megint "máshol" is hasznát vettem annak, hogy grafikus vagyok
Túl alacsonyan vannak a monitorjai, így terveztem magasítókat, de egyik szélesebb, hogy beférjen alá az erősítő, stb. Persze, nem volt nagy munka, de megterveztem 3D-ben, feltexturáztam, beméreteztem mindenhol, stb, majd úgy kértem a megrendelést, hogy na, "ilyet kérek". Ezt már máskor is eljátszottam, de tuti, hogy ha bármi egyedi tervezésű cucc kell még, így fogom csinálni, és akkor tényleg olyan lesz, mint szeretnénk, nem kell szerencsétlenkedni a méretekkel, skiccekkel, stb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #49048 üzenetére
Pfff ennyiért én is vettem volna egyet...
-
Totheground
addikt
No, a soroksári Auchan kiszórta a maradék 2 Whirpool AMD039 klimajat 100k/db áron. Ennyiért nem lehetett otthagyni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Kommy
veterán
válasz Totheground #49042 üzenetére
Mivel kompresszor van benne nagyon nagy %-al így nem szabad.
-
B-L-A-C-K
titán
iPad topik nincs, vagy csak én nem találom?
-
Totheground
addikt
Hátha tudja valaki: szállításhoz el lehet fektetni klíma kültéri egységet? Még gyári dobozban van.
-
r3dsnake
nagyúr
Achivement earned
Sosem volt még top kommentem youtubeon: [link]
Amúgy kíváncsi leszek erre az új gépre, a hangokból itélve vagy valami nagyon analóg cucc digitális változata lesz, vagy valami klasszik vázba tett DSLR. Én amúgy F mountos milc-ben bíztam, sok pletyka is ment arról, de annak meg nincs hangja exponálásnál. Azért a Nikonnál is értenek a hypekeltéshez, napok óta ezekbe a pletykákba bukkanok minden fotós oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hol tlálom a transfer purchase-t itunes-ban? Sehol sincs
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #49032 üzenetére
Nagy kedvenc!
napizene/napifun (18+)
a klip a lényeg -
Xero
nagyúr
válasz b4zsi- #49022 üzenetére
Valójában a swag, a szlengben a "menő" kiegészítőket, ruhákat jelenti. Lehet swag egy Tag óra, vagy egy GAS dzseki, de akár egy Ferrari is. A fekete kultúrából került át a hip-hop kultúrán keresztül a köznyelvbe. Tudtommal az eredeti szleng jelentése a lopott áru volt.
Az pusztán a tudatlan prosztóság jele, ha valaki ezt a jelzőt magára aggatja, lásd a Bieber srác és követői. A buta magyar kölök, ráadásul az egy bites agyacskájával ezt még kevésbé tudja feldolgozni, csak hajtja a birka szellem.
(#49029) mondomén: Architektúra kérdése. Az utóbbi időben két dolog számított: 64bit és a grafikus alrendszer. Az előbbi a teljes 64bit átállás miatt zárta ki a CoreDuo gépeket a Lion-nál, majd azóta a GPU ereje diktálta a lépteket, és zárta ki a GMA 950-t, majd szép lassan ki fognak zárni mindent i3-ig.
Én biztosra azt mondom, hogy 4-5 évig nincs gond a támogatással.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Macbook esetében hogy megy a frissítés? Általában hány főverziót kap meg egy gép?
-
Cyberpunk
félisten
Ne legyetek már ennyire kirekesztőek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b4zsi-
őstag
whitezo88
Mi az a SWAG?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Napi zene imádom a dobokat.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #49016 üzenetére
Nem szabad neki hagyni,h ilyenné váljon, egyrészt tudni kell nevelni, de még csak azt sem kell: nem kell neki pénzt adni ilyen sz@rokra és mindjárt nem lesz páwa, bár az tény, h attól még az értékrendje ugyanúgy rossz marad, ahhoz, hogy az normális legyen már megfelelő nevelés kell...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
ha az én fiam ilyen lesz, kitagadom
[link] -
nord_
veterán
Basszus, most, hogy beszéltem a T-vel, kiderült, hogy nekem hétfőn jár le a hűségem... Persze, a legjobbkor, amikor egy árva 5s sincs raktáron.
-
Totheground
addikt
Na, felhivtam az Apple-t, valoban nem szallitanak a hetvegen.
-
tDr1v3r
veterán
Meg, először én is frissítettem, csak a Bitdefender becsavarodott és meghülyítette a rendszeremet, én meg másra gyanakodtam és ezért újraraktam. Öreg hiba volt... de amúgy minden működött, iTunes is (meg most is megy).
(#49006) -secret-: Minek formázni? Tiszta telepítésnél minden régi Win-hez kötődőt átrak egy másik mappába, nem fog becsavarodni vagy ilyenek.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
M@te
senior tag
köszi. lehet felteszem kipróbálom. office meg itunes működésnek nem kavar be? meg tudom úgy csinálni csak frissítsen és ne vesszen el semmi dokumentumom? nem tudok kimenteni 200 gigát
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest